Vem vinner din röst?



Erik såklart!! :D Jag totalt älskar honom, helt otroligt vilken röst!
Den andra är jag osäker på, men rabih eller calle iallafall ...

Lill lördag

Hehe, befinner mig hos mamma som vanligt men kunde faktiskt inte låta bli idag då hon lagar lövbiff med kroketter och beasås till middag :D Finns inget bättre än en köttbit med nån potatis till o sås :D Så här tänker jag spendera ännu en kväll, hon köpte ju faktiskt också en påse godis så det passar alldeles utmärkt till idol ;)

Så här blir det onsdagmys, lill lördag med andra ord!

Idag blev jag tvungen att köpa amningsinlägg också. Helt sjukt vad det mjölkar =/ Förut var det bara då jag var utan bh men nu har det även börjat läka då jag har bh på så bäst man använder inläggen så slipper man tvätta bhar stup i kvarten! :p

Nu blir det gomiddag :D

Helt orkelös

Usch, jag hatar att känna mig helt orkelös men ibland är det tyvärr inte mycket man kan göra åt. Man bara känner hur musklerna i kroppen har stängt av för en stund och hur huvudvärken bara klämmer åt allt hårdare. Det är hemskt men såna dagar finns dom med, tyvärr.

Har precis kollat på idol iallafall och funderar redan på att gå och lägga mig, även om jag vill se sista delen av idol kl 22.25 där vi får se resultatet om vilka två personer svenska folket röstat vidare men känner mig inge kry alls för att sitta vaken en och en halv timme till.

Mariette och Moa tycker iallafall jag att vi ska rösta vidare ikväll! =) Vilka tycker ni?

Det blev lite shopping

Ja, nu så har man kommit hem från stan :) Var riktigt trevligt å jag tror vi gick i nästan alla butiker. Hehe, men det är ju så man ska göra. Kolla utbuden å sådär ordentligt ;) Det fick iallafall bli lite shopping för oss båda!



Nalle puh body från H&M 69,50 :-



Tossor å vantar. Matchar bra till björnoverallen!
Från åhléns, 59 á 49 kr/paret.



Också en hög med trosor till mig själv! :)
Från lindex, tag 3 betala för 2. (6 st till mig)

Staden

Godmorgon!  :)

Är vaken sen ungefär en timme tillbaka hemma hos mamma igen :p Hehe, blir lätt så på kvällarna att man inte orkar gå hem så då övernattar man här istället. :) Funkar ju det med!

Idag är det stan som gäller med myran o elias :) Har precis gjort mig klar men ska ner till lägenheten strax för förhopningsvis så kommer det ett paket fram till min dörr idag å då måste jag ju va hemma. Hihi.

Nä, nu måste jag kolla så allt fungerar på datorn, tappade den nämligen i golvet för ungefär 5 minuter sen :p Men inga sprickor i skärmen iaf och internet verkar ju fungera :D Duktig dator! :)

Ha en bra dag!

Idol!

Så var man hemma efter ännu en dag :) Var ett tag sedan jag kom hem man man har ju inte tid å sitta framför någon dator och blogga när idol går på tvn ;) Calle var iallafall den som knep sista platsen till kvalet, häääärligt! Tycker om han faktiskt, fantastisk röst fast håller med jurryn om hans scen närvaro. Den får vi jobba på ;)

Imorgon blir det stan med myran och elias, tror jag iallafall!:) Ska åka in på kemtvätten med min jacka å sen dra en liten runda med eventuell shopping och sen luncha tillsammans :D Mysigt värre :)

Nu blir det duscha och sedan vänta på idol igen! =)
Skriver antagligen inget mer idag. Godnatt

0-gradigt!

Brrr! Idag är det ruggigt kallt ute, redan 0 gradigt. Usch och fy! Hur ska man överleva denna dag tro? Tur man iallafall har ett jobb där man jobbar inomhus, vem vet annars hur det skulle sluta?



Inte så mycket mer på kartan idag, än så länge. Jobbar till 19 sedan blir det hem direkt och kolla på idol. Måste ju se vem som kniper sista platsen till sista momentet, piotr eller calle? Jag hoppas på calle!=)

Sedan börjar det väl bli dags att kontakta kemtvätten också angående min vinterjacka. Börjar bli högtid att använda den nu snart känner jag, särskilt om hösten tänker fortsätta såhär.

Ha en bra dag!
Uppdaterar ett par rader ikväll.

Äntligen hemma!

Ja, nu är vi äntligen hemma efter en sisådär 12 timmar! Mesta dels har vi ju suttit i bilen men vi hann med europas största intersport, babyproffsen och besöka susanne&tomas också! Så dagen har varit bra, trots förlusten vi fick åka hem med.

Tänkte sumera matchen lite mer nogrant här och nu :) Första halvlek spelade gif på riktigt bra och där fick vi faktiskt ut umeås väldigt fula målvakt också som gick ut och kapade en spelare i friläge. Rött kort och goodbye! Straffen missade vi dock men sånna smällar får man ta. Så i halvlek stod det 0-0 och i andra gick vi in med 11 spelare medan umeå fick nöja sig med sina 10 som tyvärr räckte för dem. Gif tappade kontrollen lite och det blev inte mycket spel alls utan mest krig. Kort på kort och krig på krig, dock var det umeå som fick kort (tack och lov). Men dom spelade ju verkligen fult, inget snack om saken! Umeå fick världens läge när vi tog upp en back och gjorde mål. Direkt därpå gjorde gif 1-1 men det var bara i sista sekunderna så det var tyvärr för sent! :( Menmen, bra spelat och idag var ni bäst!

Nu funderar jag starkt på att åka in och hämta emil med pappa innan vi ska se på ensam mamma söker på tv3 play. Sedan väntar sängen, jobb imorgon.

Godnatt!

Förlust

Datorn har väldigt lite batteri men jag uppdaterar bara för att berätta om resultatet i matchen. 1-1, vilket innebär att umeå/sandåken fick platsen i tipselit! Och dom är inte värt ett det minsta, så mycket kan jag säga :) Vet inte vad som hände med gif i andra, dom hade till och med en man mer. Sandåkens målis fick rött och därmed blev dom en mindre så vi hade 10 mot 11 men likförbannat så skulle inte bollen in. Målet kom i sista sekunderna och då var det försent! =/ Men mycket bra spelat av gif och resultatet blev orättvist!

Nu är det hem som gäller. Måltids uppehåll i övik om en stund.

Umeå

Hehe, kom precis å tänka på att jag bara laddade upp bilder igår på bloggen i varje inlägg jag skrev. Men visst blir det roligare att läsa? Jag själv älskar att läsa bloggar med mycket bilder, och då blir det ju själv att man gör så med :)

Just nu är jag iallafall påväg till umeå med mamma och pappa! Emil har vi lämnat av i stan eftersom han åker buss upp med laget. Anledningen till att vi ska dit är ju för kvalmatchen till tips elit! heja heja heja gif :D Dom har mött dem en gång förut och då blev det 2-2. Men jag kan säga så mycket som att umeå hade ingen chans när gif väl började spela, då var dom totalt chanslösa! Så bara att jobba på och spela bollen.

Vi ska eventuellt hälsa på mammas gamla kompis susanne med famij också om dem är hemma medans vi väntar på att matchen blåser igång =) Ska även tryka i oss en lunch bit och besöka babyproffsen!

Ja, det lär ju inte bli mycket uppdaterat här idag iallafall. Är hemma runt 21:00 ikväll :-o Då blir det nog sova direkt eftersom jobb väntar imorgon mellan 10-19

Ha en bra dag!
Kramar

Internet shoppat

Nu är det iallafall färdigshoppat för mig på ett bra tag! :) Haha. Denna gång beställde jag en vind&vatten avvisande jacka (lär ju bli en del promenader från och med mars, så det blir en bra vår&höst jacka), två amnings bh;ar, två amnings linnen och ett par gravid mjukiar :)

Allt detta från h&m.com! Check it out :)

Fotodag

Dålig uppdatering idag men här har ni orsaken till varför ;)
Mamma, jag, elsa och emil har varit ute och fotat i massor!
Denna är min favorit bild :) Med mina favoriter på <3



Babysitter

Nu har jag iallafall hittat vilken babysitter bebis ska få!:) Jättefin från babyproffsen, dock vet jag inte vad en sådan går på men tror inte dom är allt för dyra. Här kommer en bild!


