Tävling hos fyra årstider!


Jag tävlar om ett presentkort på 1000 :- från Nordljus
hos Fyra årstider! Tävla här du med!

Bola - Gravidsmycke

Har precis beställt ett gravid smycke från babytime.se
Bra med just dem är att det är fri frakt vid beställning över 150 kr!
Det enda som tillkommer är 20 kr i faktuereringsavgift om man väljer det.




Fint va!? Enkelt och stilrent, passar till allt!

100 dagar till BF

Du är på dag 180 av 280. (64,3%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 4 fulla dagar (v25+4).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 10 mar 2010
Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.

Tiden har gått så fort!! 100 dagar kvar, det vill säga cirka 3 månader och 10 dagar.
Tänk att du snart är här, mitt lilla hjärta. <3

Bebis uppdatering:
Lill*n sparkar numera mest hela tiden! Förut var det bara på morgonen eller kvällen men nu har det gått över till heltid på dagtid. ;-) Super mysigt att känna och veta av dig oftare!
Reagerar inte så mycket på ljud så jag vet inte om jag har dålig musiksmak eller nåt :-P Hehe.

Mamma uppdatering:
Brösten fortsätter att läka precis som vanligt. Har nu använt amningsinlägg i 10 veckor.
 Bildbevis! (Klicka för större bild) Så ser jag ut efter en kväll utan bh.
Börjar känna av ryggen mer och mer igen då jag utför tunga lyft tex eller har suttit för länge.
Magen, humöret och tillstådet säger till när jag behöver äta. Är inne på de mindre roliga dagarna då jag mår illa med jämna mellanrum.

Annars är allt som det ska misstänker jag!

Marley och jag

Åh, har precis sett klart på filmen som vi hyrde igår, marley och jag! Det är en av dom bästa filmerna jag sett på länge iallafall. :-) En verklighets baserad film som sprider lycka för hela familjen! Den rekomenderar jag starkt.
Mamma grät en skvätt också på slutet, antagligen påminde det lite om zia då.



Topp betyg! 5 av 5.

Nu ska jag ner till lägenheten och städa till där eftersom den ska visas på onsdag.

Sovdags

Lyckades hålla mig vaken igenom hela filip och fredrik, helt otroligt!! =)
Men nu blir det iallafall sängen och sova, för imorgon SKA jag kliva upp och baka dessa förbaskade lussekatter som jag prata om hela veckan! :-p Ska bara hitta ett recept och leta reda på saffrans påsarna så jag har det gjort. Sen ska jag kliva upp i tid och få lite gjort under dagen! Ska ringa ett och annat telefonsamtal också, och eventuellt ut på en promenad med myran.


Godnatt!

Trötter

Efter en bit mat och ha löst ut en hel korsords tidning så känner jag tröttare än vanligt.
Det tär verkligen på krafterna att jobba natt! Usch och fy ..
Nu tänker jag slänga omkull mig på soffan och se på
vem kan slå filip och fredrik om jag inte somnat innan det ens börjat vill säga :-p

Hyrde film förut också, marley och jag, men har kommit i underfund med att jag inte kommer att hinna se den ikväll. Får se den imorgon på dagen efter mamma kommit hem från sitt besök på sjukhuset. Hon behöver vila säger hon så då passar det ju alldeles utmärkt! ;-)

Nu ska jag äta lite godis innan jag somnar, vore ju dumt att missa den! ;-)

Första advent!

Åh, det har snöat enda sen igår kväll och snön ligger kvar än så länge! Fick ett härligt lyckorus när jag vaknade imorse, vi kunde ju knappast fått en bättre första advent än såhär! Snön har verkligen varit efterlängtad.

Jag har dock inte hunnit njuta så mycket av dagen. Vaknade vid ett tiden eftersom jag jobbade natten inatt som har varit lite sisådär. Ganska mycket folk men jag överlevde den här gången med så tur är väl det!
Har hunnit med att tända första ljuset på adventsstaken iallafall och ätit lite pepparkakor så lite julstämning har vi allt!

Jag tänkte inte bli långvarig utan ska ta mig en promenad ner till lägenheten så att man piggnar till!
Ha en bra första advent, och glöm inte att släcka ljusen när ni lämnar rummen! ;-)

Inte taggad!

En sak är helt säker iallafall och det är att jag absolut inte är taggad för nattjobb nu, inte ett dugg faktiskt! Hade mycket hellre suttit framför tvn en stund till och sedan somnat i min säng men icke sa nicke. Det gillas definitivt inte nere på mitt kära jobb så jag tänkte fräsha upp mig lite och göra mig redo!

Och till er som får stanna kvar hemma och njuta av lördagskvällen; FU :-(
Och ännu mer usch och fy till er som är ute och dricker och tänker spendera nån timme på max sen. Stanna hemma istället, jag lovar att det är MYCKET trevligare! Det är kallt ute om nätterna nu barn ..

Önska mig en trevlig jobbnatt så ska jag önska mig själv ett mycket stort lycka till ..

Tuppilur

Mamma väckte mig för cirka 20 minuter sedan då middagen var kvar så nu har jag iallafall sovit drygt en timme och lite till. :-) Behövs inte mer heller känner jag eftersom kvällen bara kommer att spenderas i soffan till nån dynga på tvn. Eller singing bee celeb är det! Jag fick ju inte se det på tv3 play så jag blev för en gångs skull lycklig då jag läste tidingen idag .. :-D Repris 19:55!

Sedan ska man väl pallra sig mot bussen och jobba antar jag. Är lite skeptisk för natten men jaa, det kan gå! Min favorit är ju K .. :-P Men det löser sig! Huvudsaken jag får mina pengar!

Jul lördag

Så, nu har vi varit och huggit oss en adventsgran, ätit lite lunch och till och med hunnit med att gå ett varv på "jul lördagen" i byn! Istället för julskyltning på första advent så ska vi istället ha denna jul lördag!? Hur onödigt är det egentligen inte? Varför inte ha detta imorgon istället då det är första advent och kalla det för julskyltning som det gjort i alla tidigare år!? Unbelievable.
Men vi fick med oss lite lussekatter, knäck, ischocklad och även lite rullrån, sådant som hör till adventsfikat! Det har tyvärr inte blivit något lussebulls bak för mig än :-( Imorgon ska det bli av!

Imorgon tänkte jag även bjuda på lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig nu när det är adventsfint, och såklart en bild på den fina adventsgranen ;-) Om jag inte sover bort hela dagen vill säga, vilket inte kan vara helt omöjligt ...

Nu ska jag knycka en lussekatt och äta lite pepparkakor till, och dricka julmust!

Nattjobb..

Åh, jag hade verkligen sett fram emot en HEL helg ledigt men dom ringde från max förut och frågade om jag inte ville jobba och självklart ställer man upp. Det går liksom inte att säga nej när man vet att man behöver pengarna!
Men å andra sidan så jobbar jag bara mellan 00-04 så jag har ju ändå dagarna att ta vara på och vara ledig :-) Så det känns helt okej ändå! Dock är det löningshelg och dessutom lördag .. Menmen! Jag ska fixa ett ;-)

Nu ska vi iväg och hugga gran! :-D
Ha en super bra dag!

HEJA CALLE!!

Det tog lite extra på känslorna ikväll då calle hängde löst men det var inte oväntat, och ännu mindre oväntat var det att mariette skulle åka! Lyckorus genom hela kroppen när dom sa mariette!! :D Även fast man vet vem som åker så är man lika orolig ändå, bara för att ens egen favorit står där! =) Vissa säger att det kalla för kärlek?

 

Till och med calle säger att han åker nästa vecka i semifinalen,
men jag lovar att göra allt vad jag kan för att du inte ska åka!!
Men en sak får vi ju inte glömma: Att komma trea är inte fyskam det heller!!

Har varit en hård dag på jobbet idag också, usch och fy!!! =/ Men jag kom hem idag också, som tur är! ;-)
Nu väntas alldeles strax ett par timmars nattsömn!  Imorgon ska jag iväg med mamma och pappa och hugga gran ;-) Sen baka lussekatter hoppas jag på!! Har längtat efter mina lussekissar hela november nu!!!!

Nä.. Godnatt!

