Söndag

Happ, då var den här veckan och helgen snart slut. Månaden dessutom, känns mysigt att december månad närmar sig. Men man ska ju ändå inte glömma november månadsom innehåller den traditionella halloween träffen/festen hemma hos mamma&pappa och första advent som numer infaller i slutet på månaden.

Helgen har varit super iallafall, jag har fått sovit och fått god mat serverad hela helgen. Hur bra har man det inte egentligen? Och ikväll var jag ut på en lång promenad alldeles själv, det var inte igår direkt.. Men vad skönt det är, och vad glad man blir! Man blir en helt ny människa nästan och det är så roligt att se mina älsklingar fast man bara varit ifrån dem en timme. Sjukt! Så lång promenader, it is! Blir helt klart fler såna.

Har victor här på besök nu och har precis sett den nya Beck filmen - Levande begravd. Sjukt bra! Har sett den en gång tidigare på bio men den hade jag faktiskt glömt, för ovanlighetens skull.
Verkar som att det blir ännu en beck film då det går en på 4an ikväll, tids fördriv iallafall! Sedan hoppar vi i säng så vi är pigga och glada imorgon.

Älskling

Julfint

Lördag

Nu är vi hemma igen efter en fullspäckad och rolig dag!

Kattis och hennes två minsta kom och plockade upp oss runt halv tolv tiden och då bar det av mot Carolina och hennes pappa för att kolla in deras nya lya i Solna. Fika blev vi bjuden på och barnen lekte hej vildt ;)
När vi var klar där så blev det en sväng till IKEA också för att köpa present till Rickards farmor som fyllde år idag. En ram till att ha ett kort i Casper på och en stekpanna, väl uppskattat var det!

Sedan var det då kalas hemma hos Rickard föräldrar, tre rätters och mycket gott sällskap. :) Vi kom hem mätta och belåtna som vanligt.
Nu äter Casper sin välling och ska alldeles strax sova för natten. För mig och Rickards del blir det bara att slöa lite i soffan till tvn eller en film med chips och dipp!

Helg

Godmorgon lördag!

Härligt att det äntligen är helg och hela lilla familjen är hemma och har tid tillsammans. Mysigt värre
Just nu är mannen i huset och spelar innebandy och jag och den minsta har nästan precis klivit upp och nyss avverkat en portion gröt. Så snart är det väl vagnen som gäller en liten stund för lilleman.

Har lite planer idag, och det är alltid lika trevligt tycker jag. Älskar planerade dagar! ;)
Det som står på schemat är födelsedags kalas, idag igen! Rickards farmor fyller år.

Näe, dags att hitta en outfit till lillen och lägga honom, sedan fixa sig själv.

Trevlig helg på er!

Kommentarer?

Hej där ute! :)

Har kikat in här varje dag men aldrig sett några kommentarer, på säkert en vecka?
Så då måste jag fråga er:
- Har det inte gått att kommentera mina inlägg?
- Går dem att kommentera nu?

Har märkt att jag inte uppdaterat under arkivet på ett bra tag men vad jag vet så ska inte det ha något med saken att göra. Men alla ni som läser detta inlägg, SNÄLLA KOMMENTERA! Så man vet ifall det är något fel med bloggen som man måste åtgärda..
För att det är folk som läser bloggen, det vet jag ju! Närmare 90 stycken om dagen åtminstone och även idag har det kikat in 35 stycken fastän jag inte skrivit något. Så hjälp mig att se om det är något fel eller inte med kommentars sidan. Kommentera detta inlägg!

Anledingen till att jag inte skrivit på sista tiden är iallafall enkel, jag har varit så sjuuukt trött. Både jag och Casper har sovit till närmare 10 tiden varje morgon men ändå varit totalt slut hela dagarna. Vet inte vad det är som fallit över mig, någon slags höst "deprission"? Deprimerad kan jag inte säga att jag är, men jag tänker alldeles för mycket. Inte på något speciellt alls utan allt! Skola, jobb, Casper, boende, det ekonomiska, julen, ja, ni vet hur det kan vara!

Ikväll ska vi iallafall iväg på en VIP invigning av ett sport företag där Nisse, Caspers gudfar, jobbar. Lite roligt, inte varje dag man går på det :-) Casper följer såklart med, likaså jag, Rickard, Kattis och Elma följer med och kollar på invigningen.

Nu ska jag ta och ringa komvux en liten snabbis och se vad som säger angående ett par kurser som jag har kikat på!

