Torsdag

Haha, igår kväll så letade jag ivrigt efter någon film att slå på som man kunde somna till .. Här i huset så är det inte rikligt med dvd filmer, särskilt inte såna som jag ser iallafall. Mamma och pappa ser sällan på film och Linus och Emil ser mest bara på action och lite sånt skit, som jag inte alls tycker om att titta på. Så jag började rota lite i lådan bland alla vhs filmer istället, ingen riktig full träff där heller så det fick bli Miffo. Ingen bra film heller precis men den funkade bra att somna till ;)

Casper kom in till mig runt 7 imorse, då var ju han pigg och glad. Sen har det inte hänt mycket alls än så länge. Vi tog en promenad förut och mamma och Casper gick runt broarna medans jag tog en lunch på Dannes ;) Haha, kände inte alls för någon lång promenad! Sedan när dom var tillbaka så blev det en sväng på Ica och nu är vi hemma hos dem igen. Ska äta våffel lunch, gott! :D

Vi blir nog kvar här ikväll med och imorgon så kommer Rickard, mys! :)

Middag

Åh vad jag kan irritera mig på folk!
Tänker särskilt på den där lilla napoleon som är med i Sveriges mästerkock (läs:jenny). Hon som tror att hon kan allt och vet bäst, så hon bestämmer vad alla andra ska göra utan att ta ställning till deras åsikter. När laget sedan får skit för det dom gör så skäller hon på dom andra som gjort detta, fast det är hon som bestämt att det ska vara så! Bara kör över dom totalt. Och det som gör mig ännu mer förbannad är att laget sedan vinner tävlingen och då blir hon ju bara starkare i sig själv och tror att hon gjorde precis allt rätt! Åååh, fyfan vilket folk det finns!

Sådär, nu fick jag ur mig det också.

Vi är som sagt hemma hos mamma och pappa iallafall och Casper han sover såklart :) Och ja, vad gör vi andra? Kollar på tv som ni säkert redan listat ut coh myser med lite godis ;) Muums. Sitter som pricken över i;et efer den enooormt goda middagen vi åt idag, köttfärslimpa med kokt potatis och grönpepparsås! Klassiker men ack så god.



Yummie yummie

Onsdag

Casper har en betydligt mycket bättre dag idag än vad han hade igår iallafall! Han sov nästan 1 och ½ timme imorse innan vi vandrade upp över mot bvc :) Casper vägde 10 kg precis och var 80 cm lång, lill hjärtat mitt! Börjar ju bli sååå stor. Hua, men såklart är det alltid lika roligt att se att han växer.

Sen så gick vi hit en sväng igen efter bvc, grabbarna åt lite lunch och sen så somnade Casper igen och sover fortfarande, inne på 1 och ½ timme nu med så hoppas han kanske kan sova en halvtimme eller i bästa fall en timme till så han är pigg och glad sen :)

Ska ju till mamma lite senare idag så jag ska ta och packa i ordning lite extra kläder till Casper och städa undan lite. Alltid skönt att komma hem när det är nystädat och inte till världens bomb nedslag.

Nähä, nu vaknade han! Dags för lite mellis då.

Rutin rutin

Pjuh, vilken natt! Casper sov väldigt oroligt och ja, det var väl inte precis otippat heller med tanke på hur dåligt han hade sovit igår på dagen och hur pass grinig han var. Något är fel men vad något är det vet jag inte. :/

Vi klev upp runt 07 imorse iallafall och Casper strosade på så fint här hemma till ungefär 08 då jag gjorde i ordning lite frukost :) Fil och havrefras till lilleman för det älskar han! Han har börjat rata mackorna? Har kanske ätit sig less på det, vad vet jag? Men det är ju bättre om han äter en tallrik med havrefras istället, mer mättande i längden. Så hoppas det håller i sig fram till lunch, 11-12, då blir det gröt och sen en matburk runt 15-16 och sen så får han smaka av min middag, och sedan blir det kvälls vällingen :) Skulle ju vara en perfekt rutin vad gäller maten!

Amanda och Charlie är påväg hit iallafall :) Tanken var ju att vi skulle gå ut och möta dom men Casper ramlade för en liten stund sen och blev tok ledsen, gjorde väl antagligen ont så han har somnat nu. Så dom får komma in och umgås lite med mig först innan vi går till bvc för vägning och mätning.

Saknar









Gud vad jag saknar lilla lilla bebis tiden och graviditeten emellan åt. Så himla mysigt :love:

Tv o så

Yes, nu har äntligen Casper somnat :)
Vilken grin dag det har varit. Men det är inte så konstigt med tanke på att han bara sovit ungefär en timme sammanlagt idag :/ Så då får man ta sånt där, inte mycket man kan göra åt saken.

Johanna och Catrin var nyss här på en kopp kaffe och Johanna är kvar fortfarande hon. Men snart chasar jag hem henne med för jag ska bara bänka mig i soffan och njuta nu till lite tv, sen blir det sängen! Är så sjukt trött..

Imorrn så blir det nog bvc och väga och mata pojkarna med amanda och charlie på deras drop in tid. Sen så kommer nog mamma ner för vi ska till henne lite senare på dagen iallafall och äta middag och sova där :) Ska bli mysigt de! Lill lördag på onsdagar när mamsen jobbar helg.

Helt slut

Ojojoj, nu märks det i hela kroppen att man gått över en mil idag!