Jag rent utsagt älskar den! Mysigt med leksaksbåge också.
Någon som vet vad en sådan går på?

Bebismage 18 veckor <3

Det finns inte ord som kan beskriva hur mysigt det här är!:)
Min lilla bebis <3 Idag går vi in vecka 18 :) Bebis 16 veckor.



Vecka 18

Kroppen:
Vid den här tiden gör man den första ultraljudsundersökningen. Ofta är det först nu som du på riktigt kan ta till dig att ett barn faktiskt är på väg. Ultraljud görs för att bättre veta när barnet kommer att födas. Barnmorskan visar hjärnhalvorna, magsäcken och det lilla hjärtat som slår snabba slag. Huvudet och lårets storlek mäts, med hjälp av dessa mätningar kan man på ett mer exakt sätt beräkna födelsedatumet. Man tittar även på läget på moderkakan.
Du vet nu, så exakt som man kan komma, när du är beräknad att föda. Det blir ändå bara en riktpunkt, du kan föda inom tre veckor före och två veckor efter detta datum utan att det räknas som onormalt. I regel är detta en period när du mår bra och trivs med din graviditet.

Fostret: Huvudet är cirka fyra centimeter i diameter, medan fötterna är cirka två centimeter långa. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.

Lönedagar på max.

Är inga roliga dagar alls för då är precis alla på max och ska handla. Köp kött istället för fanken!

Har då jobbat idag i full stress men nu är jag hemma och är ledig hela helgen :) Är dock helt slut och funderar på att slå på en film och krypa ner i sängen, vore inte helt fel!

Helgen känns spännande
:) Imorgon är det ingenting planerat vilket gör att jag får göra precis vad jag vill! Och på söndag ska jag till umeå med mamma och pappa och kolla när lillebror spelar match :) Långt att åka men det är en viktig match! Det är den avgörande matchen för om dom kommer med i tips elit eller inte. Hej heja heja gif! Dom vann första matchen över umeå, nu är det bara å hålla det och vinna den här matchen med!;)

Nä .. Film var det
!

Man blir så less

Jaha, anonyma kommentarer igen men visst det här kan jag svara på.

Nej, det kändes inte onödigt
att boka barnvagnen så pass tidigt som vi gjorde det. Det var ett fruktansvärt bra pris och vi fick alla garantier vi kan tänka oss. Hade jag fått missfall (eller får) så är det bara att avboka och jag får handpenningen tillbaka. Visst, det hade kanske varit en tung grej men jag förlorar ju ingenting på att boka den så pass tidigt. Och lägga ut pengar, 1000 kr som jag får tillbaka om någonting händer. Nej, jag är så nöjd över att jag bokade den och sparade pengar!

Sen som jag säger till alla andra:
Min graviditet, mina val. Gör andra på ett annat sätt, det är deras beslut och inte mina, och heller inte tvärtom.

Något som är oklart?

Internet shoppat

Har precis klickat hem två saker mammashop.se :) En bebiströja till mig själv och en röd mammakjol :) Jag är lik min mamma och mormor som måste ha något rött på mig då det är julafton, haha! Så den passade perfekt. 119 kr var inte för mycket begärt för en kjol tycker jag. Till den räcker det med en enkel vit t-shirt. Tada, julfin!





Detta är vad jag klickat hem!:) Hoppas man är lika nöjd när de kommer med posten också! Nu ska jag se om man kan hjälpa mamma med maten eller något annat. Börjar kurra i magen :)

Fel i schemat

Imorse då klockan ringde 06.15 var jag tröttare än tröttast men eftersom jag skrivit ner i almanackan att jag skulle jobba så var det bara att pallra sig upp. Blev sen till jobbet och skyndade mig i kylan för att försöka hinna i någorlunda tid men det första patricia säger när hon öppnar dörren är "vad gör du här?" jag svarade som vanligt "ja, jag tänkte öppna?" och fick till svar att det gjorde lillgård. Snopet så hade emelie råkat skrivit dubbla pass 1 i schema pärmen och eftersom lillan redan var instämplad så åkte jag hem :) Skönt att vara ledig också :D

Har inget alls planerat idag eftersom jag var inställd på att jobba. Ska ner å kika på lönebesked strax iallafall :D Jippie ;) Sen ska jag väl bara ta det lugnt.

Ha en bra dag!

Hos mamma och pappa

Gokväll! :)

Är kvar hos mamma och pappa och kommer stanna här inatt också. Då jag ändå ska upp tidigt och åka med pappa in känns det lika bra :) Ska ändå duscha och sådär så klockan hinner bli mycket om jag ska hem till lägenheten.

Så har varit och hämtat vilda också :) Hon är så söt!! Hon hör när jag tar fram buren och då kommer hon tassandes och kollar vad jag gör. Sen ställer jag ner buren och öppnar grinden. Hon fattar direkt "Jaha, då skulle vi ut och resa igen. Spännande, bäst man går in" Också går hon in alldeles själv och lägger sig :) Hehe, duktig kisse man har :D Hon tycker om den där buren iaf, då vet hon att hon ska ut på nya äventyr ;)

Kollar på efterlyst nu och ska strax hoppa in i duschen när det är slut å sen blir det kvällsfika å hoppa i säng :)

Inköpslista

Bebis inköpslista:

Barnvagn bokad
Spjälsäng
Spjälskydd
Bärsele
Bilbarnstol låna 0-3 mån
Täcke+kudde
Bäddset+lakan

Babygym
Babysitter
Skötbädd
Kläder
Mössa+vantar
Overall(Fleece)
Startpaket (beställa)
Badbalja
"Ta hand om prylar, olja m.m"

Också äre massa saker till mig förstås.

Ja, nog är jag lite tidig men nu äre snart bara småsakerna kvar
! :)

Vi föräldrar

Satt och bläddrade igenom tidningarna lite mer noggrant nu och kom fram till ViFöräldrar.
De verkar ha bäst omdömen vad gäller läsningen. Det är ju trots allt tidningen men ska trivas med, premierna är bara ett plus i kanten!



Då får bebis vara björn när han/hon är nyfödd och kanin lite senare
;)

Promenad

Var ut och gick en sväng med myran och elias direkt efter att jag ätit frukost :) var in en sväng på ica också, köpte pärer, vindruvor och två tidningar :D vi föräldrar och föräldrar&barn. Hade tänkt prenumera på ngn av dem men vet inte vilken, ngn som har erfarenhet av tidningarna och kan rekomendera?:)
Sedan var vi in en sväng på pysens också och sen gick vi hem till mig :D Provade bärselen med elias i, hihi ;) Han tyckte om den tror ja, fast de var nog mer bekvämt att ligga mot bröstet än att sitta framåt. Är väl inte så stark i nacken än ;)

Nu ska jag gå upp till mamma en sväng och se om man kanske kan äta en bit lunch där :) Sedan blir det hem i eftermiddag. Koka pärer och steka fiskpinnar :D Mums, hehe!

Sällskap vid frukostbordet

Från dag ett som vilda kom hit till mig så har jag försökt lära henne de viktiga sakerna som man absolut inte får göra för då får mamma utbrott!:p Något som dock inte verkar gå in för henne är att man inte får vara med vid frukostbordet! Knäppskallen kommer ändå hur många gånger man än puttar ner henne från bordet. Så nu har jag gett upp. :p Så länge hon ger fasiken i smöret, osten och andra pålägg. Mjölken däremot, ja okej då.



