Bröllop!

Idag är hela familjen Nilsson bjuden på bröllop så här hemma stryks det skjortor och annat kul för fulla muggar! Själv är jag redan klart med allt mitt, nästan iallafall!=) Har hunnit platta håret och fixa till luggen! Har ju mämligen klippt lugg nu! Gjorde det igår och toppade igenom resten av håret! Så nu väntar jag bara på min mor som är hos skomakarn och hämtar ut ett par skor som han har fixat! :p Sen ska mamma locka lite av håret på mig ;) Sen ska jag nog bara sminka mig och klä på mig och sedan så är jag redo för bröllop!



Bröllop idag den 29/3 i Selångers kyrka!

image22

Min kusin Viktoria och hennes pojkvän Magnus är det som gifter sig!
Gulligt när folk bestämmer sig för att dela resten av sitt liv med varandra =)

kolla in!

April blir en fattig månad

Åh, gud så less jag är just nu.. :o kollade på mitt schema för april idag: 26 timmar sammanlagt och 4 pass!!!!:o SÄMST! Undrar jag om det blir nån flytt för mig. :s Med de här timmarna kommer det definitivt aldrig att funka iaf! Ska prata med Sussi iallafall och se om det finns några extra pass åt mig och berätta om den kommande situationen.. Har ju även gått bort typ 10 timmar för mig den här månaden så lite pass mer skulle ju inte sitta fel! Men ska nog jobba på min 18års dag, tyvärr! Men har ju inget annat val, måste ju ha timmarna och pengarna för att min ekonomi för en lägenhet ska fungera. Så, vad gör man inte? Får väl jobba på myndighets dagen, baaaad!

Som ni ser, inget roligt alls att berätta idag. :p

ny design!

Tack Lisa för att du tog dig tid att fixa min blogg!:)

Dock så är den inte klar ännu. Men det kommer!
Så den här designen får vara tills vidare!:D

Nu ska jag jobba 12-21 och kolla om jag fått schema för april!

Lycka och sorg?

Jag vet inte alls.. Jag är lycklig och ledsen på samma gång. Jag vet inte varför, men jag bara får den där obehagliga känslan varje gång du lägger på, varje gång du lägger på i örat utan att säga något annat än hejdå. Kanske är det jag som är känslig, jag vet inte. Jag vet ingenting just nu.

Jag har saknat dig.
Jag har längtat, tills nu.

Klirr i kassan?

Ser inte så ut, tyvärr.. Har blivit hemskickad tidigare från jobbet nu i 2 dagar. Så nu har hela 8 timmar gått bort för mig! Det vill säga en hel arbetsdag sammanlagt, och det är ju aldrig kul.. Ska det hända något på kontot så vill jag ju ha mina bestämda timmar. Menmen, sånt är livet! En sak är säker: Imorgon tänker jag bannemig inte gå tidigare! Dom får tjata bäst dom vill men imorrn får dom skicka hem någon annan om det skulle vara behövligt ;)

Så nu sitter jag här på mammas jobb och nördar på framför datan! Vet inte alls vad jag ska hitta på, funderar väl på att åka upp till lägenheten och kolla på en film om en stund. Patrick kommer ju inte förän kl 22.00 ikväll så det är några timmar som måste ersättas med något kul, eller tråkigt..

3 kommande saker!

- Jag fyller 18 år den 5 april
- Jag och Patrick flyttar ihop
- Jag börjar jobba nätter!

Det var väl 3 roliga saker som händer inom kort!  :)

"Välkommen till max det går bra att beställa"

Gokväll allihop! :)
Kom alldeles precis hem från patricks lägenhet. :p Förstod mig inte på deras tv och deras dator funkade inte så då ville jag inte sitta där helt ensam hela kvällen så Sebbe fick skjutsa hem mig mot betalning :) väldigt snällt tycker jag!

