Still

Tvmöbel och hallmöbel fortfarande till salu! :)

Godnatt.

Idol

Myspys ikväll, dock så är filmen vi hyrde igår, som vi ser nu ikväll istället, inte alls lika bra som vi förväntat oss! Rickard ligger iofs kvar på samma plats och glor vidare, men jag fick nog. ;)

Har haft en super trevlig kväll iallafall, som vanligt! God mat, tre rätters fick vi till och med, och såklart trevligt sällskap! Man kom hem därifrån mätt i magen som alltid. Och Casper han somnade på tio sekunder ikväll han, trött liten älskling

Idol ikväll igen också, heja Olle och heja Freja säger jag bara! Sååå jääävla grymma båda två! Så dem får min röst. ;) Blir spännande och se hur det hela slutar, för om jag har försått det rätt så ska juryn utse de fyra wild carden ikväll också? Jag vet iallafall två stycken som jag skulle vilja se gå vidare av juryn, och de är Jonathan och Janine!
Fan, man vet ju aldrig hur juryn väljer, det som är de svåra.. Oftast brukar de inte riktigt stämma överens med vad man själv tycker. Hur som helst så tycker jag att vi har många grymma med det här året och jag tror att det kommer bli en kanon höst oavsett vilka som blir vald av juryn, för dem som har gått vidare hittills är verkligen värd det!

Dagens Casper

Casper idag, 30 september.
I sin nya dress från lindex.

I'm the winner

Åh, jag vann dessa ur söta byxor på tradera!
51 kr plus frakt.

Middag

Idag är vi bortbjudna på middag hos svärmor och svärfar :) Ska äta nån fisk som som dom lyckats få på kroken igår, så det ska bli spännande o se vad det är för nåt och hur de nu kan smaka! Casper får Pasta Italienne med skinka han!

Ikväll blir det idol som vanligt ;) Tänker inte missa ett enda program i höst har jag bestämt mig för! Imorgon så ska jag mysa med mig själv framför det, Casper ska vara hos gammo. Hon vill ha lite tid med honom innan vi åker till Sundsvall ett tag som vi gör på onsdag! Så jag tänker rodda upp med chips och godis, samt ta nåt glas av rosé vinet som vi köpte förra helgen men ej blev öppnad!

Näe, nu ska jag packa ner Caspers mat och lite blöjor innan Rickard kommer.

Intensivt

Idag har jag nog hunnit med allt som jag skrivit upp på min "göra lista" i veckan.

- Anmält Casper till en ny barnavårds central.
- Sökt dagisplatser och fått dem godkända.
- Bokat besiktningstid för lägenheten.

Har fått napp på lite möbler också, får se hur det går!

Nu ska lilleman få sova en sväng :)

Gips avgjutning

Caspers vänstra fot och högra hand.
6 ½ månad.

Möblerna igen, FOR SALE!

Bättre bild på tv möbeln!



Hall möbeln, försökt leta reda på en bättre bild där med.
(Bortse från korgarna)
Men tror att den syns hyfsat här ändå. Lagom liten praktiksk förvaring
Två små plan uppe, och ett större nere.




Och högskåpet är detta skåp, 202 cm hög.
Färg: Ekfaner

Med passande glasdörr med detta motiv:



Också sängen som sagt.
Sängstomme plus gavel,
finns intresse för själva sängen med madrass går det också mot annat pris.
Även nattduks bordet kan medfölja.



Priser?

Allt går ju att diskuteras, men som utropspris:

Tvmöbel: 500:-
Skåp: 400:-
Hallmöbel: 200:-
Säng: 600:-

Så, lite bättre bilder och beskrivnigar :)

Vid intresse lägg en kommentar här,
eller skicka ett mail till:
[email protected]

En liten snabb visit

Ja, hade lite bråttom vid förra inlägget så fick bara slänga in ett lite snabbt. :)

Som sagt så har vi iallafall varit på en shopping runda idag med gammo. Riktigt trevligt faktiskt, hon ville ha smakråd på en klädsel som hon nu har införskaffat sig till dopet på lördag. Då ska vi ju till linköping och kika på lilla astrid som ska döpas! Mysigt med dop :)

Varför jag hade bråttom var för att vi skulle iväg och handla iallafall, och det var väl inte jätte akut precis men när Casper är grinig så vill man gärna komma iväg så fort som möjligt, för åka bil är lugnande för honom.

Vi handlade iallafall och jag hämtade även ut ett paket från H&M, också hyrde vi en film, vad den nu hette, och därefter så hälsade vi på svärmor och svärfar och även anna-karin och elliot som var där! Drack kaffe och fikade ;)

Nu är vi nyss hemkommen därifrån och Casper håller på att äta välling. Så han ska snart nattas och för oss blir der som vanligt idol ;) Och sen filmen förstås!

Shopping

Gör ett snabbt inlägg med bilder på dagens shopping.



Två coola dressar, body plus byxa och lite basic från lindex.

TILL SALU

Tänkte lägga ut lite bilder här på bloggen om nån av er skulle vara intresserad.

Sängstomme med gavel
Kommer från IKEA, finns ej kvar i sortimentet.
Passar till en 140 cm säng.




Tv hylla, liten men med gott om plats för filmer och prydnads saker!
Den vita. Även den från ikea

 

Högskåp med glasdörr. 202 cm hög
Färgen ser ni på bilden ovanför, till vänster. EJ VIT



Närbild på dekorationen

Hallmöbel från ikea

Skötbord: Sniglar.

 

Design

Sitter och fixar med designen igen, skulle vilja göra en helt ny men vet inte om jag orkar ikväll alltså. Tar ju sån tiiid. En ny header är på plats iallafall men inte riktigt så bra placerad kanske, men orkar inte leta i stilmallarna ikväll känner jag. Usch och fy!

Nu tänker jag svulla chips och lägga datan på sin plats, där får den vara resten av kvällen!

Bad!

God afton! :)

Jag och Casper har haft en relativt lugn dag, kom inte iväg nånstans mer än på coop när vi var ensama. Men direkt när Rickard kom hem så åkte vi och badade i bro, gissa om jag blev glad ;) Haha, jag var nog gladare än Casper! Men han älskar såklart också att bada och roligast av allt är att han får kolla på nya människor och försöka prata med dem, han ääälskar verkligen människor. Lill skit :)

Roligt hade vi iallafall, och vi var väl där cirka en timme. Vill väl inte vara så mycket längre heller när man har Casper med sig, då det är klour i vattnet osv osv .. Men alla var nöjda och glada när vi for hem, till och med Casper :) Lite grinigt när vi kom innanför dörren bara men efter lite välling så blev han sig själv igen och nu sover han för natten.





