Jag älskar't!

Ännu en underbar dag till ända!

Vi har njutit hela dagen av att vara tillsammans med familjen och såklart vädret! Visst har det kommit någon regnskur lite då och då men där emellan så har det ju varit strålande sol och det är ju såååå underbart, jag älskar sommaren! Dock kan jag nog ändra mig rätt snabbt när mygg jävlarna är framme men innerst inne så älskar jag årstiden ;)

Åkte in till stan vid två tiden efter att Casper hade sovit sin förmiddagslur för att ta en sväng på norra berget, men det visade sig att det var robin hood teater där idag så vi åkte upp till södra berget istället och gick tarzan stigen :) Casper älskade att gå balansgång och klättrade så fint. Givetvis gick han inte hela och vi gjorde inte allt som fanns där heller men kul hade vi ändå, vi var ju där för Caspers skull så, för familjens skull. :love:

Sen blev det en sväng ut till ÖoB för att inhandla sånt där som behövs hemma. Diskmedel, tvättmedel och allt annat sånt som dom har super priser på. En och en annan leksak till lilleman och lite söndags mys tillbehör slank ner i kassarna också ;)

Sist men inte absolut inte minst så åt vi kebab hemma hos mamma och pappa, sååå himla gott! Kebab kött, pita bröd, maaassaaa grönsaker och maaassaaa aioli, muuums! Tilll och med Casper älskar det! 

Som pricken över iet så gick det otroligt fort i tvättstugan idag också! Tycker det brukar ta evigheter men på en ynka timme så var allt tort, gissa om man blev glad då! Nu väntar söndagsmyset med min älskling :)

Helgen

Kan säga att vi har haft full rullning hela helgen och har haft så himla kul!

Orkar verkligen inte göra någon riktig uppdatering om hela helgen men vi firade ju som sagt midsommarafton hemma hos angelica och peter tillsammans med barnen, grillade och drack en massa gott låååångt in på natten! :) Gårdagen fortsatte med ännu lite mer gott att dricka men inne på krogarna i stan. Har nog inte haft så kul på väldigt länge och kommer nog dröja innan jag har såhär kul igen!

Tack alla som var med och gjorde den här kalas helgen ;) Lite bilder.















Små kisse katterna som börjar bli stora, ovanligt stora för att vara två veckor.



Trisse fining :love:

Midsommar

Glad midsommar på er!

Kan ju säga på en gång att man kunde ha haft bättre väder idag men än så länge så är ju klockan bara barnet och det regnar inte iallafall, så vem vet. Men huvudsaken tycker jag är att det inte regnar, utan det så kan man ha bra roligt ändå!

Vi ska iallafall till Angelica och Peter och grilla med dem där idag, samt dricka lite gott och bara vara. Casper följer såklart med och vi kommer att sova över där. Tack och lov så är det inte första gången han sover borta så mamma hjärtat slår lugnt, sen så är ju Rickard med idag också. :)

Kylen är laddad med lite rosé vin, några cider, öl till Rickard och hallands fläder, några tycker visst att snaps är tradition och även sillen och potatisen. Och för såna som mig så finns det även kött och potatis, majs och champinjoner, så det kommer bli en bra midsommar! Önskar bara att man hade en midsommarstång också men det verkar lite trögt ..

Först av allt så ska jag börja dagen med ett jobb pass 8-14:30.

Onsdag

Usch vad dagarna bara går, man hinner ju knappt vakna innan det är dags att gå och sova igen! Önskar att det fanns nå slags stoppa-tiden-piller så man bara kunde vara och fortsätta när man ville. Men så är ju inte riktigt livet, man får ta det som det är :)

Igår så var iallafall mamma och jag ute och åt med karin och ida, mammas barndomsvän och hennes dotter som är min barndomsvän :) Riktigt trevligt var det. Åt middag på Opus pianobar/restaurang (före detta victoria), så himla gott var det! Åt först en Oxfilé ceaser med grönpepparsås och bearniesås med klyftpotatis till, gudomligt gott! Sedan så blev det en hallonsorbé med tryffel bakelse till efterrätt och en god drink! Vi satt där ett tag och gick sedan vidare till Oh'learys och åt lite popcorn och nachochips och tog några glas vin. Så himla uppskattad kväll :)

Idag så var det lite finare väder igen än vad det har varit dom senaste dagarna så vi gick till rännöbadet med amanda och charlie och badade grabbarna lite. Givetvis så blev det mest bara doppa fötterna och plaska lite, men roligt hade dom :)



Casper och charlie påväg ner till badet, full fart ;)



Vågar jag?