Långhårig

Ja, jag har tyvärr verkligen ingen lust med att blogga egentligen. Eller rättare sagt ingen lust med att göra nånting för jag har bara sååå jävla ont. Nä, det är inte så farligt som det låter och absolut inget vanligt. Men jag har en tendens att få munsår, och nu har dom jävlarna blivit 5 stycken på samma läpp!? Överläppen. Har aaaaldrig varit med om nå liknande förut! Fyfan säger jag bara, kan inte le riktigt, öppna munnen riktigt när jag äter and so on. Se vad så lite kan ställa till med, och inte kan man göra så mycket åt det heller, inte nu när de har kommit fram iallafall. Och anledningen att jag inte känt av att det första kom upp var för att jag har varit så jävla torr om läpparna hela helgen, men alla de andra då? De resterande 4 som sitter där och ser ful ut, hur gick detta till? Svider hela tiden gör det iallfall, vill bara kliiiiia!

Nog om detta. Lägger ut en bild på världens finaste!



Tihi, börjar bli långhårig! ♥ Jätte mycket hår uppe på huvet nu :)
En gång i tiden trodde man ju att han aldrig skulle få nå hår där ;)

New week

Ja, då har man välkomnat ännu en vecka av det här året! Tiden bara springer iväg och det är endast en månad kvar till första advent och exakt 2 månader kvar till julafton, mysigt!

Vi startade veckan med att åka till IKEA och Chilli med Kattis och hennes två små iallafall. Hon ville iväg och shoppa lite och jag fick med mig ett pack doftljus hem från IKEA, dög gott och väl för plånboken! :)

Sedan valde vi att spendera resterande dagen med dem också. Blev lite lek och bus för dem små hemma hos Kattis och middag där. Bra start på veckan med gott umgänge!

Är ganska nyligt hem kommen från en stor handling på coop och ny tankad med kaffe då Siv och Lars-Olof kom på ett litet kvälls besök.

Nu sover min lilla och här blir det väl lite kvälls mys och en relativt tidig kväll.

Fina, bästa, underbara du!

Bjuder på en bild!
På min finaste, bästaste, underbaraste Casper ♥

Bra helg

Har haft en sjukt trevlig helg :)

Igår var vi ut en sväng till upplands väsby på barnens hus och införskaffade ett regnskydd och sedan drog vi vidare till kista en sväng och kikade läget och drog i oss en lunch. Blev kina mat för min del, äggnudlar med kyckling och wook grönsaker! Sjuukt gott, sitter aldrig fel.

Lämnade Casper till gammo runt fyra tiden och därefter for vi och handlade till middagen som blev tacos! Sen blev det några glas vin och sen fick jag super idén om att vi skulle dra iväg och bowla, sagt och gjort! Jag kom sist som vanligt, men hade nog roligast av alla! Kvällen fortsatte med lite fler drinkar på Golden Cave uppe i Kungsängens centrum.

Idag gör vi inte mycket. Casper har precis kommit hem igen och ligger och sover lite nu. Det snackades om en film förut men vet inte hur det blev med det? Förhoppningsvis smakar vi sushi ikväll iallafall och myser framför tvn!

Lördag

God morgon!

Underbara lördag, man vaknar inte ensam. :)

Har Victor och Johanna här på besök igen och ska snart bege oss iväg mot barnens hus och köpa ett regnskydd till vagnen så man går säkert i höst skurarna och när snöflingorna anfaller.

Ikväll blir det par middag ;) Höhö. Tacos hemma hos Victor som vi bestämt tidigare med hans nya, fina taco set! :D Blir en kung kväll de med, det är jag bomb säker på!

Älskling

Ja, idag har som sagt första snön kommit men nu är det riktigt soligt ute så snart är allt så gott som borta. :/ Tråkigt! Men vi hann iallafall njuta av den ett bra tag.
Tog en promenad ner till mormor och uffe och lekte lite ute. Dock uppskattades det inte så jätte mycket av lilleman, tror det var för att han inte riktigt hade vaknat till än, men han tittade mycket på den med stora ögon och öppen mun iallafall! Något som han aldrig sett förut, för det lilla som var när han föddes kommer ju inte han ihåg. :)

Nu är vi hemma. Casper leker med damsugaren och har kommit på att det går att göra jätte roliga ljud när man stoppar in snabeln i mun, haha. :p Lilla skitungen min! Men det är ju bra att han kan roa sig iallafall  ;)

När Rickard kommit hem blir det fläsk kotlett och klyftpotatis med bearniesås till middag! Muuums. Sen därefter fredagsmys till IDOL och vänta på Johanna och Victor :)

Ha en mysig fredags kväll och eftermiddag!

första snön

Första snön har nu kommit!
Helt jävla underbart, :)



Jag är bomb säker på att det här kommer bli en kanon dag!
Caspers första dag med snö, han lär nog bli lite chockad :)
Det enda som saknas nu är regnskydd, men nu har det slutat snöa.

