film?

Jaha .. Så satt man här igen, som vanligt. :p Sitter bara och snackar med lite folk på msn just nu.. Har inte så mycket annat för mig en söndags kväl! Haha, som alex sa: Festa! aa eller hur, på en söndag liksom :p haha skön han e

Nä.. Blir väl film snart antar jag. Nån som kan tipsa om en bra film?

Utkast: Gokväll ...

Gokväll :) Har precis hoppat ur duschen så nu har man det där gjort ikväll :) Alltid skönt att få det gjort i god tid för jag hatar att gå och lägga mig med blött hår för då ser man ju ut som ett troll när man vaknar morgonen därpå! Men iallafall. Tänkte dra i en hårinpackning nu lite snabbt bara sedan gå upp och kolla hur det går för kakan min som jag håller på att baka och förhoppningsvis påbörja garneringen så att den är klar :)

Sen ikväll blir det väl inte så mycket annat! Givetvis ska jag smaka på kakan sen vet jag inte. Röstar nog för en film en ikväll!

Också måste jag ju såklart säga Grattis till min älskade mamma som fyller 44 år idag!:)

söndag

Jaha, så var det söndag igen vilket innebär slutet på den här veckan .. Har inte en aning om vad jag ska hitta på heller! Söndagar är så tråkiga.. För mig är det en riktig pluggdag men det finns ju inte så mycket att plugga nu om man säger så :p

Tror iallafall att jag ska ta mig en riktigt långpromenad med elsa och baka lite ikväll :) Känner för att göra kärleksmums! Det är ju så gott ;) Fast egentligen borde jag väl kanske inte äta så mycket mer gosaker nu med tanke på att jag har börjat tappa figuren :p

Nu ska jag kolla in http://www.tv.nu för att se om det går något bra på tv ikväll!
Sen tänkte jag gasa ner med moppen till ica för att inhadla ingredienserna till bakningen!

Masjävlar

Har precis kollat klart på masjävlar som gick på svt1 ikväll. Ingen höjdar film direkt kanske men det fanns inte så mycket annat att se på tycker jag!

Blev så pass trött av att slöa framför tvn så tänkte faktiskt gå och lägga mig redan nu och kika på en film!:) Ska ta elsa på en kvällspromenad först bara sen blir det banne mig sängen och glo på nån film!:D Frågan är bara vilken .. Har inte sett filmen Krama mig än som jag laddade ner för ett tag sen så undrar om man ska se den ikväll kanske? Får väl se..

Klädd för vinter!

Hej mina vänner och ovänner!

Kom hem från johanna för en liten stund sedan.. Har varit där och hälsat på en liten stund! Ätit god mat och såklart surrat massa skit :) Nu är jag nyäten igen för mamma hade lagat så god mat så vart tvungen att ta en liten matbit här hemma med!;) Potatisgrattäng med panerad fisk bjöds det på! Och hollandiesås till det.. Mumma! :)

Vaknade runt halv 9 tiden idag för att åka med pappa och emil in till stan. Emil skulle dömma matcher och pappa skulle handla lite inför jakten så i samma veva åkte jag med och köpte min vinter jacka! :D Tack mormor!:) Den är jätte fin! Också skulle hon sätta in 1300 kronor istället för 1299 för att den var röd ;) Haha, söt hon är min mormor!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Blir antagligen bara hemma och kikar på tv! Hoppas det finns något bra att se på bara annars så blir det väl en kväll framför tvn i mitt rum med en bra film :D

Tänkte bjuda på lite bilder idag med :)



Elsa när jag badade henne förut ;) Hehe. Söt bild!




Jag i nya vinterjackan! Himla dålig bid, menmen =(


Det var allt jag hade att komma med för den här gången!:) Återkommer antagligen något ikväll med en liten uppdatering.. Frågan är ju bara vad man ska göra.. Vad ska ni göra ikväll?

svullen

Godmorgon!