Rickard sitter och kollar på hockeyn, aik-djurgårn och aik leder faktiskt ;) Hihi. Roligt att retas med han! Och vad det gäller dessa lag och konkurensen i släkten så kan jag säga att jag bryr mig inte om Casper blir djurgårdare eller gnagare, det där får killarna sköta ;)

Tänkte väl kolla på Idol om man får se nått för herrn. Men det viktigaster är ju faktiskt att se vilka som går vidare, och innan 22:40 så får jag väl hoppas att jag får ha tvn en kvart. Haha!

Jag hjärta dej

Minus bad, plus blomma

Nu fick man helt plöstligt vääldigt mycket att tänka på.
Men men, allt brukar ju lösa sig till det bästa till slut ..

Blev inget bad med Anna-Karin och Elliot idag iallafall, Elliot var dålig. :( Tråkigt men ännu tråkigare är det ju om han inte kan njuta av badet så vi får ta det en annan dag! Dock så var jag väldigt laddad för bad idag så nu försöker jag få med mig Rickard ikväll, eller direkt när han har kommit hem men får väl se hur jag lyckas med det. ;)

Lite fint till köks fönstret fick vi med oss hem från coop idag iallafall :) Två stycken såklart!




Min älskade son!

Nakenfis på fällen :)

Frukost

Imorse innan Rickard åkte till jobbet så tog han och stekte kantarellerna vi fick av hans mamma och pappa igår. Smör stekta kantareller är ju bara sååå gott, och på ett par rostade mackor gjorde dig peeerfekt!


Tänka sig
vilken karl jag har :)
Vilka vaknar upp till en sån här frukost en tisdag morgon?

Casper och Rickard är helt klart det bästa jag har! Älskar mina killar

Uppe tidigt

Uppe tidigt idag igen, har knappt vaknat. Satt och funderade på om uppe stavades med ö eller u. Haha! Nej, jag har inte svårt för stavning, är som sagt var bara nyvaken och jävligt seg.

Casper kryper omkring här på golvet och det är väl snart dags för en sovsväng för honom igen. På morgonen är det alltid så, klarar sig cirka en eller två timmar sen behöver han ladda batterierna igen :)

Idag ska vi iallafall iväg och bada med Anna-Karin och Elliot igen! Super mysigt. Funderar även på om vi ska ta en sväng till öppna förskolan och kolla om gips gjutnigen av hans en hand och fot är färdiga. Men tveksamt, så kanske lika bra att vänta till imorgon!

Roddat undan

Blev en plock kväll här i väntan på idol "finalen".
Tog bort alla madrasser, tvättade påslakan osv.
Så nu är det mer yta att röra sig på, men lite "mindre mysigt"
Missförstå mig rätt men det är rätt mysigt när det är lite trångt, ibland!

Ja, angående idol så jag kan ju inte säga att fel gick vidare.
Men tycker man borde rösta mer på dem som är bra och kan utvecklas,
och inte den som var bäst för kvällen! Men så tänker väl inte svenska folket,
det är kanske mer juryns uppgift! Hoppas de tänker till. :)

Nu ska vi försöka hålla oss vaken till Felix stör en injengör.

IDOL

Så var det dags för svenska folket att göra sin röst hörd ännu en gång, men denna gång i IDOL. Jag vet vilka mina idoler är, vilka jag vill ska gå vidare ikväll! Chris och Linda har sin charm också, men mina röster lägger jag på Janine och Jonathan. Bomb säker på att jag vill ha bort Madde och Sebastian iallafall!

Som sagt, go Janine, go Jonathan!





Vilka får era röster?

Graviditets frågor

När fick du reda på att du var gravid? 30 juni 2009
Blev det en chock? Ja, faktiskt. Hade ett test hemma som väntade och en dag tänkte jag bara "äh, jag gör det" och när jag satt där och väntade på svaret så hann jag bara kolla bort och sedan kolla igen, och då stod det "GRAVID"!
Hur gammal var du? 19
Hade du mycket halsbränna? Ingen alls
Spydde du mycket? Nja, i början bara. Väldigt tidigt.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Näe, det mesta gick att äta.
Hade du mycket foglossning? Jaa, på slutet. Usch!
Hade du sammandragningar? Ja, det började väl vid vecka 30 ungefär...
Ditt sf mått som störst? Oj, kommer inte ihåg. Men något säger mig 33?
Har du fått bristningar? Nix, bara lite efter amningen på brösten.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Först trodde jag att det var en flicka, men veckorna innan bf så blev jag bomb säker på att det var en pojke.
Vad hoppades du på? Ett friskt barn såklart!
Hur mycket gick du upp i vikt? 11 kg
Hur ser du på graviditeten idag? Jämför jag med många andra så var den väldigt,väldigt enkel.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Att vattnet gick, täta värkar och få åka in, ta eda och sedan få föda rätt fort. Men det blev ju lite tvärs om :p
Gick du över tiden? Nix
Födde du för tidigt? 3 dagar för tidigt
När började din förlossning? Åkte in lördags kväll och blev igångsatt söndag runt 11 tiden.
Hur lång tid tog det? Från och med att de satt värkstimulerande dropp så tog det 9 timmar.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 1,5 cm. 3,5 cm morgonen därpå.
Vad tyckte du var jobbigast? VÄRKARNA! Usch, trodde ryggen skulle gå av.
Var du rädd för något? Ja, att jag inte skulle komma där ifrån levande. Haha! Och såklart när alla läkare sprang in och ut ur förlossnings salen och gjorde massa prover och inte sa något..
Grät du? Ja, jag skrek och jag frågade om jag inte kunde få hoppa av..
Skrek du? Ja, som sagt!
Tog du nått smärtstillande? Lustgas och eda
Blev du sydd? Japp
Dragen med sugklocka? Näe
Hur många var inne i förlossningsrummet? Oj, mamma, mormor, en läkare, en usk och två barnmorskor tror jag.
Hade du någon nära med dig? Mamma och mormor
Hur stor var bebisen? 51 cm och 2878 gram
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta? Casper. Karl Casper Emanuel
Hur ser du på förlossningen idag? Ja, hur ska man formulera sig? Det var väl inget konstigt med den egentligen. Det som skiljer sig från det normala var väl att jag blev igångsatt och att Casper damp på hjärtljuden, och såklart alla dessa prover som gjordes men som jag ännu inte fått svar på ..
Var det värt det? Utan att tveka JA! Casper är såklart det bästa som har hänt mig och jag har aldrig någonsin kunnat föreställa mig hur underbart det är att vara mamma på både gott och ont.

Slut på veckan

Nu har man myst färdigt för ikväll känns det som!

Har kollat på ensam mamma söker och nu efter det på en av irene huss filmerna som går varje söndag på femman ett tag framöver, dock så börjar det väl närma sig slutet. Tror denna, eldsdansen, är fjärde eller femte filmen? Även fast man sett dem ett x antal gånger förr så blir det så att man ser dem ändå på tvn. Lika så när beck och wallander filmerna gick ..