Håkan bråkan

Pappa skulle lära mig hur man gick in på program biblioteket osv igår då jag ville se på singing bee, så nu är man full lärd på det också! ;-) Dock så hade vi inte det som krävdes för att kunna titta på 3ans program på tv3 play eftersom pappa bara har ett abonnemang hos canal + men har viasat uppe(?) Fattar korrekt utstavat inte ett skit men men :p Inget singing bee för mig iallafall så istället gick jag in på canal + egna programbibliotek och kollade om det fanns någon bra film att se istället! Till min stora förtjusning hade de håkan bråkan! :-D Var år och dar sedan jag såg den. Kanske är en 5-6 år sedan? Vet iallafall att jag såg den på bio med min mindre kusin carolina i jakobsberg. :-)


Har ni sett den? ;-)
En jätte härlig familje film iallafall!

Idag väntas jobb och sedan är jag ledig heeela helgen :-D Hur skönt som helst!! Då ska jag baka lussekatter och fisa i soffan ;-)

Singing bee

Ska uppdatera er lite snabbt innan batteriet till datorn dör! :-)

Har precis kommit hem från jobbet som har gått bra som vanligt! Lagomt med folk så tiden har varken gått långsamt eller fort, helt perfekt! Så ska en dag på jobbet vara tycker jag .. :-)
Slutade 20:15 så missade såklart singing bee, och eftersom jag vill se hela programmet så ska jag strax gå ner och titta på det på tv3 anytime. Meningslöst att bara se slutet. :p

Imorgon är det jobb som gäller igen, samma tid som idag. Sedan blir det bussen hem och titta vem som åker ur idol. Hoppas på mariette!

Nu blir det singing bee sen sova!

Tävling - Vinn en valfri pusselpall!

 

 

 



Jag tävlar om en valfri pall ifrån Bonde of Sweden (värde 895-1195:-)
i Nikitas blogg.
Tävla
HÄR du med!

Varför sparkar du på mig för!?

Vilda börjar bli sur på mig för hon brukar alltid ligga i knät på mig då jag ser på tv. Oftast sitter jag skräddare och då får hon rymligt med plats men nu så börjar magen stå ut lite väl mycket och hon får inte plats ;-) Det har även hänt att bebis har sparkat till på vilda och då blänger hon bara på mig och går där ifrån. Som om att "men varför sparkar du på mig för?" Hon har nog inte riktigt förstått att det finns en bebis där inne ;-) Inte lätt att vara katt :-D

Annars så har kvällen varit precis som vanligt :-) Ska alldeles strax åka och hämta mamma och sedan blir det nog sängen för en sådan som mig. Ska jobba imorgon också men bara eftermiddag, skönt!

Godnatt på er!

Brownies!

Sitter i lägenheten nu och kände sötsuget smyga sig på så var tvunget att gå till ica och köpa något gott att smaska på! Det fick bli ett paket brownies, mums! Små små brownies i tio pack, super goda! Till det en fanta såklart, är alldeles för varmt i lägenheten för att koka te så. ;-)



Och ute regnar det .. Verkligen härligt, känner ni att det är första advent på söndag?! Haha! Här finns verkligen ingen stämning, tur man har satt upp adventsstakarna iallafall och gjort julfint. Som det ser ut nu så verkar det ju aldrig bli vinter .. :-s Hoppas inte att nästkommande vinter ser likadan ut för då blir man ju verkligen inte sugen på några barnavagns promenader!

Överväger att stanna här tills pappa är på hemväg om inte regnet avtar innan dess, men det lär det ju knappast göra!

Onsdag

Ja, godmorgon! :)

Har haft en del att göra här på morgonen så har inte haft tid att sätta mig ner och andas. Har väl inte det nu egentligen heller för jag får verkligen inte ihop alla papper som ska skickas till försäkringskassan! Det är ju inte bara ett papper precis! =/ Mycket som ska till när man skaffar barn helt enkelt. :-)

Funderar på att ta en promenad och skicka hyreskontraket till nya lägenheten och moderskapsintyget iallafall så får jag fixa resten sedan! Kommer inte att bli så mycket klokare än på ett tag ändå så det är väl lika bra det antar jag!

Ikväll är det som vanligt tv som gäller, antagligen en promenad också innan tv tittandet! Jag och mamma försöker röra på oss 45 minuter varje dag minst iaf! :-)

Stor magen

Ja, lilla bebis börjar verkligen bli stor nu! :) Ingen liten kula man går runt och bär på inte längre. Nu är magen stor, i vägen och tung .. :-) Och värre kommer det bli. Tur att du verkligen finns där inne <3

Mitt lilla hjärta idag, vecka 24+5.

Torra fötter!

Japp, skorna fanns i min storlek och till min stora förvåning så var de väldigt små i storlekarna så det fick bli ett par 38or som fick följa med mig hem! Man måste ju såklart tänka på att en tjocksocka ska rymmas i skon så den storleken som sitter perfekt plusar man med ett ;-)
Har precis varit ut på en promenad med mamma, pappa och elsa och invigt dem! Inte ett dugg blöt om fötterna och man gick stadigt. Så dessa stövlar rekomenderar jag, 295 :- på jula i stl 37-47! Vattentät vinterkänga.

Nu är jag nyss kommen från duschen och ska ta och koka mig lite kvällste och rosta två mackor och sedan sätta mig och se på andra avenyn! Sen känns det som om att det är godnatt för idag.

Torra fötter!

Japp, skorna fanns i min storlek och till min stora förvåning så var de väldigt små i storlekarna så det fick bli ett par 38or som fick följa med mig hem! Man måste ju såklart tänka på att en tjocksocka ska rymmas i skon så den storleken som sitter perfekt plusar man med ett ;-)
Har precis varit ut på en promenad med mamma, pappa och elsa och invigt dem! Inte ett dugg blöt om fötterna och man gick stadigt. Så dessa stövlar rekomenderar jag, 295 :- på jula i stl 37-47! Vattentät vinterkänga.

Nu är jag nyss kommen från duschen och ska ta och koka mig lite kvällste och rosta två mackor och sedan sätta mig och se på andra avenyn! Sen känns det som om att det är godnatt för idag.

Mätt och belåten

Så, nu har jag fått i mig lite lunch så nu är jag mätt och belåten och har fört över pengar till skorna som jag förhopnpingsvis får köpa idag! Ska åka iväg och kolla på dem men det krävs ju att de finns storlekar som passar också .. ;-) Man får hoppas på det bästa!

Tänkte cykla ner till lägenheten nu innan bussen går så jag får byta om lite! Måste bland annat ha ett par torra skor åtminstone. ;-p

På återseende!

Lång promenad för vilda

Som vanligt när jag och mamma planerar lång promenad slutar det alltid med att vilda följer efter och vi får vända där skogen tar slut eftersom vilda följer med enda tills vi vänder. Knäppskalle :p
Vi har precis varit ut på en 3 km runda, med vilda bak i hälarna såklart! På slutet stod hon bara och jamade så då fick matte bära på henne resten av biten hem som var kvar. Haha! Hon är bara för mysig :-)




Dyngblöt om fötterna blev man också! I eftermiddag blir det till att åka in till pappa och kopiera moderskapsintyget och åka på jula och införskaffa sig de vattentäta vinterskorna!

Nu håller mamma på att laga lunch, yummie ... :-D

Vintersko

Jag har tänkt på en viktig sak vad gäller de kommande barnvagns promenaderna.
När bebis beräknar att titta ut så är det mars vilket innebär blötväder, för att inte tala om april! I sådant väder går det inte att ha på sig vilka skor som helst utan att förstöra dem eller bli genomblöt om fötterna. En allväders stövel är vad jag behöver helt enkelt! Och jag har faktiskt hittat vad jag behöver.


Fodrad, vattentät vintersko från jula 295 :-
Ingen skönhet direkt? Nä, kanske inte.
Men här pratar vi barnvagns promenader i blötväder,
och inte på röda mattan =)
Även en perfekt stövel för kommande vinter år 2010 då vi kan busa i snön!
Denna ska jag helt klart åka och prova när pengar finns.

Privat blogg

Nu har jag äntligen skapat en privat blogg! Det finns helt enkelt vissa saker som man inte vill dela med sig av till hela världen, därför väljer jag att fixa så att det går att ha privata inlägg. Inläggen kommer att finnas här på min personliga blogg men då med användarnamn och lösenord som sedan tar er vidare till den privata bloggen.
Kort sammanfattat: Ni läser den här bloggen som vanligt och ser ett inlägg som är märkt "privat", då har jag uppdaterat min privata blogg. Det blir alltså INTE två bloggar att följa, ni följer fortfarande bara EN som är denna.