Idag vaknade jag med en jätte svullen underläpp, och svullnaden är ju såklart precis där piercingen är så idag står jag som sjukanmäld för att sedan åka in till stan för att kolla upp svullnaden! Förhoppningsvis är det inget allvarligt men vem vet. Vill ju ha den här piercingen men finns väl inte så mycket att göra om det skulle vara en infektion antar jag!

Annars vet jag inte vad som händer idag ;) Tänkte faktiskt ringa mormor nu och höra om hon ville betala jackan ;) Hope so! :D Vill hon vara så snäll att göra det så ska jag faktiskt åka in och köpa den idag med. Man måste vara snabb om man är liten ;p

Duktiga familjen

Pappa står på Linus rum och försöker fixa med lampan i taket och får stötar i sig.
Mamma sitter på vardagsrumsgolvet och försöker skruva ihop linus nya databord.
Jag själv och mina syskon ligger i soffan och äter glass då det plötsligt går en säkring i huset.


Sådär har kvällen hemma hos oss sett ut ikväll! Och om jag ska vara ärlig: Den ser väl ut sådär ungefär alla andra kvällar också.

Just nu sitter jag och väntar på att mormor ska ringa upp. Egentligen skulle jag ringa henne nu för vi sa att om hon inte hade ringt upp mig före kl 22:00 så skulle jag ringa upp henne men jag väntar några minuter till eftersom jag ändå sitter och bloggar just nu! Ska höra med min älskade söta mormor om hon inte vill betala en vinterjacka åt mig ;) Bortskämd? - Ja! Det är jag och det står jag för.

Regn, regn, regn ..

Usch! Trist väder ute.. :s Blev alldels dyngblöt förut när jag gick hem från bussen! Det tar ju sin lilla tid att gå om man säger så. Och det värsta är ju att det regnar lika mycket fortfarande, om inte mer.. :s Man känner sig så instängd när det är sånt här väder!

Var på skolan idag iallafall. Åkte med pappa in runt 7 tiden och mötte sandra som också kom dit tidigt :) Hade gastronomi första timmen sen så hade vi näringslära i typ fem minuter bara så vi slutade vid 12 idag.. As skönt :)

Mötte upp Lisastan efter att jag hade slutat! Vi käkade på subway och pratade lite om allt möjligt.

Ikväll
vet jag inte vad som händer. Förmodligen bara vara hemma och ta det lugnt.. Börjar 8 imorn också så, och den tiden ska vi även vara ombytt och klara för en dag i köket! :p

Betyg!

Wey :D Måste bara få säga att jag är väldigt glad idag.. Bra start på dagen! Har kollat min studieplan där mina betyg står. Har 2 st MVG, 4 st VG , 3 st G och ett IG! Så jag är jävligt nöjd alltså ;)

Hoppas bara den här terminen går  bra den med men det tror jag nog :)

Är vi för bortskämda?

Ibland undrar man ju hur vi människor är pantade egentligen.. Jag tror att vi är alldeles för bortskämda för att kunna tänka själva när det väl gäller! Som för en liten stund sedan då jag letade efter mina byxor som såklart låg på det mest självklara stället av allt i hela huset; Tvätthögen i tvättstugan! Då hade jag alltså sprungit runt hela huset i en timme och gått igenom byrålådorna 25 gånger om istället för att kolla i tvätthögen efter jeansen :p Blev så less.

Jaja, har hunnit med att duscha nu iallafall så då har jag de gjort.. Nu ska jag nog gå upp och fika lite sedan gå och lägga mig. Ska upp hyfsat tidigt imorn så är nog dags att krypa ner under täcket! Men först: Fika, rengöra piercingen, borsta tänderna och smörja in mig :D

Godnatt peoples :)

UTMANING!