Casper vaknade till för en stund sedan också och var jätte ledsen, men han slog aldrig upp ögonen, inte ens när man plockade upp honom, så antar att han bara drömde. Nu sover han igen iallafall, filten på huvet och en nalle i vardera hand, kan väl inte bli bättre. :)

Så nu kallar sängen även för oss!

Imorgon startar vi nog veckan med att gå till öppna förskolan, och ta en sväng till scrap booking butiken för att köpa lite stufs till Caspers foto album som jag själv klistrar och skriver i! Roligt att även ha sådana minnen som är gjort alldeles på egen hand, självklart har han en "mitt första år" bok också, där skriver och berättar man ju mer och får plats med bara några enstaka bilder.

Tomt

Nu har mamma och pappa åkt hem igen efter en super mysig helg nere hos oss! Det blir alltid lika tomt efter att de åkt och rastlös blir man, men som tur är så har vi redan en bokad resa upp att se fram emot! För att vara ganska exakt så är det 10 dagar kvar, den 6 oktober åker jag och Casper tåg upp och myser. Innan det så har vi en lördag i Linköping att längta till då lilla Astrid ska döpas!

Vi sysselsatte oss iallafall ganska bra i eftermiddag, för att inte bara gå hemma och känna att det är tomt. For en sväng till Kattis och Nisse och där stannade Casper ett tag medans vi var iväg och pantade och handlade lite till veckans mat. Där efter följde jag med Kattis på gympa, jobbigt men roligt! Längesen man var iväg och tränade på riktigt i grupp. Men nu får man iallafall sätta sig framför tvn med gott samvete, och dricka lite cola light ;) Kanske ska plocka fram salta pinnarna också? Eller näe, dom får vänta till i veckan när man börjar känna sig riktigt sugen. Har ju faktiskt kyckling korv i magen nu sen inte en så lång stund tillbaka.

Älskade du

Älskade, älskade du!
Mitt hjärta, mitt allt.

Maaat

Mat, ge mig mat!
Har precis beställt mat nu och väntar på att det ska plinga på dörren. En kebab tallrik till mig själv och en hawai till Jennifer! Gifter sig nog fint med vinet vi köpt och aldrig någonsin smakat förut! Men enligt mig så smakar väl de flesta vinerna ungefär lika, vissa är bara lite mer kryddiga eller är torrare än någon annan. Så det blir spännande!

Lilla sjuklingen ligger så sött i sin vagn och sover. Är inte så pigg på att äta heller lill stackarn. :( Men så länge han är glad och sover som han ska så får han väl bestämma själv, iallafall när han är sjuk! Då är det okej att bryta rutinerna ett tag.

Mor och far är väl här om två timmar också, och Rickard lika så! Då blir det smaska på chipsen och knapra choklad! Kan knappt hålla mig! Fredags mys i sin enkelhet. Inget att tillaga, inget som tar tid.

Som pricken över iet så blir det sista uttagningen till Idol ikväll också! Dock tycker jag att det knappt är någon som har talang i år, men må de bästa gå vidare! Man får väl följa fredags finalerna framöver så hittar man säkert någon favorit, blir ju helt annat när det väl drar igång och när man kan se hur de utvecklas.

Näe, nu får pizza budet ta och komma!

Föresten, förlåt mig för dålig uppdatering med bilder. Men det blir inte så mycket sånt nu när lilleman är sjuk..

Jeff på besök!

Ja, nu är besökare nummer ett här iallafall, Jennifer :)
Hon har varit på en studie resa i Stockholm så hon stannade såklart här nere så hon kom redan vid ett tiden idag. Tog oss iväg till coop och handlade, mesta dels frukost till i helgen. Sen kom svärmor och Anna-Karin på besök ett tag, med sig hade dem bullar så det blev fika och kaffe till!

Nu är vi ny duschade och ska bege oss upp mot centrum för att köpa en flaska vin och dela på! Till det chips och choklad, men först pizza till middag! ;)


Bra natt, faktiskt!

Casper har sovit oförskämt bra inatt måste jag säga! Jag hade förberett mig på mycket värre.
Han somnade som sagt i bilen och vi bar över honom till sin säng och där sov han till ungefär tolv igår kväll. Då ville han komma upp och gosa ett tag, också fick han lite välling eftersom han inte åt så mycket inne på barn akuten. Sen somnade han om runt två tiden och vaknade till vid fyra igen, men då var det bara att lägga till honom lite och ge han nappen samt smeka lite på huvudet så somnade han om och sov till runt halv åtta! Jag lyckades faktiskt somna om och vaknade igen vid halv nio och då satt han på golvet och hade väl fått nog av sina leksaker för en stund :)

Nu sover han ute i vagnen igen, han sover bäst ute.
Jag har betalat de räkningar man gått och gnagt av sig naglarna för så nu är det äntligen gjort! Väntar bara på hyran men det är ju typiskt nordeken att skicka ut dem typ en dag innan avin ska vara betald..

Näe, nu ska jag se om det finns något ätbart i kylen som tilltalar mig ;)

Sjukling

Casper har blivit värre med sitt sjuka jag.
Han har nu fått hosta och är enormt hes!

Så idag fick vi åka in med honom igen, men dom hittade inget som ansågs vara "farligt" eller något att sätta en diagnos på. Men hem kom vi iallafall med en host medicin så det känns bra, slipper han hosta nätterna igenom.

Nu är vi hemma igen iallafall och Casper sover, får se hur det håller i sig. Han vaknar säkert ett par gånger och vill äta nu när han är sjuk. Djungel djuret hugo är framtaget också så vi kan se lite på tv när han vaknar, det tycker han är mysigt. :)

Imorgon kommer mamma och pappa och storebror med sin Jennifer :) Mysigt!

Rensning

Här rensar vi förråd!
Ut ur ett, in i ett annat.

Det går väl hyfsat iallafall, allt är det förråd som det ska vara!
Dock ligger nu en heeel del på golven. Och det är långt kvar till sängdags.

Men man får lite gjort iallafall, och det är väl på tiden.

Skön kväll

Ikväll har jag bara gjort precis vad jag förtjänat

- En lång, varm dusch
- Köpt nalle till Casper och hälsat på (gammo är barnvakt)
- Svullat pizza
- Sett på idol och ätit godis

Inte rört en enda disk pryl och ingen tvätt! Underbart.
Man behöver se bort från allt de där nångång ibland.

Som avslut på kvällen blir det nu mys med älskling och film!

Barn akuten

Idag är vi inte så kaxiga, varken jag, Rickard eller Casper.