Hemma hos amandas mamma så blev vi bjuden på kyckling sallad och grabbarna åt lite gröt och lekte på. Sedan så började vi gå in mot byn, usch och fy! 6 km är det där ifrån, och casper vägrade sova. Men han satt ändå så rätt nöjd och eftersom det tog typ 40 minuter att gå där ifrån så blev vi tvungen att stanna till hemma hos amanda och ge casper en burk mat. Sen så vandrade vi hem igen :)

Jag la Casper nästan direkt så han sover nu. Helt slut han. Och jag har plockat på här hemma, diskat och lagt alla leksaker på sin plats som har legat huller om buller. Charlie och amanda sover hemma hos sig inatt så då var det på tiden att man städade undan lite.

Ska alldeles strax börja på med middagen tror jag som blir tonfisk med färsk pressad lime över och pasta till det :) Casper älskar tonfisk så han ska få samma :D Dock inte med lime tror jag, kanske blir lite surt för lill magen.

Fixade även till designen ytterligare lite och nu är jag nöjd! Klart.

Tisdag

Ingen sovmorgon idag inte ;) Casper slog upp sina fina blå strax efter klockan 7 imorse, morgonpigg och "jävlig":D Så då var det bara att kliva upp och göra i ordning frukost :)

Nu så har vi precis bytt en propp här i lägenheten, väldigt kul. :P Tur Amanda var här för jag vet inte hur man gör sånt där och är alldeles för feg med för den delen. Men nu så äre gjort. Typ hela köket hade dött ..

Försöker få Casper att sova nu men det verkar inte vara så lätt. Ska iallafall gå till Amandas mamma sedan och vara där idag, så får grabbarna leka lite :)

Design,..

Gah, försöker fixa ännu lite till på designen men får inte till det! Varför? Man blir bra snurrig när man sitter och håller på med alla dessa stilmallar och kodmallar så nu får det fan räcka för ikväll.

Middagen blev super iallafall ;) Mumsigt som man mindes det från donken tiderna! Grabbarna somnade runt åtta ikväll iallafall och var helt slut efter den här dagen. Så nu sitter man bara och tar det lugnt :) Amanda och Charlie sover här inatt också så det är mysigt med lite sällskap!

Ska väl snart ta och dra täcket över mig. Blev rätt så sent igår så man är helt slut idag. Hoppas Casper är villig att ta sovmorgon imorrn för det skulle jag inte tacka nej till ;)

Godnatt på er och håll utkik för mer förändringar kommer att göras!

Måndag

Idag har det inte hänt så himla mycket .. Casper vaknade runt åtta tiden imorse så då blev det välling och lite lek innan vi gick över till Johanna en sväng för att Amanda behövde ladda sin telefon och hade glömt laddaren hemma.. Så det blev en kopp kaffe där innan grabbarna blev alldeles för trött så då var det gröt som gällde och sen en promenad med vagnarna!

Gick över till Amanda och Charlies place förut och åt pizza ;) Gott som fan var det. Casper åt också typ två små bitar :D Gull unge. Sen så har vi nyss gått över till mig igen och håller på att laga middag. Blir korv och pommes square heter det, om ni minns dom där stripsen dom hade på mcdonalds för ett tag sen som ser ut som chips med stora hål i? Såååå jävla goda, längtar tills dom blir klar :D Haha.





Söndag kväll

Amanda och Charlie kom hit strax efter fyra i eftermiddag och då blev det mat direkt. Våfflor till middag, uppskattat av alla fyra ;) Casper gillade dock hallonen bäst också fick han lite glass till ..

Sen så lekte grabbarna på jätte bra på Caspers rum ett bra tag innan vi badade dem :) Sen var det välling nästa och sen sängen, så nu sover dom sen typ tre timmar tillbaka och jag och amanda sitter bara och spelar lite kort och nu tog vi varsinn dator och lanar lite :D Haha.



Små killarna :love:

Tvätt!

Märkte precis att jag hade nästan en hel full ikea kasse med kläder till Casper, så jag drog iväg ett sms till Belinda som nästan alltid brukar tvätta mellan 12-15 på söndagar, och hon var klar med maskinerna så jag skulle få låna lite av hennes tid. När jag väl kom fram så visade det sig att även jag hade tvätt tid idag mellan 15-18, haha. Så bra minne har jag! Jaja, då hinner ju allt torka också då. Dock så har jag nog inte så mycket mer tvätt, Casper kladdar ju mer än vad jag gör så hans kasse blir fullare snabbare än min. Men när man ändå har en tid så kanske man skulle ta och tvätta lite handdukar då, det skadar ju aldrig. Så får det nog bli :)

Sen kommer väl amanda och charlie här när som helst efter klockan tre. Då blir det våffel middag! :D Jag bara äääälskar det och Casper också. Han får givetvis en matburk innan och en våffla som lite efterrätt/godis.

Mys

Yes, ikväll kommer amanda och charlie igen :) Ska bli skönt som fan :D

Kom nyss hem iallafall, mamma och pappa skulle på en promenad så vi följde med dem. Casper skulle sova också så han fortsatte med dom runt broarna också så han fick sova och jag gick in på Ica och handlade lite :) Självklart hittade jag inte ica kortet när dom har bra kort priser så blev tvungen att beställa ett nytt. Alltid ska det vara nåt ..