Utseende och allt däromkring ;

Anser du dig själv som snygg?  Ja, ibland så! haha
Vem är snyggast?  Min kära mormor, där jag fått allt ifrån!;)
Hur många hål har du i öronen?  Oj, många. Men har bara örhängen i 2 av dem då jag har några. Använder knappt örhängen nu för tiden så.
Har du en hårborste i din väska?  Nej, men hade tänkt att införskaffa!
Har du några högklackade skor?  Ja, det har jag. Det är väl 2 par som är "riktigt" höga.
Vad får du oftast komplimanger för?  Ögonen och mina fräknar som tycks synas riktigt ordentligt!
Har du nytvättat hår?  Nytvättat hår varannan dag ungefär =)

Fakta ;

När är du född?  5 april
Brukar du bada i sjöar om somrarna?  Hehe, nja. Det ska vara många grader i det vattnet innan jag hoppar i!
SmeknamnElin
Stjärntecken:  Vädur
Vilka språk kan du prata?  Svenska, engelska och lite tyska och lite spanska!
Längd:  162 tror jag, minnsan! Jag växer =D
Ögonfärg:  Brun/Gröna
Skostorlek:  Från stl 35 upp till 37.
Förhållanden: va?
Är du kär?  Nej! Och tur är väl det.
Hur många gånger har du varit kär? Pass
Är du en bra flickvän?  Jag vet inte.. Försöker väl iallafall att vara då det väl gäller!
Har du någonsin varit otrogen? Jo, det har jag, tyvärr..
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Att ragga är inte riktigt min grej och det där med att bli uppraggad vet jag inte riktigt om jag gillar heller.
Är du svårflörtad? Det beror på vem som flörtar.


Framtid ;


Vill du ha barn? Ja, absolut!
Vilket är ditt livsmål?  Att ständigt utvecklas som människa!
Drömjobbet:  Vet inte alls.
Vilken är din favoritfärg?  Vit, svart och röd!
Sämsta färg då?  Oj.. Aprikos tror jag! Hur tråkig är inte den färgen?
Favoritkaraktär i bok: Vet inte
Favoritpizza:  Vet inte vad den heter, men den med skinka och salami på iallafall! =)
Favoritfilm:  Oj det finns så många också är det svårt att säga en speciell favorit.. Beror ju helt på humöret.. Om man är glad så föredrar man ju såklart en komedi och i andra situationer tvärtom! Men en bra komedi då.. Tomten är far till alla barnen och good luck chuck!
Favoritbok:  Martina Haags själv biografer.. Hon skriver så bra =)
Vad gjorde du igårkväll?: Var iväg på en promenad med mamma i ljustadalen och kollade på Pierres grav! =/
När blev du fotograferad senast? Måndags :)
Vilken låt lyssnade du senast på?  Sean kingston-Me love
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? Tre stycken!
Var är du nu?  Nere på min källar våning :)
Har du bråkat med någon idag?  Nepp!
Saknar du någon nu? Ne
När var du i en affär senast?  Idag
Mötte du någon du kände då?  Jajjemen
Tycker du om dina grannar?  Vissa av dem. Finns ju dom som man skulle kunna ta och spotta i ansiktet också!
Hur många datorer finns i ditt hus?  3 stycken, varav en som min storebror äger helt själv.
När fick du senast en present?  Jisses, då jag fyllde år.. Så för 4 månader sen ungefär då!
Hur många syskon har du?  2 stycken, lagomt och bra! En yngre och en äldre
Är dina föräldrar gifta?  Japp :)
Vad får dej att bli glad? Mina vänner, min familj och känslo anpassad musik!
Vad får dej att bli ledsen? När folk ljuger eller inte håller det dom lovar. Det är allra värst!
Går du ensam till skolan?  Om jag ändå kunde gå dit.. Jag får ta bussen för jag har 2 mil till min skola. Inte så kul att gå den biten gissar jag på!
Har du blivit hotad via telefon?  Japp, faktiskt.
Vad har du för planer för helgen?  Kanske ut och röja lite på krogarna! Annars en hel lugn kväll! =)
Hur många lampor har du i ditt rum? 4 stycken tror jag
Längtar du till din nästa födelsedag? Det tror jag inte.. Fyller 19 år. Känns bra onödigt för det händer ju inget speciellt vid den åldern. Förutom att jag får gå in lagligt på en pub i stan då.. Men där kommer ju till och med dom som är 15 år in så det är väl inget att skryta med :p
Hur många gånger har du flyttat? 2 gånger. Är det inte förjävligt?