Casper har haft en fruktansvärd natt och bara skrikit och skrikit, likadant som när han blev stucken! :( Vid halv tre tiden inatt hade han skrikit i fyra timmar och då fick jag nog, ringde barnakuten och dem bad oss att komma in eftersom han skrikit så pass länge och inte blivit så mycket bättre av smärtstillande.
Väl där inne hittade dom inget som var konstigt iallafall, det pulserade väl antagligen i fingret och gjorde ont. :/ Men dom gjorde massa koller vilket jag är tacksam för. På vissa sjukhus så går det ju så jävla fort och när man kommer hem så har dom inte kollat allt också visar det sig vara nått dom inte kollat på.
Så plus till astrid lindgrens barn sjukhus :) Fick väga han också och vågen stannade på 7910 gram! Stora killen.

Han tvärslocknade iallafall i bilen påväg hem och sov hela vägen, så fick bära honom liggandes in till sin säng och där sov han till åtta imorse ungefär :) Fick lite gröt eftersom han ratar vällingen och nu har han sovit sen 9 igen.. Märks att han inte sovit något sen 11 igår morse. Knappt iallafall, tre timmar fick han väl ihop på kvällen mellan 19-22 innan det drog igång.

Jag har väl sovit 2 timmar sammanlagt så runt ett tiden ska jag lämna Casper till gammo så ska han få vara där inatt så jag och även Rickard får sova lite :) Han är så trygg där så om det skulle vara nåt där så är det ingen fara.

fyndat

Har trött fyndas lite via H&M's shop online sida!
Me like.

 



Okej, pyjamasen var inget fynd, alltså ingen rea, det erkänner jag!
Men vem behöver inte en ny pyjamas till hösten?
Inte lika mysigt att krypa in i en urtvättad pyjamas som i en ny i höst mörket ;)

Perfektionist, javisst!

Ja, jag hade ju lovat mig själv en lugn kväll men perfektionist som jag är så var jag bara tvunget att städa av lite!Hatar när det är rörigt och det blir minst sagt väääldigt stökigt när man har barn, för att inte tala om golven. Var kommer allt skräp ifrån?!
Så det blev några varv med damsugaren samt lite med skurhinken. Blir rätt söligt speciellt där Casper äter för han tar gärna skeden och skvätter lite och ibland spottar han ut maten också, och sitter väldigt ofta med huvudet ner och kollar mot golvet.

Men nu så, nu är det städat och klart. Diskmaskinen och tvättmaskinen går så snart är det fritt även på dem ytorna av lägenheten! När det är färdigt så blir det film verkar det som. Och lite natur godis och coca cola light till :D

Imorgon vet vi inte alls vad vi ska hitta på? Tror vi tar en skön och lugn dag hemma :) En sväng till centrum också, skicka ett tradera paket och köpa nattvällingen, eller om jag ska prova med fullkornsvällingen? Den är från 8 månader, men va tusan.. Allt blir väl vad man vänjer dem till? 8 månaders matburkarna äter han redan och även gröten är från 8 månader med smak av päron/äpple/aprikos och det funkar jätte bra!

Geting stick

Trodde vi var fri dessa förbannade getingar nu vid den här tiden, men icke!
Casper hade oturen att bli stucken, getingen kröp gå golvet och Casper ville såklart "leka" med den. Och sen upptäckte jag att stickan hade fastnat i hans tumme och aldrig någonsin hade han skrikit så mycket förr! :( Han var alldeles genomblöt av svett och skrek så han hostade och höll på att tappa andan. Lill hjärtat! Han fick en alvedon och sen gick vi ut på promenad i vagnen så han fick lite frisk luft.

Mötte Anna-Karin och Elliot
efter vägen och gick upp till centrum och åt lite lunch :) Sen gick vi och köpte tandborsten och även en bamse tandkräm. Så ikväll ska han få använda tandborsten lite och vänja sig!

Jag längtar efter mat och en dusch, sen blire tidigt i säng ikväll! Är sååå trött. Casper också för den delen, han har inte sovit sen 11 imorse :/

Blir nog inga fler uppdateringar idag iallafall. Ha de bra så länge!

Öppna

Lilla killen min ligger i vagnen och sover igen. Han sov bara en kort stund förut men det berodde på blöjbyte, vem vill sova med bajs i blöjan? Så han var vaken knappt en timme och nu har han sovit i drygt en timme så han vaknar väl snart. :)
Då blir det välling för honom och sedan ska vi bege oss mot bussen för att möta upp Anna-Karin och Elliot för en lunch i centrum och sedan bär det av mot öppna förskolan för lite lek och babbel med andra mammor.

Tänkte även köpa en tandborste till Casper idag, har hört att det ska vara bra att borsta när dom har tänder på g och för att dom ska vänja sig. Frågan är ju om man ska ha en barn tandkräm också, någon som vet? Halksockar får vi införskaffa en annan dag. Har han börjat resa sig nu så är det väl tid nog att köpa det så han inte halkar lika lätt! Nu har han bara två stycken tror jag, plus ett par mockasiner.

Gåvagn hade jag ju skrivit upp på önskelistan till tomten, men fortsätter han såhär så får vi nog köpa den lite tidigare. Inte riktigt än kanske, men om någon månad så. Man märker väl när det är dags :)

Nu är han vaken, välling!!

JAG ÄR SÅ STOLT

Stolt mamma! :-)
Casper ställer sig upp själv mot saker!!

Han gjorde det för första gången igår kväll mot grinden som vi precis hade monterat upp. Jag går ner eftersom Rickard skulle natta Casper men så hör jag Rickard ropa "Elin, kom!", inte så jätte ivrigt så jag fortsätter att pula på med det jag höll på med och sen så skriker han igen "Kolla då, han står ju upp. Han ställde sig själv, han drog sig upp!!" Gullunge :D Filmade han en gång till sen men orkar inte lägga upp nå klipp, det finns på facebook för intresserade :)

Och imorse stod han upp i sin säng och ropade på oss. :)
Hihi lite nyvaken kanske, så ser lite chockad ut av blixten,
men han var så glad så!



Casper idag; Ska resa sig mot allt som finns!
Här är han påväg upp, kämpar för kung och fosterland ;)

Kalas!

Igår var vi iväg på ett litet party hos brundinarna för att ännu en gång fira kattis 28års dag! Riktigt trevligt hade vi det och god mat fick vi också, som alltid när vi är där. :)
Blev nån cider och även lite mousserande vin, men sen sa min förbannade mage ifrån på nåt också, precis som vanligt. :( Kan ju fan inte äta nånting längre känns det som, gaaah! Så jag fick gå och lägga mig. Låg och vred och vände på mig ett bra tag för det bara sveeed i magen, uscha! Men till slut så bestämde jag mig för att plocka upp Casper och ha honom bredvid mig. Tog hans hand och somnade direkt. :) Älskade lilla barn, utan dig är jag ingenting! Du blåser bort alla besvär bara sådär.