Vill du ha tillgång till min blogg, gör såhär:
Kommentera med för- och efternamn samt din email adress.
Uppgifterna till min privata blogg skickas via mail och får ej ges ut till andra via Dig.

Just nu pågår det ett design bygge i bloggen och jag har inte uppdaterat den med något privat inlägg ännu.

Super mario

Usch, vad seg man blir av att bara sitta inne en hel dag!
Har roat mig med att spela lite super mario nu senaste timmen så nu ser jag fyrkantigt :p
Ska se om det finns något att laga till lunch, annars blir det väl till att ta sig till affären isf!

År 2010 kommer att bli ett bra år!

Datum som jag ser framemot under 2010:

(`v´)
`v´

2010-02-01
Inflyttning till nya lägenheten
2010-03-10
Bebis beräknad födelse <3
2010-04-05
Jag fyller 20 år
2010-06-10
Emils (lillebror) student
2010-07/08
Dop
2010-12-24
och datumen runt omkring där, första julen!

Soffmys

Åh, nu är man äntligen hemma efter en stressig dag på jobbet .. :-) Finns ju inget bättre än att komma hem och bara kunna sätta sig ner och göra precis vad man vill! Me love.

Tänkte kika på filip & fredrik nu innan vi ska kolla på den nya wallander filmen "läckan". Jessica gav mig ett par filmer så nu har man lite att se på igen .. ;-)
Någon som sett den nya wallander!?




Work all night long...

... Känns det som iallafall! Det blev som vanligt jätte mycket på jobbet så jag fick stanna kvar och jobba över. Egentligen borde jag inte klaga för det finns absolut inget att se på tv men det är bara det att det är sån lång väntan på bussen, den går inte förän 21.15 :/ jobb imorgon också så det blir nog bara hem och sova direkt skulle jag tro... :) uppdaterar mer imorgon efter jobbet. Godnatt!

Jobb

Helt rätt person som åkte ur idol igår kväll! Nu är det bara 4 stycken kvar och alla är jätte duktiga! Alla är lika mycket värd att stå där tycker jag. Men om jag själv får bestämma vilken som ska åka ur nästa gång så tycker jag faktiskt mariette.

Tänkte bara att jag gör en snabb uppdatering innan det är dags för jobb mellan 10-19! :)  Bussen går 09:05 så pappa ska alldeles strax skjutsa ner mig.
Har inte den aning om vad som händer ikväll. Men man ska väl kanske ge det nya robinson karibien en chans? Ja, vi får väl se. :-)

Ha en bra dag!

Till tomten

Sitter och jobbar på min lilla önskelista. Har haft väldigt svårt att komma på vad jag vill ha för något för jag har ju i stort sett allt, men efter många om och men har jag kommit på åtminstone tre saker att önkska mig!



3 stycken nödvändiga saker! :-) Enligt mig själv iallafall.

Delade tankar ..

Jag, mamma och mormor har suttit på morgonen och pratat redan nu om nästkommande jul, mest eftersom bebis kommer att vara med då! Jag tycker verkligen det är jätte roligt att mamma och mormor har sådana planer, som en annan knappt har tänkt på.
Mormor hade tydligen redan köpt en julkalender hon ska brodera(!) och mamma planerar att ha en även själv hemma hos sig. Sedan har det givit mig en liten tavla som mormor broderat att ha ovanför bebis spjälsäng. :-) De är bara för söta min mormor och min mamma <3
Starka tankar om framtiden, kan man säga.. ;-)

För er som inte vet vad jag pratade om ..


En sådan! Jag tycker bara att de är för härliga.
Det är mycket man själv vill ha som man haft hemma när man själv var liten.
Som till exempel en sådan, ett jullandskap, jesus krubban och kyrkan.
Dett har alltid funnits hos mamma och pappa och då blir det ett måste för mig att ha i mitt hem!
Känner ni igen er? Hade ni en sådan julkalender och har ni "tagit över" mycket från erat föräldrahem när ni var små till det hemmet som ni har nu?

Jag älskar julen!

Jag är nog jordens största fan av julen! Älskar precis allt som hör där till och nu mina vänner är jag på jakt efter två saker som jag icke kan finna via internet eller i någon butik i närheten.

Jag söker efter:
- Ett jullandskap (med allt vad det innebär. komplett paket)
- En jesus krubba

Någon som vet vart dessa finns att köpa?
Hojta till med en kommentar, ett sms eller ett telefonsamtal isåfall! :-)

Imorgon ska vi åka iväg och kika i massa affärer ryktas det om, trevligt.
Blir nog kvar här hos mamma inatt, känner icke för att promenera hem.
Godnatt!

Dodis

Yummie ... ;-) Har varit på ica och laddat upp till singing bee!

Ha en trevlig kväll!

Bebis sparkar

Mitt lilla hjärta imorse när h*n stökade runt i magen <3
Dålig kvalité, men kollar ni riktigt noga så ;)

Nähä!?

Hur less blir man inte!? Har tagit mig till mamma och pappa för att ladda upp filmen på bebis när h*n stökar runt, men tror ni att den går att ladda upp!? Näe! Naturligtvis inte! Varför går ingenting som jag vill idag?

Snart går jag hem till mig och bakar lussekatter i min ensamhet ..
Vilda är ute och jagar möss, det kan hon få roa sig med för jag vill inte ha hem råttgift i min lägenhet ...

Bebis lever rövare i magen

Haha, bebis har varit aktiv inne i magen sedan sju imorse och håller igång fortfarande. Det här kommer bli en riktig maraton löpare det som vi får se på tv i de olympiska spelen lite senare i åren .. ;) Jätte roligt att känna den hålla på .. :-) Mammas skatt <3 Har filmat en liten snutt som jag tänkte ladda upp senare, missa inte det! ;-)

Ibland blir det inte som man tänkt sig ..

Nä, ibland blir det ju helt mot förväntningarna! Alla hade tippat på en stendöd eftermiddag och var beredd på att skicka hem lite av personalen. När dom väl hade bytt av mig från kassa till drive in så drog de igång så då blidde det inget med det :-) Men jag klagar inte för jag behöver mina timmar!

Är hos mamma nu å ser bonde söker fru, sedan ska jag ta med mig elsa hem till mig och katten och sova! Så efterlängtat, precis som vanligt!

Imorgon ska vi eventuellt baka lussekatter, om fruarna här hinner med sig ..

Bara för skojs skull!

Tänkte göra ett litet test, bara för skojs skull! :-)


Hjärtljuden
Under 140 slag/minut = pojke
över 140 slag/minut = flicka

Lugn/Vild bebis
Lugn bebis = flicka
vild bebis = pojke

Halsbränna (hår)
Mkt halsbränna = mkt hår på bebisen
Lite halsbränna = lite/inget hår på bebisen

Halsbränna (kön)
Mkt halsbränna = flicka
Lite halsbränna = pojke

Illamående
Mkt illamående = flicka
Lite illamående= pojke

Hög/låg mage
låg mage = flicka
hög mage = pojke

Svårt att säga, men inte jättehög precis, mer låg.

Toppig/bred mage
bred mage = flicka
toppig mage = pojke

Mammans hårväxt
Samma/mindre hårväxt = flicka
Mer hårväxt = pojke

Hickande bebis
Mkt hicka = flicka
Lite hicka = pojke

Pigmentsrand
Kort rand/ingen rand/svag rand = flicka
Lång rand/tydlig rand = pojke
Den är kort, men tydlig (?)


Mammas skönhet
minskad skönhet = flicka
Bibehållen skönhet = pojke

Ringtestet
Cirkulerande = flicka
Pendlande = pojke

Blödande tandkött
Mkt blödande tandkött = flicka
Lite/inget blödande tandkött = pojke

Mammans sug/cravings
Surt, frukt, grönsaker = flicka
Choklad, salt, lakrits = pojke

Mammans vårtgårdar
Suddigare kanter = flicka
Starkt avgränsande = pojke

Utputande navel
Tidigt i graviditeten = flicka
Sent i graviditeten/inte alls = pojke

Inget utputande än, men den har blivit platt?

Samlag under befruktning
sällan = flicka
ofta = pojke

Urinvägsinfektioner
många UVI, ofta = flicka
Inga/få UVI, sällan = pojke

Viktuppgången
Mkt viktuppgång i början = flicka
Lite viktuppgång i början = pojke

Har jag inte kollat ..