Lär väl bli nya serien som går på söndagar nu ikväll på fyran "Stockholm-Båstad", verkar roligt :D Sen bara massa prat och sånt som man gör tjejer sins emellan ;) Ska även hjälpa amanda med en ny design kom jag på. 

Casper är inne på sitt rum och härjar han ;) Wiho, skönt att han roar sig själv lite. Nu kom han precis in i köket och kollade om jag var kvar ;p Hehe.

Söndag

Jisses, veckan börjar gå mot sitt slut ... Men det är väl lika bra det kanske?

Hade bara en väldigt skön kväll igår iallafall, blev inte mer än titta på körslaget i mörkret och sen sängen. Okej då, en halvtimmes facebookande blev det också, mamma och pappa hade redan somnat i soffan. Haha, rolig syn!
Klev upp lagom tidigt imorse också så nu har vi redan hunnit med att äta frukost och börjar väl så gott som planera hemgång. Får se om jag låter Casper sova inne eller om jag packar ner han när han ska sova, svårt val faktiskt! Men he löser sig.

Ha en mysig söndag :)

Lördag [Ge mig tips!]

Oj vilken trött liten kille vi har här hemma!
Var ju tvungen att väcka han halv 6 nu ikväll, eftersom han ska ju sova för natten nångång ikväll också. Han skulle nog däremot ha kunnat sova fleeera timmar till, han är så himla trött! Men vi la ju honom en sväng då runt 16 för att han inte hade sovit något alls på hela dagen. Men vi hade nog hellre hållt honom vaken såhär i efterhand..

Nåja, sånt får man ta när man är mamma! :) Han ska snart få sova för natten iallafall och då blir det som vanligt tv mys  ;) Jag älskar ju alla slags sång program och körslaget är ju ikväll, missade första programmet så har inte ens nån aning om vilka som är med och är körledare .. Får inte missa Lotto heller för den delen heller ;) Hehe.

Och på tal om något helt annat .. Casper har börjat äta jätte lite välling, och då menar jag verkligen jätte lite också! Han kanske äter 50 ml? Vad jag vet så är det ingen skillnad alls på Nestle's 12 månaders och 15 månaders välling, bara de att den från 15 månader är smaksatt. Törs man prova? Skulle ni göra det, om dom helt plötsligt slutar äta vällingen? Då borde ju den som är smaksatt vara godare. Ge mig lite tips! :)

helg mys

Helgen spenderar vi hos min kära mor och far!
Vi kom hit i torsdags kväll för att jag var lite sällskaps sjuk och sen har vi stannat kvar här, och vi blir nog kvar här ikväll också. Lite helg mys måste man ju få ha, sen blir det vardag igen! :)

Igår så åkte jag och Casper in till stan runt ett tiden. Åkte direkt till mammas jobb för att möta upp henne och sedan gick vi vidare till pappa när han slutat och där efter så bar det av mot Birsta för lite stor handling till lilleman! Det vanliga som man köper. Blöjor, gröt, barnmat, våtservetter och allt det där!

Till middag igår så blev det chiken souvilaki, tzatziki och grekisk sallad! Sååå himla gott. Till det såklart nybakat bröd och massa mys. Blev helt plötsligt sugen på en öl igår också så en prips pure till det, mums!





Lilla älsklingen idag vid frukost bordet där det serverades american panncakes, bacon och äggröra! Mumsigt värre, det tyckte även lilleman. På blden har han precis kladdat med en rostad macka med nutella ;)

Mysen



Finaste underbaraste gos pojken :love:
Jag älskar dig, tusen varv runt jorden och tillbaka igen

Grin dag

Verkar vara en riktig grin dag idag .. Och som jag bukar säga "If Casper could talk". Det är så frusterande när han bara går omkring här hemma och gnäller och man inte vet vad som är fel. Han har fått flytande alvedon på tandköttet, han har fått mat, han har bajsat.. Det enda som återstår är trötthet som inte vill ge med sig. Nu sover han iallafall, hoppas han vilar upp sig riktigt ordentligt!

Och vad gör jag? Sitter och vräker i mig chips och dipp som blev över igår och dricker cola ;) Wonderful life! Haha, tur att man inte har lätt för att gå upp i vikt, då hade jag ju rullat fram ..

Torsdag

Godmorgon får jag väl säga!

Casper vaknade en gång inatt och ville ha käk. I samma veva så drömde jag att han hade fått två nya tänder där uppe, men imorse när jag vaknade så fanns inga tänder där ;) Tror dock att dom kan vara på g med tanke på att han är så gnällig, och igår kväll så var han svår somnad men somnade direkt efter att han fått lite flytande alvedon.

Amanda och Charlie sov ju som sagt här och dom var uppe tidigare än oss imorse, jag fortsatte dock att sova en timme till när Casper klev upp. Han ville ju leka han ;) Så det var skönt.

Nu har vi precis ätit lite frukost och det verkar som att Amanda och Charlie ska börja röra på sig snart .. Casper ligger ner i sängen och ska försöka sova men vi verkar ha olika planer som vanligt. Men så småning om så somnar han väl. :)

Onsdag kväll

Goder afton ;)

Grabbarna sover sen många timmar tillbaka. Man blir ju slut av att leka så båda somnade direkt efter varsin flaska välling. Jag och amanda såg klart på halv åtta hos mig och sen drog vi igång en film .. Kollade på "sebbe", och den filmen var inte alls bra tycker jag. Det hände liksom inget, det fanns väl en handling men det gick inte framåt precis. Typiskt tonårs film. En kille som har en kompis och är mobbad av resten ..