Nu är vi hemma igen iallafall, efter en vrål frukost där! Amerikanska pannkakor och nybakat bröd, muuums! :) Nisse, han är bra han ;)

Casper sover nu iallafall och så snart som han vaknat så ska vi bege oss iväg mot val lokalen och göra våra röster hörda! Om jag nu får rösta det vill säga.. Ska ju egentligen rösta i Matfors, menmen! Sverige blir säkert bra utan min röst annars också, hoppas jag. :D

Mannen i huset ska äntligen ta och montera upp grinden också! Det är ju inte en dag för tidigt. :)

Ny bilstol

Nu har vi uppgraderat oss till en större bilbarnstol.
Babyskyddet börjar snart att ha gjort sitt. :)

Babyland hade kampanj på denna bilstol. 2195 :- Som hittat!!
Sparat in på en tusing, kan ju inte bli bättre. Ord pris alltså 3195 :-



ME LOVE!

Den föll mig precis i smaken med färgen och bara märket säger ju sitt!
Akta graco är för mig ett känt märke och med super kvalitet!

Badhuset

Ikväll är jag verkligen INTE på blogghumör :/
Jävla skit laktos mage man har fått! Usch.

Badhuset var verkligen jätte fint iallafall och Casper tyckte att det var hur kul som helst! Dit ska vi fler gånger. Och nästa gång måste jag ta med mig kameran och knäppa kort. :)

Nä nu tänker jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv.
Se på IDOL ska jag såklart göra! Kanske man glömmer bort magen en stund.

Sovmorgon, wie!

Blev nån timme längre idag än igår iallafall ;) Underbart!!

Nu har vi precis stigit upp, Casper sitter och studerar sina nya leksaker.
Glömde ju även att säga att en av dem valde han själv ;) Fast det var en skallra.

Och vad ska man ta och hitta på idag då tro?
Rätt så pank känner man ju sig, så vi får se.
Snart helg iallafall och då är Rickard med oss om dagarna igen :)

Påfyllning Casper önskelista

Till tomten!

Fyndat

Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med svärmor och Casper såklart. :)

Först kom hon med en hokus pokus stol, roliga stolar de där!
Så den har jag skrubbat och grejat på med ikväll tillsammans med henne.

Var även iväg en sväng på nån slags second hand butik, och fyndade leksaker!
4 stycken för 50 kronor, helt sjukt(!!). Alla från fisher price dessutom.


Ett flygplan, en lastbil, ett lok och en lite större lastbil.



Dessa kommer han garanterat att spendera många roliga timmar med! :)

Slutspurt!

Nu är mina tradera objekt på slutspurten :)
Cirka 4 timmar kvar till avslut!

Buda här!

Tossor, mössa, vantar
http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118415340

Kanin overall
http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118416152

Öppna förskolan

Igår hade jag verkligen ingen lust alls att laga mat och jag letade å jag letade efter något enkelt recpet, men som vanligt när man kollar i riktiga recept så står det "Snabb och enkel maträtt" men det är ju lik förbannat sjuttioelva olika ingredienser som man ska slänga ner och kryddor som man inte alls har hemma!
Så middag i sin enkelhet: Steka köttfärs och krydda den, ner med matlagningsgrädde, koka ris och rör ihop. Gudars så gott det blev! Sitter här och äter resterna nu, Mmmm! Gott!! Man skulle väl kunna kalla det en risotto :)

Vi var på öppna förskolan en sväng idag också. Inget att göra hemma så jag bestämde mig för att besöka det. Många trevliga mammor och söta kompisar till Casper! Dit kommer vi absolut att gå fler gånger :)

Vaken tidigt

Casper tänkte inte somna om i sin egen säng imorse minsann och jag vägrar ha honom i min säng innan grinden åkt upp då jag vet att han tar sig ur sängen utan problem och kan krypa omkring, utan att jag vaknar! :/

Så här är vi vaken tidigt  :) Lillen kryper omrking på golvet och leker och är nöjd än så länge, när han börjar tröttna så lägger jag honom i vagnen som vanligt. Han sover minst lika bra där som han gör i sin säng.

För mamman blir det väl en frukost så snart som han somnat. :)

Pant

Jaha, den här kvällen har spenderats lite till bloggdesign. :)

Just nu håller jag på med en till Caroline, har lite idéer men vi får se vart det slutar nånstans. Som vanligt använder jag mig av picnik, en mycket enkel sida att förstå sig på med många roliga funktioner! Nästan som photoshop, använder man sig av ett prenium där så är det exakt som photoshop.

Casper sover lite oroligt så ska bli spännande att se hur natten går.. Blev lite rörigt när vi var iväg på kalas och han fick en skvätt välling där, skulle ha gett han välling som vanligt kl 15 och burkmaten vid 18. Menmen, ingenting skadar att testa så funkar det inge bra så vet man det till nästa gång. :)

Nu ska jag också krypa ner under täcket så man har lite energi till imorgon! Inga planer alls än så länge, men tror att det blir en skaplig promenad iallafall och göra sig av med all pant man har. Har stått ett par påsar i hallen ett bra tag nu och idag upptäckte Casper dem och det slutade i att det låg pantburkar över hela lägenheten. Finns inga leksaker nära till hands så skaffar man sig det! Skitunge ♥

Kalas!

Ikväll har vi varit iväg på ett kalas för
Caspers gudmor och min moster (som jag kallar henne)
Kattis fyllde 28 år, vi kom där ifrån med en smaskig
kolatårta med smak av apelsin nersmält i magen! :)












Lite blogghjälp

Idag har jag angripit som lite blogg hjälp ;)

Idas blogg har jag hjälpt henne med arkivet.
Och Malin har fått en helt ny design, headern har hon själv gjort. :)

Kul att kunna hjälpa till lite ibland!
Ja, så om det är någon som behöver lite hjälp så släng in en kommentar ;)

Frysen full

Ja, då hade vi äntligen fått ett bullbak överstökat, och i väntan på att degen till bullarna skulle jäsa så passade vi även på att göra lite choklad bollar! Det tar ju inte precis någon extra tid då det varken är avancerat eller särskilt konstiga ingredienser som man gör det på så det mesta fanns hemma.

Tre fulla påsar med bullar i frysen och en bytta med choklad bollar i kylen! Och såklart en bullpåse som står framme. :) 

Casper sover så gott i sin nya vagn så jag passar på att dricka dagens första kopp kaffe, den sitter så fint så! :) Givetvis har jag varit och nallat lite ur bullpåsen också ;) Vem kan inte låta bli att göra det?!

Ikväll svänger vi troligtvis förbi Kattis&Nisse en sväng och firar födelsedags "barnet", den först nämnda av dem blir hela 28 år idag ;) Undrar om det slinker ner ännu fler bullar där då tro? :D

Nu är det någon som stökar runt i vagnen, nån som är vaken kanske?