Så snart som Casper har vaknat så ska han få äta gört och sedan ger vi oss ut!
Inviger även nya didrikson overallen tänkte jag, synd att inte mössan är klar än.

Nu ska jag njuta av en stor kopp kaffe och limp mackor,
så man vaknar till liv och är pigg o glad ute i snön.

Ha en riktigt bra dag för det ska vi ha !!

Julklappar till C

Lite julklappar jag precis klickat hem till min lilla grabb :)



Bamse stapelfigur

Bamse plocklåda på vagn.


Åååh, vad jag älskar julen!
Gör inte ni det?


Lika bra jag uppdaterar Caspers önskelista när jag ändå är igång.


Brio bultbräda

Djurorgel




Tröja med RAMONES  tryck, från H&M



Lek kub "Intelligent lek kub 5-in-1

Learning puppy

 

Dessa var väl det mest populära leksakerna som "han önskar sig" ;)
Boka gärna upp er på nån av sakerna så jag vet vad som finns kvar :)
En jätte bra hemsida där ALLT finns, hikmet.se Klicka på länken för att komma dit!

Myspys

Vi har haft en riktig myskväll tillsammans, jag och Rickard.
Bättre start på veckan kan man bara drömma om.

Åt lite bacon snacks och drack cola light över lite kort spel.

Casper sover såklart och sängen börjar kalla på oss snart också.

Godnatt!

Long day

Åh, vilken lååång dag.
Vi började dagen med att gå till öpnna förskolan, och väl då vi kommit innanför dörren och klätt av Casper alla sina ytterkläder så kommer dem och säger "Tyvärr, det är bara öppet för fotografering idag" Happ, så då var det bara att klä på sig och vandrade hem.
Sen har tiden bara gått sååå sakta, Anna-Karin och Siv kom förbi en sväng också med lite thai lunch :D Gotti gott gott! När dom skulle bege sig hem så  följde jag och Casper med på en promenad, och nu är vi hemma igen.
Ska väl försöka roa Casper så gott det går fram till kl 19, laga lite middag och invänta herrn i huset som är på utbildning och kommer hem ungefär då lilleman ska nattas.

Här bor vi

Att lägga märke till är väl att jag fotat rekord snabbt!!


Hall + Kök

Soffgrupp
Databord och tv till höger
Loftet
Till höger; Caspers del
Till vänster; Mitt och Rickards
Såhär bor vi som sagt! Just nu vääldigt rörigt och det är lite att göra,
upp med lite tavlor och lite dekorations prylar lite här och var, sen så!

Det som inte fångades på bild;
- Vi har en balkong
- Där sofggruppen är, är ett stort "rum", utrymme,
(används mest som lek plats till C, och en torkställning till hans kläder)
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Litet förvaringsrum ("förråd")
Givetvis har vi grind där uppe vid trappen!

Och ja, jag trivs som det är!

Flyttat

Till alla er nyfikna!

Nu har vi äntligen flyttat. Det har varit planerat väldigt länge nu och det har gått ett par flytt lass, men nu så är vi ääääntligen klar med allt! Känns så himla bra, jag bor med min stora kärlek och har nog aldrig varit lyckligare!

En etage våning i Stockholm kan det nog heta på det lite finare sättet. ;) Men jag skulle nog mer kalla det en 1 och ½ i Kungsängen med loft. Hur som helst, vi stor trivs!

Lägger upp lite bilder när allt är på sin plats! Står lite kartonger här och var nu.

Så nu vet ni det också, från Sundsvall till Stockholm.

Trevlans

Ah, igår var vi som sagt ut och käkade en bit mat! :D
Och flängde runt lite överallt i nån timma bara, åkte hem runt halv tolv.

Sjukt roligt hade vi iallafall och goood mat serverades!
Det blev allstar och till förrätt delade vi på en nacho tallrik,
nästan ett måste när man går på en så kallad amerikansk sportbar!
Gräddfil, guacemole, smältost och salsa serverades till, gudomligt gott!
Och till varmrätt så blev det för mig en 225 g New york steak,
med lökringar, bakad potatis och vitlökssmör! Sjuuukt gott. :)

Som vanligt så vaknar jag i samma tid, varje dag.
Så har hunnit att duscha av mig lite och tvättat håret,
och nu håller mamma på att duka fram frukost!