Så vi spelade lite kort efter filmen, enda fram tills nu! :D Skönt å sitta och snacka lite..

Nu kallar väl sängen, om vi inte hittar någon bra film att dra igång.

Besök

Nu så har äntligen amanda och charlie kommit hit ;) Mys pys!
Dom stannar som sagt över natten så det ska bli härligt med lite sällskap.

Casper har tagit en powernap igen. Sovdag idag tydligen, kanske är fler tänder på g?

Provade att göra en ny middag idag också. Tog av det jag hade hemma så då blev det kokt potatis och en torskgryta på torsk, kokosmjölk, currykrydda och en tärning hönsbuljong. Mums för kulan var det! Så det kommer jag att göra fler gånger, bra att få i sig lite fisk också.

Så fort Casper har vaknat så blir det en sväng på Ica och köpa lite cola så man kan mysa till det ikväll! ;) Hehe. Får väl se vad det blir, tv och nån film antagligen efter grabbarna somnat o så ..



Små prinsarna :love:

Tokig polis

Inhalera mera

Nu så, börjar lilleman tycka det är roligt att inhalera!
Man får liksom leka med honom så att han tycker att inhalatorn är en rolig grej .. Jag jagade honom lite och sa "nu kommer ankan och tar dig, quack quack" också lät jag som en hund för då brukar han härmas. Också sätter jag den där som den ska vara och då andas han så fint i den så :)

Så det känns skönt, nu kan han ta sin "medicin" som vanligt och andas fint.



Duktiga killen min :love:
I denna andas han så länge han vill.

Onsdag

Casper sov hela natten inatt, helt oväntat! Trodde han skulle vakna och vara hungrig mitt i natten men icke sa nicke, och inga andra problem heller.. 07:25 imorse slog han upp sina blå ögon och ville ha välling, sedan var han fit for fight!

Han sover igen som vanligt vid den här tiden .. Lill plutten är ju som sagt inte så himla morgon pigg av sig .. Men han har nog sovit en timme snart så det är väl bara en tids fråga innan han ropar :)

Jag har iallafall hunnit fått i mig en tallrik flingor&fil, duschat och druckit två koppar kaffe så nu är jag också fit for fight! Älskar den här timmen på morgonen då han sover igen, då har man suttit i soffan och varit seg ett bra tag men när han sover så hinner man ju göra sina måsten för att vakna till liv.

Planerna just nu verkar väl vara att amanda och charlie ska komma hit nångång på dagen och stanna här över natten. Myyys! Älskar sällskap, har ju även tagit hit hårddisken och en sladd till tvn så då blire film kan jag lova!

Nu ska jag fylla på kaffe koppen ännu en gång och dra på mig ett par ny tvättade jeans ;)

Lilla älskling

Har en klump i magen nu inför natten .. Casper har varken ätit vällingen riktigt eller tagit tillräckligt många andetag i inhalatorn. Och han har knappt bajsat något idag :/ What's wrong? Jag är faktiskt också riktigt trött så jag ska nog bara se sofias änglar och hoppa i säng sen jag med .. Gäller ju att ladda upp sig så gott det går. Som ensam är det ju oerhört viktigt med sömn för att få ork, för att göra allt detta själv är inte lätt ensam och orken tar lätt slut. Tack och lov är Casper mycket enklare nu än vad han var förut, somnar lättare och roar sig själv bättre.

No matter what älskar jag honom lika mycket ändå såklart :love:

PartyLite

Idag hämtade jag ut paketet med varorna från PartyLite som beställdes under visningen jag hade här för någon helg sedan .. Lagom stort paket fyllt med maaassor av fin fina saker! Min efterlängtade ljus lykta, eller träd/gren, kom och allt annat såklart! :)



Måste erkänna att det var för denna underbara grej som jag valde att vara värdinna för ett ljusparty. Sååå himla snygg! I dessa så har jag tre stycken votivljus med doften mullbär, lovely!

I'm back

Såg nu att jag fått en kommentar om att jag skulle uppdatera mera. Jaa, jag ska ju göra det nu! ;) Nu är vi på hemma plan igen och allt blir som vanligt ;) När jag väl är där nere eller när Rickard är här så spenderar jag ju så mycket tid som det bara går till att vara en liten familj, dela kärlek!

Vi tog flyget hem imorse iallafall, tidigt som gatan men det gick ;) Jag drog upp grabbarna runt 06:00 efter att jag varit uppe och pulat på med mitt en halvtimme. Mitt morgon humör är inte att leka med så det är nog rätt bra om jag kliver upp lite tidigare än alla andra. Haha.

Flygresan gick jätte bra också. Dock så var Casper sååå trött eftersom att jag fick väcka honom imorse och han vaknar ju alltid av sig själv annars när han känner att han har sovit klart. Men han somnade till slut iallafall, dock typ fem minuter innan landning. Irriterande ja! Men han sov på ett bra tag tills det att det var en flygvärdinna som sa hejdå, jävlar vad högt hon pratade så då vaknade Casper :p Och något jag helt hade glömt bort idag var att det serverades frukost på flyget, lyyyx! :D Och jag fick ju två såklart, en till mig och en till Casper, men eftersom då han var så trött så ville han inte äta något alls.

