Min eftermiddag/kväll i bilder


Underbart god middag!
  
Storslagen efterrätt!

Bästa godispåsen!

(Klicka för större bilder!)

Nu ska vi bara enas om vilken film vi ska se =)

Ingenting vettigt

Ingenting vettigt är gjort såhär långt heller. Känner mig bara så fruktansvärt lat idag, vetetusan vad det är som har hänt! Har sovit nu i en timme iallafall så krafterna kanske kommer snart! =) Väntar på blombudet nu till mamma bara sen ska jag hjälpa till och skala lite pärer till pärgrattängen som vi ska ha till middag.

So long!

Mammas födelsedag

Hej hopp!
Den här dagen har bara flugit förbi tycker jag! Klockan är redan halv 3 snart och jag har inte fått mycket gjort. Jag och mamma har iallafall varit ut och gått på en promenad och i samma veva inhandlat ingredienser till en marrängswizh =) Mums! Det blir efterrätten ikväll eftersom mamma fyller år!

Och jag som inte har någon present till henne, inte bra alls! Något som är ännu sämre är ju att plånboken befinner sig i stockholm, snart klar för levereans till sundsvall. Jag glömde den i mormors handväska!:(

Men men .. Ska kolla mig lite omkring och se om det finns något fint som alla vi barn kan dela på och köpa. Bäst jag sätter lite fart!

Vi hörs ikväll =)

Söndags shopping

Söndagar kan vara farliga ibland. Iallafall då man ligger i soffan med datan i knät och slötittar på lite olika hemsidor och rätt vad det är så hittar man något fint och enkelt som det är i dagsläget så trycker man bara på en knapp så är varan under leverans, snart iallafall. Detta har jag lyckats med nu! Men jag tröstar mig med att det är ett par sköna vinterskor, julgardiner och ljuslyktor jag beställt! Välbehövligt och väl genomtänkt. Bra där Elin!




Klicka för större bilder!

Gangster

Har precis varit och hämtat vilda från lägenheten för jag har bestämt mig för att sova hos mamma och pappa ikväll då mamma fyller år imorgon och jag ändå kommer att spendera hela dagen här. Och vilda ska ju inte vara alldeles ensam så hon fick också åka hit, och såklart vara med och fira mamma på hennes födelsedag imorgon!

Mamma och jag ska se på filmen Gangster ikväll. Såg just att den inte fått bra omdömen men vi alla tycker ju olika och när det inte finns annat att se på tvn så kan den lätt vara värd att se!=) Och framför alltMikael Persbrandt är med!

"Orealistisk och fruktansvärt rörig"
- säger moviezine.se
Vad säger ni om filmen Gangster?



Ha en fortsatt bra kväll!

Söndag!

Gårdagen blev riktigt, riktigt lyckad! =) Massvis med kräftor blev det och såklart massor med skratt! Precis som en kräftskiva ska vara :) Andra festligheter kom senare på kvällen men för min del blev det bara singstar, dricka läsk och peta lite i godisskålarna! De andra roade sig som ni säkert förstår med drinkar, öl och givetvis massa surr! Kul hade vi iallafall, allihop!

Nu har de åkt hem mina kära släktingar och jag sitter och laddar batterierna lite. =) Och som jag lovat, här kommer bilderna! Dock är de flesta på terje =) (Men det gör väl inget!?)

Våra goda kräftor!

Fler bilder än såhär blev det tyvärr inte!

Men visst är min nya kusin söt!?(Klicka för större bilder)

 

Nu ska jag baske mig fixa klart önskemålet för designen så jag kan skicka in den någon gång!

Kräftskiva

Vädret kunde ha varit mycket bättre men å andra sidan så är det ju tanken och maten som räknas så jag känner mig laddad ändå! :) Trots att jag sitter och småfryser lite hela tiden ..

Den lilla släkt jag har kontakt med kom igår och stannar tills imorgon vilket jag finner väldigt mysigt! Lilla Terje är så söt och ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om han får åka hem imorgon!;) Längtar som bara tusan tills min egen kommer nu! :D

Och med tanke på det så går jag in i vecka 14 idag, vad tiden har gått fort!!!:o

Bilder kommer imorgon, såklart!=)

Fredag

Så var det fredag igen och veckan hade tagit slut ...