Ha en bra dag! :D

Fredag

Friday, I'm in love!

Min älskling är cirka 2 timmar bort och min lilla älskling har sovit i snart två timmar nu! Happy friday, nu är man utvilad till ikväll!

Vet inte riktigt hur kvällen blir men det blir iallafall en middag i stan med Rickard, på allstar som det ser ut nu, sen kanske vi stannar kvar ett tag och kikar efter lite roliga människor som man möjligtvis kanske kan presentera Rickard för.

Ska väl strax ta och rota igenom resväskan och se om jag lyckats få med mig nått som går att ha på sig, man kan ju alltid hoppas. ;)

Overall

Caspers vinter overall!



Denna fick det bli, super fin tycker jag!
Älskar verkligen didriksons, ett rejält märke för lekfulla barn.

Mys

Idag har vi bara varit inne och myst, med hela familjen här hemma! ;) Eller ja, nästan hela. Alla utom pappa då, som jobbar och står i! Mamma har ju tagit lite semester nu när jag och Casper är här så henne har vi sällskap av dag in och dag ut , och jag klagar verkligen inte!

Anledningen till att vi hållt oss inne hela dagen är för att vi bara suttit och väntat på att taket ska lyfta i stort sett. Så som det har blåst alltså, storm är det rätta ordet! Jag begav mig dock ut en liten sväng, rastade Elsa som behövde lätta lite på trycket! :D Tog skogsvägen så man var något skyddad. ;)

Ikväll har vi köpt läsk och godis, muuums! :D Så snart börjar tv myset, och pågår till sena natten. Näe, inte riktigt. Men fram till ungefär halv elva iallafall, sen blir det hoppa i säng direkt. För imorgon kommer äntligen Rickard hit! Min fina älskling :') Har varit ifrån varandra i två veckor nu så jösses vad jag ska krama sönder honom ;)

Han kryper! :D

Åh, nu kryper han min lilla älskling! :)

Det var inte alls längesen vi märkte det. Han kryper några få steg tills han kommer på att det är lättare att åla sig fram, då benen far lite åt de håll som dom vill så blir det då. :)

Trött är han oxå, har försökt få han att sova ett bra tag men han vägrar! Tar man upp honom och sätter ner han bland leksakerna så går det bra ett tag men sedan när han ska försöka resa sig upp eller sätta sig upp så blir han så klumpig av tröttheten så han bara ramlar hela tiden! :/ Inte lätt att vara liten.

Har inga planer för dagen heller, det blåser ute så det står härliga till så vi får väl se vad vi gör! :)

Fin fint

Tänkte dela med mig lite av shoppingen som blev idag,
då jag och ullis var och rände på birsta! :)












Det blev även lite annat nödvändigt införskaffat nu när det är så kallt.
Vantar till mig själv och strumpbyxor till lilleman.

Morn morn

Godmorgon! :D

Det blev inte en så tidig kväll igår som jag hade tänkt, men somnade nog ändå i hyfsad tid för att känna mig någorlunda pigg och utvilad idag! Letade fram en bok ur mammas bokhylla inann jag gick och la mig och hittade pojken som kallades det, den har jag faktiskt inte läst men man har ju såklart hört väldigt mycket om den. Så jag läste några sidor i den innan jag slog igen mina två gröna, och det är ju hemskt hur man kan behandla sitt barn! :/ Och denna drastiska vändning ..

Nåväl, uppe är vi iallafall. Håller på att leta adresser för att skicka lite flyttkort och alldeles strax ska jag väl ta och ge Casper sin dagliga dos av gröt! Sedan beger vi oss av mot stan för att luncha/fika hemma hos Ida. Hon och Emil har ju skaffat eget och jag har inte varit där ännu så det ska bli roligt att se! Därefter kommer Ullis så idag är jag fullbokad, men det är bara sååå skönt!

Ha en bra dag.

Kanske?

Usch, vad trött jag är! Blir nog en tidig kväll.

Casper somnade med välling flaskan ikväll, han var så trött! Hade varit vaken enda sen 14:30, vanligtvis brukar han ta sig en liten sov sväng runt 16:00 också men vi hoppade över den idag så får väl se hur det går då! :) Men trött är han så nog tror jag att han fattat att det är kväll och sover för natten.

Jag själv har precis bakat klart mina dumle kakor, så nu står dem med varsin noblesse och ska svalna, får se om man lyckas hålla sig och uppfölja precis som man ska, det vill säga ställa in dem i frysen till imorgon. De ska ju helst stå där några timmar också och bli till en kaka.