Kallt men roligt :)



Grabbarna bus :)



Brr kaaaalllt ...



Men återigen väldigt roligt ;)


Pustar ut

Nu så är äntligen en lååång helg över. För mig så räknar jag nästan den här dagen som en helg dag också då jag jobbade lördag, söndag och idag. Men det har gått bra iallafall, och idag så jobbade jag 7-16 vilket jag älskar! :) Man hinner med så mycket mer efter att man slutat jobba. Äta middag tillsammans med familjen, busa med lillen, mysa med honom innan läggdags också framför allt att man har några timmar för sig själv sen på kvällen! Guldvärt.
Casper sover redan och somnade tidigt ikväll, strax efter halv sju. Men han var så trött att han blev klumpig och ramlade mest hela tiden lill stackarn och då så får man gå och lägga sig tidigt, för då är det ju inte ens roligt att vara vaken. Och vad gör en halvtimme mer eller mindre ändå liksom?

Tog en liten sväng med dammsugaren jag och Casper också så jag ska väl ta och svabba av här så småning om också. Lika bra att få det gjort så håller det sig fräsht fram tills midsommar iallafall! Och på tal om midsommar, vad händer då egentligen? För mig gäller jobb 8-14.30 men sen så är vi heeelt öppen för förslag, nåt kul vill man ju göra! Grilla och dricka lite i gott sällskap röstar jag för, men sällskap sökes :)

Jobb jobb..

Så har man jobbat en dag igen då! Man har gruvat sig lite för att komma tillbaka men helt okej ställe att jobba på om man vill tjäna lite extra pengar så funderar på att fortsätta jobba lite extra i höst också, lite extra klirr i kassan gör ju ingen ledsen! Särskilt inte om vi har planer på hus heller, varannan helg eller så bara :) Får se hur jag gör, det tåls ju att fundera på iallafall!

Nu ikväll så gör jag inte särskilt mycket, är bara hemma hos mamma och pappa där lillen sover och kikar lite på tv samt budar lite på tradera ;) Tog en köp nu bara för en stund sedan, ett par super söta tofflor till Casper på dagis :D Efter en viss storlek så är det ju inte antihalk på strumporna så då är det ju super att ha, Casper som älskar skor också :)



Hehe, söta va?! :D

Birsta

Det blev en liten tripp ut till birsta idag med mor min. Hon skulle först till polis stationen och hämta ut pass eftersom att dom ska åka till italien i sommar och fira sin bröllopsdag som i år blir 20 år som gifta! Hua, vad tiden går fort ;) Lite avis är man väl som inte varit utomlands på år och dar men dom får det nog trevligt :)

Vi åkte ut till birsta efter att vi hämtat ut passen iallafall och kollade lite. Tog lunch på mcdonald's och sen fick lite bra att ha saker följa med hem från lagerhaus. En stekpanna som är formad som en bil, en större bär bricka och två mindre, bakformar och en cake-taster/potatis sticka. Bra att ha saker, tummen upp! Mamma köpte även en kratta och en liten lastbil till Casper så han har att roa sig med hemma hos dem på gården, börjar ha allt för att extra knäcka som trädgårds arbetare där nu ;) Sommar pyjamasar blidde det också.





Så söt liten stekpanna, hihi. På rea för 30 spänn så då fick den följa med hem!

Tvättstuga

Pjuh, vid den här tiden hade jag garanterat somnat som en stock ikväll om jag inte hinkat i mig kaffe och haft denna sena tvättstuge tid! Det suger rent utsagt, men rena och fina kläder får vi ju och det behövs ju när man har barn! Vore det inte för Casper så hade man ju kunnat hållt sig säkert en vecka till utan problem, för min garderob är proppfull med kläder som går att användas fast som kanske inte så gärna används, men utan kläder det är jag inte. Bara en annan som är lite kräsen ;) Går i butiker och hittar nåt till bra pris och bara köper för att den var snygg, men som egentligen inte är ens stil. Rensning igen kanske?