Vänner ;


Vem har du känt längst?  Ida. Vår vänskap är sedan vaggan!
Har någon fått dig att skratta omkull?  Jadå!
Vem står dig närmast?  Ida, Sandra och Ulrica
Vem är yngst av dina vänner?  Jaha.. Vilka ser man som vänner och vilka ser man som släkt? Carolina är en släkting men hon är också en vän till mig. Så får väl säga Carolina då, som fyller 10 år i oktober.
Kan du prata om allt med någon?  Japp, a lot of them!
Har du lätt att få nya vänner?  Nej
Har en vän svikit dig? Ja, det har hänt.

Jag utmanar: Dem som har tråkigt eller helt enkelt känner sig träffade av denna utmaning!

Mitt rum

Kom på att jag lovat bilder på hur mitt rum blev efter det att jag köpt ny tv och lite nya möbler.. Men eftersom jag jobbat så mycket i sommar så har det liksom bara blivit bortglömt.. Men nu så har jag fixat en före och efter bild!



Vad tycker ni?

Själv
så tycker jag att det ser mycket mysigare ut nu än förr!:)

Flyttat!

Flyttat och klart på 10 minuter!
Nu har jag snart hela källaren för mig själv ;)



Ny design!

Då man snackar om trollen: Sanna var precis klar med bloggen då jag skrev det förra inlägget. :)

Är verkligen supernöjd med den här designen! Tack åter igen!

Nu ska vi tydligen flytta ner datan till mig, den kommer att stå precis utanför mitt rum!=)

Bloggen under ombyggnad!

Hej hej!:)

För tillfället
så håller sanna på med min blogg .. Fixar en ny header och sådär. :) Tur att det finns sånna som kan sånt där för jag kan absolut inget om hur man gör.. Också är det ju roligare att skriva när bloggen är mer personlig!

Ska kolla lite på tv nu och vänta på att sanna blir klar med bloggen. :)
Sen blir det en promenad ner till preem o köpa cigg! Laaaaaater!

Skola!

Tja!

Sitter på skolan nu.. Är jävligt tidig men var tvunget att åka in och prata med sussi, restaurangchefen på jobbet, om att jag inte vill jobba något än på ett tag.. Så mitt schema ligger vilande där nu också ska jag höra av mig när jag vill jobba igen :) Känns skönt att man kan ha det så med tanke på att just nu vill jag vila upp mig lite.. Och extra pengar dör ingen av så det här känns toppen great!:)

Var i ljusta igår med mamma och tog en promenad. Var även och kollade på pierres grav.. Fin var den!:) Också kom någon anhörig till honom och spelade hans favorit låt där och tände ett ljus:) Så fint!

Efter promenaden handlade vi på ica maxi och sen när vi kom hem så gjorde vi i ordning massa kvällsfika! :D Hela familjen var samlad. :) Mysigt!

Ge mig

Snackade med Leif Pettersson idag som äger alla shell mackarna i Sundsvall!
Vi snacakde om extra jobb och sådär.. Just nu visste han inte riktigt...
Men jag skulle ringa han om 2 veckor för då visste han lite mer!
Ge mig jobbet!:D Behöver verkligen ett nytt jobb nu!

Klassfest!

Shululu :p

Sitter på pappas jobb nu.. Han hämtade mig nyss på sidsjön där vi har haft klassfest med några från klassen :) Närvarande var sven, sandra, ulrica, jag, andreas, niklas, sanna, alex, pan, marcus plus tomten och filip som inte går i vår klass men dom umgås as mkt med oss så dom blev också invided!;) Har haft as skoj iaf :D Förfestade hemma hos ullis med henne, sandra och markus! As grymma bilder som jag tänkte ladda upp ikväll när jag kommer hem :D

Skönt att få träffa alla innan iallafall :) Även att vår egna Sven hämtade oss idag! Han klarade uppkörningen så nu har han KÖRKORT! GRATTIS SVEN!!!