Lugnt

Lugn och mysig dag idag!

Var ut på en promenad ganska tidigt imorse efter att Casper hade ätit sin gröt. Blev bara en kort sväng eftersom lilleman slog upp sina små blå efter kanske tjugo minuter och han är inte så mycket för att åka vagn om han inte ska sova, försöker bara rymma hela tiden den lilla rackar ongen :p

Nu håller mamma på med middagen iallafall. Blir rester från tidigare i veckan, köttfärslimpa och stekt potatis :D Och såklart såsen, grönpepparsås. :) Guuud så gott!!

När vi ätit färdigt ska jag baka dumlekakor, känns spännande! Något nytt äntligen. Och dem ser ju såå goda ut på Annas blogg, så blir ju tvungen att prova att göra dem! ;) Hoppas man lyckas bara men recpeptet ser inte så fruktansvärt avancerat ut :D

Ättiksgurka

Används nu flitigt som tuggpinne!
Inte i ättiksform såklart, förvarar dem i vatten i kylskåpet =)

 






Fippel fippel

Håller på att fippla med designen igen och för första gången är jag verkligen inte nöjd! Men det där får jag ta tag i imorgon, för nu är jag så trött att ögonen bara har deltids öppet.
Det är en dag imorgon också. Godnatt!

Söndagsmys

Äntligen söndags mys!

Enkel risotto

Risotto
Middag i sin enkelhet!



Ingredienser:
Köttfärs
Ris
3 dl grädde
2-3 msk kalvfond
Vitlök
Paprikapulver
Cayenepeppar

Valfria grönsaker
(Jag använder: Svamp, paprika, oliver)

Gör såhär:

Fräs grönsakerna till önskad färg och tuggmotstånd.
Lägg över dem i en skål medans du fräser köttfärsen med salt&svartpeppar.
Blanda ner grönsakerna igen och tillsätt grädde, kalvfond, vitlök och kryddor.

När riset är färdigt, blanda ner de tillsammans med köttfärsblandningen.

Världens enklaste maträtt!

Love

Mamma älskar dig

TRÖG

Blir ju nästan tvungen att svara på den här kommentaren

Har inte Casper någon kontakt med sin pappa och låtsas mamma?

Casper har redan en mamma och behöver inga fler!
Mer tid än så tänker jag inte ägna åt den kommentaren,
hissen borde gå enda upp ändå tycker jag.

Annars då? Jo, man börjar att vakna till liv faktiskt!

Var ut igår med Evelina, Johanna och Linda. Var riktigt trevligt faktiskt och jag träffade ett par stycken som man inte sett på ett bra tag! Tanken var först att vi bara skulle ta ett par öl och sedan nöja oss, men efter ölen på allstar så hörde Johanna och Linda av sig så vi hakade på dem till memento och där stannade vi väl i stort sett resten av kvällen.

Casper gav mig ingen sovmorgon precis, eller mamma klev ju upp med honom men han var tydligen så förbannad imorse så han satt med något i köket och bankade i bordet ;) Haha, inte lätt att blunda och sova vidare då inte! Så jag klev upp, Casper sken upp som en sol när jag kom in i vardagsrummet där han då satt. Hmm, tänk om det ändå vore så väl? Någon som älskar en för den man är, med morgon frilla och allt vad det innebär! ;) Tur att det finns barn säger jag bara :)

Snart dags att ta på sig promenad kostymen och fånga lite frisk luft!

Utmaning

4 TV program - Bonde söker fru, ensam mamma söker, IDOL, så ska det låta

4 saker jag gjort idag - Promenerat, sålt sängen, sålt klöspelaren, beställt från jultidning

4 saker som jag längtar efter - Julafton, Caspers 1års dag, mina skor, halloween

4 saker på önskelistan - Fotoskrivare, presentkort, ny säng gavel, nya filmer

4 saker som jag avskyr - Att vara ensam, elaka kommentarer, sömnlösa nätter, gröt

4 saker jag tycker om att göra - Mysa med Casper, åka bil, shoppa, se film

4 saker jag ätit idag - Knäckebröd, satsumas, godis, ägg

4 utmanade - Thea, Kristin, Johanna, Belinda

Nödvändiga köp

Några nödvändiga köp har jag unnat mig här i veckan.

En plattång
från vidal sassoon och och ett par varmfodrade stövlar från DinSko.