Och när man liks väl väntar på att tvätten ska bli torr så tar jag fram trasan och putsar bort lite damm. Lite väl sent att dra igång med dammsugaren nu kanske och den vaknar ju även Casper av, så det får vänta tills imorgon! Då åker ju Rickard ner till Stockholm också för att flytt städa sin lägenhet och jag jobbar hela helgen vilket innebär att Casper blir hos mormor och morfar, så då passar det bäst med städning och låta lägenheten skina hela helgen utan att någon smutsar ner ;)

Långt och ganska ointressant inlägg. Men fick skriva av mig lite iallafall! Mot tvättstugan igen.

Tvättstuga

Usch och fy och blä vad jag gruvar mig varenda gång man ska till den där tvättstugan. Varje gång så har vi berg av tvätt, vi har börjat blive så less på att gå dit så man numera har två stycken ikea kassar varje gång det är dags. Inte ett dugg roligt att gå dit och tvätta, särskilt inte när man får dom tider som blir heller, som 21-24 liksom, happy times. Eller så inte! Vi har ju valt att vänta med tvättmaskin också nu när vi lagt bud på huset och där finns det ju en fullt fungerande, så det är bara att bita ihop.

Slänger in en bild på världens finaste kille istället, som lyser upp mina dagar :love:



Gammal bild men så himla söt min lilla knuttis tuttis :)

Torsdag

Först och främst så tänkte jag börja med att svara på en kommentar som jag fick, där en undrade om Casper var Rickards biologiska son, och svaret är nej. Casper har en annan pappa men Rickard fungerar som Caspers pappa i våran vardag då kontakten till hans biologiska pappa inte finns för tillfället. Så är det med det.

Idag är det tack och lov lite finare väder än vad det varit här i veckan
. Molnen och solen går om varandra lite då och då men det är skön luft ute så när Casper vaknat från sin lur så ska vi ta och cykla upp till mamma och pappa och ropa in kissen som varit ute ett tag, små kisse bebisarna vill ju ha mat!

Lär även bli massa ute lek som vanligt där hemma som Casper älskar! Ha en bra dag.

Lång promenad

Det blev en sväng ut till birsta idag och även lite mer oplanerade händelser .. Vi åkte och hälsade på Rickards kompis som nyss flyttat upp hit från Göteborg på hans nya jobb och sa hej, jag hade ju aldrig träffat honom förut heller .. Så vi gick omkring och kollade där i lokalen där dem säljer husvagnar, skotrar, fyrhjulingar och massa andra roliga vrålåk. Casper lärde sig även ett nytt ord och det var "åka", han pekade på alla saker där inne och sa det, lill sötisen min :love: Sen så fick han titta i en husvagn och när han skulle gå ut för den så gav jag han min hand, eftersom det var en trappa ner, men innan jag han sträcka ut min hand tillräckligt så tog han ett kliv ut och föll pladask i sten golvet. :/ Blodet rann för lill stackarn och fläskläppen byggdes på så det var bara att åka iväg med honom. Som tur var så gick allt väldigt bra men hans högra fram tand blev lös så blir det något med den så kontaktar vi en tandläkare, och vi har även anmält det till hans försäkrings bolag så att det finns registrerat.

Nu ikväll så tog jag en lång promenad tillsammans med angelica. Skönt att få komma iväg på en liten kvälls prommis, få upp flåset och bara prata lite ;) Blev en rejäl sväng, först till huset som vi lagt ett bud på idag (yeeeeeeey) och sedan så gick vi runt åsta, så en sväng på 7 km blev det säkert iallafall! Och nu när jag kom hem så tog jag in lite proteiner, två hårdbröd mackor med tonfisk. Mums i kulan! Nästa blir väl en duschoch sedan lägga sig i sängen :)

Onsdag

Hua vad dagarna rullar på, och det är redan onsdag. Känns som om att vi nyss hade helg och snart är det helg igen, skönt! Inga särskilda planer är gjorda heller förutom att jag ska jobba hela helgen så då blir Casper hemma och myser med Rickard hela helgen, det kan dom två behöva. Lite egen tid, far och son :love:

Den här dagen erbjuder inte heller särskilt mycket. Tänkte ge Casper lite lunch så snart han vaknat från sin förmiddags lur och sedan bege oss ut till Birsta för att kika närmare på en tvättmaskin som vi sett på nätet och bestämt oss för att vi vill ha. En 5 kilos med tids display och av märket samsung, låter ju inte helt fel. Som sagt, är så himla less på att behöva boka tvätt tider och kånka på tvätten mellan lägenheten och tvättstugan, samt alla berg som blir innan man ser att man verkligen behöver gå iväg för att tvätta, också finns det inga lediga passande tider .. Så en tvättmaskin ska vi införskaffa, så fort som möjligt!

