Lite höst fint

Höst shopping är väl mysigt! :)
Egentligen ska man sitta i höst mörkret framför datan när det är mörkt ute, med tända ljus och en kopp the och beställa då. Men jag gillar att vara ute i tid!

Casper har fått ute kläder, jacka, mössa och vantar. Och jag tog mig friheten att beställa en polo tröja, klänning, en topp och ett linne, och faktiskt en mössa också!





Hittade inte ritkigt allt på bild, men det får duga! :)
Nu ska jag tvätta ur min hårfärg, som blir mörkare brun!

Växer så det står härliga till

Jajemensan, som rubriken lyder så växer min lilla son så det står härliga till. :) Var och shoppade en del till honom igår och då fick det bli allt i stl 74 och stl 19-21 på strumpor. Hihi, stor fot! ♥ Och ja, jag vet inte. Men av någon anledning så ser jag ingen mening med att köpa stl 68? Jag vet inte varför men jag har helt enkelt bara bestämt mig för att inte använda det, antagligen av den simpla anledningen att han växer ur de så fort, och då köper jag hellre kläder som är för stora än något som han inte kommer hinna använda. :)
Det blev en hel del iallafall!



Orkar inte knäppa några enskilda kort på plaggen men här är en del av det som vi köpte från lindex iallafall, bästa barnklädes affären enligt mig! Super snygga till överkomliga priser. Me like!
Blev lite från H&M också men som vanligt så SUGER deras shop online hemsida vad gäller barn kläder så där ifrån blir det inga bilder.

Eller jo, här är en bild på Casper med nya stinky mössan. Såååå cool han är i den !! ♥



Nu sitter jag bara och väntar på att mamma och pappa ska komma. Dyker nog upp om en timme eller två skulle jag tro. Casper han sover, Rickard jobbar och mormor&uffe är och handlar. Lite tid för mig själv, helt enkelt.
Nu ska jag gå och knycka en morot ur landet. ;)

vill inte hem!!

Jaha, så hade ännu några dagar gått här nere i stockholm och snart börjar det närma sig hemgång för min del, usch. Jag vill inte åka hem. :( Vill vara kvar här med min Rickard och Casper. Känns inte roligt alls men ska försöka njuta av dagarna som är kvar istället och inte tänka så mycket på hemfärden. Men en sak vet jag och det är att jag kommer gråååta i Rickards famn när det är dags och fan så jag kommer sakna han!
Näe, måste få tankarna på annat.
Sitter hemma hos han nu iallafall och snart kommer han hem! :)
Har inte gjort så mycket annat faktiskt, har varit sjukt bakis. :( Men har iallafall "scrapbookat" lite och ätit pizza. ;) Heela pizzan dessutom, gott som tusan! :D Brukar aldrig få i mig hela men idag satt den fint. ;p
Ska fortsätta städa lite och göra fint tills hjärtat kommer hem. :)
På återseende vänner! Och ovänner.

Nice

Varför är det alltid roligare att städa hos andra?
Haha, hade jag haft tillgång till skrubben med damsugaren hade jag tagit tag i det med.. ;)
Kan inte bara se ett stökigt rum, det bara kryper i mig. Och ja, jag är väl pedant. :p
Nu fattas bara Rickard här hemma, innan jag kan slänga ihop en middag. :)
Sen blir det väl bara mysa som vanligt!
Jag ääälskar livet som det är nu!
Casper och Rickard, det är kärlek det.

Casper i sin bästa och värsta dagar ;)

Ett par trogna läsare verkar finnas kvar trots allt iallafall.. ;) Kul att se.

När man väl börjat blogga igen så känner man liksom suget efter att göra det igen, som med mycket annat. Det är roligt ett tag och sen lessnar man en stund, behöver ta ett break innan man är tillbaka igen. Det vore ju synd att uttråka de stackars läsarna helt, då gör man mer rätt i att ge fan ett tag, helt enkelt. :)

Middagen igår var super iallafall! Dock började casper lessna där på slutet, vilket inte var helt oväntat. Men tuggade ändå i mig maten i hyfsad lugn och ro. Efter en middag begav vi oss ut till barkarby nån timme och bara kollade, slutade med två svenska filmer på ica maxi och avslutade med en av dem, livvakterna, i sängen hemma.

Casper har sovit i nästan två timmar nu, och mer än så har jag knappt hunnit med. Har läst några sidor i "Dyngkåt och hur helig som helst", sjukt bra. :) Ska väl ta och fixa en mer passande stads outfit om en liten stund, för ikväll är det Maria och jag! :D

Lite bilder kanske?



Casper på sitt allra bästa humör..



Och casper på sitt, hmm.. ja ;)

Annars? Jotack, jag är väl lyckligast i världen och ser drömarna gå i uppfyllelse, en efter en!

Long time no see

Long time no see, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har hänt så otroligt mycket på den här lilla stunden jag varit i Stockholm. Stunden som bara skulle vara en vecka har snart varat i 4 veckor och jag trivs verkligen!

Vad som gör att jag trivs tror jag nog att ni facebook användare kan lista ut. Jag har hittat kärleken, helt oväntat och helt underbart! 23 årig säljare vid namn Rickard. ;)

Casper växer så det står härliga till! Snart vuxit ur stl 62 och äter numer ersättning cirka 3 gånger om dagen, de andra 3 målen är utbytt till gröt och burkmat. Han äter dem som är från 5 månader. Enligt mig så är inte åldern det viktigaste gällande maten, utan jag går på vad magen tål. :) Och eftersom det funkar utmärkt kör jag på, han äter verkligen allt. Precis som mor sin, nästan iallafall. Inte så kräsen vad gäller maten. ;)

Ja, vad mer finns att säga? Casper sover och jag sitter och väntar på Rickard. Nån timme senare så ska vi alla tre upp till centrum och äta middag på Alexandra. Så otroligt god mat!

Stockholm

Det är ju hemskt vad jag bloggar efftektivt nu för tiden ... ;)
Haha, nej och jag mår inte dåligt av det heller.
Funderar seriöst på att lägga ner helt och hållet.
Tar åtminstone en paus över sommaren!
Det uppdateras minst lika bra (läs bättre) på facebook.

Ha de.
RSS 2.0