Stor säng

Imorse så åkte vi ut till ikea för att kolla efter en ny säng till Casper. Han börjar ju bli så pass stor att han ändå snart kan kliva i och ur sin säng och när han ändå ska in i ett nytt rum nu så tyckte vi att det var lika bra att köpa en "stor säng" till honom, en stor kille säng :) Han ska ju vänjas vid en sån förr eller senare så vi tänkte att vi provar, och skulle han nu inte vilja sova i sin nya säng så har vi ju hans spjälsäng kvar.

Det blev iallafall Ikeas "KRITTER", den vita med lamm på. Himla söt tycker jag och väldigt stil ren och kommer att funka till fler framtida barn. Till den så blev det bäddmadrassen "VYSSA VACKERT", jag tyckte att den var väldigt mjuk och skön att sitta på, och Casper är ingen stor kille i sig och lär nog inte bli en tyngre kille än vanlig heller så den fick det bli. En lätt, skön madrass.

Givetvis så tillkom det ju ett nytt täcke, ny kudde, nya påslakan och även ett iglo tält, har kollat på ett sånt länge så idag fick det följa med hem! Sen så köpte vi även tre stycken förvarings lådor i mindre format. En att ha alla små bilar i som han kör med på bilbanan, en som står tom och en som hänger bredvid hans säng med alla nappar. Tänkte även ställa i en vattenflaska i den om han vaknar på natten och blir törstig nu i sommar. 

Hoppas han ska sova gott här! :)  Vi provar såklart redan ikväll.


Kommentarer
Thea

Vad fint ni gjort till casper! :)

2011-06-13 @ 14:34:42
URL: http://theavonwaldenn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0