Bullbak

Godmorgon! :)

Ingen sovmorgon idag inte men däremot Casper hade tagit en rejäl sovmorgon och sovit enda till 08:15! Skitunge, han ska ju sova lääänge här med men icke sa nicke. Tror han vaknar av Rickard alarm här på mornarna :/ Menmen, han somnar ju om efter lite välling iallafall, men ändå! :D

Så Casper och gammo är påväg hit nu, vi ska baka bullar :) Mumsigt!!

Också ska jag greja på med vagnen medan degen jäser, tvätta och knäppa kort.

Jag skriver nog något mer senare ikväll. Ha en bra dag! :)

Ny vagn!

En carena kombi med mjuklift,
fullt liggläge och sittläge.

Aldrig använd av dem vi köpte dem av. Så prisvärt, helt klart!!



Här har ni skönheten ;)

Imorgon åker Brion ut på blocket.
Om ingen här skulle vara intresserad, släng in en kommentar då ;)
En brio kombi 09a, använd ett halvår fr.o.m mars i år.

Regn utanför

 Vad gör man då?





Tradera objekt

Har lagt ut lite på tradera ifall någon här skulle vara intresserad :)

Tossor, vantar, mössa. Knappt använt!
http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118415340

Mysig kanin overall, ALDRIG ANVÄND!
http://www.tradera.com/auction/viewitempage.aspx?aid=118416152

Kika in och ta en titt, allt säljes för en billig peng!

P.S! Länkarna syns inte, hittar inte vart man ändrar färgen! =/
Men håll muspekaren precis under texten så ser ni länken längst ner!

Rådjur och avatar

Igår eftermiddag var vi bortbjudna på middag hos svärmor och svärfar. Där bjöds det på tre rätters, gott! Vet inte riktigt vad man ska kalla alla rätterna vi åt men till förrätt så var det rödbetor med philadelfiaost och pinjenötter i ugn, till varmrätt rådjur, kokt potatis och hemmagjord sås oc till efterrätt saffrans pankaka och sockerkaka, och kaffe såklart. ;) Riktigt gott var det! Munnen fick även en ny smak på vitt vin, riktigt gott var det!
Till filmen lite senare råkade jag dock somna till halva filmen, lite pinsamt kanske men äsh. Efter en tre rätters middag är det väl inte så konstigt att man blir lite trött ;)

Innan middagen igår var vi en sväng på IKEA men mamma och mormor också. Det blev lite shoppat såklart. Tänkte ladda upp bilder här nåndag när Casper leker med dem. :)

Idag ska Rickard iväg på nån fifa turnering så jag hamnar nog med största sannolikhet hos min mamma och mormor och spenderar dagen tillsammans med dem och min lilla älskling. :) Imorgon är han tillbaka hemma här igen, tillbaka till vardagen. Ska bli mysigt, mysa i höstvädret. Cykla, långa promenader och tänkte även försöka besöka öppna förskolan något nån dag eftersom Casper äääälskar folk. Där skulle han nog trivas. :) Och inte tvivlar jag på att han kommer att triva på ett dagis heller när det väl är dags för det, snart dags att söka.

Näe hua vad jag pladdrar på, avrundar med att lista upp lite resor att längta till:

- Mamma&Pappa kommer ner sista helgen i September.
- Jag och Casper åker upp till Sundsvall den 6 Oktober.
- Haloween party hos mamma 5-6-7 November.

Mer julklappar




Nu är jag snart färdig med julklapparna till Casper :)
Två pyjamasar till sen så är det klart.

Alla Caspers julklappar, från mig
Sparkbil/Lära gå
Släp leksak med ankor
Gåpinne med ett bi
Morgonrock med stålmannen
Dessa tre skönheter

Caspers önskelista!
Exklusive Bamse och Mumin kläder ;)




Här är lite tips till er nära och kära som vi kommer spendera julen med.
De 6 översta kommer alltså från ikea, de andra finns tex på,
lekplaneten, barnenhus eller liknande barn affärer!

P.S. Sparkbilen har en lära gå funktion, men har hört
att den kan vara lite svår att gå med, eftersom den är så lätt.
Så en enkel och vanlig lära gå vagn tror jag inte skadar! :)

Tacos!

Aaah, idag blev vi bortbjuden på taco middag hos Brundinarna, dock utan mannen i huset men då blev det ju bara mer mat till oss. ;) Toppen, tänkte vi först men nu såhär efteråt så har jag så in i helvete ont i magen så det hade nog varit bra om Nisse varit med och ätit lite också, haha!

Näe, man ska inte klaga. :) Gott var det, och till efterrätt så fick det bli kladdkaka med grädde! Kvällen kunde ju knappast ha blivit bättre! Eller vad säger jag, det kunde den ju. Om man inte hade varit så glupsk så hade jag sluppit den här onda magen som jag sitter med, men som sagt. Dumt att klaga!

Nu kryper jag och Rickard ner under täcket till en film :) Godnatt!

Äntligen klar

Nu är bloggen som jag vill ha den!

Fixade lite extra detaljer i sidospalten,
och nu så borde jag väl vara nöjd ett tag.
Skönt att kunna fixa det själv numer,
så är det bara att göra en ny när man lessnat :)
Lite krångligt med alla koder bara men man får prova sig fram.

Nu ska jag, like always, njuta av ett glas colalight och en chokladbit! :D

Ny bloggdesign

Sådär!

En helt ny bloggdesign all by myself! :)
Känner mig riktigt nöjd faktiskt.
Men det är ett par saker som ska ändras,
men det tar jag imorgon eller vid ett annat tillfälle.

Nu blir det sängen, myyysfaktor med min älskling

Barnfri

Eftersom Caspers mormor här från Sundsvall så betyder det att jag, och Rickard, är barnfri ett par dagar. Caspers mormor vill ju såklart spendera så mycket tid som möjligt när det i vanliga fall är 40mils avstånd mellan mormor och barnbarn, och Casper har inget emot att vara med henne heller! :) Så det är ju super, ett par sovmornar sitter aldrig fel.

Vad ska vi då spendera vår lediga tid med? Ja, det undrar vi också..
Kanske unnar oss en utgång, eller åtminstone en öl eller två ute nånstans.
Bäst av allt när man är barnfri är ju att inte ha några planer alls, och ta dagarna som dem kommer! And so we'll do ;)

Nu är det väl dags att koka ihop någon form av middag iallafall, efter ett besök hos Brundinarna och montering av en cykelstol. Sedan, ja? Vi gör väl det som faller oss in att vi vill göra helt enkelt.

Ha en bra kväll!

Picknik

Hittade en rolig hemsida där man kan redigera bilder.
Helt gratis och fungerar ungefär som photoshop.
Enkelt och kul, klicka här för att komma till picknik.
Mitt resultat på en bild som jag lekte lite med.