Mamma har varit här hela dagen idag och vi gick en sväng runt broarna nyss! Casper har sovit lite och vi har handlat till middagen som serveras här idag. Pappa ska fixa mitt internet också, det ska ju vara klart att använda nu så :)

Nu blire iallafall ordning här i blogg världen och tänkte även att jag skulle passa på att fundera på en ny blogg design att skicka in till anna! Hon har ju lite flyttrea nu och man får en hel ny design till priset för 150 :- Billigt tycker jag, kan det lätt vara värt att lägga ner om man nu gillar att blogga och ha en unik design.

Inhalator

Casper har blivit sämre nu igen med sin hosta och den tar hårt på hans andning. Vi har ju stridit för detta tidigare utan att få någon slags diagnos. Nu i veckan så har han iallafall varit väldigt skrollig och det har pipit när han andats, och han har haft allt från 38,5-40 graders feber hela veckan. Idag åkte vi iallafall in med honom, då han haft feber i fem dagar utan att den gått ner med läkemedel.
Slutsatsen vi kan dra idag efter ett besök på astrid lindgrens barn sjukhus är iallafall att Casper har någon slags typ av förkylnings astma, inte riktigt den diagnosen men fick med sig en inhalator hem idag som han ska använda vid behov då andningen är tung för honom. Det känns skönt att vi fick den där idag, nu har vi det problemet är världen.



Lill hjärtats "medicin"

Scarpbooking och annat

Kvällen igår var ta-mej-fan fantastisk! Så himla roligt att hålla på med sånt här, tänk om man skulle få leva på sånt? Vilken dröm. Det om nåt skulle man ju vilja göra, men vart finns det karriärer i sådant? Och några fler års övning lär man ju behöva. Hur som helst, världens roligaste hobby! Man kan göra precis allt! Det är ju absolut inte bara kort utan det sträcker sig huuur långt som helst, det finns nog ingen ände. 

Jag fick ju iallafall en skit fin tavla av min mormor här för ett tag sedan i tidig födelsedags present. Super kul att få och framför allt super kul att göra! Så jag hade min lilla baktanke då jag gick dit igår och det var att påbörja en tavla till min mormor (som jag här i bloggen kallar gammo) som en 65års present. Lyckligtvis så blev den faktiskt klar redan igår kväll! Jag blev jätte nöjd med den för att vara första tavlan och mormor likaså, hon grät! Alltid roligt att göra folk glada.



Det roliga med denna (läs: krackulering) var att Ewa, hon som anordnade detta, nästan skrek rakt ut att hon aldrig sett nåt liknande! Hon hade aldrig sett en tavla krackulera såhär mycket. Så det var ju självklart roligt att göra, då hade man gjort historia i hennes liv också ;)



Här har vi resultatet! Den är kanske inte helt klar, jag har inte bestämt mig än :) Men mormor har fått den iallafall och hon blev sååå glad, och jag är nöjd över den för att vara min allra första egen gjorda tavla.

Sitter redan och funderar på hur min nästa ska se ut ;) Dock till mig själv.

Stockholm

Jag varnade ju för dålig uppdatering i veckan men nu så ska jag försöka sammanfatta veckan lite kort.

Tiden går fort när man har roligt
! Rickard har bjudit mig på något nytt, sushi! Riktigt gott, har alltid velat prova men har varit lite skeptisk.. Kommer absolut att äta det igen iallafall. Ny frisyr har jag också skaffat mig, som ni säkert inte missat! Jag trivs super bra och det är så skönt att vara kort hårig igen, på ett par sekunder så är jag fit for fight! Inte illa. No more spegel tid i övertid.

Casper har gått och blivit sjuk också, why? Samma lika varje gång.. 40,2 graders feber hade han igår, lill hjärtat :/ Bättre idag men fortfarande feber.. Är väl antagligen bara en vanlig feber sjuka. 

Ikväll så ska jag och gammo iväg på en pyssel kväll uppe i centrum! Ska bli mysigt. Har mina idéer så får se om jag ror i land ;) För er som undrar vilket typ av pyssel det är så är det scarp booking. :)

Nostalgi

Åååh .. Sitter här med lill kameran, den som vi hade då Casper föddes, innan jag köpte en system kamera! Hittar massor av fiiina bilder som jag bara måste lägga upp .. Min lilla plutt :love: Saknar!



Ska lära sig gå .. ;)



Nyvaken och glad :love:



Snackar lite ..



Ska ut på promenad i vårsolen.



Trött älskling



Gladfis :D


Ny frisyr

Sovmorgon

Vilken sovmorgon! 9:50 klev vi upp, skönt :)

Casper sover nu igen .. Han är ju inte alls den som är vaken länge på morgonen efter han klivit upp .. Lite frukost i magen så vill han gå och sova igen, gose!

Och jag gör inte mycket alls faktiskt, tar det bara lugnt innan stormen ;) Blir väl till att packa det sista men det blir nog när mamma och pappa kommer ner så man hinner gå igenom allt i lugn och ro så man inte glömmer något.
Flyget går 17:20 i eftermiddag och vi landar i Stockholm 18:15.

Vi lär nog höras mer till veckan. Ha det bra.

ERIC SAADE

Jaha, så var den här kvällen gjord också ..