Idag har jag bara jobbat och jobbat. Det var en seg dag men har iallafall fått lära mig något nytt ;) Fick stå i drivern idag :) Det var faktiskt jätte roligt! Mycket roligare än att bara stå i kassan fast lite stressigare :p Menmen, som den stjärna man är så klarar man ju alltid ;) Till och med det där med att stå i drivern. Hoppas jag få stå där fler gånger! :D

Nu är jag väldans trött så ska snart gå och lägga mig!:)
God natt!

Bilder på valparna!

Hej hopp och god kväll!:) Har nästan precis kommit hem från jobbet. :p Fick sluta 5 idag istället för 20.30, och det ser jag på två olika sätt. Synd för lönen men skönt för mig själv :) Jag är väl värd det ^^ Jobbar ju faktiskt 5 dagar i sträck :o Och endast 2 st har jag jobbat hittills och känner mig redan död. Men får ju tänka på lönen som vanligt :D På dessa 5 dagar har jag tjänat ihop 3000 kr ungefär! Så det är riktigt nice!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder på valparna. Se och njut!;)




Klicka på bilden du vill se för att få fram en större bild!

Good morning!

Godmorgon alla nära och kära. :p Har varit igång ett bra tag igen. Emmas papegoja började gapa halv 7 imorse så jag studsade upp ur sängen kl 8. Trött o tärd men nu börjar jag vakna till! ;) Morgonen har ägnats åt tv, grönt te och fil!:) Mums, det är vad jag kallar en bra start på dagen!

Finns inte så mycket mer att göra nu mer än att sitta här och fördriva tiden tills klockan blir dags att gå till jobbet.Men tänkte ge mig iväg tidigare än vanligt idag. Ska kolla lite pass för veckan o så! Och den där pärmen är lite speciell så det kommer att ta sin lilla tid!;)

Ikväll jobbar jag till 20.30 och sen blir det 21.15 bussen hem till mina kära päron och valparna!:D Ska gosa med dem hela kvällen sen blir det hoppa i lopplådan relativt tidigt för jag ska upp imorgon med och jobba 12-21!

Nu väntar plattången på mig!:)
Skriver mer ikväll om jag får tid!
Ha en bra dag!:)

Go' kväll!

Här sitter jag efter att ha varit igång sedan klockan halv 7 imorse. Så då förstår ni nog att jag känner mig aningens sliten och riktigt trött! Men kan ju inte svika min kära blogg, kände att jag bara måste skriva ett litet inlägg iallafall!;) Men så säger jag alltid fast nästan varje gång slutar det med ett ovanligt långt inlägg. Menmen, desto mer jag skriver desto tröttare blir ju ni och då somnar ni ju gott ikväll!;)


Iallafall.. Idag har jag som jag skrev imorse jobbat. En helvetes dag var det. Usch och fy! Köerna var till ingången hela dagen i stort sett så man har ju knappt hunnit med att andas känns det som :p Men jag har ju överlevt dagen iallafall och det är huvudsaken!:D Förutom att jobbat så har jag gosat med valparna hela morgonen innan jag drog till jobbet! De är så söta:) Saknar dem faktiskt redan :p menmen kommer ju hem imorrn kväll så får gosa lite då! :)

Sen har jag fått ännu mera  pass i helgen! Men jag klagar inte. Jobbar 12-21 på lördag och på måndag 12-21 igen, men då får jag dubbel lön också så jag klagar verkligen inte :D

Just nu sitter jag hos Emma och Patrick och ska nog gå och slå på en film strax!
Skriver kanske något imorgon kväll om valparna låter mig göra det!;) Gonatt!

uppe med tuppen!

God morgon!
Imore klev jag upp med tupen så jag är rätt trött än måste jag säga! =) Men det blir ju så när man vill tjäna lite pengar, då måste man upp tidigt ibland också!;) Menmen, jag börjar bli rätt van, hehe.. Elsa låg på golvet i mitt rum när jag vaknade av väckar klockan så jag tog upp henne i sängen och myste ett litet pytte tag innan vi gick upp på övervåningen och sade godmorgon till valparna! :) Knäppte några kanon bilder på dem också! Men tyvärr så kan jag inte ladda över de på datan nu för den datan är en stationär och står på linus rum som ligger och sover. Lite tidigt att väcka honom nu  :p Men det kommer bilder, i promise!


image8

Medans jag ändå har tid så tänkte jag passa på att önska er en ...

image5

GLAD PÅSK & TREVLIG PÅSKHELG!
Vad ska ni göra i påsk och vilka är ni som läser?

valpar i vårt hus!