12 flicka

5 pojke

MVC

Här har vi varit vaken sedan sju tiden imorse! Det var lite svårt att ta sig upp men det fick så lov att gå! Vilda kom som vanligt krypandes när väckar klockan gick igång för då vet hon att jag snart ska kliva upp så då kommer hon också, då vet hon liksom att det är tillåtet att störa. :-)

Gjorde i ordning fukost
till mig och mormor, rostade mackor och ägg, och naturligtvis ett glas apelsinjuice! Sen rullade tiden på i vanlig takt med allt vad man gör hemma på morgonen. Runt 08:15 skjutsade mormor upp mig till mvc.

Alla värden såg jätte bra ut! :-) Bebis hjärta slog som lägst 145 och uppmot 160. Det varier ju väldigt beroende på vad bebisen gör där inne men enligt detta värde iallafall så står jag fortfarande fast vid min tro om vad det kan vara för kön! ;-)
Fick även med mig moderskapsintyget hem som jag antar bara är att slänga i ett kuvert och posta(?)

Nu vet jag också vad emil kan få köpa till bebis! Mitt första år boken till bebis. Dock så kanske man ska köpa den då bebis har tittat ut, om man ska ha en blå eller rosa! Men vi får se vad vi hittar helt enkelt.

Nu ska jag hjälpa till med julpyntandet hemma hos mamma och pappa!

Kamera vän?

Goder afton! :-)

Jag och mormor har pyntat hela dagen och nu är det så fint, så fint här hemma! :-D Julstämning på hög nivå, minsann! Tyvärr så har jag som vanligt glömt bort att ladda batteriet till kameran så det har inte blivit några bilder idag heller. Förhoppningsvis så har den laddat klart ikväll innan jag kryper till sängs så hinner jag fota då, för man vill ju göra det när det syns att ljusen brinner och är tända, såklart. Men bilderna kommer i vilket fall som helst imorgon ändå, det orkar jag inte ikväll.

Mormor nattar här inatt så vi ska strax slå på en film och tänka på refrengen. Ska upp vid 7 tiden så det börjar bli tid för det nu =) Ska ju vara på mvc 08:30! Så spännande så att man smäller av.

Nu tänker jag säga godnatt till er :-)

Mera julpynt

Mormor har hjälpt mamma här hemma nu på morgonen med att putsa lite fönster och derkorerat fint i köket. Nu är det jag som står på tur .. ;-) Vi ska alldeles strax åka ner till mig och pynta med det vi köpte igår. Sedan ska vi in en sväng till stan också! Bilder kommer när allt är på sin plats, som lovat.
En snabb uppdatering från mig till er. :-)

Ha en bra dag!

Vecka 24

I torsdags gick jag ju som sagt in i vecka 24. Och jag tänkte bara till er som är lite nyfiken och läser för att följa graviditeten så laddar jag upp en bild! Taget idag.



Jag tycker att man ser en tydlig skillnad för varje vecka som går nu!
På onsdag är det dags för mvc igen, moderskapsintyg bl.a. Spännande =)
Hoppas på att få lyssna på hjärtljuden också, borde vara dags för det nu tycker jag.

Vilda i sitt nya "hus"

Har varit ute med mormor och mamma i birsta sen fem tiden, så nu är vi helt färdiga allihopa!! Har shoppat massvis av tomtar osv =) Jätte skojsigt. Tack mormor <3 Bilder kommer imorgon.. :-)

Jag och pappa var ner till lägenheten en sväng också och monterade ihop vildas nya klösbräda/ställning. Hon gillade den verkligen, kul att se! Man vill ju att katta ska trivas också och tycka om det man köper till henne. Hade lite svårt att slita sig och följa med till mamma och pappa igen men till slut gick hon in i buren iaf ;-)



Här är hon, min lilla vilding. Lite litet hemma nu för denna i vardagsrummet,
men snart ska vi ju flytta och då får den stooor plats :-) I vilket fall, alldeles perfekt!
Eller hur!? Allt i ett för en katt: Kösbräda, klätterställning, sovkoja och en liten leksak.

Nu ska jag dricka julmust och äta pepparkakor! Imorgon blir det mer julpyssel!
P.S! Är det någon som vet var det finns att köpa julkyrkor någonstans?

Julpyntar

Japp det stämmer! Har sprungit ett par gånger ner till strykrummet i källaren nu och strukit gardiner, dukar osv. Måste ner en gång till nu för nu är det köket som ska pyntas. Men känner att jag måste på ica och köpa mig någon slags lunch först för börjar känna mig yr och illamående och då är det dags för att äta något. :) Sedan ska jag fortsätta hade jag tänkte ;) Bjuder på ett smakprov på hur det ser ut i vardagsrums fönstret! Väldigt dålig bild dock men det är så gott som klart nästan. :)Bara lite små pyssel kvar, placera tomtar etc. Nä, nu ska jag gå och köpa min lunch!

Måndag

Ny vecka och ännu en vecka närmare jul .. ;) Min julstämning är verkligen på topp!
Mormor ringde för kanske en timme sedan och sa att hon funderade på att åka upp till oss och hjälpa till med julpyntadet, hoppas hon gör det!! =) Hon ska få hjälpa både mig och mamma, åtminstone vad gäller gardiner och putsa fönster, och sådant. Stakarna får jag nog upp själv och resten av pyntet lär man nog finna plats för rätt snabbt skulle jag tro ;)

Vildas klösbräda/ställning har kommit idag också så vi ska ner till lägenheten om bara ett litet tag och montera ihop det. För vilda måste ju såklart få vara med när hennes nya "place" kommer på plats =)

I övrigt så har jag inte den blekaste lilla aning om vad som ska hända idag. Mamma skulle ju tydligen stanna i stan och söka lite artiklar efter det att hon varit hos sjukgymnasten så jag blir väl ensam :-( Snyft ..

Hektisk dag på jobbet ...

What to say.... Sitter i bilen helt slut på väg hem nu efter en hektisk dag på jobbet. Mamma och pappa hämtade mig och så åkte vi direkt och köpte godis till filmen som vi ska se så fort vi kommit hem :) patrik 1,5 på canal plus alltså. Eftersom den slutar halv tio så lär jag nog hoppa i säng direkt efter det. Så jag passar på att säga godnatt redan nu för jag känner absolut inte för att sitta framför någon dator ikväll... Hörs imorgon som vanligt! :)

Familjedag på max...

... Och då är man såhär fin! :p

Söndag

Godmorgon!

Här har man snoozat sedan kl 08:00 :p Haha, är så sjukt trött men man är inte van. =) Tycker det är jobbigare att vakna till en en väckar klocka kl 08:00 även om jag faktiskt brukar vakna då i vanlig tid också av mig själv då jag inte ska iväg på något. Knepigt det där ..

Idag väntas det iallafall jobb för mig, tänkte alldeles strax åka. :-) Ska jobba mellan 10.30-19.30 sedan hämtar mamma mig och då ska vi hem och se på patrik 1,5 på canal + tror jag att det var som den gick på kl 20:00! Jätte bra film tycker jag, har haft dvd:n men den är försvunnen .. :-/ Ska beställa lite nya filmer snart igen från cdon.com bara pengarna finns!

Så ser min dag ut!
How about yours? :)

Jobb ..

Dags för mig att börja göra mig klar för jobb! Bussen går ju inte så ofta här på helgerna så det får bli 14.25 bussen in. Nästa går 16.25 och det kan bli lite svårt då jag börjar jobba 16.30 :-) Menmen! Det lär väl bli middag på max då misstänker jag, som vanligt :-P

Pappa hämtar ikväll så jag kan få se vem det är som vinner körslaget. Ingen av teamen som är till final är några av mina favoriter men det känns ändå som om att stefan borde ta hem det hela, han är mer värd att vinna än ola, tycker jag iallafall.

Ät gott och ha en fortsatt trevlig lördag! Jag kommer nog att vara riktigt nöjd med min :-) Hyfsad sovmorgon, lång frukost stund med mamma, halvlång promenad med elsa, jobb och tv slappande ett par timmar! Myspys!

Vagnleksak



Denna fina och söta vagnleksak har jag önskat mig till bebis i julklapp av blivande morbror linus. :)
Sitter och funderar ut något som morbror emil kan få köpa också men det går trögt.. ;) Har ju i stort sett allt.