Sen i eftermiddag så hade vi tänkt att gå iväg till mamma och pappa och kolla på kisse ungarna som har växt på sig enligt vad mamma berättade igår, sweet! Måste pussa och gosa lite på Trisse också, min favorit kisse :love:

Efter att läsa igenom detta så har det inte blivit en smile i hela inlägget, så här kommer en! :) För humöret är verkligen på topp idag!

Tattad igen

Man börjar alltid med det som tar längst tid och sen så får man se hur mycket man har över till att göra annat.. :) Så är det med allt här i världen! Som att börja tatuera nybörjaren först, som att blogga innan man kollar facebook och som att plocka undan innan man städar. Det är precis vad jag gjort idag!

Tatueringen blev skit bra iallafall men färgen som ska vara när det är klart syns inte riktigt än utan det tar upp till 3-4 dagar så ingen bild innan resultatet är helt klart. Det blev iallafall vit och rosa färg i mina blommor som sitter på armen, och fyllde i konturer. Skulle ju göra texten på skulderbladet också men det har vi bokat på torsdag istället eftersom att det drog ut lite på tiden, men det kan det vara värt. Mammas blev också riktigt bra, och hon gjorde kinatecknet för kärlek och Casper ovanför med ett hjärta bredvid, den ska såklart fyllas på i framtiden när hon får fler barnbarn. :)

Och nu så börjar det bli dags för sängen känner jag, och ladda för att göra en ordentlig storstädning imorgon. Heja oss, det ser ut som fuck här hemma .. Måste även ta och fixa en tvätt tid innan det ligger kläder över hela badrummet. Suck.

Tack och godnatt för idag.

Drakborgen

Oj oj oj vad ungarna lekte, och massa andra som också var där .. Lite jobbigt med barn i trots åldern bara som inte förstår att man kan vara hur våldsam som helst när det är småbarn i hoppborgen. Men men, det tillhör ju barnen de med. 

















Tisdag

Casper sov hyfsat bra i sin säng inatt, var väl upp nångång och gav honom nappen men sen så har han sovit fram till 06:50 imorse så det tycker jag är helt okej! Nu så tänkte vi försöka lägga honom i sin säng igen när han skulle sova sin förmiddags lur men icke det, så han ligger i sin spjälsäng nu och sover, kanske lyfter över honom sen ..

Mamma kom hit imorse också och hade med sig jordgubbar och glass så det mumsade vi oss tillsammans med angelica som är här på besök! Damen ska snart iväg på möte och sen kommer hon tillbaka igen för att hämta upp mig och Casper och fara till drakborgen med henne och Lucas. Ska bli super kul för Casper lär nog älska att leka där, har inte varit där förut heller så det känns spännande.

Sen i eftermiddag så kommer pappa hit och ska vara barnvakt medans jag och mamma far och tatuerar oss ;) Äntligen så är det dags! Kommer bli super snyggt med färg i mina blommor och den nya jag ska göra som ska sitta på skulderbladet, bilder kommer senare ikväll. Promise!

Ha en bra dag alla :)

Lill hjärtat

Huga, mammas lill hjärta ville inte alls sova i sin egen säng. Så hemskt att ligga i en egen stor säng, utan några spjälor och det kändes säkert väldigt tomt för honom. Han greps av panik och ville inte alls sova. Inte ens om vi satt nedanför och sjöng, smekte på hans huvud, spelade godnatt visor på cd spelaren eller om vi låg bredvid honom i sängen, han kunde inte bara slappna av.

Så jag fick göra så att jag la honom i hans spjälsäng i vårat rum där han alltid sover och somnade såklart utan problem. Sen efter ungefär en kvart så lyfte jag över honom till hans rum och hans stor säng, och det gick toppen då. Så trött liten kille så hoppas han kan sova hela natten där inne nu :love: Lämnar såklart öppet i genvägen som går i våran walking closet och öppet i andra dörren i vardagsrummet så han kan gå upp och komma till oss om han vill. Kanske vaknar imorgon och är jätte ledsen men han vet ju vart vi finns.



