Pepp!

Här har det hänt en massa saker sen sist jag skrivit och vill inte gå in på detaljer och prata om det, men kan säga som så att veckan är rejält omplanerad!

Peppar som fan inför lördag för då är det käk hemma hos mig och förfest och då firar vi min födesledag
i förskott som äger rum på söndag egentligen! Ska bli så himla skoj. Längesen man var ut med alla dessa och längesen jag var ut överhuvudtaget. Så detta ser jag verkligen fram emot!

Kan bara längta till lördag nu! Okej, bara för att vissa är så nyfiken. Jag och M är bara vänner. Nu vet ni det, tack o hej!

Sommarjobb.

Har pratat med en släkting nu som jobbar för byggtillbehör i Stockholm om att sommarjobba hos dem i sommar. De har inte lagt något vikarie schema ännu men hoppas såklart att jag kniper en plats där! Så det kanske blir 4 veckor i Stockholm i sommar då? Skulle inte vara helt fel vill jag erkänna ;)

Visst skulle det väl vara lite jobbigt att lämna allt här i Sundsvall men jag kommer ju tillbaka!

Tankefull..

Godmorgon måndag och godmorgon vecka 14

Nu har jag bara drygt 8 dagar kvar på praktiken. Gud så fort det har gått. Det har varit jätte roligt och lärorikt att få vara hos dem och jag kommer faktikskt att sakna massor.

Den här veckan händer det en del saker, bland annat så fyller jag hela 19 år på söndag! Helt otroligt. Vart tog tiden vägen? Snar är jag stor och kan göra precis vad jag vill, även om jag gör det redan nu. Vet inte alls hur jag ska fira den heller, jobbar kväll på söndag då jag fyller år men funderar på att byta den dagen så att jag jobbar dag istället. Får väl se hur det går.

Veckans planer:
Måndag: Praktik 15-22
Tisdag: Praktik 7.30-16.30
Onsdag: Praktik och första sm final matchen.
Torsdag: Vara med Magnus och Nathalie.
Fredag: Praktik 15-22
Lördag: Praktik igen, hela dagen.
Söndag: 19 år och praktik!

Ha en bra dag och hoppas er vecka blir rolig!

Lyckligt lottad

Jag vill bara skrika ut lyckan inom mig! Det är nästan ofattbart.



Här har ni även en jätte bra bild på mitt lyckade blonderings resultat!


HV71 TILL FINAL!

Förlåt om jag bara skriver om hockey nu för tiden men HV71 är till FINAL! Vad var det jag sa? Folk var på mig om att hv skulle åka ut redan mot timrå, hahahah tillåt mig skratta :D Okej, vad jag låter överklassig men jag sa ju det, det finns bara ett lag och det är hv71!


Sen eftersom jag tvingade M att se hockeyn med mig fick jag så lov att ställa upp på att se fotbollen sverige-portugal också, skit match! Det hände ju absolut ingenting :( Tråkigt. Men vad gör man inte mer än att ställa upp?;)

I eftermiddag ska jag träffa M igen och N :) Kul! Som den lilla mes jag är så är jag nervös för det också, :p

HV71-Frölunda

Min kära natt har inte varit den bästa. Det har varit jätte mycket folk och värst av allt är väl att de absolut inte kan bete sig! Helt sjukt!! Men det gick ju hyfsat iallafall att stänga =)

I eftermiddag är det dags för hockey igen
!
Semifinal 6 och det står 3-2 i matcher till hv!
Och har jag nämnt att jag vann på matchen här om dagen?;)
Jag tippade 4-2 till hv i matchen, och vad blir det? jo, 4-2 :D:D

Sen måste jag såklart säga stort grattis till magnus och annika



Ni har utvecklats mest på alla 4 säsonger genom tiderna!
Stort grattis till det och stort grattis till vinsten av Let's Dance!

Visst är dem väl ett par värdiga vinnare?

Klar för jobb.

Då var jag klar för kvällens/nattens jobb. Det enda som saknas är promenaden ner till busstationen och den resan in till stan och lite mat i magen sen så är jag fit for fight ;) Hoppas för guds skull att det kommer vara hyfsat lugnt inatt annars kommer jag inte vara nå glad alls imorgon, och imorgon måste jag såklart vara glad och pigg ;)

Nu ska jag ta mig ann promenaden till bussen.

Natt jobb..

Ändrade planer för ikväll! Ska iväg och jobba natt så blir jag ledig imorgon istället, skönt! =) Jobbar 21-05 inatt, känns helt okej även om det var ett par månader sedan jag jobbade natt sist. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Funderar på om jag ska sova nu en sväng innan jag ska iväg men skippar nog det, jag brukar kunna jobba på bra ändå.

Trodde aldrig jag skulle finna mod till att berätta..

En shopaholics bekännelser

Bion igår var riktigt bra, men även om jag ger den bland de högsta betygen så hade jag faktiskt ändå förväntat mig lite mer av filmen men i bra sällskap så går all film att se på. Tack för en trevlig kväll flickor!

Idag skulle jag ha gått 7-12 men fick sluta redan vid 11, så nu har jag precis tryckt i mig lite lunch så nu7 blir det snart en promenad för den lunchen jag åt idag var inte allt för nyttig och fiberrik!;)

Fredag idag, vilket innebär att det går massor med bra program på tvn ikväll så roligare än så tänker jag inte vara ikväll. Tråkig får man vara ibland, ska ju även jobba imorgon så då är det bra att vara utvilad.