Det jag saknar är:

- Babygym (önskat av kattis&nisse)
- Babysitter, någon frivillig?;)
- Speldosa och mobil

Sedan har jag väl allt. Förutom små saker som smörj, handukar, skötbädd/och bord(?), kläder, sängkläder osv  osv. Och några leksaker förstås! Men det lär väl kanske dröja någon vecka iallafall innan den intresserar sig av det, första veckorna brukar mest allt runt omkring vara mer intressant. Man måste ju kolla vart man har hamnat, såklart!

På promenad



Jag och elsa förut när vi var ute i snövädret och gick!
Det har snöat rätt bra, lycka! Nu har det avtagit en stund men vi vill såklart ha ännu mer snö! ;)

Den där katten ..

Åh, usch vad irriterad jag är nu! Min lilla söta kissekatt kan vara allt annat än söt ibland. På morgonen har hon varit på frukostbordet och bara jävlats med allt, klöst mig i nagelbandet (ja, det pulserar fortfarande.. aj aj!) och rivit bland julklapparna! Åååh, sat kisse! Ibland är djur bara i vägen. Nu är hon ute och där kan hon vara ett bra tag till tycker jag .. Så har mamma kanske hunnit blivit lite gladare tills du är tillbaka.  Mitt morgonhumör är inte att leka med, jag irriterar mig lätt på allt och ingenting.

Jag funderar på en promenad med elsa också. Igår duschade vi tillsammans faktiskt! Det är jätte mysigt ;) Men man måste ha badkar. Hon sitter så lugnt och stilla och väntar på mig när jag schamponerar in min egen päls så det funkar jätte bra. Hon blir så söt också, jätte smal och liknar en terrier. :) Hihi

Nä, ska se om jag lyckas övertala mamma till att följa med. Hon kan ju faktiskt plugga sedan och behöver inte göra det precis nu. Jag måste ge mig iväg nu om jag ska hinna med mig.

Jobbar 16.30-20.30 som sagt :-)
Ha en bra dag!

Mys fredag

Japp, hemma hos mamma och pappa har vi mys fredag med morötter, gurka och dipp, och såklart en skål med godis och läsk finns! Super mysigt!
Har kollat på idol och måste säga att jag vet inte riktigt vem som åker, ingen var riktigt bra ikväll. Men ska jag säga vilka två jag tror kommer att hänga löst så är det eddie och reza, tyvärr eddie :p
Duetterna var riktigt spännande och där var mariette och calle bäst, helt klart!

Nu sitter jag bara och väntar på att idol ska börja igen, sen ska jag nog sova! :-)

Lista

Ligger här med en kurrandes katt bredvid mig och en bebis som sparkar i magen, så mysigt! Tänkte fördriva lite tid med denna lista.

Namn: Elin Patricia Margareta Nilsson

Sysselsättning
: Jobbar på max och väntar på bebis

Aktuell med: Mysig sparkandes bebis i magen

Vilken är din största fåfänga?
Jag är läskigt beroende av min plattång

När är du lycklig?
Då jag känner tillit och trygghet hos min nära och kära

Vad beställer du på krogen?
Något i cider väg, eller en sur drink


Vad ska du göra imorgon?
Fram tills 16.30 har jag inte en aning, då ska jag iallafall jobba fram till 20.30

Hur vill du helst transportera dig?

Gärna med skjuts i bil, annars så blir det väl mest bussen

Vilken sagohjälte skulle du helst vilja vara?
Ska jag vara helt ärlig så har jag nästan ingen koll alls på sagohjältar

Vilken talang skulle du allra helst vilja ha?
Jag tror inte att vill eller behöver ha någon. Man ska väl vara glad för det man redan har?

Vad tycker du egentligen om dokusåpor?
Bonde söker fru och ensam mamma söker har jag absolut inget emot. Men däremot svenska hollywood fruar, mammas pojkar, big brother och allt vad de heter så kan jag nog tycka att det är väl lite väl till att gå i överdrift i tvrutan. Men okej, vi alla är ju olika och vill dom visa upp sig och bli känd (som de allra flesta är ute efter när de medverkar i sådana program) på det viset så är väl det helt upp till dom.

Hur tror du att folk uppfattar dig nu?
Blyg misstänker jag, precis som dem alltid har gjort. Men när de väl lärt känna mig så hittar man den där galna och påhittiga elin som gärna inte strålar så mycket på utsidan. Jag är väl ganska anonym av mig på de viset.

Vad är tristess för dig?
Kan inte komma på något på rak arm, det blir vad man gör det till helt enkelt. Men däremot skulle jag aldrig kunna tänka mig att leva ensam, det vore tristess! Har man inte pojkvän så skaffar man katt! Mycket mysigare ;) Fast okej, där kan jag erkänna en sak. Är väl ganska less på att bara ha en katt också ;)

Vad ska du göra i sommar?
Ta hand om min lilla bebis som när sommaren börjar (i juli) blir 4 månader :D Om h*n nu kommer när den ska. Men sommaren kommer i vilket fall som helst att spenderas tillsammans med h*n.

Vad avskyr du mest av allt?
Gröt, lögner och väckarklockor!

Vad kommer du aldrig göra igen?
Det finns så mycket ..

För vad vill du helst bli ihågkommen?
För den jag är

Vad tänker du på just nu?
Mat :-P

Vad är ditt motto?
Lev nu, inte igår eller imorgon.

Kissemiss

Provar på att mobil blogga påväg hem från birsta med mamma. Bjuder på en bild på världens sötaste vilda!!

Antivirus program

Vilken tid allting ska ta ibland.. Uscha! Har suttit med datan hela kvällen och försökt installera ett antivirus program, misstänker att det kan vara bra att ha så slippe man extra kostnader som man absolut inte har råd med eller ännu mindre lust till att slösa pengar på! Efter många om och men så har jag nu iallafall fått panda cloud antivirus installerat och hoppas på det ska funka! Börjar känna mig riktigt seg i kolan också så det är väl kanske dags att krypa till sängs.

Föresten! Idag går jag och bebis in i vecka 24! Helt sjukt vad tiden går fort :-) 24 är ju ändå riktigt långt gånget, och enligt min mormor som arbetar på iva och neonatalen så är det från och med denna vecka som bebisarna har en chans att överleva om de mot förmodan skulle välja att titta ut tidigare.
Men stanna där inne du lilla bebisen! Ett tag till iallafall :-)

Nu blir det sängen! Efterlängtat? Ja-a

Ny telefon

Åh, tack vare min älskade pappa så har jag nu en telefon! :D Wie! Det fick bli en sony ericson w715 från siba. 2500 :- med sibakortet så det var ett överenskomligt pris :) Så nu ska jag betala av denna till pappa i den takt jag kan. Tusen tack tack tack <3


Såhär ser den ut! Verkar fungera som den ska =) Strålande.
Saknas bara lite musik men det är inte alltför svårt att ordna.

Nu: Singing bee celeb och lyxfällan

Städat

Puh, nu hoppas jag verkligen att mamma och pappa märker att man har städat undan här, det har ju faktiskt tagit mig 1 och en halv timme. Har diskat undan i köket, damsugit i kök, vardagsrum och hall, städat i ordning överallt och tvättat kattens låda från botten. Tog in den i duschen och tvättade av allt så nu är den skinande ren med ny kattsand! =) I hope you like it vilda ;-) Och mamma och pappa, såklart!

Hann precis klart till bonde söker fru! ;-) Tänkte bara tvätta av glasskivan på vardagsrums bordet innan jag slår mig ner i soffan med en muffin och ett glas coca cola light! Njutbart :-D

...

Men nu måste väl fan botten vara nådd iallafall .. Inte nog med att man redan har det halvtaskigt ställt den här månaden fram tills december så ska media markt ha pengar för att ge tillbaka min trasiga telefon! Hallå?! Hur sjukt låter det inte .. :s 400 :- för att få tillbaka min trasiga telefon som ändå inte går att använda!!! Eller 350:- för att skrota den direkt på verkstan .. Blir så less på att allt bara ska handla om pengar! Aldrig mer media markt iallafall, det var nog det värsta jag hört på hela året!!

Så nu ska man punga ut 2000 :- till en ny telefon också .. Hur jag nu ska kunna lyckas med det. Jag har ju inte ens en telefon nu! Jag blir bara så fruktansvärt less och gråtfärdig .. Det här var ju precis vad jag behövde för att få upp humöret!