Sitter och lyssnar på den här låten nu och njuter av att det är fredag, njtuer av att det är helg och njuter av att jag är lång ledig! :D Så skönt!

Jag, vilda och elsa har haft en skön sovmorgon och sen så har jag storstädat hela lägenheten :) Funderar på att svabba av golven en sväng också men man är väl för lat som vanligt!:p Haha. Ska iallafall ta och äta en lunch strax =) Sen i eftermiddag blir det storhandling för kräftskivan i helgen med mamma och eventuellt lite shopping.

Skriver mer ikväll :)

Ha en bra dag!

"Flyttning" pågår

Bion igår kväll var helt okej! Inte alls lik de andra beckfilmerna tycker jag men den var ändå riktigt bra! Och som jag alltid sagt: Det är gunvald larsson/mikael persbrandt som gör dessa filmer så grym! Helt klart en film värd att se för er som inte har sett den =)

Just nu pågår min och kattens lilla flytt ner till lägenheten igen! Haha. I helgen kommer det ju folk hit på kräftskiva och vi har trots allt varit här i två veckor nu snart så det börjar bli dags för oss att flytta hem! Elsa följer också med och stannar ett par nätter.

Näe, dags att packa in oss i bilen tror jag. Sen blir det ner på ica och sedan hem till lägenheten och betala räkningar! =/ Vad roligt det är när man precis fått lön och i samma ögonblick se den försvinna.. Inte!! Men sånt är livet =)

Bio!

Nu är jag avskriven från skolan och har vantar för både vintern och hösten! ;)

Får tacka Ida såklart för sällskapet på stan och den goda lunchen, måste göras om!

Nu går jag omrking helmätt efter en pizza på pappas jobbo ch väntar på att mamma ska komma in till stan eftersom vi ska på biopremiär kl 21 =) Mysigt! Något som är mindre mysigt är vädret ute, det är en enkel anledning till varför jag inte åkt moped hem idag!

Med johanna

Hej!

Har precis kommit hem från bya med johanna ;) Vi har varit ner en sväng på dannes och ätit lite lunch och sedan tog vi en promenad genom bya och köpte isglass :D Svalkande och gott i det här heta vädret! =)

Nu ska jag bara göra mig klar och sedan ska vi ut och knäppa lite kort. Förhoppningsvis får jag till en bra så att jag sedan kan skicka in mitt design önskemål och få bloggen designad så fort som möjligt! Är så less på den jag har nu ..

Uppdaterar mer senare!

UNO!

Jag, mamma och pappa har precis väckt gamla helgkvällar till liv igen, vi har spelat uno ;) Haha! Tycker faktiskt att det är ett roligt familjespel och sen tar det sin lilla tid att spela beroenede på siffror och poäng vid varje utgång.



Ikväll klagar jag inte för jag har haft det super! :)
Nu säger jag godnatt, bussen går 06.00 imorgon bitti! *gäsp*

Allt eller inget

Förlåt, men jag bara känner att jag måste! Är less på allt vad jobb heter och innebär. Har varken orken eller lusten men allt tränger ju på. Ja, hur länge orkar man egentligen? Ni som vet vad jag jobbar med vet att det påverkar en både fysiskt och psykiskt.

Pappa får iallafall presenteras som dagens hjälte! Han räddade min kväll med att hämta mig på jobbet och sedan köpa massor med chips och godis! Som pricken över i:et hyrde vi den nya wallander "tjuven" också! Fredagsmys :)

Detta nöjer jag mig med för ikväll. Är ju trots allt bara 9 timmar kvar tills jag börjar jobba igen ...

Godnatt

Torsdag

Godmorgon kära vänner och fiender.

Vaknade för ett bra tag sen och har suttit och ätit frukost fram tills nu nästan! Skönt när man kan njuta av frukosten, man får i sig så mycket mer näringsrikt när man har tid också! =) Det är inte som skoldagarna då man skyndade sig upp tio minuter innan och skulle försöka slänga i sig något.

Idag väntar jobb mellan 15.30-19.30 och sen ska jag iväg och träffa ulrica och sandra efter det. :) Ska bli trevligt, var år och dagar sedan man träffade dom sist!