Mamma på besök

Igår kväll kom min älskade mamma och elsa hit.
Så skönt att ha lite sällskap och jag ser fram emot att få sova ut i helgen ;)

Vi var uppe tidigare än tuppen imorse. Casper har ju lärt sig att sätta sig upp och det gör han även i sängen om man inte är snabb nog att ta upp honom, men jag vaknar inte vid första tillfället.. Så idag hade han hunnit vakna till innan jag tog upp honom och gav han välling, så efter det var det bara att kliva upp.

Så nu har vi även hunnit med en långpromenad på morgonen faktiskt. :) Riktigt skönt att vara ute medan det fortfarande är lite små kyligt! 

Nu äter Casper gröt och sen ska jag och mamma duscha, sen väcker vi väl gammo och ser vad vi ska hitta på idag.

Smörgåsrån

Casper fick sitt första smörgåsrån ikväll :)
Betyg: Mycket väl godkänt!!

Julklappar

Jag gillar att vara ute i tid :)

Fick inspiration förut idag när jag kikade in på Nikitas blogg och såg att hon länkat till o-råsa's hemsida där de hade fraktfritt om man använde en rabatt kod!
Jag klickade in mig där och hittade dessa söta leksaker till Casper:

Gåpinne, 99 :-
"Släp" leksak, 99 :-

Perfekta julklappar tycker jag! :)

Snart är jag färdig med mina klappar till jappen, redan! ;)
Lite kläder och sen får det vara bra, vi är ju minst tre som ska dela,
och en 9månaders liten pojke har nog inte så stor nytta av mer heller.

Men man har det svåraste kvar till sist, mina bröder och Rickard.
But I think I will get clear until the christmas evening is ;)

Namn nappar

Casper har alltid varit väldigt "noga" med vad det är för napp han tar.
Från början var det bara de där släta som gällde, och nu efter det
har han bara tagit 6m+ napparna sen i somras.
Men idag provade jag att ge han en namn napp, dem har platt undersida.
And he liked it! Hurra, dem är ju så fina så äntligen kommer dem till användning! :D

Onsdag

Godmorgon!

Casper tog en rejälv sovmorgon idag, han sov enda till 09:20, underbart!!
Vi har precis stigit upp, jag har duschat och Casper ålar omkring på golven :)

Funderar på vad vi ska hitta på idag, har planerat bullbak två dagar i rad nu,
men mormor har tagit på sig fler nätter så det blir inget av med det idag heller :/

Får väl ta ännu en hemma dag helt enkelt då :) Behövs ju städas av lite innan mamma kommer.
Och en promenad ska vi väl kunna få ihop till också tycker jag.

Näe, nu ska jag göra gröt till oss båda.  Risgröt med mango till lillen,
grahamsgröt med färska bär till mamman. Mumsigt! :)

Jag tävlar om en goodiebag!



Jag tävlar om en goodiebag med ett stort och härligt innehåll.
Allt från almanackor till presentkort och löshår med mera.
Tävla hos Nilma du med, klicka här för att komma till tävlingen!

Här är allt du kan vinna:
20% rabatt på Sumopix.com
En almanacka från PersonligAlmanacka.com
Testpåsar (Milkshake Diet) från Noka
Ett presentkort (500 kronor) på Kalaslagret.se
Ett armband från Carolines Smyckesskrin
Ett presentkort (100 kronor) på Swefox.se
Röda rosenblad från Myheart.se
Ett presentkort (200 kronor) på Barnkalaset.se
Ett iPhone-skin från laptop-skydd.se
Muffinsformar från Kalasform.se
Ett Clip-On Set i valfri färg från Pigtail.se
3-pack ankelsockar i valfri färg från Strumpgalen.se
Armband, örhängen och en ring från Marmalaid.se

Efterrätt

Spaghetti och stekt falukorv är inte mycket att hurra för,
men till min stora glädje så kom Rickard hem med två sorbéer :)

Upp och ner

Det blev minst sagt lite omvänt med matrutinerna idag för lilleman, han fick en burk med mat klockan 15:00 och därefter sov han ungefär en och en halv timme, så när han vaknade vid sex igen så var ju han jätte hungrig såklart, så han fick en skvätt välling då och därefter ett bad och nu leker han i sin gåstol i pyjamas, redo för natten :)
Tänkte försöka vänta ut nattvällingen iallafall en timme till, så man vet att han är sugen och sedan sover för natten. Annars kan det lätt bli tokigt för honom.

Nu sitter han och diggar till Shakira-Waka waka (hans favorit låt, haha!), och jag sitter och funderar på vart tusan Rickard tagit vägen. När man talar om trollen så ringer han precis och berättar att han är påväg hem :) Skönt!

Blir städa av lite snabbt och möblera till det där uppe innan lillen ska nattas alldeles strax. För imorgon kommer äntligen min älskade mamma och stannar över helgen, lovely!

Haha, helt otroligt. Så fort han blir grinig och slår på den där låten så blir han helt tokig och börjar tok sprattla och skratta igen, gotroll

6 månader

Idag blir min älskling heeela 6 månader!
Kan inte fatta att ett helt halvår har gått.
Ord kommer aldrig kunna beskriva den kärlek jag känner för dig

Du är allt jag någonsin önskat, och allt jag nånsin drömt.

Slö dag

Idag har varit en riktig slö dag :)

En sån där dag som man i vanliga fall sitter och gruvar sig över.
- Ensam heela dagen lång.
- Ingen som är hemma att umgås med.
- Städat, allt är tvättad och inget att diska.
- Pengarna slut för att åka till ett köpcenter.

Vad gör man då?
Ja, jag tog en promenad iallafall, inhandlade efterrätter till Casper och en läsk till mig själv. Sedan har dagen bara flytit på utan att vi gjort något egentligen. Casper sov nästan två timmar mitt på dagen också så då hade jag lite dator tid. Sedan gick vi till mormor när hon vaknat och spenderade en timma där innan Rickard slutade och då blev det middag på max, sedan fixade vi på övervåningen (möblerade om) och sedan var det dags att hämta Casper igen som varit hos mormor ett par timmar, välling till honom och sedan nattning. :)

Det har varit en bra dag helt enkelt, skön och behövlig.

Maaat

Casper älskar verkligen mat, allt som har med mat att göra!
Idag köpte jag fruitbreaks fast med youghurt i, super gott.
Måste väl vara ett hyfsat bra mellanmål :)

Mat tider:
- Runt 6 på morgon, 200ml välling
- Vid 9-10 gröt och efterrätt.
- 13:00 välling
- 17:00 En burk mat
- 19-20 Godnatt välling, 200-300 ml.