Sötsugen

Jag och elsa tog oss en promenad förut. Var ner till lägenheten och hämtade räkningarna, precis som jag sa. :-) Känner mig så duktig så! Hehe ..

Nu är jag riktigt söt sugen, är lite frusen också. Tänker baka en tigerkaka om det finns ingredienser och lösa lite korsord. Dricka varmchoklad :-)



Ser det inte lite frestande ut? ;-)

Tävling - My first room



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Myfirstroom
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Snö promenad

Puh, det är jobbigare än vad man tror att lösa korsord ;) Det tar lite på knoppen kan jag lova .. :D

Klev upp för kanske en timme sedan så har inte hunnit göra så mkt ännu. Har ätit lite frukost och borstat tänderna typ :) Tänkte snart dra på mig lite kläder å hämta räkningarna! :( Usch. Lika bra man lägger in dem nu så är allt dragit på fredag då lönen kommer in. Då vet man vad man har att leva på.

Sen får vi se vad som händer idag, men det blir nog bara lugnt! Har iallafall lovat att koka pärer och fixa fiskpinnar tills pappa kommer hem :) Mumsigt ;D

Japp, nu ska jag ta första promenaden i snön för i år med elsa!

Korsord

Haha! Känner mig som en riktigt gammal människa just nu. Köpte hänt extra och en korsords tidning förut på ica maxi, är det inte tant göra det!? Men tycker sånt är roligt :-) Skvaller är alltid roligt att läsa och korsord är bra tidsfördiv :-D Måste erkänna att jag sitter med nybörjar tidiningen och kan inte dra mig ;-) Ska lösa ett till i sängen strax! =)

Annars så har dagen varit helt okej! Jobbade 10-16 istället för två dubbel pass, riktigt skönt! Mycket folk på lunchen och sen var det som alltid sten dött.

Imorgon är jag ledig. Då blir det promenad med elsa, kanske hälsa på myran och elias och lösa korsord ;-)

Tisdag

Godmorgon!

Ännu en morgon med minus grader, antar att det bara kommer att gå nerför nu och bli ännu kallare varje morgon. Men så länge det finns snö så har jag inget emot att det är 20 minus grader, för då är det okej!! Men nu är det ju ingen snö och då blir allt bara grått och trist .. :/ Och förbannat kallt! Man kryper liksom ihop sig i jackan och spänner sig och fryser ännu mera, usch! Mer snö åt folket ;-)

Ska iväg och jobba alldeles strax :-) Whole day long .. Hemma runt 20:00 ikväll.

Tids fördriv

Lite tids fördriv såhär på kvällskvisten när man inväntar john blund .. :-)

  • Favorittidning: Vi föräldrar just nu! Annars är veckorevyn väldigt kul (då man kan inspereras ...)
  • Favoritplagg i garderoben just nu: Mina polotröjor, allihopa!
  • Vanligaste färgen på mina kläder: Mycket i vitt och svart
  • Mig själv med tre ord: Glad, stressad, energisk
  • Jag tränar: Mina ben genom enstaka promenader =)
  • Höger- eller vänsterhänt: Höger.
  • Humör just nu: Seg i kolan
  • Favoritgodis: Surt
  • Är det nåt du absolut inte äter: Gröt, blodpudding, pajer ex.
  • Kläder just nu: Morgonrock
  • Musik just nu: Mössens julafton!
  • Vad sa du senast: Det må väl vara det ..
  • Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Jag väljer inte så långt bak i tiden, 80-talet!
  • Fisk eller badkruka: Fisk i poolar och badkar, badkruka i sjö och hav .. brrr!
  • Saft eller alkohol: Saft!!
  • Hur många kuddar sover du med: Två
  • Favoritväder: Soligt, såklart
  • Spelar du nåt instrument: Icke
  • Morgon- eller nattmänniska: Morgon människa numera
  • Sparare eller slösare: Tror jag är riktigt duktig på att slösa
  • Bästa film: Vet inte riktigt. Bästa filmen jag sett på länge är iallafall senaste/sista johan falk
  • Tror på liv på andra planeter: Nej.
  • Kommer du ihåg din första kärlek: Japp
  • Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
  • Har du några homosexuella vänner: Nej
  • Tror du på mirakel: Ja, det ligger ju ett i min mage!! :-)
  • Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Med rätt person ja
  • Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jodå
  • Ser du på kärleken som ett misstag: Njae ..
  • Hur många barn vill du ha när du blir stor: Fler än ett iallafall. Minst 2 till
  • Bio eller promenad: Bio, det är inte lika ansträngande ;-)
  • Är du kittlig: Nix
  • Snarkar du? Nepp
  • Stjärntecken? Vädur
  • Rädd för insekter? Spindlar är ju inte så roliga men jag är inte överdrivet skrikig då jag ser dem
  • Äckligaste insekten: Spindlar får jag ju säga då.
  • Största svaghet: Erkänna fel
  • Det här är jag bra på: Baka!
  • Bästa bok: Martina Haag skriver bra!
  • Chips eller godis? Godis.
  • Pizza eller hamburgare? Hamburgare, faktiskt ..
  • Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga
  • Vad vill du jobba som? Det är frågan .. Funderar fortfarande på undersköterska, men .. Ja, som sagt. Jag vet inte.
  • Skriver du dagbok? Bloggen räknas väl?
  • Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag har redan två av varje och fler ska det bli.
  • Stökigt eller välstädat? Välstädat
  • Gungar du på stolen? Nej
  • Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Japp, det tror jag
  • Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
  • Är du rädd för blod? Nej
  • Saltar du på maten? Ja, när det behövs
  • Gillar du att sjunga? Jaa :-D
  • Anser du att du är stark? Ja, det tycker jag!
  • Brukar du sola? Ja
  • Vad gör du om du får hicka? Ja, vad ska man göra?
  • Röker du? Ibland
  • Snusar du? Nej
  • Använder du knark? Nej !!!!!!!!
  • Kaffe, te eller inget? Te
  • Har du en besatthet? Min katt! ;-)
  • Vem är din bästa vän? Mamma och Myran numera. Det är väl dom jag spenderar mest tid med och då blir det ju lätt så att man förtror sig till dem
  • Civilstånd: Singel

Pannkakor

Det blev inte många timmar arbetade på jobbet idag. Bra eller inte går ju att diskuteras, men skönt om inte annat! :) Blir så ibland när vi är för mycket personal, då blir de som bara är extra anställda hemskickade. Hårda bud!! :p

Har nyss ätit pannkakor hos mamsen
! Inte min favorit men det gick ner i min hungriga mage .. :D Strax ska vi väl åka ner och handla och sen är det som sagt fotbollsgalan.



Vad tycker ni om pannkakor?

Slö morgon

Har haft en riktig slö morgon med mamma! Bara legat och myst i soffan till tvn. Elias och myran kom också förbi en sväng runt tio tiden. Så söt han är lilla elias, han har börjat prata riktigt mycket :D Haha, låter så gulligt :) Synd bara att man inte förstår vad han säger .. ;) Så det har varit en bra start på dagen.

Får se om vi ska ta någon promenad innan jag ska iväg och jobba. Jobbar bara 15.30-19.30 så det känns skönt :) Imorgon jobbar jag samma tid också fast innan ska jag även jobba 10-14 så då blir jag borta hela dagen! Men sen är jag ledig enda fram till lördag eftermiddag :) Fast hoppas ju att man får jobba någon dag fler iallafall.

Nu ska jag borsta gaddarna och ta hand om disken :) Alltid skönt att komma hem till ett städat hem när man jobbat, drog en sväng med damsugarn förut så nu är det inga damråttor här längre :p

Ha en bra dag!

Ström avbrott

Hemma hos mamma och pappa har det varit ström avbrott sedan 14:00 idag men nu verkar strömmen vara tillbaka enligt en källa som bor bortöver. Hela famijen har iallafall ätit hemlagad pizza hemma hos mig ikväll, mysigt värre! Detta fick även bli som min farsdags present till pappa ;)

Mamma ska iallafall natta här så vi ska se ensam mamma söker finalen kl 20:00 och efter det ska vi se på sista johan falk filmen! :) Till det har vi köpt lite choklad å massa annat gott! En riktigt lyckad söndag med andra ord!

Har tvättat sedan kl 15:00 idag också, många maskiner har det blivit och än är det inte klart .. Suck! Ska tvätta enda fram till 21:00 är det tänkt så man hinner ju med sig iallafall.