Blir till att läsa lite bloggar nu sen vänta på att pappa slutar.. Sen blire max! MAAAAAT<3

Bilder kommer upp på:
http://epmn.bilddagboken.se

ny piercing!!

idag var jag iväg och piercade mig,
och jag vart ståtligt nöjd med min kära!
:D


tupplur!

Hej och godmorgon skulle jag nog vilja säga ;) Tog mig en tupplur förut vid 18 tiden och vaknade för typ en halvtimme sen :p Haha, mår inge bra alls faktiskt om jag ska vara helt ärlig :o Menmen, det går väl över antar jag :) Får ta en liten tablett sedan innan jag går och lägger mig så släpper nog det värsta så jag orkar jobba imorgon!

Idag har jag iallafall jobbat.. Johan ringde vid kvart i åtta imorse och berättade att emelie var sjuk idag igen så det var bara att åka in och börja jobba :p Gick förvånansvärt bra trots att jag blev en timme sen än vad jag skulle varit om jag skulle ha börjat ordinarie tid så det borde jag få en guldmedalj för! :D I'm proud over myself ;)

Igår natt då jag hade tråkigt slängde jag iväg en beställning på hm.se! Blev en fleecejacka i svart, en som som jag redan har i vitt. Den är min favorit, så mysig och skön så jag var bara tvunget att beställa en svart också!;) I samma veva så beställde jag en sjal/halsduk i svart&grå, en som som jag redan har i 3 andra färger, också ett linne från deras outlet sortiment :)



Nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen ska jag nog slå på en film och sova! :)

elgiganten

Föresten!!
Sökte ju ett nytt jobb igår via elgigantens hemsida.
Fick ett mail från dem idag att de mottagit min ansökan,
och att de skulle höra av sig om tjänsten skulle bli aktuell för mig!
Hoppas hoppas hoppas! Vill verkligen ha det där jobbet, skulle vara superkul!:)

(`v´)



Jag vill dela mitt liv med dig
Du skapar värme inom mig
<3

Natt

Hej på er alla som sitter vaken ännu, och såklart:
Hej på er alla som läser det här lite senare!

Sitter vaken och kollar runt lite på nätet.. Har precis läst alla bloggarna som jag läser dagligen och nu sitter jag mest bara och pratar på msn :) Tänkte väl ta mig till sängen snart.. Men har så bra sällskap så vill inte slita mig än ;)

Jobbade idag
iallafall.. Hade öppning med Isabelle och det gick jätte bra! Fick sluta vid 2 så då fick det bli en sväng på stan..

Dagens shopping
:
Vit långärmad tröja, ginatricot 129kr
Guld armband, ginatricot cirka 80kr
Guld örhängen med blommigt motiv cirka 80kr
Knästrumpor i beige färg, ginatricot 49kr
Även örhängena kommer från ginatricot. De blommiga i dem är vitt :)

Efter stan träffade jag jannina ett tag.. Lika trevligt som vanligt.
Kul att träffa henne igen eftersom det var ett tag sen sist <3

Nu!
Läsa solo tidningen eller se film!

Kanske kommer bilder på dagens shopping i nästa inlägg!

Godnatt

Behov av ett nytt jobb?

Absolut! Satt just och kollade runt lite på nätet hos en massa olika hemsidor, och länge har jag sökt efter ett nytt jobb men  inte hittat något som verkat intressant eller har haft nån annons ute, but today: jag har hittat ett jobb! :D Happy me! För tillfället så är jag såklart full av lycka men ska väl inte hoppa allt för högt med tanke på att jag inte vet om jag är den som dom söker.. Men ett cv ska jag dit med iallafall! Tänkte springa dit på torsdag och hoppas på det bästa!

I'm back!

