Bildbomb

Oj oj oj vad bilder det var på det där minneskortet som vi hade med oss på semestern, det har tagit nästan en halvtimme att gå igenom och rensa dem som var suddig och oviktiga, men nu så! Det måste ju göras för dom som är bra vill man ju spara och bevara väl :)

Här kommer en "liten" bildbomb, håll i er ;)



Badar badtunna i värmland



Fyrhjuling på värmland, casper fick åka ett lugnt varv på gården :)



Nöjd kille ;)



Mamma och pappa ska åka iväg själv och Casper tycker vi ser roliga ut :D



Badar pool på gården med Elliot 



Nyklippt fin liten kille :love:



Äter glass och charmas ;)



"Kör" traktor



Var på skansen och tittade på djuren..







Och åkte en karusell ;) Brum brum!

Home sweet home

Nu har vi äntligen kommit på hemma plan igen, så skönt efter att ha varit borta nästan en och en halv vecka. Packade upp allt igår och jösses vad med nytt vi kom hem med, massor av fina saker och fina kläder till lill hjärtat vårat. Är sååå nöjd med våran semester!

Så nu är man tillbaka i vardagens bestyr med allt vad det innebär, skulle redan behöva boka en tvätt tid och städa, men orken finns inte? Får ta och rycka upp sig lite och göra några ryck här i veckan. Gör även mitt sista arbets pass nu i veckan för i sommar och det känns riktigt bra ;) Sen är det bara en vecka kvar innan lillen börjar på dagis.. :/ Mindre roligt men det blir nog roligt för honom. :) Bara två veckor där efter så börjar ju jag skolan också. Smått nervös men även det ska nog gå bra.

Ska ta och tömma kameran ikväll också och dela med mig av lite bilder här på bloggen. Ha en bra dag så länge!

Vansinne

Gud så förbannad jag blir på sas. Jag bokade hemresa igår kväll som vanligt på ungoms biljett och skulle ringa till dom idag och säga att jag ska ha med mig ett litet barn som sitter i mitt knä, som jag gjort alla andra gånger då jag och Casper har åkt flyg. Men idag så säger dom att de har infört en regel där ungdomar inte får resa med barn, hur dumt är inte det??? Så ungdomar som har barn får inte resa smidigt med flyg då, vansinnigt!!! Det är ju många under 25 år som har barn nu i dagsläget..
Nåja, inte mycket att göra åt saken. Får ta och boka en resa med tåg istället, ganska så smidigt det med. :) Nu ska vi iväg på äventyr också, mysigt! Och jag å Kattis ska på mer äventyr ikväll. Wonderful thuesday!

Ha en bra dag :)

Vansinne

Gud så förbannad jag blir på sas. Jag bokade hemresa igår kväll som vanligt på ungoms biljett och skulle ringa till dom idag och säga att jag ska ha med mig ett litet barn som sitter i mitt knä, som jag gjort alla andra gånger då jag och Casper har åkt flyg. Men idag så säger dom att de har infört en regel där ungdomar inte får resa med barn, hur dumt är inte det??? Så ungdomar som har barn får inte resa smidigt med flyg då, vansinnigt!!! Det är ju många under 25 år som har barn nu i dagsläget..


Nåja, inte mycket att göra åt saken. Får ta och boka en resa med tåg istället, ganska så smidigt det med. :) Nu ska vi iväg på äventyr också, mysigt! Och jag å Kattis ska på mer äventyr ikväll. Wonderful thuesday!

Ha en bra dag :)

En riktig uppdatering

Nu när jag har tillgång till en dator så ska jag passa på att göra en liten uppdatering med bilder :)

Rickard åkte hem igår kväll så nu har vi, jag och Casper, flytttat in hos hans gud familj och vi har det så mysigt. Casper har sin lilla lek kamrat Terje här och jag har Kattis att roa mig med, bättre blir det ju inte ;) På tal om att roa sig så ska hon och jag gå på bio imorgon och se Kronjuvelerna (tror jag att den hette?), den såg iallafall ut att vara bra utifrån det lilla man såg på trailern så hoppas den visar sig vara lika bra som vi tror!

Annars så har vi inte mycket planerat i veckan, det är bara skönt att ta dagarna som dem kommer! Efter att ha bubblat bubbelbad hela kvällen och använt spa scrub så bör jag ha fått massor av energi, kan ju iallafall hoppas ;)



Bjuder på tre semester bilder till er :) Mammas fina :love:

Skrivet från mobilen: Vi lever

Hej på er alla där ute! Tänkte göra en snabb uppdatering och säga att vi lever, alla hjärtan slår och vi myser riktigt ordentligt av vår lilla familje semester :) Värmland var helt underbart, så mysigt ställe och alla små byar som ligger intill varandra. Vi var ute och kollade in det mesta och stannade på jätte många loppisar och gjorde underbara små billiga fynd, jag verkligen älskar gamla saker som är lite sliten och ser söta ut. Hittills har vi fyllt upp med öl glas, en te kanna, små roliga leksaker och lite till. Sommar rean är ju super het nu också dessutom så vi har lyckats fylla upp våra garderober lite nu också så vi har det helt underbart ;) Semester veckan börjar tyvärr lida mot sitt slut och Rickard börjar jobba på måndag så det är ju mindre roligt, men jag och casper planerar att stanna ett par dagar till och umgås med hans fina gud familj, då jag knappt jobbar något i veckan så känns det ju roligare stt stanna här och umgås med dem man inte träffar så ofta annars när det är 40 mil ifrån och dessutom så har vi ju ett särskilt band knutet med dem så det blir mysigt :) Lite tjyttrigt kanske men har skrivit från mobilen, ni vet att vi lever iallafall och vi hörs snart igen! Ta hand om er.

