Onsdag

Hua vad dagarna rullar på, och det är redan onsdag. Känns som om att vi nyss hade helg och snart är det helg igen, skönt! Inga särskilda planer är gjorda heller förutom att jag ska jobba hela helgen så då blir Casper hemma och myser med Rickard hela helgen, det kan dom två behöva. Lite egen tid, far och son :love:

Den här dagen erbjuder inte heller särskilt mycket. Tänkte ge Casper lite lunch så snart han vaknat från sin förmiddags lur och sedan bege oss ut till Birsta för att kika närmare på en tvättmaskin som vi sett på nätet och bestämt oss för att vi vill ha. En 5 kilos med tids display och av märket samsung, låter ju inte helt fel. Som sagt, är så himla less på att behöva boka tvätt tider och kånka på tvätten mellan lägenheten och tvättstugan, samt alla berg som blir innan man ser att man verkligen behöver gå iväg för att tvätta, också finns det inga lediga passande tider .. Så en tvättmaskin ska vi införskaffa, så fort som möjligt!

Sen i eftermiddag så hade vi tänkt att gå iväg till mamma och pappa och kolla på kisse ungarna som har växt på sig enligt vad mamma berättade igår, sweet! Måste pussa och gosa lite på Trisse också, min favorit kisse :love:

Efter att läsa igenom detta så har det inte blivit en smile i hela inlägget, så här kommer en! :) För humöret är verkligen på topp idag!


Kommentarer
L

är richard caspers biologiska son?:-)

2011-06-15 @ 23:13:12
URL: http://lillrauta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0