 Älskar den klara turkosa färgen! De andra färgerna med för den delen ..
Finns i lila, grön, rosa, orange och vitt. I like!
Fyndade min för 235 :- hos Pixmania.com

 

Passar till både legins och jeans vintertid.
Helt i min smak!
399 :-
Som hittat!

Lördag

Snart en hel vecka "hemma" i Sundsvall.

Vi tar det bara lugnt och njuter av att få vara i gott umgänge. Casper myser med sina morbröder och mostrar och jag njuter av lite egen tid.

Idag gör vi inte mycket heller, sitter just nu och väntar på att en från hudik ska komma och köpa sängen, äntligen lite mer extra klirr i kassan! Det gillas.

Och dagen lär nog fortsätta i samma takt, lördagsmys och tacos står på schemat! Mumsigt värre.

Dagens Casper

Vi kör på en dagens Casper idag!
(Ska verkligen börja bättra på mig i denna kategori!)
Från dagens shopping på staden.

Hängsel byxor från H&M, och från faster Maria :-)



Så himla söta, speciellt på denna lilla kropp!

P.S! Hans outfit just nu är självklart en pyjamas och täcke,
för den som undrar, lila pyjamas från coop och blått täcke från Ikea ;)

Klara, färdiga, gå!

Nu är vi mätta och belåtna,
påklädda och redo!

Ska alldeles strax ta och bädda ner lilla C i vagnen och börja röra oss ner mot byn,
sen blir det en sväng till stan med amanda och charlie! Myspys!

Ha en bra dag.

Mammas grabb

Åh, haha jag blev helt imponerad för en liten stund sedan då Casper stannade kvar utan mig i ett rum, men precis då jag skulle sätta det på loggen på facebook så kommer han ju såklart! ;)
Hur som helst, så har han bara blivit såååå mammig! Det är bara mamma som gäller, alla andra struntar han fullständigt i! Han klänger på mig och så fort jag går bakom hörnet så börjar tan tok skrika och ålar efter. :p Haha, lilla skit unge. :) Han som väl ha varit allt annat än mammig förut, men det är väl en sån period nu :)

Nu ska vi iallafall ta och göra lite frukost, men verkar nästan som att det är dags för blöjbyte innan faktiskt. Luktar i hele huset, någon skyldig? Hmm ..

Inte mycket

Har inte gjort mycket alls idag sedan jag skrev sist!

Vi har mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Mamma lagade köttfärslimpa till middag, sååå gott! Till det kokt potatis och grönpepparsås, mumsigt! En av mina många favoriter, helt klart!

Casper sover nu för natten efter lite bad och mys, han älskar verkligen att bada! Så kul när han sitter i badet och härmar allt jag gör, plaskar jag så plaskar han, lilla älsklingen! :)

Själv funderar jag på en tidig kväll, kanske lika bra?

7 månader!

Passar på att göra ett litet inlägg medans lill hjärtat sover ute i vagnen. :)
Inviger babyvakterna idag också, spännande! ;-)

Idag blir han hela 7 månader, mammas älskade hjärta! Kan inte fatta att tiden går så fort, det är ju sjukt! Som tur är så är jag ledig nästan dubbelt så länge till, eller ännu mer. Har sökt dagisplats till Casper från och med första augusti nästa år. Mamma ledigheten tar ju slut den 28 juni, men eftersom dom har stängt hela juli så tar dom inte in några inskolningar i juni så då väntar vi till augusti istället, så har vi hela sommaren på oss att mysa!

Men det är långt kvar till dess och långt kvar till sommaren, innan den kommer ska vi minsann njuta av Caspers första vinter och åka pulka och mysa i snön! Jag gillar faktiskt vintern, det är ju så mysigt att vara ute när det är lagoma grader och när det är kallt så kan man ta med sig varm choklad och bullar, åååh så gott!

Hösten skulle man kunna skippa tycker jag, det är bara kallt och blåsigt och allmänt ruggigt! Uscha, hösten gillar vi inte! Hoppa över hösten och förläng sommaren istället, för de 4 vinter månaderna vi har klarar vi oss med utmärkt! Mer sommar och lagom vinter. :-)

Typiska grejer som kan göra en hel tokig

Åååh, man kan ju bli helt tokig ibland på saker som håller en vaken. Enkla saker som man egentligen inte borde bry sig om, som "vart tusan la jag nycklarna?", sånt gör att jag ibland måste springa upp och kolla för att kunna somna igen. När jag är helt (nästan) säker på att man lagt dem på bordet, men ändå måste kolla upp det och där ligger dom såklart. Typiska grejer som man kan få för sig ibland!