Casper hissar:
- Pasta penne med tomat och squash
- Kalvkött med rotfrukter
- Nudlar med skinka och tomat
- Kyckling med ris & rotfrukter
- Alla sorters fruitbreaks
- Mango puré
- Hallon & blåbärs puré
- Risgröt med smak
- Majskrokar

Casper dissar:
- Fisk!
- Barnmat med "klumpar"
(blir väl bättre när han får tänder)

Det är en duktig liten kille jag har, inte mycket som han inte äter :)
Får se hur länge han står sig på yougurten.

När jag ändå håller på så kan jag väl uppdatera lite om vad han kan också.

- Sitta själv och ta sig upp i sitt ställning själv.
- Han ålar, full fart och tar sig precis vart han vill!
- Springer i sin gåstol.
- Härmar de flesta ljud man gör.

Ja, vad mer kan man säga? Full fart framåt helt enkelt ;)
Uppdateringen avser vad han kan från 5-6 månader.






Jag älskar dig!

Ikea och jakan

Då var vi hemkommen igen med en glad Casper!
Han trivs verkligen att vara i centrum och träffa nya människor :)

Det blev lunch på ikea, kycklingfilé med strips och beasås, muuums!
Sen strosade vi runt där och sedan en sväng till jakan centrum,
kom hem därifrån med ett par varma vinter tossor till lillen från lindex.
Hittade små fina ugs också men de var för småa :(
Storfotad liten son jag har, stl 18 är för litet! :o Vad har hänt? ;)
Nu fattas bara varma vantar och en polokrage till vintern för lille herrn,
mössa är på gång av gammo, sen kan snön komma!

Nu är det smart middags dags för lilleman och sen en tupplur för honom!
Därefter blir det även middag för mig och Rickard, ris och kyclkling nuggets. Gillas!

Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer, kanske en sväng till brundinarna.
Annars är väl en skön hemma kväll inte heller att klaga på!

Bra natt

Godmorgon! :)

Casper har sovit jätte bra, somnade runt åtta igår kväll och jag har inte hört av honom på heeeela natten! :) Duktiga killen, vanligtvis brukar man få gå upp minst en eller två gånger på natten för att ge honom nappen. Rickard hade varit upp och hämtat han vid sex tiden och gett han välling, sen var han vaken till åtta ungefär men låg och gosade på oss i sängen. Tycker om att morgonmysa han ;)

Nu sover han igen, alla är nyäten och ska snart bege oss av mot Ikea, så snart Casper har vaknat. Brundinarna gör oss sällskap och sedan blir det även en att kika lite på medeltidsdagen, det är obligatoriskt. ;)

Ska ge Rickard en spark i arslet så vi kommer iväg när Casper vaknar.

I vårat fönster



En prins, vacker orkidé och fin höstlykta

Blåbärspaj!

Mmm, mums! Har varit borta på middag hos brundinarna, till varmrätt ris med kyckling och sötsursås, och till efterrätt blåbärspaj! Såå god var den :D Brukar inte gilla paj annars men blåbär IT IS! Tack för allt det goda!

Nu är vi hemma här igen, Rickard sitter och spelar gitarr och Casper sitter i gåstolen och tittar på, skitkul är det! Måste vara duktig på att spela så som han viftar med armarna och skrattar :) Det är mina älsklingar det!

Dom bästa som finns

Nu är det välling för lilleman som gäller, sen nattning. :)

Borta en natt

Det var några stycken som uppskattade att jag la upp lite bilder igen :)

Lille herrn ligger och sover nu för tillfället, han var så trött och det tog en hel timme idag innan han kom till ro och äntligen somnade. Det gör ju så ont i mamma hjärtat när han bara skriker och skriker, och så fort han vänder på sig så vänder man honom tillbaka. För jag vet att han aldrig somnar på mage dagtid, när det är dags för natten så brukar det inte vara några problem, för då är han så pass trött ändå och ligger mest och pular med sina nallar. Nu dagtid så är det bara protest som gäller, ska vara vaken! Men skam den som ger sig..

Har ingen riktig koll på hur länge han sovit, men det är väl en halvtimme iallafall så nu kan han vakna vilken sekund som helst. ;)
Medan han sover så håller jag på att packar skötväskan och letar nappar och leksaker, dessa små saker! Vart försvinner dem?! Han har minst 20 men har bara fått ner två stycken än så länge. Gah :p Och om ni undrar vart vi är påväg så ska vi bara ner till Caspers gammel mormor och vara där en natt. Skönt med lite sällskap, men klättrar ju som på väggarna om kvällarna när Casper har somnat och man inte har något sällskap. Men imorgon kommer Rickard hem igen (hur många gånger har jag sagt det nu?), äntligen! Då blir det tacos har jag bestämt, och myyysa massor!

Nu ska jag fortsätta knapra på lite salta pinnar och dricka lite läsk :)

Bilder på lill prinsen ♥

För er som inte är vän med mig på facebook så tänkte jag dela med mig av lite bilder på min älskade söta lill prins ♥



Snart krypdags ♥



Glad som alltid min lilla prins!




Baaada är skiit kul!



Tar sig fram med gåvagnen och det är så kul att upptäcka lite nytt :)



Sitter själv ♥

Miss u

Gah, saknar min rickard.. :(

Man får det så tråkigt efter casper har somnat, även om det är skönt när han väl sover för natten. Missförstå mig rätt, men ni som förälder förstår säkert vad jag menar. Det blir så ensamt även fast man inte är ensam.

Jag sitter med en godis skål och en cola light, försöker njuta så gott det går ;) Och jag som skulle sluta med allt godis? Hur gick det med den biten då? Åt helvete. :p Men har ju tur i kärleken så det är väl huvudsaken ;)

Ja, vad mer hittar man på då? Kanske slår på fångarna på fortet som börjar om ett tag :) Alltid något iallafall.

Ingen rubrik

Åh, skönt med ett tyst tangentbord. ;)
Sitter mest och petar på det till den stationära, är så fjantig med ljud när casper sover. Även fast jag vet att han klarar av ljud och ska vänja sig vid det.. Men man är som man är.

Det händer inte mycket iallafall, rickard kom precis hem så det är väl snart dags att hoppa i säng. Startade upp datan för att betala en räkning, annars glömmer jag bara bort den när det inte är en räkning som man betalar månadsvis.

Imorgon åker rickard bort också och blir borta tills på lördag, tro vad man ska sysselsätta sig med dårå? Något hittar man väl på, men tanken gör en tokig. :p Funderar på att dra till ett köpcenter, men får väl se hur det blir med det. :) Helst av allt skulle jag vilja till stan där jag vet att lagerhaus finns och dem har vad jag söker, men är inte så sugen på att pendla och krångla med barnvagn mitt inne i smeten.

Men fotoalbum bör väl finnas på typ gallerix eller liknande ställe också? Det brukar lösa sig iaf.

Näe, nu blir det sängen och fylla på med energi för en ny dag! Godnatt.
RSS 2.0