Ja, här är hon med huvudet nere och dricker av min mjölk!:p

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan kika runt vad som kan hända idag!:)

Tävling - OA PIP!


Jag är med och tävlar om en fin trikåmössa från
OA PIP hos annasara.net!
Tävla här du med!

Hemma hos mig och vilda!

Några har sett det irl, några på bild och några inte alls.
















Ja, det är såhär vi bor :) Lagomt stort för oss. När bebis kommer så kommer den att ha sin spjälsäng mellan soffan och min säng. Så det finns plats :) Dock lär vi inte bor här längre än 1-1½ år när hon/han väl kommit.

Som man bäddar får man ligga ;)

Haha, vilda hade inget emot att bli instängd på toa när jag städade av här hemma :) Då jag öppnade dörren låg hon och sov i handfatet. Knäppskalle!



Jaha, vad är det nu då? Du STÖR och du väckte mig !!

Home sweet home

Ja, nu har vi landat i lägenheten och har startat första maskinen med tvätt :) Trodde mammas maskin stod i ett enskilt rum men icke sa nickel, hon skulle tydligen tvätta sitt i den stora så då fick jag bara en maskin!:( Taskigt, haha :P Elsa vägrade stanna i lägenheten så hon fick också följa med ner :)

Nu ska vi gå till ica en sväng. Ingen mening att damsuga och svabba golven än med tanke på att de ligger fortfarande massa sängkläder över hela golvet som ska ner till tvättstugan nästa sväng, då har jag ju två maskiner äntligen å sen är vi klar :D

Måste köpa lite skithuspapper o kattsand. Eventuellt bulgur till dagens middag om ja lyckas övertala mamma att äta de :D

Tvättstuga

Jaha, då hade man kommit till den tråkigaste dagen av dem alla. Tisdag! Tycker verkligen att de är så tråkiga, ingenting på tvn och sen så går dagen bara så otroligt sakta i övrigt. Nåväl. Jag har inte gjort dagen så mkt bättre då jag bokat in en tvätt tid idag, men å andra sidan så är det väl bra att göra sådant på en tråkig dag ;) Tror även jag ska damsuga, svabba av golven och städa inne på toaletten :) Lika bra så man får det gjort!

Innan de så tar jag och mamsen en promenad
innan vi sätter igång ;) Måste in på ica och lite sånt där med.

Uppdaterar säkerligen under dagen, har tvättstuga mellan 13-16 så.
Ha en bra dag!

Godis!

Nu har jag laddat upp :D Hörs imorgon!
Godnatt

Nya wallander!

Har precis kommit hem från jobbet och har avverkat 4 timmar där på eftermiddagen :D Helt okej faktiskt, en liten slant extra blir de ju ;) Nu ska jag och mamma ner till lägenheten med ett par mattor som hon ska tvätta i min tvättstuga imorgon medans jag tvättar alla dessa kläder! *suck* Ska även åka ner med spjälsängen som bara stått här hemma och samlat damm!:P

Efter det blir det film! :D Wallander - Cellisten

Någon som hunnit se den redan!?

Godmorgon måndag

Ja, godmorgon! Här är jag vaken sen ett par timmar tillbaka. Har hunnit med att avnjuta frukosten tillsammans med morgontidningen och nu sitter jag bara och väntar på mamma. Ska nämligen ner och kolla till lägenheten en sväng och sen även mäta plats för ett eventuellt skötbord. Har hittat ett hyfsat, frågan är bara om det får plats .. Nåja, det visar sig!

Ska väl fixa till en frisyr tills vidare.
Ha en bra dag!

"Lill" kulan

Här inne växer jag så det knakar!



Det var faktiskt mamma som sa till mig "Men elin, har du sett magen!? Herregud vad den växt på bara några dagar". Ja, här är det bevisat. Nu jävlar i min lilla låda börjar den växa på riktigt ;)

Måste bara säga det igen: Herrejävlar vilken skillnad! Kan det hända så här mycket på bara en vecka? Haha

Söndag

Igår kväll somnade jag ganska precis efter att jag uppdaterat bloggen. Haha, jag skämtar inte utan klockan var nog inte många minuter över åtta då jag gick och la mig och somnade bums! Var helt slut och jag behövde verkligen få sova. Dock så blev jag väckt halv 8 imorse men det gjorde mig inget då jag sovit 11 timmar då ;) Det var från max och dom undrade om jag inte ville jobba 7-16 ist för 10-19. Gladeligen klev jag upp och nu har jag precis kommit hem :D

Ikväll blir det stek med pommes cheatu hos mamma och pappa och sedan ska jag lägga mig i ett bad och använda både silver schampoo och en silver toning! Hoppas på att de mer orange tonerna ska försvinna med hjälp av det :)

Sedan blir det tvn ikväll! Nu ska jag pussa lite på vilda :D



Min lilla älskling :D

5e månaden!

Du är på dag 113 av 280. (40,4%).
Du är i vecka 17.
Du har gått 16 fulla veckor och 0 fulla dagar (v16+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 167 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

Jobbhelg

Pust och stön. Till att börja med har dagen varit riktigt lång. Den började redan 05.00 imorse och klockan 06.45 på allvar då jag var ombytt och klar på max. Öppning gick gallant men sen när väl gästerna började strömma in så blev det lite värre. Men än en gång så kom jag hem levandes, helt otroligt!;)

Efter jobbet åkte jag direkt till emils match och kollade. De kvalar ju till junior allsvenskan elit "tipselit" nu :) spännande match! Efter första halvlek var jag helt inställd på att det var kört då det stod 0-2 till sandviken (umeå) men mitt älskade gif lyckades ta till sig 2-2 i andra ;) Skönt med oavgjort! Så nästa söndag blir det eventuellt en resa upp till umeå då det gäller vinna eller försvinna! Kan ju bara inte missa de.

Nu ikväll är både jag och vilda hemma hos mamma och pappa så lär nog sova här inatt. Imorgon är det jobb igen men tack och lov mellan 10.15-19.15, skönt med liiite sovmorgon för en gångs skull! =)

Nu ska jag se om det är ngt roligt på tvn :)

Frippa

Nä, det får räcka med modifierad blogg så länge eller vad det nu kallades innan jag går så långt att jag sätter lösenord på bloggen. Nån måtta får det vara! Och med det så innebär det alltså att jag godkänner era kommentarer innan det syns för alla.

Kom precis hem från mamma iallafall. Har varit där och ätit och kollat på idol efter att jag jobbat och varit hos alex och fixat frippan. Både klippt lite nacke och gjort lite slingor. Bjuder på en bild!


Ja, mycket fint bild. (Inte!) Men som ni ser. Ljusare och rundat av lite i nacken så det blev lite frisyr på det hela! Mycket bättre än förut enligt mig själv=)

Nu ska jag sova. Ska upp runt 5 imorgon bitti så det gäller att vara klok.

Svar på kommentar

Haha, ännu en feg liten idiot som har kommenterat anonymt.

Nej, jag har inte blivit gravid med ett one night stand, vore konstigt eftersom jag under de senaste två åren bara har haft förhållanden i stort sett. Även Mattias som är pappa till barnet var jag tillsammans med men nu bor vi på skilda håll, för barnets bästa om du nu ville veta det också.

Ska man vara tvunget att ha en lösenordsskyddad blogg för dessa nyfikna, patetiska idioter!?

Lyxfällan

Sitter framför tvn nu och kikar på lyxfällan och det enda jag har att säga är väl att ibland fattar jag inte hur människor tänker. :s lån på lån på lån.. upptäcker man aldrig att man ligger flera tusen kronor back i månaden förän kronofogden ringer på dörren!? då är det väl ändå något mer som inte står rätt till kan jag tycka.