Melodifestivalen har varit i bakgrunden hela kvällen men jag har inte varit intresserad förän nu då det har varit röstning, det är ju det man vill se! Och ja, vad ska man säga? Eric Saade var väl bra, hans låt är helt okej så nu återtår det väl bara att se hur långt han kommer ..

Evelina har som sagt varit här ikväll och vi har spelat lite kort och haft detta i bakgrunden .. Får se hur länge hon hinner stanna innan jag tappar mitt huvud ;)

Lördags kväll

Middagen vart liksom igår väldigt lyckad och uppskattad! Dock så var kyckligen lite rosa :| Oroväckande faktiskt men jag slutade äta direkt, haha. Tur att ris och currysås är så gott då så man kan äta sig mätt på det ;)

Har roddat i ordning med morötter, gurka och taco dipp här ikväll. Inte i min ensamhet faktikst utan Evelina kommer snart hit. Det blir tv för oss, självklart melodifestivalen då det är final! Vem Sverige skickar vidare till euro vision song contest är ju alltid lika roligt att se, dock så brukar det bara vara skit låtar som kommer dit. Men men, roligt att se iallafall. Vem som vinner det bryr jag mig inte om.

Casper har badat ikväll och gjort sig fin för flyg resan imorgon ;) Och jag har packat det mesta. Ska väl ta och packa lite till och se hur mycket det väger. Ska försöka packa allt i samma hade jag tänkt. Fick tag i en så pass stor resväska så då blir ju det smidigast, och eftersom jag får ha med mig 23 kg i bagage så känns det som om att det är lugnt? Men man ska aldrig vara för säker.

Trevlig lördag kväll på er allihop!
Får se om jag hinner uppdatera något imorgon, för i veckan lär det nog kankse vara rätt dött här på blogg fronten ;) Man har så mycket annat att pyssla på med när man åker på "semester" :D

Lördag

Fredagsmyset igår vart lyckat! Vi satt som klistrade framför tvn innan mamma och pappa planerade hemgång. Jag satt även och försökte få ihop en ny header. Den vart faktiskt bra men jag vet inte riktigt om jag ska byta till den eller inte, tänkte kika lite mer på det nu medans Casper sover.

Johanna kom hit en sväng igår kväll också och vi tog och tömde vin flaskan och spelade lite kort, alltid trevligt det! :) Hon ska joina oss ikväll med på en middag, blir inte lika avancerat som igår ;) Till middag idag så skjutsar vi in en kyckling i ugnen och kokar lite rys och gör en currysås! Naaam nam.

Middag

Middagsbjudningen idag blev väl inte särskilt avancerad men ändå tillräckligt, och god var den framförallt och det är ju det som räknas! Gjorde egna potatis klyftor och helstekt fläskfilé i ugn med egen marinad (salt, peppar, olja, allroundkrydda, vitlök) och till det bearniesås! Middagen uppskattades väldigt av mina föräldrar också, toppen!





Casper fick smak på majskrokarna idag igen (Dom har legat på hyllan ett bra tag)
Smarri smaskens, jösses vad han åt. Och det låter ju så härligt när han tar en tugga :)

Fredag

Casper sov hela natten inatt. Han sover ju såklart hela nätter varje natt men just inatt så menar jag på att jag inte var upp en enda gång och gav honom nappen! Sååå skönt. Och som pricken över iet så somnade han om efter vällingen kl 06:00 imorse och sov till 08:20! Waaah, nöjd mamma! Rekord i vår nya lägenhet. Och som om att inte det vore nog, så har han varit världens snällaste hela morgonen och inte gnällt en endaste gång, och gröt har han ätit och en jogolini! Det går åt rätt håll nu.

Jag tog med mig Casper imorse och sprang iväg till tvättstugan för att kolla om det fanns någon ledig tvätt tid. Hade ju bokat upp mig på söndag men efter ändrade planer så åker ju vi till Stockholm då och den fina ikea kassen som står(läs: stod) i badrummet behövdes verkligen få tömmas nu innan vi åker iväg. Så jag hittade en tvätt tid, kl 12-15, kanske världen sämsta tid att tvätta på när man har barn, men what to do? Bara att gilla läget. Slängde runt lite bland sovtiderna och la Casper 11:30 och kutade iväg, väl här hemma på plats igen så var det knäpp tyst. Vilken daaaaag!

Ikväll så kommer mamma och pappa på middag här också, myspys! Hittade mig en fin, billig fläskfilé på Ica igår och vem vill äta en ff helt själv? Inte jag iallafall!

Besök

Förutom besöket av Johanna idag så kom även Amanda, Gustav och Charlie nu ikväll och hälsade på :) Casper uppskattade verkligen besöket av Charlie, han älskar när det kommer barn och hälsar på! Så roligt att se .. Haha, han var skit gullig när han kom in i köket efter att pappa (morfar) hade bytt om på honom till pyjamas. Han kom in i köket och ställde sig bara vid dörr öppningen, alla vi andra satt vid köksbordet och han såg ut besviken ut, ungefär som "Sitter ni här och ser glada ut utan mig?" Söt unge :love:

Casper fick en jätte fin försenad födelsedagspresent, en tröja från Lego med en serie ruta på typ. Skit cool! Den tackar vi för, alla kläder en hjärtligt välkomna! ;) När vi ändå pratar om presenter så har jag glömt att berätta att han även fick ett par jätte söta jeans med hängslen av Bella och Rickard.