Hej på er.. Kände att det kanske började bli dags att börja blogga igen, det var ju ett tag sen sist om man säger så ;) Haha .. Gör inget speciellt just nu .. Sitter mest bara och tar det lugnt!

Dagarna som varit har nog varit de bästa på hela sommaren!:D och veckan som är kvar kommer antagligen att bli den sämsta.. Lisa och Rosanna har tagit en sista minuten till turkiet och kommer inte hem förän på söndag och ulrica är i södertälje och kommer inte heller hem förän söndag! Bad bad bad..

Ska iallafall in till stan sen och snacka med dem  på checkers.. Börjar fan närma sig uppkörning snart så måste prata med dem om några körlektioner!:D Tänker bara ta max 3 till.. Har fan inte råd med ngt annat :p

Och om ganska precis en vecka så börjar skolan igen.. Både plus och minus med det! Känns väl såklart kul att få träffa alla igen och äntligen komma tillbaks till de dagliga rutinerna men kommer ju antagligen att sakna att få sova ;) Har inte en enda sovmorgon på HT .. Börjar antingen 8.00 eller 8.30 =/ Slutar sent nästan varje dag också!: (

Aja .. Det var väl en kort uppdatering.. Orkar inte gå in på massa detaljer om vad jag gjort de senaste dagarna för det skulle ta mig och år och dar ;)

På återseende!

sena dagar

Hej och hallå bloggen.. Det går trögt med bloggandet men har så mycket annat för mig på dagarna och nätterna nu när jag är ledig.. Som att till exempel vara vaken till kl 7 på morgonen och väckas kl 9 och sen börja jobba kl 12. Ingen höjdare direkt men vafan, det får gå för nu har jag lov på riktigt!'

Har iallafall haft det skit skoj de senaste dagarna! Igår var det stan med lisa på dagen, även frukost på café charm! Haha, dyr frukost men svingod vill jag lova.. ;) Mådde som en prinsessa efteråt! Sen bor det av till bettan och snackade massa skit.. :)  Sen ville vi spela bowling så vi ringde upp honk och frågade vad han skulle göra .. Han var med ahlmark och illman så dom hängde på! Under tiden medans vi väntade på att dom skulle komma till bowlingen så fick lisa den sjuka idén att vi skulle tatuera oss! Haha. Lisa gjorde det iallafall! "Only god can judge me" på underarmen! Vart faktiskt as snyggt :)

Har inga bilder eller nått att ladda upp nu eftersom jag sitter med den bärbara på rummet.. Så det fick bli ett tråkigt inlägg. Men det kommer bilder nåndag!

Imorn blir de fest och nu blir de svara på alla jobbiga sms.

Nytt rum snart!

Hej hopp, full galopp!

Håller på för fullt här hemma med att förnya rummet.. :) Var på ikea efter jobbet med mamma och pappa och köpte lite nya grejer idag igen ;) Den här gången fick det bli en stor byrå som ska ersätta min fula gamla garderob. Har haft den sen jag var 9 år så det ska bli skönt att få bli av med den :D Sen blev det bara lite små grejer att ställa på byrån så att den inte ska se så tråkig ut  :)


Kommer att knäppa bilder sedan när det är klart och ladda upp dem här!
Skriver mer ikväll, deal!

sorry

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen! Men tyvärr så har jag varit bortrest och sen jag landade i Sundsvall igen så har jag haft fullt upp med bland annat att jobba och installera en ny tv!;)

Tv:n blev inköpt idag på elgiganten! Fick ett litet bättre pris eftersom jag känner säljaren! ;) Stort tack till Mats! Det blev en 32 tummare. Inte så bra bild på de vanliga kanalerna men kollar man på dvd så är det super bild, riktigt kung faktiskt!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer idag men tänkte att ni skulle få en bild på tvn iallafall! ;)



Mer bilder på vad jag gjort i veckan kommer imorgon!
Nu måste jag gå ner och sova för jag börjar jobba kl 07.30 imorgon bitti!

Godnatt!
RSS 2.0