Ska hem efter att lyxfällan är slut iaf
:) Hem och sova direkt, ska ju upp o jobba tidigt. Egentligen skulle jag bara ha jobbat 11-15 men det var en som blev sjuk så jag jobbar 7.30-15 ist :) Men jag behöver timmarna så jag klagar inte :D Sova kan man göra i graven ;)

Mamma o pappa följer med en sväng också :D Ska ta in spjälsängen bland annat och sen ville mamma se kläderna som jag fått låna av myran :)

Godnatt!

Gormé middag, köttbullar o makaroner ;)

Fick främmande här en sväng förut av myran som kom med lite bebis kläder till mig :D snällt av henne tkr jag :) fick massa i stl 56 som jag lånar av henne. Mycket i blått men äh, tjejer kan också ha blått om det skulle visa sig vara det  ;) Sen efter att hon varit här en stund så följde jag med hem till henne också och kollade hur hon bodde. Så då blev det även sen middag för min del. 8 köttbullar och 2 dl makaroner :D Muums, de är gormé middag för mig de ;) haha, skulle kunna leva på de!

Nä, nu ska jag gå till mamma igen och duscha innan idol börjar och även dra i en hårinpackning. Ska nämligen göra mig mer slingor imorgon, folie slingor :D Alexandra är snäll o hjälper mig efter jobbet :)

Får se om det blir ngn uppdatering när jag kommer hem ikväll.

Home sweet home

Idag tog jag mig i kragen och packade ihop de saker jag haft med mig till mamma och åkte hem till mig med vilda och elsa. :) Det känns skönt att vara hemma till sitt igen. Min soffa, min dator, min säng, mitt kylskåp! Allt är bara mitt och ingen annans. Skönt, man släpper all kontrollbehov och slappnar av. :)

Så här sitter jag, elsa och vilda i min mysiga lägenhet. Dock med trögt internet vilket gör att det inte heller går att lyssna på någon musik utan att låtarna ska hacka så förbannat! Allt är internet baserat nu för tiden och jag hatar det !! Nåja, har en stor klädhög att ta reda på här *suck* Och sedan ska jag väl laga någon form av middag och läsa lite tror jag.

Så får det bli helt enkelt! Får se om jag ids ta en promenad till mamma ikväll och se på lite tv. Visst går det att göra det här med men roligare med sällskap:)

Läsning

Egentligen så borde jag inte sitta vaken nu och egentligen inte börja läsa en bok nu heller men jag kände mig bara så sugen på att läsa! Då mamma gick ner till hennes lilla bokhylla så hittade vi även min bok som jag köpte för något tag sen "martina haag-i en annan del av bromma". Älskar martinas böcker! Hon skriver med hjärtat och därmed blir böckerna så roliga att läsa!



Så nu ska jag läsa en sväng innan jag somnar.

Hur många timmar bör dygnet ha, egentligen?

Klockan tickar på som vanligt och alltid för fort! Dygnet borde ha fler timmar, fast bara vissa dagar. ;) Visst vore det praktiskt att få bestämma det där själv?

I vilket fall som helst hur än många timmar dygnet har så börjar det dra ihop sig till sovdags. Ska upp och jobba imorgon igen mellan 10-14, kortdag vilket jag ser framemot! Efter jobbet vet jag inte vad jag ska hitta på.. Men något lär jag nog komma på iallafall. :)

Nu ska jag kika var det finns sovplats i huset och sedan krypa ner där jag får plats.
Godnatt.

Pssst! Glöm inte att läsa mitt förra inlägg. Recpet på amerikanska chokladmuffins!

Amerikanska chokladmuffins

Underbart och oerhört goda!!

Cirka 12 st.
Du behöver:

4 dl vetemjöl
1 3/4 socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
175 gram ljus eller mörk blockchoklad
(smaken är som baken delad)
 1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja


Stora muffinsformar och gärna muffinsplåt.



Sätt nu på ugnen på 175 grader och plocka fram ingredienserna!



Blanda vetemjöl, socker, kako, salt, vaniljsocker och bakpulver i en enskild bunke.
Ägget, mjölken och oljan i en annan. Rör sedan ihop dessa två till en jämn smet.



Häll sedan upp i muffinsformar. Fyll till lite mer än hälften.
(För att unvika att skrubba plåtar efter grädding ;) )


Stoppa sedan ner stora bitar av blockchokladen. Tryck ner en bit.
(Så får ni lite av chokladen i mitten också, inte bara på botten!)



Grädda dem sedan mitt i ugnen på 175 grader i cirka 25 minuter.
Låt stå i ett par minuter efter gräddningen och sedan är det bara att njuta av muffinsen! :)

Inte så avancerat va? Går absolut inte att misslyckas!

Baka

Jiiho! Mattias kommer hit om en stund och hämtar ett par grejer och i samma veva är han snäll att skjutsa ner mig till ica så jag kan handla de förbaskade ingredienserna ;) Dock blir det inga chokladbollar utan amerikanska chokladmuffins :D Muuums!! Han kommer väl när som helst så ska leta reda på plånboken :D Måste gå fort vettu så jag hinner hem till idol igen innan jag sätter igång med baket!

Promenad

Hade inte ingredienserna till några chokladbollar förut så blev ingen bakning. Nu dock funderar jag starkt på en ganska lång promenad och i samma veva smita in på ica och köpa de ingredienser som saknas här hemma! Ska se om jag lyckas få med mig mamma på en promenad, annars får det vara!

Chokladbollar

Är så himla sötsugen nu så jag vet knappt vad jag ska ta mig till!;) Tror jag ska kolla om det finns ingrediesner till lite chokladbollar faktiskt :D Det som är så gott men som man faktiskt gör ytterst sällan. Mot skafferiet!

To do!

To do list:
- Hjälpa mamma med disken
- Betala räkningar
- Ringa SJ ang stockholms biljetterna
- Ringa ICA ang att kunna sätta in pengar på kortet
- Skriva in jobbtider i almanackan
- Ut på promenad

Lunch

, nu har jag äntligen bytt ut morgonrocken mot en mer normal klädstil då man ska utanför dörren, fått på mig lite mascara, fixat till morgonfrillan en aning och fått i mig en pirog till lunch! Älskar verkligen pirogerna, de är så lätta att värma och lagom till lunch. Mättande och inte allt för onyttig. Så nu har jag lite att stå mig på några timmar fram över, förhoppningsvis enda fram till middagsdags :)



Det börjar dra ihop sig till möte också så jag ska alldeles strax låna mopeden och åka ner mot bya! Efter mötet ska jag in till lägenheten och hämta räkningarna som ska betalas också, sen ska jag hem till mamma igen och betala dessa oerhört roliga, fantastiska räkningar!!

Skriver något mer i eftermiddag då allt är undanstökat :) Funderar på att montera ihop spjälsängen också och kolla hur den ser ut =D Haha, är så pass nyfiken att jag måste se hur en spjälsäng ser ut.. Mja, nå är jag lite konstig nog då alla spjälsängar ser ungefär likadana ut men kan ändå inte låta bli! Haha

Nä, mööööte!

Regn o regn ..

Usch, vilket trist väder det är idag! Känner inte alls för att gå utanför dörren, hoppas att regnet har avtagit lite iallafall tills jag ska ner på service huset. Ser inte fram emot att vandra i något regn så. Hade jag varit i lägenheten nu hade det kanske varit okej för då är det ju bara en 2-3 minuter att gå och då kan man ta med sig paraplyet bara men från mamma är vägen lite längre.

Annars så har jag inga planer alls för idag. Ska bara ta det lugnt och vila upp mig för en arbetshelg tror jag :) Kan behövas! Sen blir det ju tvn som vanligt ikväll. Jo just det, måste posta iväg skorna idag också så jag hinner få tillbaka ett par nya i rätt storlek i tid!:) Börjar allt bli lite kyligt ute nu så.

På tvn ikväll :
20:00 - Idol 2009
21:00 - Efterlyst

Ha en bra dag!