Ha en bra dag!=)

wallander

Nu har jag och mamma sett ännu en wallander film och jag måste säga att jag börjar gilla dem mer och mer! Förut tyckte jag inte alls att wallander gjorde några bra filmer men nu när dem börjat gjort nya så är dom ju toppen!=D Ny favorit  :) Har hittat något att variera Beck med iallafall ;) hehe.

Såg kuriren idag! Spännande film men faktiskt så får den inte toppbetyg. Det var alldeles för mycket tortyrer för min smak, är känslig för sånt där och sitter bara och gömmer mig när det blir för mycket. :p Men i övrigt var den helt okej!:)

Annars måste jag väl säga att det här har varit en toppen dag! Hyfsad sovmorgon till 10.30. En mysig frukost stund, sedan en härlig promenad med kristin och elias :D Så söööt den lilla pojken =)  Sen jobba och sedan avsluta med en film. Life can't be better ;)




Någon fler som sett denna?

Första magbilden :D

Åh, idag hade jag så pass tråkigt så jag tog och provade att fota magen. Gick ju sådär men fick ändå till en hyfsad bild där man ser bebismagen putar ut lite :'D



Bebis mage vecka 12 <3
(v.11+3)

Tiden springer iväg

Du är på dag 81 av 280. (28,9%).
Du är i vecka 12.
Du har gått 11 fulla veckor och 3 fulla dagar (v11+3).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 199 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ojoj, tiden bara springer iväg men det är ju också helt underbart!:)
Bor fortfarande kvar hos mamma och pappa för igår morse ramlade ju mamma i trappen och bröt handleden :( Så hon behöver en extra arm lite nu och då så stannar ett tag till hos min kära mor. Katten stortrivs här också, undrar vad hon säger när hon kommer hem igen!:p Hehe.

Ikväll blir det nog bara lugnt som vanligt. Ska väl eventuellt ner till lägenheten en liten sväng och kolla lite post och sådär. =)

Jobb hela helgen

Den här helgen hade jag verkligen sett fram emot! Sköna, långa sovmornar och långa, goda frukost stunder, men så blev naturligtvis inte fallet! Igår så ringde dom vid 7 tiden på morgonen från service huset och hörde om jag inte kunde jobba mellan 7-12. Visst, klart jag kunde göra det! Med trötta ögon och hungrig mun så snabbade jag ner till jobbet och satt igång, helt utan krångel. När jag sedan slutat där så var det bara hem och äta som gällde för sedan väntade max jobb.

Idag är det samma visa igen. Kom hem från service huset för ett litet tag sen och har hunnit slänga i mig lite mat. Nu ska jag alldeles strax göra mig klar för max jobb, like always.

Hemma vid åtta ikväll men det lär nog inte bli någon uppdatering då inte :p Är alldeles för seg och lat redan nu och imorgon väntar jobb igen så syns väl och hörs då antagligen =)

Slut på sommarjobbet!

Hade inte ens en tanke på att det faktiskt var min sista arbetsdag idag förän jag såg kvittenspapperet om vikarie kortet nu ikväll, hade helt glömt bort det! Det kändes som vilken annan dag som helst. Kommer antagligen att sakna det en del. Trivdes faktiskt riktigt bra där till slut även om jag aldrig trodde att jag skulle klara av att komma ihåg alla rutiner från början, mediciner, omvårdnader, dusch, städ inköp och allt vad det har inneburit. But ...... Hey I made it! =D

Sitter hemma hos mamma och pappa nu med katten också!=) Har ätit räkor, kex och druckit läsk. Mycket trevligt! Ska alldeles strax gå och lägga mig, det känns ju faktiskt att man har varit igång sedan 5 imorse idag med!

Lönen har kommit in på kontot nu från max också såg jag. Haha, snacka om att man inte har haft tid med att slösa något onödigt i sommar, dagarna har bara gått och jag har glömt bort självaste löningsdagen!!! Skärpning på den sidan ;) Ingen bil imorgon heller så det blir inte slösa pengar imorgon heller. Blir nog bara hemma här hos moder och fader. Ska jobba på max på eftermiddagen också..