Ja, hur intressant var nu detta? Inte alls kanske, men såna tankar och funderingar som man ibland bara blir tvungen att ta upp i bloggen, som delvis är till för detta.

Hur som helst, vi har det jävligt bra här uppe i Sundsvall och njuter av att få vara med min familj ett tag, även om jag nu saknar Rickard huuur mycket som helst, men det är bra att få längta efter varandra lite (mycket) också. Man kan bli som kär på nytt ;)

Fick vagnen såld idag också! Underbart. :) Finns fortfarande lite kvar som jag vill bli av med. Bland annat tvmöbeln och en snuggle nest (extra bädd/rese bädd för spädbarn, eller för dem som vill ligga nära vilket en del barn, och föräldrar, vill göra under den första tiden).
Någon som är intresserad så lägg in en kommentar eller dra iväg ett mail till [email protected]

Vaken tidigt

Idag är vi vaken tidigt igen. :) Eller Casper har väl vaknat tidigt hela veckan men eftersom vi är hos mamma och pappa nu så har mamma tagit Casper på morgonen nu måndag och tisdag, men idag så är hon och jobbar så då är även jag uppe tidigt idag! Såklart.

Casper sitter och röjer lite nu, och jag ska väl strax ta och fixa frukost. Lär ju bli bacon frukost som vanligt, sååå gott ;) Casper får smaska på nåt annat medans eftersom han inte ska ha gröt förän vid 11.

Men först ett blöjbyte och se om Casper vill gå lite med gå vagnen! :D

Birsta

Idag for jag och mamma, och såklart Casper, ut till Birsta en sväng. :) Hittade en del som jag ville ha själv, och kanske köper i veckan. Dock så hade jag fel outfit idag för att prova så det var svårt att se om det passade ;) Men man får väl ta på sig sitt riktiga jag och åka nåt!

Casper fick iallafall ett par jeans, han behöver lite nytt till då vi ska på Modell för en dag igen nästa helg. Denna gång i Sundsvall, ska bli så roligt! Också blev det lite nytt till han på ikea :)


Tuffa jenas från lindex! 179 :-


Lära-gå-vagn från IKEA, "EKORRE" 179 :-


Barnvakter från IKEA, "PATRULL" 249 :- (IKEA Family pris)

Award

När jag kikade in på Malins blogg så hade jag fått en award där.

Det var kul att få, aldrig fått förut tror jag. Så tack o tack! :)



De som fått denna award ska :
- Skriva 3 saker som ligger varmt om hjärtat
- Lägga upp en favorit bild
- Skicka denna award vidare till 5 stycken andra bloggare.


3 saker som ligger mig varmt om hjärtat :
- Min lilla familj, Casper o Rickard ♥
- Min härliga släkt!
- Mina fina vänner.


Jag ger denna award till :
 - Nikita
http://nikital.blogg.se
- Anna
http://annasara.net
- Sandra
http://raskaana.blogg.se
- Dumman
http://dumman.blogg.se
- Sandra N
http://sandranorin.blogg.se

Till liten

I fell in love

Så himla söta!










Kalas

Något som jag nästan hade glömt bort idag var ju att Carolina fyllde år, hela 12 år! Så det blev en snabb sväng till coop runt halv två och köpa present, och det är ju absolut inte det lättaste att hitta något på coop till en tolvåring! Men en parfym blev det iallafall och marabou choklad hjärtan, uppskattat av födesledags barnet.

Gott fika blev vi bjuna på, allihop! Casper sov nästan hela kalaset men hann han med en bit tiger kaka han med! Och vi andra mumsade kladdkaka, squash kaka, tårta och massa annat gott! Satte sig fint i magen. :)
J
ag och Casper blev kvar ett tag då Rickard och mina bröder åkte iväg på fotbollen, lekte lite med Terje och snackade skit med Kattis. Kom även hem därifrån med lite kläder till Casper, i storlek 86-92. Ett tag kvar dit men han ska ju bli så stor en dag också, tänka sig..

Nu är vi precis hem kommen till Norrboda iallafall, Casper har tagit sig en sov sväng i vagnen. Dock får han inte sova så länge eftersom vi har en lååång bilfärd mot Matfors framför oss sen! Men han har inte sovit så mycket idag så en tupplur nu skadar definitvt inte, då hade det bara blivit gnäll annars.

Ska ta och gå igenom packningen ännu en gång, se så vi inte har glömt något. Men alltid brukar det vara nåt ändå, spelar ingen roll hur många gånger man dubbel checkar.

Ikväll lär det nog inte bli fler uppdateringar, men imorgon är jag tillbaka igen! Ha det så bra så länge.