Fel storlek

Åh, jag blir så himla less! Förra vintern beställde jag också ett par uggs från haléns men dom kom 4 månader senare dvs i mars så då hade jag ju knappast ingen användning för dem, och dessutom var dom för stora. Den här gången kommer dom lagom i tid men nu är dom för små istället! Åååh jag blir galen. Bara ringa mormor o be henne sticka ett par tjockstrumpor så får jag skicka tillbakaa dessa och be att få i en större storlek då.

Nu ska jag fika sen blir det Godnatt!

Gäsparna smyger sig på

Igår kväll somnade jag i soffan direkt efter att jag sköljt ur slingorna. Klockan var inte en minut över nio tror jag men ack så utvilad man var imorse kl 6 då man vaknade!:) Skönt. Dock så är man lika trött nu igen men det är väl inte så konstigt. Det tar på krafterna att jobba en hel arbetsdag och sedan har jag varit ut med mamma och storhandlat också, så trött får jag vara vid den här tiden tycker jag.

Slingorna blev iallafall sådär, faktiskt! Inte så jätte ljusa men de blev inte orange heller utan mer guldiga skulle jag vilja säga. Hur som helst så tänker jag göra fler när ekonomin tillåter!:)

Efter att jag slutat jobbet idag så ringde jag till chefen på service huset för att höra om ryktena om att de söker vikarier var sann, men jag fick inget riktigt svar på den frågan utan hon ville att jag skulle komma ner imorgon och prata lite med henne. Om vad vet jag inte, så det får vi väl se imorgon!:)

Nu vill jag åka på ica och hämta mitt haléns paket! Ska se om jag har turen att få med mamma ner dit en sväng :)

Slingor!

Det var inte längesen jag var blond men ack så längesen det var sen man gjorde slingor i hätta :o Fyfasiken så ont det gör när mamma sliter i dom små hålen och kämpar för att få ut lite hår som ska blekas. Huvaligen! Men nu äre gjort iallafall så nu är de bara blekningen som ska bita i 45 minuter :D Toppen ;)

Vet inte om det är ngt speiellt att se på tvn just heller. :/ Tråkigt! Eller det är Roast på berns klockan 22 men det är ju ett tag kvar dit. Så får väl roa mig med å leka lite med kattskrället tills dess :D

Kanske kommer bild sen :)

Bärsele och spjälsäng

Dagens ärende ut till bergsåker gick jätte bra!:) Kom hem med det jag var där för att kolla på. Det vill säga en babybjörn bärsele active och en spjälsäng. På köpet ingick madrass, spjälskydd och gungtassar. Perfekt! Gungtassar har jag hört mycket bra om, då blir ju sängen som en vagga :) Bra att ha när bebis är liten. Självklart är dem avtagbara så det bara är att ta bort dem när bebis börjar sova "själv".



Spjälsängen finner jag ingen bild på men den ser ut nästan precis som alla andra!;) Träfärgad och ställbar i tre lägen. Funderar på att måla om i vitt men jag vet inte ännu. Har ju lite tid på mig att fundera! :p

Nu blir det en efterlängtad middag.

Hemma en sväng

Underbart väder ute idag och jag hade turen att få sluta tidigare idag:D Och ännu mer tur med att irene slutade 14.30 så då kunde jag ju åka med henne hem!:) Super super!

Är bara hemma på en snabb visist och ska ta 16.20 bussen till stan igen eftersom jag och pappa ska iväg och kolla på bebis sakerna!:) Så tänkte bara uppdatera om att jag lever så ska jag väl snart sätta mig på cykeln för skulle behöva in till lägenheten en sväng innan, ta ut pengar och in en sväng på ica dessutom!

Nä, nu håller kissblåsan på att spricka också :p
Skriver mer ikväll när jag kommit hem :)

Happy me

God kväll läsare!:)

Har avnjutit ytterligare ett program av ensam mamma söker med gott sällskap och gott tilltugg :) Börjar känna sig lite trött vilket är bra eftersom jag börjar jobba imorgon igen, 7.30-16! Känns super! Sen ska jag faktiskt direkt efter jobbet iväg och kolla på ett par saker till bebis! Mer får ni veta imorgon om jag kommer hem med sakerna i handen, men det tror jag! Begagnat och säljes av privatperson. Men så länge prylarna säljes i bra skick så spelar det inte mig någon roll var ifrån dem kommer eller hur ny den är.

Nu ska jag ta mig ett glas läsk till faktiskt och kolla på kommissarien och havet. Mamma säger att det inte verkar vara något men hon har ju läst boken och då blir det en helt annan sak om det inte överensstämmer. Nåväl, nu har den börjat!

Nattinatt.

Söndags mys

Sitter med söndags godisskålen framför mig och inväntar veckans ensam mamma söker! Börjar känna mig riktigt onyttig men det har jag varit i hela mitt liv utan att gå upp ett enda litet kilo i onödan så jag är inte orolig ;) Kände bara att jag behövde säga det. Vet inte varför men nu har ni fått den informationen också.



Så, nu har jag fått det sagt.

På jakt!

Jajemensan, jag är just nu på jakt ute efter en spjälsäng faktiskt!:) Ni kanske tycker att det är lite tidigt men har tänkt mig införskaffa en billig begagnad som sedan ska slipas ner och färgas om till vit! Om jag inte får tag på en vit på en gång vill säga. Time will se. Så har du en gammal spjälsäng som står och samlar dam så skulle jag gärna vara intresserad av att köpa den!=) Tycker det är roligt att pyssla på med sånt där så välkommen välkommen.

Annars händer det just ingenting speciellt. Har handlat dagens middag som blir köttfärs i ugn med ris. Den var längesen så det ska bli gott!;) Men så länge tänker jag nog ta mig ett litet mellan mål.

Höstsol!

Ja, idag lyser äntligen höstsolen :) Så mysigt! Jag tror faktiskt jag ska låta håret torka under en lång promenad tillsammans med mamma och hunden. Låter det inte härligt?

Annars så har jag ingenting planerat idag, låter bara dagen rulla på som den känner för. Ska iallafall hämta pappa inne i stan vid tre tiden och koka ihop en middag, sedan ikväll blir det tvn som vanligt!

20:00 - Ensam mamma söker TV3
21:00 - Kommissarien och havet-den du inte ser TV4

Ha en bra söndag! På återseende. :)

Sämsta lördagen någonsin

... På väldigt länge iallafall! Har inte gjort ett dugg. Bara suttit med datorn och ringt ett samtal till mormor. Visst har man väl slökollat lite på tvn också eftersom den står på i bakgrunden men det har inte varit ett enda sevärt program ikväll. Hua, börjar nästan gråta! :p Sitter och gäspar nu och funderar helt ärligt på att sova.

Måste ägna en liten tanke åt min älskade mormor också som har det jobbigt. :/ Inge kul när hon är ledsen för hon är alltid så glad och trevlig mot oss alla. Hjälper till med allt oavsett vart hon är eller vilken position hon befinner sig i. Hoppas allt löser sig såklart, och jag hoppas även på att det blir förskjutet med operation nummer två så kan vi ägna mer tid åt varandra och hitta på saker tillsammans när jag kommer ner i oktober. :) Bara det blir bra för dig, min älskade mormor och snart gammelmormor till bebis <3

Godnatt.

Mumin

När man inte har bättre för sig fastnar man mer än gärna framför denna fantastiska ruta som innehåller så mycket. Har hoppat runt lite på littlekidscorner nu på kvällskvisten och har hittat det jag vill ha till bebis! :) Har spanat in dessa saker länge och vill såååå gärna trycka på skicka hem! Men, mormor eller mamma mina sötaste?:)

Mumin Babygym



Mumin spjälsängsskydd och bäddset.

Har verkligen fastnat för mumin, vet inte varför :) Det var ingen favorit när jag var liten men de är ju verkligen supersöta till bebis säng!