Funderar på att hoppa in i en dusch innan jag måste ner till tvättstugan igen men tror faktiskt att det får bli en uppfriskande dusch imorgon bitti istället!

Fyndat till katten!

Outlet fynd på ellos.se till lilla vilda!

Eftersom hon inte kommer få bo med mig och bebis i nya lägenheten i vårat sovrum så måste hon ju få något eget "rum". Detta är då perfekt, tycker jag :) Klöspelare, klätterställning, sovkoja och en leksak. Allt i ett. Super duper. Detta blir vildas julklapp!



Tänka sig att det är så rolig att handla åt alla. Jag har ju inte ens allt jag behöver till lägenheten än. Hmm, ja. Det är helt enkelt roligare att göra andra glada!

Fy så trött man är

Ja, usch och fy så trött man är! Kunde ha sovit i flera timmar till men så går det ju inte riktigt till. Ska man ta sig upp imorgon i lagom tid så måste man ställa om dygnet. Jobbigt men så är det!
Natten gick hyfsat bra iallafall. Stod i drivein och tog emot beställnnigar och tog betalt och lillgård packade maten och allt det där. :) Strålande!

Nu ska jag alldeles strax se om det finns frukost för en sådan som mig! Sedan ska jag och mamma till tvättstugan :)

Jobba natt ..

Usch, nu börjar det dra ihop sig .. Två timmar kvar men ska åka redan om tio minuter för pappa som ska skjutsa och hämta mig ska upp 04:10 imorgon och sen direkt efter att han skjutsat hem mig så ska han åka iväg och jaga så han behöver ett par timmars sömn innan han åker.. :) Man får ge lite för att ta, så är det bara!

Men känns inte så dumt att jobba natt ändå. Jag menar, det är ju ändå bara mellan 3-4 som det är mkt folk! Sen är det över så man kan lätt stå ut :) Tjänar ju ändå omrking 120-130 kr timmen efter tolv på natten så jag menar det är lätt förtjänta pengar!

Nu ska jag sluta babbla på och önska er alla en Godnatt!
Sover troligtvis i lägenheten inatt och kl 16 kommer mamma för då är det tvättstuga! Hon ska passa på att tvätta lite stoldynor och dylikt.

Julklapp till bebis

Till er som ska köpa julklappar till mig i år.
Jag behöver inget, men bebis behöver =)

Tre älsklingssaker Body,Strumpa och mössa
Bebis önskar sig ett sådant paket för 329 :- på gullgrodan.se
Älskling eller Gullunge spelar ingen roll. Stl 60 vore perfekt.

Eftermiddags mys

Var iväg till myran, hoflingf och elias förut och hälsade på en sväng! Satt och surrade på i soffan ett tag och busade lite med elias innan myran kom på att vi kunde åka ut till birsta och fördriva lite tid där .. :) Köpte ingenting utan kollade bara lite. Hittade en söt blomma jag funderar på att köpa till vardagsrummet! Funderar på att skippa advetnsstaken där (med levande ljus), man lär väl släpa runt på den man har i köket istället.

Hemma i matfors igen handlade jag på ica med mamma och köpte ingredienser till maten som blir potatisgratäng och stek. Mums! =) Nu sitter jag och knaprar i mig lite naturgodis.


Vikket väder ..

Jaha, som vanligt när en annan är ledig så är vädret väääldigt grått och mulet där ute. Hmm, det ska alltså inte vara så att jag ska vara ledig?! Taskigt.

Har iallafall sovit en bra stund längre än vad jag brukar men eftersom jag ska jobba natt inatt så får jag nog lägga mig på vilosidan lite på eftermiddagen/kvällen. Börjar ju inte jobba förän 00:00 så har ju många timmar på mig än så länge att hämta lite kraft och energi!

Ska väl iväg och träffa myran och elias en sväng som vanligt sedan, om det blir som vi tänkt oss. Brukar ju hänga lite på elias det där ;) Men först ska jag äta frukost såklart!

Ha en bra dag ..

Kvällens hjältinna

Ja, känner mig faktiskt som kvällens hjältinna litegrann ;) Har varit ut med elsa på kvällspinken, därav min härliga insats! Höhö, det händer inte ofta så man känner sig riktigt stolt :D Dock så hade mamma samlat stickor i skorna som jag lånade av henne så fick springa hem rätt snabbt och pappa fick ta över, dvs han fick ta kvälls skiten =)



Sitter och väntar på tittar resultatet av idol ikväll. Spännande spännande .. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vem som åker.. Hmm! Men eddie, rabih och tove gjorde riktigt dåligt ifrån sig. Det får bli mina ord för nu! :)

För er som har jobbat hela veckan: Godnatt!
Och till er som är ute och roar er med alkohol, ta't lugnt!

Film

Dagen har varit helt okej. Mådde dock inte så himla bra på jobbet idag så jag slutade en halvtimme tidigare. Känner mig inte allt för pigg nu heller men hoppas iaf att jag ska orka jobba imorgon! Behöver de där förbaskade pengarna :p

Efter jobbet åkte jag och mamma ut till mediamarkt och lämnade in min telefon också så får se vad dom säger om den. Jag kommer att kräva en ny telefon iallafall, så är det bara! Fick med mig en jätte modern samsung telefon att låna också, eller inte :p Usch. Men kan ju smsa och ringa med den iaf, huvudsaken de :) Än så länge iallafall. Sen vill jag ha en fungerande musik mobil !!

Ikväll blir det idol som vanligt :) Ska bli spännande att se vem som åker ikväll. Vem tror ni åker?

Och just det ja :) Köpte ett gäng filmer på hemmakväll igår också! 5 för 100 :- Billigt! Har faktiskt inte sett en enda så det blir spännande =)

Snö i massor

Åh, det fortsätter snöa fortfarande och det är ju hur underbart som helst! :D Jag blir bara mer och mer peppad för julen :) Sitter fortfarande och lyssnar på mössens julafton ;) Haha. Men något jag längtar ännu mer efter är såklart 2010-03-10 och nästa julafton :) Ska bli sååå mysigt. Dra lilla pyret i pulka och köpa julklappar på barnens hus och toysurus :D

Egentligen så kan inte livet vara så mkt bättre om man tänker efter .. Det enda som saknas är väl en man i huset kanske men sen så ;)

Nu ska jag se klart lyxfällan sedan sova :)

Mössens julafton



Min favvo! Mössens julafton =)
Vilken är eran favorit jul låt?

När nätterna blir långa och kölden sätter in
Tar Mamma mus och samlar hela barnaskaran sin
Hon visar sen på fällan :Ni aktar er för den
Så får vi allesammans fira jul igen

Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla
Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla

Till slut så kommer kvällen som alla väntar på
Och Pappa Mus han letar fram en stövel utan tå
Den har dom sen till julgran och pryder den så fint
Med spindelväv i gult och blått och gredelint

Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla
Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla

Var unge får till julklapp en liten, liten nöt
Den gnider dom med kolapapper så att den blir söt
Från skafferiet tar dom en fläskbit eller två
Och den får allesammans lov att lukta på

Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla
Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla

Dom hoppar och dom dansar och trallar så en stund
Tills Pappa Mus han säger: "Nej, nu tar vi oss en blund"
Och barnen går till sängs medan pappan håller vakt
Och snart så snarkar allihop i schottistakt

Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla
Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla

Men gamla mormor gäspar och säger liksom så
Att julen den är roligast för alla som är små
Om ingen går i  fällan och aktar sig för den
Ska alla nästa år få fira jul igen

Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla
Hejsan, hoppsan, fallerallera
När julen kommer ska varenda unge vara gla

Vecka 23

Du är på dag 155 av 280. (55,4%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 0 fulla dagar (v22+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 10 mar 2010
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.



Mammas tjockis <3 Du börjar allt bli liiite tung att bära omkring på! :)

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Avmaskning

Tänkte att jag skulle avmaska vilda idag men det gick inget vidare kan jag säga!
Vilda visar klart och tydligt att hon inte gillade den där sprutan med den äckliga sörjan



Eh, ja.. Detta är väl ungefär hela innehållet från falskan för 142 :-
Wonderful cat ..