Här sover han nu, lilla stor killen :love:
Du är mitt allt, älskade älskade du, vad jag älskar dig.

Birsta

Det blev inte bara en sväng ut till Birsta idag utan det blev två svängar ;) När vi kom hem och gjort i ordning så kom vi på att vi ville ha en lite cd spelare till Caspers rum som spelar lite godnatt sagor, eftersom att han gillar att ha ljud runt omkring sig när han ska sova. En liten blå från clas ohlson för 249 kronor blev det också lite sagor, bland annat Bamses godnatt sagor, Alfons åberg, Astrid Lindgrens sagor och en skiva med lite sånger på som man kan spela på dagarna där inne.

Sen så blev det även en tripp till Skopunkten för Rickard ville köpa nya skor. Men hittade även super bra priser på ett par lek kängor till dagis, ett par gummistövlar till dagis och ett par söta ballerina skor till mig själv! Skor till hela familjen helt enkelt.

Nu ska vi strax lägga Casper i sin nya säng för första gången. Provade en gång förut och han var så lycklig så. Inte för att sova då utan för att bara prov ligga sin nya mysiga säng.



Caspers nya skor! Och lill foten är framme och ska prova, han älskar skor!



Mina söta skor som jag inte bara kunde låta hänga kvar på sin plats i butiken ..

Stor säng

Imorse så åkte vi ut till ikea för att kolla efter en ny säng till Casper. Han börjar ju bli så pass stor att han ändå snart kan kliva i och ur sin säng och när han ändå ska in i ett nytt rum nu så tyckte vi att det var lika bra att köpa en "stor säng" till honom, en stor kille säng :) Han ska ju vänjas vid en sån förr eller senare så vi tänkte att vi provar, och skulle han nu inte vilja sova i sin nya säng så har vi ju hans spjälsäng kvar.

Det blev iallafall Ikeas "KRITTER", den vita med lamm på. Himla söt tycker jag och väldigt stil ren och kommer att funka till fler framtida barn. Till den så blev det bäddmadrassen "VYSSA VACKERT", jag tyckte att den var väldigt mjuk och skön att sitta på, och Casper är ingen stor kille i sig och lär nog inte bli en tyngre kille än vanlig heller så den fick det bli. En lätt, skön madrass.

Givetvis så tillkom det ju ett nytt täcke, ny kudde, nya påslakan och även ett iglo tält, har kollat på ett sånt länge så idag fick det följa med hem! Sen så köpte vi även tre stycken förvarings lådor i mindre format. En att ha alla små bilar i som han kör med på bilbanan, en som står tom och en som hänger bredvid hans säng med alla nappar. Tänkte även ställa i en vattenflaska i den om han vaknar på natten och blir törstig nu i sommar. 





Hoppas han ska sova gott här! :)  Vi provar såklart redan ikväll.

Nytt, IGEN .....

Men nu så, ska vi väl kunna hoppas på att det inte är någon som ska försöka efterlikna den designen jag hade innan .. Det var rätt så irriterande för jag hade suttit i några timmar och fått ihop den där förbannade designen, letat fram bilder, försökt tagit texter från hjärtat och gjort något annorlunda. Nöjd vart jag men tro inte på fan att en ganska så nära vän då gått och gjort en desgin och använt sig av precis samma text på exakt samma ställe i sin header, och använt samma stuk för att få med barnets namn och födelsedatum på, det vill säga ramat in det i ett hjärta mitt på headern. Från vilket hjärta kommer meningen "obeskrivlig kärlek" från när den helt plötsligt råkar dyka upp i en header dagarna efter att man själv skrivit det

Det här bör jag kanske egentligen inte ha tagit här, men fyfan så less jag blev när jag gick in för att läsa bloggen. Men nu är den här iallafall, den nya headern! Döpt till: HEADER FÖR FAN !!!

Tatuering bokat

Värmen fortsätter att hålla i sig och man passar verkligen på att njuta av vädret, både dagtid och kvällstid. Så himla skönt att bara vara ute hela dagarna och sedan somna som en stock i sängen, för man är verkligen helt slut efter såna här dagar .. Idag är det tack och lov lite halv mulet men så välkommet, man behöver det vädret med ibland.