Nu ikväll så har jag suttit och kollat på resor ner till Stockholm. Mormor är ledig hela veckan och hon vill så gärna att vi kommer ner och hälsar på, och det vill vi med! Elliot fyller ju 1 år till veckan också så det passar ju super, längesen vi träffade dom nu. Så det ska bli så mysigt. Rickard sitter på andra sidan linjen nu och bokar en biljett :love:

iFat

Har Johanna här på besök. Vi har ätit lite av den goda tårtan som blivit över sen kalset och druckit några koppar kaffe. ;) Casper har precis vaknat från sin eftermiddags lur och under den tiden har vi roat oss med kortspel och iFat i min iPhone.

Såhär snygg blir man ;)



Johanna :D



Me, myself and I ;)

Mitten i veckan

Hupp hupp, så börjar redan veckan gå mot helg?
Det konstaterade jag förut idag. Jösses vad tiden går ..

Casper har som sagt feber sen sprutan igår så vi åkte inte in till ikea något idag utan jag åkte dit tillsammans med mamma efter middagen ikväll istället. Köpte bords kants skydd och lite annat nödvändigt, extra kuddar och extra täcken och ja, sånt där tråkigt men som behövs!

Sen har det blivit tv, halv åtta hos mig och sveriges mästerkock ikväll! Sjukt bra. Nu ska jag bara fixa till naglarna och sen går jag nog och lägger mig. Får väl passa på nu när man har tillfälle att sova hela natten då Casper sover inne hos mamma oh pappa där hans säng står.

Påväg hem till mig



Hem klickat! Mandel har sååå mycket fin,
och sjukt bra kvalite. Alla kläder sitter som en smäck.

Kärlek till dem!

Onsdag

Lill lördag, svullandet fortsätter ;)
Ikväll alltså. Bara bra på tvn och massa godis! Älskar onsdagar.

Casper sov iallafall bra inatt, bättre än vad jag trodde! Han vaknade till några gånger men då räckte det med nappen och sen var det inget mer med det. Vi klev väl upp vid 06:30 imorse och gjorde välling och sedan har myst i soffan tillsammans! :love: Gose, han blir så när han är lite febrig och trött. Mysigt värre ;)

Nu sover han igen och vaktmästaren ringde precis och bestämde en tid för att reparera trappen. Det blir runt 10 tiden så när Casper har vaknat så ska jag väl se om jag kan ge han lite gröt och sedan klä på oss och börja vandra iväg mot mamma och pappa där vi får sova inatt eftersom att det kommer att lukta så starkt här och vi bör hålla oss borta ett dygn.

Hoppas bara att tempen inte är allt för hög, är den normal så tar vi nog bussen in till stan i eftermiddag och går med mamma på ikea. Hon skulle införskaffa lite saker till oss, bland annat kant skydd till vardagsrums bordet och såna saker. Vore mysigt att få komma iväg lite så hoppas att febern inte står i vägen.

För små promenader



Dessa små söta skor var nog det bästa han fick i födelsedags present, tycker mamman iallafall! Så små och så söta, passar perfekt nu i vår och till sommaren när vi ska ut och promenera! Givetvis så blir det inte särskilt långa promenader och stor variation med vagnen.
Han älskar skorna iallafall, inte för klumpiga att gå i tycker Casper.



Min lilla knatt hatt. Så fin i sina nya vår kläder!

Fet tisdag

Passar ju utmärkt att det är fet tisdag idag! ;) Dagen efter Caspers födelsedag, då man redan svullat tillräckligt. Haha! Hur som helst, jag tänker fetta mig ikväll med, en semla och sen blir det godis! :D Namnamn.

Casper var ju 1 års vaccinationen idag också och huuua, lillgubben. Det gjorde så ont tyckte han och det värsta jag vet är att höra när han gör sig illa, jag börjar också att gråta, jämt! Det verkar inte roligare såhär i efterhand heller, han har riktigt ont ikväll lill hjärtat. Snart blir det välling och sängen står inne hos mig inatt ut i fall att ..

Ett år

Kan inte fatta att det var för precis ett år sedan jag fick se min underbara son. Om en liten stund, klockan 22:14, så var det exakt ett år sedan. Jag minns den dagen som igår, den absolut bästa dagen i hela mitt liv! Och nu har det gått ett helt år? Man får ju uppleva det igen senare, men ingen kommer ju att kunna jämföras med denna. Det kan ju ingen göra. Och den första är väl för alla den som mest kommer att sitta kvar.

Dagen har varit helt fantastisk! Jag har inte hört Casper gnälla en enda gång förutom dom minutrarna som är innan läggdags, den vanliga gnäll perioden då så att säga. Han har inte haft så himla mycket folk på besök, dom flesta kom ju igår! Men av dom få som kom så är vi alla jätte nöjda, super fina presenter och tårtan var så god så tyckte Casper, och allt fika som han/vi åt.

Håller redan nu på att ladda upp bilder på en foto hemsida för framkallning. Lika bra att göra det nu så det inte blir bortglömt! Därav så blir det inga bilder i detta inlägg, det är så segt redan nu.