Snö i norrland

Vaknade av mammas röst imorse som skrek "det har snöat!!" och samtidigt försökte förklara för katten i tio minuter innan hon släppte ut henne att nu har det hänt något som du aldrig sett där ute förut. Du kommer att bli väldigt blöt, jag vill bara varna dig. Haha, tror faktiskt inte att vilda lyssnade så mycket på vad hon sa men mycket riktigt så tyckte hon att det var väldigt blött ute när snön hade landat för hon kom in fort igen! :) söt katta. <3

Jag har tagit bilder med telefonen också som jag tänkte ladda upp här men eftersom jag använder mig av en totalt värdelös samsung telefon så gick det åt pipan!! Me so angry. I need a new telephone! I neeeed.

Ska försöka övertala mamma om att vi ska åka ut till birsta och kolla på en. Jag står inte ut !!

Så ännu ett inlägg utan några bilder, visst är det väl trevligt!?

Bubbel bad

Aaah, la mig i ett vaaaarmt bad alldeles nyss men klev upp ganska snabbt för jag är absolut inte van att bada så varmt nu efter jag vart gravid, man reagerar helt annorlunda! Nu ligger jag och toksvettas i soffan, usch :p

Vill iallafall tipsa om en jätte bra bodyscrub från the body shop! Perfekt nu på hösten och vintern då man blir extra torr. Kostar dock lite över 200 kronor men den är värd pengarna!

 
Jag använder papaya, doftar ljuvligt!

Ska kolla på efterlyst å sen blir det nog sova!

Attans!!

De nya johan falk filmerna har redan kommit ut och de har REDAN hyrts ut, båda två!! :( Stackars mig! Jag som tänkte hyra åtminstone en, men icke sa nicke. Funderar på en cykeltur ner till preem och kika om de finns där, för så långt som till statoil tänker jag inte ta mig. Hua, så långt. :p Ja, latmasken elin här!

Hittade inga bra priser på griffel eller grundfärg idag heller. Bad for me, bad day! Nu måste jag spela robbie williams-angel, bara för att!

I väntan ..

Ja, i väntan på att få åka till birsta sitter jag nu på mammas jobb som är på möte. Det är alltid något som kommer i vägen när vi ska göra något, typsikt. :p Men det skulle tydligen inte dröja så himla länge så jag får hoppas på det så jag får komma iväg och köpa mina saker! Jag vill ju hem och pyssla ;)

Det enda som oroar mig är väl att en masonit skiva är lika stort som vårat hus så att man får betala massor för det men jag håller tummarna. Själva grundfärgen och griffelfärgen kan ju inte kosta så förgäves mycket tycker man!

Funderar på att ta mig ner till jour butiken och köpa något smaskigt! Vem vill sitta på en ssk expedition och stirra rakt in i väggen? Jag har ju datan men det enda man kan vara inne på är ju bloggen! Suck ..

Onsdag

Idag är det onsdag vilket innebär lill lördag. Men jag har faktiskt haft lill lördag sen i måndags nu så jag tror att jag hoppar det! Man kan ju inte sitta och stoppa i sig varje dag. =)

Ska åka ut till birsta med mamma en sväng också innan hon ska iväg på möte! Jag tänkte att jag ska köpa material till en griffel tavla. Får bara se om jag kommer ihåg allt jag ska köpa, haha! Får leta runt i kommentar arkivet och se om jag hittar c kommentar om allt man ska ha till en griffeltavla. Sedan måste jag även in på panduro en sväng också. Ska kolla om de har fått in lackstänger och eventuellt om de har griffel kritor/pennor. Någon fin advents stake till vardagsrummet skulle inte skada heller, en sådan med levnade ljus såklart :) Den vita jag pysslade med igår ska stå i köket! Indiska har fina sådana som man inte behöver pynta, kanske blir en sådan då till vardagsrummet ;)

Oj oj, vad man skriver. Ska ta och fixa mig i ordning!

Ytterligare ..

Nu har ni blivit ytterligare 2 st. I want to know who you are! Please give a coment :)

Har precis sett på johan falk-leo gaut tillsammans med mamma. Jätte bra film, lätt bäst av alla dem 4 som jag har sett! Den kan jag verkligen rekomendera !!:)



Tror inte att jag orkar något bad med inpackning och body scrub ikväll utan det får helt enkelt bli imorgon. Planerar en lång promenad runt åsta med elsa och bad på det sedan! Tror att det blir toppen jag ;) Får se om man får med sig myran också eller om man får gå själv ..

Med detta säger jag godnatt, är sjukt trött!

11 prenumeranter ..

.. via bloglovin! Senast igår hade jag bara 7 st vilket innebär att det är 4 st nya prenumeranter på knappt en dag. Och nu vill jag veta, VILKA ÄR NI!? Ni som prenumererar på min blogg, kommentera med erat namn och er bloggadress till det här inlägget! Och en sak till, börja kommentera lite mer också om ni ändå är här inne och läser ;) Det blir så mycket roligare då!

Jul pyssel!

När jag kom hem från myran förut så satt jag mig ner och började med adventsstaken, och så fin den blev! Tänkte även att jag ska visa er allt det andra pysslet som jag och mormor gjort.





Visst har jag väl lyckats? :)

Hos myran

Nu sitter jag hos myran och har precis käkat ost och broccoli soppa, så gott! :D Elias sitter och skriker i babysittern, myran ser på tv och jag satte mig ner här en stund. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag tror att jag ska bege mig snart iaf så elsa får gå ut på en promenad också :)

Och till er som kommenterar anonymt, dessa kommentarer raderas med en gång om det inte står något namn. Det är bara så fegt av er! Har ni verkligen inget bättre för er!?

Tisdag

Godmorgon!

Har precis stigit upp ur sängen och idag är jag ledig! Så skönt :) Skulle egentligen träffa myran kl 9 men elias hade tydligen varit grinig på morgonen så han måste få sova ett tag först ;D Men jag har ju inte bråttom, då kan jag äta frukost i lugn och ro först och göra mig klar :)

Ser ut att vara hyfsat väder ute också, så passande! För tanken är väl att vi ska ut och röra på fläsket lite ;) Känns som att det är dags för det nu, har varit alldeles för många onyttiga dagar i mitt liv den senaste tiden :p

Nu ska jag se om det eventuellt finns något ätbart hemma att stoppa i sig till frukost och sedan ska jag väl fördriva tiden tills det att elias vaknar!

Ha en bra dag.

Ny design

Äntligen har anna fixat en ny design till mig igen!:) Jätte duktig tjej som även gör design på fria händer, det fick hon på denna! Och jag är såklart jätte nöjd :)

Mamma och jag har kollat på johan falks tredje film ikväll, national target. Den är ännu inte slut men det blev så läskigt så blev tvugnet att uppdatera! :p Är lite fjantig vad gäller för mkt blod och slagsmål osv osv .. 



Att rekomendera? Ja, varför inte.
Se gärna alla fyra, ska den fjärde imorgon.

Nu ska jag duscha och sova! Godnatt.

Jul, jul strålande jul!

Åh det finns väl inget bättre än att kolla på massa julsaker :D Tycker det är super mysigt!:) Efter att ha jobbat fyra timmar idag på lunchen så mötte jag upp mormor sedan och fikade med henne på café charm och sedan gick vi ett par varv på stan :) Mormor var snäll och köpte ett par grejer till mig! :D


Adventsstjärna till sovrummet (nya lgh)
Rusta 99 :-


Adventsljusstake till vardagsrummet :)
Åhléns 395 :-


Kuddar till vardagsrummet
Ohlssons tyger, 89 :- /st


Löpare till vardagsrumsbordet
Ohlssons tyger 59 :-

Också fick jag faktiskt en jeans tunika också :D

Väldigt dålig bild dock, men något fint för magen och brösten att växa i.

Nu ska jag åka ner till preem och köpa något gott till filmen :D

Time for work

Jajemensan, nu var det snart dags för jobb! :) Känns faktiskt riktigt skönt att få komma iväg och arbeta lite, man vill ju inte bara sitta hemma heller och pengarna behövs ju destomer nu när jag snart får en ny lägenhet och det ska ju ändå till lite nytt dit. Gardiner och minst en byrå har jag bokat ;) Så där ligger det ju såklart en massa pengar som ska ut för det! Tråkigt nog.. :p

Ikväll kommer det även en som ska köpa min nuvarande byrå, tänkte att jag skulle sälja dem tillsammans men han nappade på den så han får den för 500 kr. =)

Nu ska jag lägga på ett kol!
Hörs något ikväll troligtvis.
RSS 2.0