Fotbollsmatch

Har precis kommit hem från min lillebrors fotbolls match och kan säga att jag ångrar mig starkt! :p Det var inte mycket att se på. De två målen som blev åkte in i nätet när det var tio minuter kvar av hela matchen. Det vill säga att jag satt ungefär 75 minuter tills det att det började hända något överhuvudtaget. Menmen, sånt är livet och vann gjorde dom ju iallafall!

Kallt var det med så nu sitter jag och värmer upp mig lite i my home sweet home. =) Blir bara lugnt ikväll igen precis som vanligt. Ska strax äta lövbiff med pommes och beasås å sen blir det väl tvn om det nu finns ngt att se! :s Tycker rent utsagt att det bara är skit på tvn på lördagar. Älska fredagar och söndagar, hata lördagen! ;)

Skriver antaligen mer ikväll då det inte finns så mkt annat tidsfördriv :p

Idag går vi in i vecka 16!



Du & jag <3 Vecka 16 (15 fulla veckor+1dag)
Dag 106 av 280, 174 dagar kvar till bf.

Jag undrar bara hur du kan vara så liten?
Tycker magen är så liten jämfört med andra som jag sett.
Fast du har väl inte så mycket att brås på kanske, och jag är rätt liten till kroppen.

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.

English breakfast

English breakfast by mamma

 

Proteinrikt, nyttigt och så gott!

Äggröra
Stekt prinskorv
Knaperstekt bacon
Stekt tomathalva
Rostat bröd med nussfit
Apelsinjuice och the!

I just love it!
För er som inte har provat, prova! ;)
Går snabbt och enkelt att göra. Perfekt som "lunchfrukost".

På bättringsvägen? Knappast!

Känner mig mycket sämre idag, vilket känns surt!:( Fick sjukskriva mig för hela helgen igår också så nu går jag miste om nån tusenlapp. Bara det är också väldigt surt! Pengar är ju mitt liv just nu. Men men, som isabelle sa så är det väl sant att jag ska vila upp mig lite. Nu när jag varit förkyld så pass länge och fått febern så vore det ju olyckligt att jobba sjuk och förvärra det hela. Så okej elin, nu ska du vara hemma och bli frisk!

Och sen är det bara en sak jag känner att jag måste skriva. Brösten har redan börjat producera mjölk, visst. Det är väl bra men grejen är bara den att för mindre än fem minuter sedan märkte jag två blöta fläckar vid varje bröst på min tröja. Känns ju mindre kul om det ska börja så redan nu. Någon som har erfarenhet av detta?:o Tycker det verkar lite tidigt då jag bara går in i vecka 16 imorgon.

Så, ja mina vänner. Nu är det bara att traska ner till lägenheten för att hämta en ren och fin tröja!

På återseende.

Den kära katten

Känner bara för att skriva ett par rader om min kära kissemiss ;) Haha, andledningen är väl för att hon ligger här i mitt knä fullt koncentrerad på vad jag håller på med och släpper inte blicken en sekund från dataskärmen. Tycker hon är så lustig ;) Hon älskar när jag sitter vid datan eller kollar på film, då kan hon också vara med! I och för sig är det väl så med allt annat också, hon är med på allt förutom när jag drar igång damsugaren ;) Haha.

Näe, helt klart så är vilda ett utav dem bästa köpen jag gjort det här året, efter allt som har med bebisen i magen att göra!:)



När jag sparade den här bilden kunde jag aldrig tro att jag skulle sitta med världens bästa katt dagen därpå! Vilda är föresten inte katten jag ramat in heller, hon är den som är i mitten mellan den jag ringat in och den orange hanen. Man ser bara ett huvud som kikar ner :) Det är min lilla vilda det <3

Snart börjar tv kvällen så nu ska vi plocka fram allt det goda :)

Kyckling!

Åh, nu har vi handlat dagens middag och det blir icas färdiglagade kyckling med ris och currysås! Gudars så gott det ska bli :) Kyckling är faktiskt en av mina favoriträtter. Kycklingsallad, grillad kycklingfilé, kycklinglår/klubbor/vingar gjord i ugn, kycklingwok och en massa mer! Det här blev en riktig sjuk dag för mig. Brukar alltid få god middag och masor med bra på tvn då!;) Hehe.


Skriver mer ikväll om jag inte somnar framför tvn!

Frisk luft

Godmorgon, om man nu kan säga så den här tiden på dygnet! =) Jag har varit vaken sedan cirka 10 imorse och stökat på. Har inte blivit allt för mycket gjort då jag är sjuk men som vanligt en lång frukost stund och sedan har man gjort det som hör till på morgonen.

Trots febern så tänkte jag iallfall försöka ta mig ut på en promenad ner till lägenheten och ica. Katten måste ha lite mat och jag måste iallafall kolla om jag fått några "roliga" räkningar.. Sen brukar lite frisk luft få bort huvudvärken en aning åtminstone. Vi får se hur det tar sig helt enkelt :) Det kan ju knappast bli värre.

Hela eftermiddagen och ikväll blir det iallafall att inta positionen som soffpotatis.
Program jag följer som går ikväll:
20:00 - Idol 2009 TV4
21:00 - Lyxfällan TV3
22:00 - Nöjespokalen TV5

Ha en super dag!

Idol 2009

Är jag ensam om att tycka att idol har startat helt fantastiskt bra det här året? Det har bara varit värdiga sångare som fått sina guldbiljetter till Stockholm och jag sitter som en sol när jag följer programmet i år. Det är faktiskt första gången jag gör det! Åren innan har jag bara slötittat då jag zappat mellan kanalerna men i år är jag fast!

Annars så är det väl som det är. Jag ligger med feber och förkyld precis som vanligt. Hoppas bara jag är frisk till lördag iallafall så jag inte går miste om allt för mycket pengar!

Nu ska jag prova ett nytt te som vi köpte idag! Hallon och blåbär, pyramid te. Tycker de har en annorlunda och god smak och framför allt så är ju hallon och blåbär de bästa bären!

Godnatt.

Anonyma kommentarer

Till er som kommenterar anonymt.
Kort sagt så besvaras dessa inlägg inte om jag inte vet om att det finns någon nära mig som brukar kommentera anonymt. Särskilt inte när det gäller detta. Skriver jag inte om det öppet i bloggen så lär jag ju knappast svara på den frågan i en anonym kommentar heller.

Tycker det är så fegt att kommentera anonymt via internet. Är man så pass nyfiken så borde man iallafall kunna tala om vem man är, oavsett om vi känner varandra eller ej. Då uppfattas inlägget på ett annat sätt.

Det var mina åsikter om detta.

Kvällsmys!

Livet hos mamma och pappa kan ses som rätt hårt om kvällarna har jag kommit fram till. Alla vill sitta i tvrummet och se på sitt favorit program på kvällarna och ja, det slutar inte alltid så bra!;) Ikväll fick jag offra mig för andra avenyn då resten av högen kollar på sweet home alabama. Jag är med i umgänget iallafall och dricker mitt kvälls te! Funkar så bra det med så!:)

Tyvärr så får jag inte till några bra bilder då jag endast har min mobilkamera. Min digitala är på älgjakt med pappa! Så får se när jag lyckas fota en bild av håret som ni kan se. Sen är jag inte så förtjust av att vara med på bild i övrigt heller så det är väl mycket det som det sitter i också, men förr eller senare kommer det. =)

Nu säger jag Godnatt och vi hörs imorgon efter att jag slutat jobba!

Tv kväll

Nu är jag hemkommen från en heldag ute på äventyr. Började såklart med klippningen på sax&kam och jag blev riktigt nöjd! Det är riktigt kort och fortfarande ovant men jag trivs med det! :) Det är en kort frisyr som jag både kan se "snäll ut" och om jag så vill se busigare ut, då man ska iväg ut på något speceillt!:) Bild kommer såklart!