Nä, det härt vart ett långt inlägg och bara prat om ingenting märker jag nu, fast jag egentligen bara ville säga godnatt. Dags att avsluta då tror jag!;)

Som sagt, det jag ville var att säga: Godnatt!:)

Bad day

Idag är ingen bra dag för en elin. Det började redan imorse med att vilda är på en från det att man springer upp på toa och sen går och lägger sig igen. Det går bara inte att somna om! Då går man ungefär som i sömnen in till köket och ska försöka hitta något intressant till frukost vilket är praktikst omöjligt för en nyvaken människa! Så det fick bli en svag frukost. Lunchen var inte bättre den heller, en tallrik pyttipanna och en sovstund.

På detta har jag jävligt ont i magen och ska jobba kvällen, IGEN!! Jag kommer att jobba i sömnen.
Och inte nog med det så ska jag börja äta receptskrivna tabletter igen för mit ferritin värde (järndepåer)
Usch, vad jag klagar! Men en trött elin med allt detta är ingen bra kombination.

Bad day!

jobb jobb jobb..

Fick sluta tidigare idag från service huset men det var inte mycket att jubla över då jag faktiskt ska tillbaka dit redan ikväll och jobba mellan 18-21. Sen är det ju bara 3 timmar så jag lär nog överleva det, det tror jag. =) Dock så hade jag faktiskt sett framemot en ledig kväll med fotbad och hårinpackning. Men det får bli imorgon istället, hemma hos mamma och pappa! Super mysigt, undrar om man kanske kan få gå en liten stund tidigare som tack då imorn?;)

Nä, har inte tid att sitta och spekulera mer idetta. Ska slänga i mig en macka istället innan det bär av!
Och med detta så säger jag godnatt, jobb imorgonb igen mellan 7-16.30.

I found what I have looking for!

Vilken underbar dag!! Dagen började perfekt och har slutat lika så =)

Jag har hittat precis vad jag har letat efter och har fått en trevlig lunch stund tillsammans med min bror och en vän till honom. På detta så hade jag även ett underbart väder med mig! Och som pricken över i:et så fick jag med mig ett leave in balsam till håret, fotsalt och fotcréme. Så imorgon blir det storstädning efter jobbet och ett fotbad efter det! Livet har sina goda stunder =)

Klicka för större bilder

Den perfekta väskan! Rymlig och bra med fack!


Liten och smidig damsugare!



Dagen avslutar jag med en kopp te och rostade mackor framför lyxfällan!
Sedan blir det krypa till kojs så jag orkar upp till jobbet imorgon mellan 7-16.30
Godnatt =)

Godmorgon onsdag!

Nu är vi vaken här hemma och har hunnit med att äta frukost också. Skönt med  sovmorgon och vilda har faktiskt inte fört något oväsen alls nästan inatt! Helt otroligt ;)

Nu har precis mormor kommit och jag har hunnit hitta en någorlunda outfit och gjort mig klar. Mormor ska till tandläkaren och jag till stan eller birsta! =) Måste ha en damsugare och en ny väska!!

Skriver mer ikväll då jag kommit hem.




En bild på mig idag, och såhär ser jag ut i brunt föresten!=)
Inte många som sett mig i det än tror jag.. Hehe (Och en bit av hallen:p)

Jag och vilda har myskväll!

Mamma var snäll och skjutsade ner mig förut, först på ica och sen till lägenheten. Väl hemma hos mig mötte jag en glad, gosig och busig vilda på en och samma gång! Vi bestämde att vi skulle se på film tillsammans. Jag gjorde i ordning gurka med dipp och bilar till mig och en skål tonfisk till vilda. Mysigt! Till det blev det såklart en film! ;)

 
  

Klicka på de små för större bilder!



Här är vi, jag och min lilla vilda kisse!

Hos mamma & pappa

Hejsan! =)

Sitter hos mamma och pappa nu och är alldeles nyäten. När jag fick höra att det var fiskgryta till middag kunde jag inte låta bli. Dels för att jag ska äta det 2-3 ggr i veckan och sen är jag ingen hejare på fiskrätter så då passade det bra att bjuda in sig här ikväll!;)

Ska alldeles strax åka ner till lägenheten och katten men först måste jag på ica en sväng tror jag. Det behövs åtminstone införskaffas tuggummi! Hehe

Vilda hilda

Gokväll!

