Bara en till...

Bara en natt till tänkte jag när jag vaknade imorse... Men som den vikarierande undersköterska jag är så var det bara att tacka ja till en natt till.. Så nu är vi på natt två av tre, sen SKA jag vara ledig för att vila upp mig inför helgens arbete. Pengar är mycket men inte allt, det får man aldrig glömma!

Men som den natt uggla jag faktiskt är så passar detta mig utmärkt. Vissa tror att de som jobbar natt gör det för att de är lata, men den som säger det har aldrig provat själv! Och för att inte tala om psyket man får av det...

Hur som haver! Nu ska jag koka mig en kanna kaffe så jag håller mig på topp denna natt... Det är faktiskt riktigt roligt att blogga igen så jag säger; På återseende! :)

Måndag morgon

Här har det inte hänt särskilt mycket den senaste tiden, men just idag kände jag mig lite extra poetisk för ett blogg inlägg istället för en status uppdatering på Facebook.

Och livet rullar på i vanlig ordning. Just i detta nu sitter jag med en kopp nybryggt kaffe och njuter av att det fortfarande är mörkt ute. Genom fönstret ser jag några stackars människor som står och fryser i väntan på den tidiga bussen för att komma till jobbet eller skolan eller vad det nu kan vara. Själv njuter jag som sagt av värmen inomhus och tanken av att det snart är min tur att få krypa ner under det varma täcket och sova medan ni andra jobbar, för jag har faktiskt gjort mitt redan. 10 timmar vaken natt, men jag klagar inte!

Jag trivs som fisken i vattnet och ingen kan förstöra något alls!
RSS 2.0