Go' kväll!
För ungefär en halvtimme sedan så kom vi hem från Gunilla och c/o! Det var som vanligt lika roligt att vara där och träffa alla valparna och denna gång hade även Humlan fått sina valpar så då passade vi självklart på att gosa lite med dem också!;)

Men den här kvällen slutade inte riktigt lika som alla andra gånger som vi varit där! Den här gången tog vi faktiskt med oss alla valparna + elsa hem! :D Gissa om jag vart glad eller?;) Nu har vi dem här hos oss på heltid tills söndag eller måndag. Hoppas att vi får behålla dem tills måndag för det vore lite synd om vi måste lämna tillbaka dem på söndag eftersom det är min enda lediga dag under den här helgen. :/ Synd att det blev just den här helgen. Men men, hinner ju umgås massa med dem ändå! Ska mysa, kramas och pussa på dem hela tiden så fort jag är hemkommen från jobbet!:D

Så nu är alla valparna bosatt i vardagsrummet inom inhängnat område. Var tänkt att jag skulle ladda upp en bild här nedan men självklart så funkar det inte då man vill göra ngt. :p Men det kommer bilder framöver, det lovar jag!;) Nu ska jag gå och gosa lite med valparna och Elsa sen ska jag hoppa i lopplådan för jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Efter jobbet så ska jag till Patricks lägenhet och sova där så det kommer väl ett inlägg nån gång under kvällen förmodligen!;)

Sov gott!

Jobb, jobb, jobb...

För en liten stund sedan så ringde Sussi från MAX och frågade om jag ville jobba imorgon, självklart sa jag ja! Inte långt efter att vi avslutat det telefonsamtalet så ringde hon igen och frågade om jag inte hade lust att jobba på fredag också, och det ville jag! Klart man jobbar på fredag för då är det ju dubbel lön och allt!;) Den dagen gick inte att motstå.

Så min påskhelg är fullspäckad med jobb från början till slut! Men jag klagar inte. Jag jobbar så gärna eftersom jag inte firar påsk på nåt särskilt sätt.


Här kommer jag då att spendera min påskhelg!
image6

... På MAX i Sundsvall, antagligen bakom någon trevlig kassa apparat!
Kom och hälsa på! :)

lång ledig!

Gud så skönt med lov!:) Dock tog jag ut segern lite i förskott men det var välbehövligt känner jag. Lovet ska endast ägnas åt att vila upp mig, mysa med patrick och jobba! Sen blir det väl några svängar in till stan också och umgås med lite folk!


Sen har jag lovat mig själv att jag ska börja med teorin nu i veckan som kommer också. Börjar ju faktiskt att dra ihop sig. Den 17 april har jag ett teori prov bokat på vägverket! Så här ska det pluggas teori minnsann! Klarar jag det så är ju nästan allt så gott som klart!;) För körningen ser jag inte som något hinder, det är bara teorin som krånglar men det ska nog gå en vacker dag som den 17 april!

Idag har jag inga planer alls på vad jag ska göra, förutom att jag har lovat min mor att gå en promenad med henne ner till ICA och storhandla! Och ikväll blir det nog en sväng till skogen och hälsa på elsa och valparna! :) Det finns tid för oss, hoppas bara att det finns tid för Gunilla med!

Nu ska jag kocka ihop nån slags lunch!

Bilddagbokens nya design

Ni som använder er av bilddagboken har nog lyckats lägga märke till hemsidans nya design.

Bdb:s nya design

Nu har jag inte lyckats få världens bästa bild på den nya designen men skitsamma. Personligen tycker jag att designen som de hade förut var mycket bättre. Inte för att det var något speciellt med den men jag tycker att den här designen påminner lite om lunarstorm och andra mötesplatser som man använde sig av när man var mindre.
Ni som använder er av bilddagboken: Vad tycker ni om deras nya design?

