I'm back!

Hej på er.. Kände att det kanske började bli dags att börja blogga igen, det var ju ett tag sen sist om man säger så ;) Haha .. Gör inget speciellt just nu .. Sitter mest bara och tar det lugnt!

Dagarna som varit har nog varit de bästa på hela sommaren!:D och veckan som är kvar kommer antagligen att bli den sämsta.. Lisa och Rosanna har tagit en sista minuten till turkiet och kommer inte hem förän på söndag och ulrica är i södertälje och kommer inte heller hem förän söndag! Bad bad bad..

Ska iallafall in till stan sen och snacka med dem  på checkers.. Börjar fan närma sig uppkörning snart så måste prata med dem om några körlektioner!:D Tänker bara ta max 3 till.. Har fan inte råd med ngt annat :p

Och om ganska precis en vecka så börjar skolan igen.. Både plus och minus med det! Känns väl såklart kul att få träffa alla igen och äntligen komma tillbaks till de dagliga rutinerna men kommer ju antagligen att sakna att få sova ;) Har inte en enda sovmorgon på HT .. Börjar antingen 8.00 eller 8.30 =/ Slutar sent nästan varje dag också!: (

Aja .. Det var väl en kort uppdatering.. Orkar inte gå in på massa detaljer om vad jag gjort de senaste dagarna för det skulle ta mig och år och dar ;)

På återseende!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0