Snart semester!

Igår kväll så hade vi två vänner på Stockholm här på middag som är på besök i Sundsvall över helgen. Mycket trevligt att träffa dem igen och god mat lyckades vi kocka ihop också, enchiladas! :) Mums i kulan, lyxade inte till det med förrätt eller efterrätt eftersom att vi åt så pass sent som när klockan var 20:30, så vi sparade den platsen till lite chips och mer vin istället. Roade oss med wii och hade det allmänt trevligt :)

Idag så tog jag mig en sovmorgon, var egentligen tänkt att jag skulle upp och tvätta kl 06 men snäll som jag är så lät jag Rickard ta det ;) Hihi, men jag var nog värd en sovmorgon så mycket som jag jobbat och klivit upp tidigt, samt att det varit sjuuukt mycket att göra. I eftermiddag så jobbar jag tack och lov bara ett kort pass och sen blir det hem och packa ner det allra sista och göra en check lista till Rickard som kommer och hämta mig direkt efter jobbet kl 18 med Casper och då åker vi ner till värmland, seeemeesteeeer!! :D

Lycklig är jag :) Nu strax blir det lunch på stan med samma vänner som igår och sen vidare mot jobbet.

Full fart

Pjuh!

Lovade ju att återkomma inom kort här i bloggen i det senaste inlägget jag skrev så bäst man håller vad man lovar ;) Jag jobbar som vanligt iallafall, full fart precis hela tiden! Och när det inte är jobb som gäller så är det ju såklart massa familje äventyr och framför allt just nu massa planering inför vår lilla semster som blir av nu till veckan! :) Vi åker direkt efter att jag slutat jobba på måndag kl 18 ner till värmland, det blir alltså en kvälls/natt tur på ungefär 7 timmar, hoppas lilleman vill vara på våran sida då :)

Värmland är ett sommar ställe som Rickards föräldrar har och det är verkligen super mysigt där, så jag ser mycket fram emot att få komma dit och koppla av ett par dagar med Rickard, Casper, svärmor&far och anna-karin och Elliot! :) Vi blir där ett par dagar innan det är dags att beta av nästa sida, det vill säga vänner och bekanta nere i Stockholm. Rickard ska träffa en del kompisar och jag ska väl försöka klämma in nån, sen självklart umgås med Caspers gudföräldrar Kattis & Nisse :love:

Så det är så det ser ut just nu! Dåligt på bild fronten men kameran gick i backen här om dagen så vi håller på att beknata oss med en ny rackare, kanske sätter mig med den ikväll och kollar funktionerna. Det ska ju vara en liknande som vi hade fast lite mer uppdaterad och med filmning.

Ha det så länge! :)

Ger er ett livstecken

Hej bloggen

Tänkte väl ge er ett livs tecken iallafall och berätta lite om vad som händer i vårat liv.

Sommaren har ju verkigen börjat på riktigt igen och man hinner inte riktigt med sig. Jag jobbar som vanligt och där med så blir inte dagarna särskilt intressanta nog att skriva ner här, tycker jag. Men nu så har jag varit lite lång ledig och Rickard har gått på sin semester vilket känns underbart! Tråkigt nog så jobbar jag självklart mest på hela sommar schemat under hans första semester vecka, ett litet missförstånd som blev då jag la mitt semester schema mellan Rickard och hans chef. Men det är inte mycket att göra åt saken.
Casper utvecklas iallafall hela hela tiden nu och snart förstår man i princip det mesta han säger och han har en vilja av stål den lilla mannen. Munnen börjar fyllas med tänder nu också och hela 7 tänder har han, lill hjärtat. Varav en av dessa dessutom är en kind tand såg jag idag! Först upptäckte jag tand nummer 6, men när vi låg och busade på golvet så såg jag något vitt sticka fram längre in i munnen och mycket riktigt så var det ju en tand, en kind tand! Känns lite stort då han gått ifrån att ha 4 tänder till 7 och en kindtand på typ 2 veckor. Ursäkta ordet kindtand, men det är faschinerande för mig :)

Hur som haver så blir iallafall inte veckan som kommer världens tråkigaste bara för att jag jobbar, utan Rickards föräldrar kommer upp mitt i veckan och hälsar på och sen till helgen så kommer två kompisar ner ifrån Stockholm och hälsar på, så det känns ju super kul! Det gör min 5 dagars vecka mycket kortare än vad den känns.

Drog iväg lite på texten här ser jag så skulle jag fortsätta skriva nu så skulle ingen orka läsa. Jag lovar att återkomma snart igen. :) Ha det så bra så länge ni som fortfarande läser.
RSS 2.0