Det var allt för den här gången!
Ha en fortsatt bra dag. Puss o Kram =)

Bio

Åkte in en sväng till stan förut och köpte silver schampoo och asktoning. Hoppas det blir bra! Ska prova det imorgon och se om det blir något annorlunda resultat. =)

Sitter hos lisa nu för det blir bio med henne, pao och matilda ikväll! Vi ska se en shopaholics bekännelser.  Den sägs vara bra så hoppas det stämmer! =D

Nu ska lisa bjuda på greksallad så nu blire käk! Ciao


"Blondinen"

Hann inte blogga något igår för att jag kom hem så sent =) Var först och fixade håret, sedan foick jag vänta i tre timmar på klippningen och en toning på det så att inte håret skulle se så förjävligt ut ;) Efter alla om och men gick jag och emelie och käkade på max sedan jobbade jag även där mellan 15.30-19.30. Tog också på mig ett extra pass på lördag 10.30-19.30 :)

Bildresultat från blekningen :)

 

Hemska bilder men här har ni iallafall bild på hur det ser ut :D

Det är inte så lätt alla gånger..

Det blev inte många fler timmar inatt än vad det var igår men det känns väl iallafall som att jag sovit tillräckligt för att orka med en dag i frisörstolen på john bauer hos min kära vän Emilie :) Ska bli så skönt att åter igen få fixa håret! Lovely.

Tänkte bjuda lite på mig själv idag och visa mitt misslyckande försök till att göra blåbärs te imorse.



Det är inte så lätt alla gånger!;)
Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag.


Välstädat.

Fyra timmars sömn var inte att skryta om imorse när jag kom till jobbet och såg tidsplaneringen för dagen. Och allt efter att dagen gick så blev det bara stressigare och stressigare och tråkiga händelser föll på plats. Men det gick bra iallafall, även om vi körde som dårar och jobbade som fasiken så hann vi med oss. Duktiga vi är!;)

Började direkt med att storstäda rummet
idag när jag kom hem, plockade lite tvätt och ställde i ordning röran som var på rummet. Skönt det är när man fått det gjort! =) Nu har jag nyligen klivit ur duschen och ska skriva lite i loggboken om dagen som varit innan jag börjar pula på med allt annat här hemma.


Lägg märke till att den bedrövliga klädhögen i gårdagens inlägg är väck ;)

Ha det!

HV71-Frölunda Match 3

Sitter bänkad framför tvn ikväll och hejar på HV när dom möter Frölunda i match 3. Rätt spännande hittills, dom har tacklat på varandra en del och det har förekommit 2+2 utvisningar, det får dom banne mig lägga ner det tycker jag. Blir så nervös när sånt där händer !:p Är lite fjantig av mig överhuvudtaget när det gäller slagsmål och allt som hör därtill.

Efter period 2 leder iallafall HV med 1-0 men hoppas på att det rasar in lite fler mål nu i period 3 så att jag får in min tippade rad:D Har nämligen tippat på matchen med mina bröder och pappa ikväll!



Heja HV! Vi ska till final och ta SM-Guld i år igen!

Fly från eländet..

Det var precis vad jag gjorde idag det! Jag var inte alls på humör för att ta reda på någon stor klädhög och inte alls sugen på en långpromenad med elsa i snö ovädret som yrsade omkring här utanför fönstren idag!
Inget av detta kändes lockande så jag åkte in till stan istället och besökte mitt kära jobb på max som jag inte varit hos på ett bra tag nu  (konstigt nog!?). Anledningen till besöket var för att jag ville kolla hur jag skulle jobba i april månad och hela 46 timmar fick jag ihop det till nästa månad. Riktigt bra för att vara studerande och man bor hemma, lite extra klirr i kassan.



Här jobbar jag! Och till er som känner er missnöjd med era nuvarande jobb:
Vi har det så bra som har ett jobb överhuvudtaget nu när jobbkrisen är igång!
You'll never walk alone ..

Sen så måste man ju såklart tänka på att livet inte är roligt alla gånger!
Back into the reality, mot klädhögen och damråttorna på rummet!

Ledig Måndag!

Godmorgon! :) Har nästan alldeles nyligt klivit upp ur sängen och ännu känner jag mig inte riktigt utvilad. Det märks att man jobbat en del i veckan!

Tidigare imorse
när jag låg i sängen och funderade ut vad jag skulle hitta på idag på min lediga dag så märkte jag ganska snabbt vad som borde prioriteras före allt annat! En hög med kläder. Även om jag skulle kunna spendera min lediga dag på något mycket roligare så tycker jag ändå att det känns bättre och roligare i det man gör om man sedan har ett välstädat rum/hem att komma hem till!



Någon som känner igen sig?;) Hehe ...

Nu ska jag rota lite i kylskåpet och se om jag hittar något ätbart till frukost!
Ha en bra dag!

Följ mig!

Även om jag varit bloggare länge så kan det ju vara lite svårt att hålla koll på vart jag håller hus om dagarna, så därför tänkte jag länka till lite olika ställen där ni kan hitta mig. ;)

http://epmn.bilddagboken.se
(ej medlem?lösenord:0000)
http://www.facebook.com
(användare: Elin Nilsson)
http://www.nightlife.se
(användare: elinpatricia)

Annars så är det bloggläsning som gäller och youtube!

Tack för mig, nu säger jag Godnatt för ikväll.

I'm back!

För ett litet tag sen så tappade jag helt humöret för att blogga och gav upp, men det dröjde inte länge innan jag insåg att det var för att bloggen var för opersonlig som det inte var roligt att blogga längre! Så idag tog jag tag i det hela och Sanna gjorde den här otroligt fina designen åt mig så då återvände jag till blogg.se igen! Känns ju toppen ;)

Vill du ha din blogg personlig designad av Sanna? Besök hennes design blogg och kontaka henne enligt informationen där http://udn.blogg.se

Ikväll är det bara tvn och soffan som gäller efter en lagomt hård apu helg! Ledig imorgon så då ska jag bara sova så gott som jag förmår;)

Ha det toppen!
RSS 2.0