Ikväll är det tv kväll som ser ut som följande:
19:00 - SVT2 Vem vet mest?
20:00 - TV4 Idol2009, sängsongsstart
21:00 - SVT1 Andra avenyn, sängsongsstart

Efter andra avenyn blir det te och kvällsmacka, sen är det dags för mig att sova då jag jobbar imorgon mellan 7.30-16

Skriver mer senare!

Klippning!

Inatt har jag sovit betydligt mycket bättre än den förra!:) Skönt! Sov till cirka 09:00 för sedan hade jag inte tid att ligga kvar längre! ;) Har precis käkat frukost och ska strax göra mig klar för en resa in till stan där jag ska klippa mig! Och jag har sååån beslutsångest om hur jag ska klippa mig! :/ Alltid lika gruvsamt :p Men frisören brukar vara hjälpsam så jag tror nog att det ska bli bra vilket som! :)

Nu är det nog dags att skynda sig om man ska hinna måla ett ansikte och få på sig några kläder!
Skriver mer ikväll/eftermiddag. Ha en bra dag!

Roast på Berns

Haha, nu har jag iallafall fått mitt skratt för dagen!:) Lite väl sent att ha det den här tiden på dygnet kanske för det borde dom starta med på morgonen istället. ;) I vilket fall som helst så har jag kollat på Roast på Berns på kanal 5 där dom idag har grillat Björn Gustavsson! Haha, det är alltid lika roligt med dessa människor tycker jag och Björn i sig är ju en störtskön person så det här programmet tackar jag stort ikväll. Nu kommer jag att somna gott :)



Någon fler som såg programmet ikväll?

Bloggstatistik



Jag brukar sällan kolla på min statistik över bloggen men ikväll gjorde jag det för en gångs skull och blev himlans förvånad! Ni är hela 50 läsare bara idag men det är ju ingen av er som kommenterar (nästan). Vilka är alla ni som läser? Vore himlans skoj om ni kunde slänga en kommentar så jag får se!:)

En morgonrocksärm är också en sovplats!



Mmm, mysigt! Här sover jag inatt. Godnatt mamma.

Tuppilur

Lade mig i soffan med vilda ett tag runt halv fem snåret och vaknade för en halvtimme sedan, perfekt!! Nu kommer jag inte somna förän senast klockan tolv inatt! Typiskt .. Men å andra sidan så sov jag ju lite halvtaskigt inatt på grund av elsas magsjuka så det var väl den timmen jag tog igen kanske. Nåväl, inte mycket att göra åt den saken nu. Tur att jag är ledig imorgon också och inte ska upp och jobba iallafall!

Har precis fått en tallrik med middag i mig nu så nu lär man väl slappa ett tag igen innan det är dags för någon promenad! :) Måste verkligen ut och få lite frisk luft i mig!!

På återseende.

Mellis

Frukosten blev inte riktigt som planerat utan när jag väl klev upp ur sängen kände jag mig inte alls sugen på att äta. Det fick bli ett ägg, två finncrisp och ett glas mjölk. Inte mycket att stå sig på. Så nu efter att jag varit ut och träffat kristin och elias en sväng så äter jag lite mellis. Björnbärskräm med mjök! Mmm, himmelskt gott!=D

Snart ska jag och mamma se Yes Man tillsammans med emil innan det är dags för nästa promenad som antagligen blir ner till affären och en sväng till min lägenhet!:)























Godmorgon måndag

Godmorgon! :) Ny vecka, nya dagar, nya utmaningar!

Natten har inte varit speciellt rolig. Jag och mammade vaknade vid 5 tiden av att det luktade skit, och då menar jag verkligen skit(bajs). Vi behövde bara tända en lampa så såg vi en pöl med spya! :/ Det var bara att torka upp men för varje steg vi tog hittade vi bara nya pölar hela tiden, det var lite läskigt faktiskt. Sammanlagt 7 pölar och som ni förstår så har då elsa blivit sjuk! Stackarn. Men det händer ju faktiskt inte bara oss människor, även hundar kan bli sjuka! Och imorse när vi vaknade så var vilda borta också. Lilla kissen hade smygit sig ut inatt då vi städade efter elsa. Buskatta! Men nu är hon inne iallafall :)

Nåväl. Är ledig idag och har ingenting speciellt planerat. Skönt att bara ha en dag att bara få vara utan måsten! Det har jag länge sett fram emot. Så det får bli en lång frukost stund med tidningen till att börja med! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.

Njut av dagen!

Kodmallar och stilmallar ...

Usch, jag är helt slut! Har suttit hela kvällen och fipplat på med idas design och jag har ju fått lite gjort iallafall men vi är långt ifrån klara!;) Eller långt och långt, egentligen inte för själva headern gör ju inte jag! Nåväl.

Har iallafall fått se på säsongs starten av ensam mamma söker emellan timmarna och jag tycker som vanligt att det är jätte roligt! Älskar sånna program :) Det ska jag följa till slutet, det lovar jag!

Just det! Har fixat en liten klocka till mig själv också!:) Visst blev den väl söt? Gör ingen större skillnad egentligen utan bara som en liten utfyllnad. Så nu är både jag och ida nöjda för ikväll!

Nu blir det något väldigt efterlängtat: Sängen!
Godnatt



Bebis 100 dagar!

Du är på dag 100 av 280. (35,7%).
Du är i vecka 15.
Du har gått 14 fulla veckor och 1 full dag (v14+1).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 180 dagar kvar till beräknad förlossning.

Väx bebis, väx! :)

Godmorgon!

Nu är jag alldeles redo för att åka iväg och jobba efter en tallrik med flingor och fil! =) Uppdaterar bara en kort sväng medan jag väntar på pappa som ska skjutsa mig.

Jobbdagen är mellan 7-16 och sedan åker jag med mamma hem som kommer med tåget 15.52! Perfekt! Nu åker jag och jobbar. Ha en bra dag så hörs vi ikväll!

Godnatt lördag

Nu börjar jag känna mig riktigt nöjd med den här lördagen!:) Har fått koppla av med morötter och dip efter en hemsk dag på jobbet. Så nu är det nog dags att gå och lägga sig så slipper man vagga sig till sömns sedan! :)

Nu: Borsta gaddarna och hoppa i säng!

Annars kommer ju tand djävulen ;)

Trötta är vi allihopa!



Det känns skönt att inte behöva vara ensam om att vara trött och lat ikväll! ;)
Vilda gillar också att vara soffpotatis! Tror att det var min tvilling jag köpte för en månad sen :)

Ny design!

Åh, äntligen är den nya designen fäääärdig! :D Jag är toknöjd med den, man kan väl inte bli annat?;) Tusen tack till anna!

Har precis kommit hem från jobbet och ska alldeles strax slänga mig in i duschen och sedan ska jag bara njuta av mina morötter och gurkan med dip! Kanske en film till också. Sedan blir det nog sängen ganska tidigt med tanke på att jag börjar jobba kl 7 imorgon, vilket innebär att jag måste stiga upp ur sängen runt halv 6 tiden. Lite jobbigt men samtidigt så slutar jag ju kl 16 och har hela kvällen ledig sedan!! Skönt.

Ha en fortsatt bra kväll ! :)

Man måste sätta stopp!

Haha, nu har jag lyckats förstöra en del av kodmallen igen. Nåja, jag är klantig det vet jag men man måste ju prova sig fram för att åstadkomma något! Inte sant? Är faktiskt riktigt nöjd över min insats ändå. (Hur många gånger har jag skrivit det nu idag?)

Har försökt åtgärda problemet men lyckas icke så får ta och anlita ett profs imorgon eller till veckan som kan fixa till det!:) Lika så gäller headern, den blir också klar inom kort. (Bara min lillebror drar fingrarna ur sig, så att säga.)

Nu väntar sängen! *Gääääsp*

Babyticker

Åh, nu har jag äntligen fått babytickern på plats också!:) Haha, är riktigt nöjd över mig själv!:p Som sagt, nu är det bara headern och själva designen som saknas! Någon som vill hjälpa?:)

Var iväg och jobbade förut också och det har gått bra! Det var lagomt med folk så tiden rullade på i fin takt. Nu tänker jag tjata lite på pappa och se om jag kan få honom att åka iväg på statoil och köpa dip till morötterna och gurkan! Sedan blir det en film och sova. Godnatt

Tack för idag, slut för idag.