Har inte haft någon tid alls över till att sitta med datorn nu den senaste veckan och därav anledningen till att ni inte kunnat läsa några nya inlägg här!

Allt är bra med oss iallafall! :) Katten har fått ett namn och det är vilda, jag har skrivit in mig på mödravårdscentralen och lägenheten har fått en ny soffa! Det kan väl inte bli bättre? ;)

Nu sitter vi och tittar på beck jag och vilda. Blir strax kvällsfika i nyhets pausen och sedan borsta pluggarna i käften och lägga sig ner framför tvn igen och titta klart på beck!

.. Om man nu lyckas hålla ögonen öppna vill säga, godnatt.


Psst! Bilder kommer vid tillfälle och tid, om ni inte redan hunnit hit till oss och kikat irl!=)


En ny familjemedlem!

Godmorgon!

Igår kväll hämtade jag äntligen hem min otroligt fega men också väldigt söta nya familjemedlem;) Hon är så nyfiken på allt och igårkväll trodde jag aldrig att hon skulle komma fram men efter att jag lagt mig i sängen så var hon på upptäcksfärd ett bra tag och sedan kom hon upp i sängen och la sig och sov där! Så mysigt..


Vad ska jag heta!?

Nu sitter jag och min namnlösa katt och väntar på en soffleverans! :D Tror jag ska läsa veckorevyn som kom med posten alldeles precis medan jag väntar på soffan =)

En toppen morgon!

Det här har verkligen varit en riktig toppen morgon! Jag och Elsa låg kvar länge i sängen tillsammans med datorn och sedan myste vi ett tag bara vi två tillsammans =) Hon är så söt när mamma inte är hemma;) Haha, annars när hon är hemma är hon bara med henne! Taskig hund ibland också med andra ord..  ;p Hehe!

Gjorde en riktig kanon frukost också, nästan enligt tallriksmodellen! ;) Det enda som saknades var ett glas apelsinjuice, annars så! Efter det en härlig promenad och sedan en uppfräshande dusch på det! Så borde alla dagar vara =) Man blir så mycket piggare och har en otrolig energi sen!

Nu väntar jag bara på mamma så ska vi åka och kolla på kissen sen!:)

Söndag

Godmorgon alla morgonpigga =)

Har legat och dragit mig i sängen ett bra tag nu med hopp om att somna om men icke, idag skulle vi upp tidigt! Kanske lika bra det för jag har en del saker att uträtta under dagens gång!=)

Igår så var jag och pappa ner till lägenheten och var där en bra stund och grejade på med allt från möbler till porslin. Fint blev det! Det tog nästan hela dagen lång så när vi kom hem till mor och far igen blev det bara slappa framför tvn fram tils 22 då det var läggdags.

Dagens schema! =)
- Göra en god frukost
- Ut och gå med Elsa
- Duscha och göra mig klar
- Åka och kolla på katten!
- Hem och äta middag
- Bio kl 18.00!

Jag är väldigt nöjd med schemat än så länge! =)
Skriver något ikväll om hur dagen varit.

Lördag

Du är på dag 64 av 280. (22,9%).
Du är i vecka 10.
Du har gått 9 fulla veckor och 0 fulla dagar (v9+0).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 216 dagar kvar till beräknad förlossning.

Fostret: Nu är embryoperioden över. Moderkakan gör sig redo att ta över näringstillförseln. Det tar dock ett par veckor för moderkakan att mogna innan den kan överta gulkroppens funktion. Fingrar och tår är helt åtskilda och smaklökarna börjar bildas. Nu kan man skymta början till alla 20 mjölktänderna. Äggstockarna eller testiklarna är utvecklade. Rörelserna är kraftigare och fostret börjar kunna ändra läge i livmodern. Den lilla svansen har försvunnit och huvudet får alltmer mänskliga drag. Fostret har ett ansikte med spädbarns-profil. Hög rundad panna, liten uppnäsa och en mer markerad haka.
RSS 2.0