Sunday morning

Godmorgon!

Nu har man äntligen vaknat till liv, eller det var väl en timme sen ungefär. På den timmen har jag och Rickard hunnit iväg till coop för att handla frukost också, blir färska baguetter med cream cheese och salami idag, och apelsin juice! Gotti gott gott.

Sen ska jag väl börja packa, eller slutföra packningen rättare sagt. Caspers packning är i stort sett klar, är väl bara lite kläder till mig som jag ska få ner, men innan måste jag vänta på att gammo kommer med den stora resväskan. Casper tog visst upp hela den lilla, så bättre att packa allt i en stor så blir det mindre packning. :) Spelar väl egentligen inte så stor roll nu när vi åker bil, men ändå! Skönare att ha allt i ett.

Astrids dop

Puh!! Det har varit en låång dag.

Vi kom iväg här ifrån vid kvart i tolv idag, och efter vägen stannade vi till vid mc donald's drive thru i södertälje, och sämre service har jag nog aldrig fått i en drive någonsin! Herregud, 20 minuter tror jag att vi fick stå och vänta BARA på maten. Va!? Men maten fick vi till slut iallafall och då var det i stort sett plattan i mattan som gällde för att vi skulle hinna i tid. 14:28 klev vi in i kyrkan och dopet började 14:30. Svettigt!

Dopet var iallafall jätte fint, ett litet minus till prästen bara som skymde astrid en del men men. I det stora hela så kan ju inte ett dop vara mer än fint ju. Så himla mysigt är det :)

När vi var klara i kyrkan så var det bilfärd igen, hem till Lena och Nisse för att äta lite dop middag och kladdkaka! Mums, mycket godare än doptårta, nästan. ;) Mätt i magen blev vi iallafall allihop och hade det riktigt trevligt! Casper började tycka att det var mindre trevligt vid sex tiden så då började vi tacka för oss och packa ihop, men innan det såklart så var vi ju tvugna att kolla när dem öppnade dop presenten, den fiiina gittaren! =D Glada blev dem över den, så det var ju roligt :) Att man hade lyckats!

Nu är vi hemma igen, och har besök av min lillebror och storebror. De är här för att kolla på AIK-DIF imorgon, derby! ;) Och när dom är klara med det imorgon så åker jag och Casper upp till Sundsvall med dem! :)



Fina lilla astrid ♥



Gitarren hon fick av oss i doppresent. Så söt tycker jag!

Idol

Jaha, då var elvan färdig i IDOL! :)

Jag är faktiskt rätt så nöjd med den elvan.
Om jag fick ändra så skulle nog min elva se ut såhär:
- Sassa
- Minnah
- Freja
- Chris
- Olle
- Jonathan
- Daniel
- Jay
- Linda
- Janine
- Geir

Så det är 5 stycken jag gärna hade velat ha med, men som inte kom vidare.
Helt rätt iallafall att Madeleine åkte ut, men Malin? Va?! Ibland fattar man inte riktigt..

Nu har jag iallafall hittat min outfit för imorgon så nu blir det sova, så man orkar med dagen! :)

Från mandeldesign

Åh, denna kunde jag bara inte motstå att klicka hem!
Jeans tjej som jag är och särskilt nu när det är höst och går mot vinter.



Denna snygging i grått fick det bli! Från mandeldesign.se
Och med inspiration från Nikitas blogg

Hoppsan

Oj!

Jäklar vad stort headern vart, men jag är nöjd! :)
Ett tag till iallafall, haha!

Älskar bakgrunden iallafall, en av dom första bilderna som knäpptes på lilla Casper påklädd, tror det är bild nummer 3 som påklädd och ungefär bild nummer 20 av alla, alla. :) Såå söt, och det är han ju fortfarande förstås ♥

Snart drar tvn igång också, då sitter man som klistrad enda fram till klockan 23:00 ;) Höhö.

Brrrr

Så var det ny månad igen, HÖST månad!
Usch, det är riktigt ruggigt. Fönstrena är alldeles immiga. :/
Känns ju inte allt för lockande att gå utanför dörren kan jag säga!


Men vi ska ändå inte göra nåt speciellt idag mer än att gå ner till gammo så jag ska väl inte klaga för mycket, annars blir det väl aldrig en fin höst. ;)
Har precis vaknat här båda två och ska strax göra i ordning Caspers gröt och spänna på en ny torr blöja samt klä han för dagen :)

Ska se om jag lyckas hitta nå intressant att stoppa ner i min egen mage oxå!
RSS 2.0