Men Casper har iallafall fått;
- En kundvagn med varor.
- Ett städset (Damsugare, städvagn o allt)
- En gung"häst" (Tåget thomas)
- En hopphäst (Rody)
- Maaassa kläder
- En badleksak, sköldpadda.
- Ett litet mål samt klubbor och bolllar till.
- Litet golfset i plast
- En födelsetavla (Nalle puh, handgjord)
- En jacka, en namn mössa samt två par skor.
- Solglas ögon, super coola!
- Ett minikök, det fick han i förskott för ett tag sen.


Nu kallar snart sängen på mig och Rickard som åker hem imorgon igen. Dröjer nog ett tag innan vi ser honom igen :( Kommer att bli så tomt och Casper har verkligen tagit tillvara på tiden tillsammans med honom i helgen, det märks att han tycker honom.

Världens finaste ett åring!

Idag är det den stoooora dagen,
min lilla bebis blir stor kille! :love:





Kalas

Delar med mig av lite bilder från idag. :)
Det blev ju lite kalas i samband med ljuspartyt idag.











Middag



Dagens lyxmiddag i magen! Enormt gott, tack älskling :love:

Fläsk kotletter med kroketter och bearniesås,
haloumi på sparrisbädd och lökstekta champinjoner.

Nu vandrar vi bort till Bella & Rickard och spenderar kvällen där.

Här bor vi

Nu har jag tagit mig tid till att fotografera vår nya lägenhet!



Köket



Köket sett från matplatsen.



Överblick vardagsrum



Vardagsrummet, tv väggen.



Detalj (Ljuset är handgjort av min mormor, kallas ljus decopage)



Detalj. Tavlor gjord av mig själv i ett fotogram via dator.



Mitt och Rickards sovrum



Caspers sovrum sett från dörr öppningen.



Sovdelen

Lördag

Det vart ett glas för mycket vin igår måste jag säga.
Jag och gammo hade en trevlig kväll bara vi tillsammans efter en dag på stan där vi shoppade kläder till Caspers ett års dag som snart är här. Hua vad tiden går.

Rickard kom upp rätt så sent igår kväll så då blev det sängen direkt, iallafall för min del.
Skulle egentligen ha haft tvätt tid imorse men då hade jag tagit fel på datumet, typiskt mig! Så det får bli i eftermiddag isället. :)

Får se vad man tar och hittar på idag då. Vi har redan hunnit med att varit ut på IcaMaxi och handlat inför kalaset så kanske ska ta och börja baka lite då!

Blir bara en mys kväll med familjen iallafall och god middag :love:

I ♥ coffee





Från och med idag så älskar jag kaffe mer än vanligt.

Sällskap

Sådär, nu är det färdig borrat och hamrat för ikväll ;) Fick upp lite hyllor i köket och nu är Caspers rum klart så det ska han få inviga imorgon! Än är inte allt helt klart, där av inga bilder heller. Men det blir klart i helgen allt sammans.

Lilleman håller på att få fler tänder tror jag. Han är jätte lös i magen och det bara forsar pölar av dreggel. Hoppas bara att han sover bra trots besväret! Tänk egentligen, vad kämpigt det måste vara att vara så liten. Allt ska utvecklas, hela tiden, varje dag .. Och inte kan man göra något åt besvären själv heller (barnet alltså).

Nu har jag min egen tid framför datan och tvn ;) Det är så rent och fint här hemma så och inga måsten är kvar :D Hallelulja moment. Om nån timme kommer gammo också och imorgon kommer Rickard. Och det är sjukt vad jag ser fram emot helgen! Ljusparty och kalas, också fyller Casper ett år på måndag :love:

Första natten

Första natten i lägenheten gick bra faktiskt! Bara Casper kom till ro så sov han hela natten precis som vanligt .. Han vaknade till en gång vid 04:30 men då kände jag att det inte alls var läge att kliva upp så vi sov vidare till 06:45 då det var dags för välling och sen klev vi upp.

Myran kom hit strax efter åtta imorse och ville kolla hur vi bodde :) Sen kom Bella och Theodor och vi packade ner grabbarna i vagnen och gick iväg till öppna förskolan. Mycket uppskattat av Casper, han älskar verkligen att leka med de stora barnen! Så där blev vi kvar en stund, innan det var dags för gröt och sen vandra hemåt. Tänkte väl först att Casper skulle sova i vagnen men icke sa nicke, han ville vara vaken men sen när vi kom hem så somnade han på två röda i sin säng. Skönt!

Jag har precis ätit resterna från igår, en halva pizza! Mums. Sen har jag tagit tag i disken och nu ska jag väl börja sortera in mina kläder i garderoben ..

Gammo kommer ju ikväll också men innan det så kommer mamma och pappa hit en sväng och ska sätta upp lite nödvändiga saker.

Flytt pågår

Ja, det blir inte mycket uppdaterat nu när man är i full gång med flytten. Bra går det iallafall och vi är så gott som i ordning. Saknas väl bara att Casper kommer i ordning här också så blir vi båda tryggare.

Casper somnade ikväll till skön sång av mig i min famn :love: Lill hjärtat bara gallskrek, han är ju som sagt inte trygg och tror väl att man ska lämna honom här.

Gammo ringde precis och berättade att hon fått ledigt imorgon så hon kommer upp imorn kväll, en dag tidigare än vad vi bestämt :) Känns super mysigt! Så får man lite sällskap också och det är viktigt för mig nu när det är nytt ..

Bilder ska ni få så fort jag kan ta mig tid till det!
Nu är det som sagt fulltupp. Ska försöka sova nu jag med.
RSS 2.0