Dagens...

Dagens låt: sean kingston-me love
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: använder aldrig smink
Dagens klädsel: morgonrocker är på fortfarande!
Dagens händelse: finns ingen händelse att nämna
Dagens planer: plugga lite och förhoppningsvis hälsa på valparna!
Dagens vill ha: patrick!
Dagens drog: tuggummi
Dagens tråkigaste: sitta här?
Dagens finaste: valparna såklart!
Dagens köp: har inte köpt något today
Dagens mat: havrefras med mjölk (frukost)
Dagens mående: ont i huvudet! =/

Idag är jag hemma från skolan pga att jag sovit riktigt dåligt inatt så jag vaknade med en enorm huvudvärk som ännu sitter i .. :/ Ikväll hoppas jag på att få hälsa på Elsa och valparna! Innan dess så är planen att skriva klart en bokrecension, annars ser näst sista dagen innan lovet rätt lugn ut!

Födeelsedags present!

Diesel

Denna parfym köpte jag till Emil idag, dock den mindre flaskan men ändå, jag är ju inte gjord av pengar ;)
Men emil gillade den precis lika mycket som jag tror jag så det här var en perfekt födelsedags present!
Kul att man lyckades :)

Hip hip hurra!

Grattis min kära lillebror på 16års dagen!! :)
Hoppas du gillar min fina present:D! tror den blir super åt dig ;)

Idag fyller min yngsta broder 16 år så det ska såklart firas med tårta, fika, presenter och en super god middag. Här hemma bjuds det på fisk med potatisgrattäng och hollandiesås på denna födelsedag! Mums, det är faktiskt en av mina absoluta favoriter. Mammas hemmagjorda potatisgrattäng är oemotståndlig:D

Och när det ska firas födelsedagar så är jag den som är mest för presenter. Jag gillar att uppskatta folk och göra dem glad, men ibland är det faktiskt inte så himla lätt. :p stod i kiks affären i ungefär en timme idag tror jag och försökte hitta en passande parfym till Emil! help me, vad svårt det var. :p Inte lätt när det är svårt. ;) Men hittade en till slut iallafall som jag älskar och som ska vara väldigt populär bland killarna. Köpte just den parfymen bara för att patrick har den och det bästa jag vet är att ligga och mysa på hans bröst när han har den parfymen på sig.. :D Så jag hoppas att han gillar den!:) Annars vore det ju lite synd.. Men annars får man ju tänka som så att det är ju faktiskt tanken som räknas!

Men nu har jag faktiskt inte tid med det här längre!
Har fått i uppgift av min mor att göra tårtan, så bye!

Tårta


Inte en sån där tårta jag ska göra men jag kan slå vad om att den kommer att bli minst lika god ;)


i'm so back!

Äntligen, så är jag tillbaka igen!:) Saknade bloggandet väldigt mycket då jag inte skrev men kände ingen lust till att skriva då min blogg såg förjävlig ut rent utssagt. :p Så nu har jag gått tillbaka till blogg.se igen och har hittat en spännande design! Kommer säkerligen en finare design nångång i framtiden =) och med fin så menar jag att den är gjord av mig själv eller nån närstående till mig. Alltså ingen av blogg.se designer!

Nåja, man ska väl skriva nåt roligt här också!:)

Idag har jag, mamma, pappa och emil varit i birsta på jakt efter en ipod till emil och när vi ändå var där så passade vi på att kolla efter en mobil telefon åt mig. Emil hittade iallafall det han skulle ha. Han fick sin ipod classic och jag fick bara en liten funderare med mig hem idag. Så efter många om och men mellan en Noika 5610 och en Nokia 5310 så har jag nu kommit fram till att det är en Nokia 5610 som jag vill ha av min kära mor och far på min 18års dag!
nokia 5610


Kvällen ser ut som följande:
- Singing bee
- Wallander

Inte allt för tokig kväll! Nu måste jag springa till tv:n! :)
RSS 2.0