Ja, nu tackar jag alla dessa stilmallar och kodmallar för idag. Man blir helt slut av att sitta och hålla på med detta! *pust och stön*

Tror iallafall att jag börjar få till det! =) Tråkigt bara att jag blev tvunget att byta textstil på menyn, rubriken och signaturen. Älskade den jag hade innan! *snyft* Nä, men en ny header på det här och lite design i övrigt så tror jag nog att jag ska trivas super! Ska försöka övertala emil att göra den ikväll och muta med betalning ;)

Sen annan sak som är förvirrande är varför i hela fridens namn det är times new roman som jag skriver med när jag publicerar ett inlägg när jag har skrivit i stilmallen att det ska vara verdana? Ja, man slutar nog aldrig att förvåna sig över datavärlden!

Nu måste jag koka ihop en lunch innan det är dags att fara och jobba.

:(

Så irriterande! Här har man suttit nöjd och överlycklig men nu har jag insett efter lite hjälp att stilen jag har i rubrikerna, menyn och som signatur finns bara på vissa datorer vilket gör att det typ bara är jag som kan se den. Alla ni andra som klickar in ser säkert en ful, tråkig och helt vanlig fet stil bara. Eller?

Nä, det här ska fixas innan jag ska iväg o jobba, så är det bara!! Let's keep on working.

Ursäkta röran

Bli inte rädd när ni klickar in här i min röra! Det är bara jag som håller på att ändra bland stilmallarna och kodmallarna. Det går väl sisådär men det går iallafall framåt! =) Nu ska vi se om jag lyckas teckensnittet på datumet och klockslaget för inläggen och därefter även försöka flytta kommentardelen till höger hörn.

Önska mig lycka till!
På återseende.

Till min hjälp använder jag mig såklart av: http://designadinblogg.se

Bloggdesigner ..

Happ, se där ja! Så snabbt kan det gå att förstöra något när man pillar med stilmallen :p Nåväl, den vart ju vit iallafall och inte grön.

Är det någon som känner sig duktig på att designa bloggar så HÖR AV ER!!

Förkyld!

Godmorgon! Vaknade ganska precis av att dem ringde från max och frågade om jag inte kunde jobba eftermiddag mellan 17-21, självklart tackade jag ja!:)

Ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig med datorn vilket känns som väl behövligt! Jag har inte sovit bra alls inatt, dels beroende på förkyldningen och sen det här jävla stormvädret som har fört liv inatt! Helt seriöst, det har bara stormat vindar och spöregnat hela natten, och det hördes väl!! Höll på att bli tokig när jag låg där med min täppta näsa också ska det såklart inte vara nog med det..

Jaja, har väl fått sova sammanlagt en 6 timmar iallafall.. Mellan 00-03 och 06-09. Nåväl, livet är inte rättvist alla gånger! Har iallafall haft mysigt sällskap av både elsa och vilda här på morgonen=)

Det är väl dags att äta stiga upp och äta lite frukost nu misstänker jag. Ha en bra dag!

Trött och sliten

Jag är förvånad över att jag har lyckats hålla ögonen öppna såhär länge, jag borde ha slocknat ståendes för längesen, men det har jag inte! Ligger insjunken i soffan med datorn och vete tusan om jag kommer att ta mig här ifrån, så pass trött är jag! Men lite har jag lyckas åstadkomma ikväll iallafall! Har varit ner på byn och träffat johanna en sväng, duschat, bakat en kladdkaka och såklart sett på lyxfällan!

Nu bär det av till sängen, om jag nu kommer så långt vill säga ..

Jag lever!

Uppdaterar bara lite snabbt så att ni vet att jag lever!:)

Har jobbat precis som vanligt mellan 7.16.30, rätt lugn dag trots allt faktiskt! Åkte ut en sväng och handlade lite med pappa efter att jag hade slutat jobba och nu har vi precis landat hemma! Hunden är rastad och snart står middagen på bordet!:) Sedan ska jag försöka locka med mig pappa ner till lägenheten så att jag kan checka av läget där en snabbis.

Ikväll blir det naturgodis och lyxfällan! Uppdaterar mer ikväll efter tv tittandet eftersom jag är ledig imorgon och kan sitta uppe, sköööönt!!=D

Lill lördag

Ikväll har vi myst till det lite extra hemma hos mamma och pappa!:) Vi har ätit tacos tillsammans hela familjen och nu sitter vi ute på altanen och bara njuter av det härliga höstvädret!

Jag sitter ute med datorn och ska boka en tågbiljett till stockholm i oktober. Mormor ska ju opereras då och kommer att behöva lite extra stöd och hjälp den första veckan så då offrar jag mig!:)

För er som följer efterlyst så har det programmet sängsongsstart ikväll. Samma tid, samma kanal. 21:00 på tv3, jag kommer inte att glömma bort det, kommer du? ;)

Vilda

Vilding hilding, så söt!!! :D Haha, ja. Hon ser lite rolig ut i halsbandet :p

Nu blir det kvällsfika sen hoppa i säng. Godnatt!

Nu är kissen märkt!

Hittade ett hyfsat halsband till vilda till slut, dock var det alldeles för stort men som tur är så är ju hennes matte så himla händig så det fixade jag med att klippa lite så satt det fint sen!:) Hon sa inte så mycket om skräpet hon fick runt halsen, bet lite på plingbollen precis när hon fick på sig det bara men sen har hon inte brytt sig om det. Duktig kissekatt! Nu är hon iallfall märkt med mitt mobilnummer så hon kan springa vilse hur mycket hon vill ;)

Nu laddar jag för tv tittande! Tänkte att jag skulle se Åttlingsmammans otroliga liv.

Sedan blir det nog sängen inte långt efter det. Jobbar imorgon mellan 7.30-16.

Natti

Djurmagasinet

Promenaden blev mer annorlunda än vad vi tänkt oss tror jag. Gick ner mot byn precis som vanligt och stannade till hemma hos mig för att kika posten och min plånbok hade äntligen kommit! Lycka gånger tiotusen där :) I samma ögonblick som vi förstod att vi var tvungen att gå till ica bestämde vi oss för att köpa en lunch där så elsa fick stanna i lägenheten medans jag och mamma gick till ica och handlade lunch och hämtade ut min plånbok. Så nu är vi hemma hos mamma igen mätta och belåtna!

Ska dock alldeles strax iväg igen in mot stan och besöka djurmagasinet. Måste ha ett halsband till vilda! Har insett nu att hon älskar att vara ute över allt annat och då har jag som krav att hon har ett halsband med mitt mobilnummer på. Så många katter som försvinner nu så, hua.

Nu ska jag äta mitt äpple och sen ska vi väl nästan bege oss med en gång.
Skriver mer ikväll.

Höst på riktigt!

Första september, det kallar jag höst på riktigt! Tycker faktiskt att det är riktigt mysigt att det är höst och framför allt för att det innebär att vi är en årstid närmare vintern och julen! Ni tycker säkert att jag är lite knepig som längtar redan nu när solen skiner men faktiskt så gör jag det. Jag längtar tills man får pynta ut alla tomtarna, byta gardiner, ställa fram ännu fler ljuslyktor, tända adventsljusstakar och klä granen! Det är så mysigt, för att inte tala om att köpa julklappar och såklart öppna dem! En sak som jag faktiskt kan stå över är julbordet. Det är överskattat! Samma lika varje år, ja man lessnar ju.

Nej, nog pratat om julen. Solen skiner, katten är ute i gräset och jag ska nog göra mig klar för en promenad alldeles strax! Perfekt ut och gå väder, precis som igår fast med mer sol.

Ha en superbra dag!
RSS 2.0