Igår så drog vi till Angelica och Peter och lilla Lucas för att hälsa på och dricka en kopp kaffe vid 2 tiden men det slutade med att vi bara åkte hem och hämtade ombyten till Casper och hans vove som han sover med också stannade vi här hela kvällen och sov borta. Casper sov så gott så vilket jag knappt provat på att göra förut, han har ju bara sovit hos mamma och mormor  innan, men med sin vove, tutte och välling flaska så kan han sova vart som helst verkar det som!

Jag och Angelica blev bara hemma iallafall och satt ute och pratade och drack några cider medasn Peter och Rickard var ute och roade sig på stan. Casper tog sovmorgon till 8 imorse vilket var guldvärt och ville sova igen vid 10 tiden imórse och slog igen sina blå utan nå gnäll alls. Så nu vet vi att det funkar också!

Tatueringstid för mig och mamma är även bokat till på tisdag. Weeei! Jag ska finslipa min på armen samt färglägga blommorna på den óch göra en till tatuering på skulderbladet, och mamma hon ska göra sin första tatuering :)

Sommar sol och värme

Solen bara fortsätter lyser och det är ju heeelt underbart!

Idag så tog vi och blåste upp bassängen som vi införskaffade oss för ett par veckor sedan och det var så uppskattat av lilleman. Denna är så pass stor att även vuxna kan bada, inte så många samtidigt men fyller man den så gott det går så har man vatten upp till brösten iallafall, helt underbar pool!

Så det är vad vi ska göra idag, bada och bara njuta av den fantastiska solen! Sommar sommar sommar, jag älskar't! Senare på eftermiddagen så ska vi även iväg till ett par kompisar och mamma ska göra en tatuering ;) Kanske även jag tar och bättrar på min på samma gång, får se hur lång tid det tar osv. 

Njut av dagen!

Små kisse bebisar

Åh, min kära lilla katt som bor hemma hos mamma har fått små kisse bebisar! Så himla söta men stora rackare tycker jag för att vara alldeles ny kläckt .. Den ena kom igår kväll runt 22 tiden och nästa kom runt 01 inatt, så två stycken blev det! Alldeles lagom för att vara nybörjare på att ha såna små här hemma.

Vet ännu inte vad det är för kön på dem men namn har dom fått iallafall och vi gick efter Pelle Svanslös gänget. Så den gråa heter Murre (Murre från skogs tibble i filmerna) och  den beige/orange kissen heter Trisse som jag så gärna skulle vilja behålla sen. Namnet där ifrån är mest för att Casper första ord var kisse och när han lärde sig säga det så sa han "Trrrrrisse", och Trisse är ju katten som har restaurangen i Pelle Svanslös :)



:love:



Söt Trisse :love:

Underbart!!!

Vilket oroligt underbart sommar väder vi har idag, solen bara gassar och ligger på ungefär 26 grader! Helt jävla underbart med sommar, ursäkta ord valet men det är så himla skönt att den ääääntligen är här efter den trista vintern och våren som vi har haft här i Sverige.

Var ut en sväng förut i fin vädret iallafall med Belinda och Theodor och gick på dannes och åt mjukglass! Gott gotti gott, saltlakris flakes är det absolut bästa strösslet jag någonsin ätit! Sen gick vi bara runt en sväng på byn och njöt av solen ..

Allvaret har börjat smyga sig fram här i våran vardag och i eftermiddag så ska jag göra mitt första arbets pass på max för första gången på 1½ år, lite nervöst men det ska nog gå! Känns ändå skönt också att få komma iväg och jobba lite. :) Det är som sagt sommar jobb som gäller fram tills det att Casper börjar på dagis och sen så är det skola, om jag nu kommer in. Hatar att ta upp det där och skriva "om", vad ska man göra annars liksom? :o Det löser sig alltid, och jag tror att jag kommer in :)



Casper med Jennifer igår på hennes student :) Han hade det så roligt så. På själva studenten så hittade vi en basket plan där vi kunde stå och titta och Casper hittade en boll där och massa stor grabbar som han lekte med. Ännu bättre var det på student mottagningen där det också var massa stor grabbar som passade upp på honom och spelade fotboll och massa annat roligt tillsammans med honom. Underbara barn :) Så Casper klagade nog inte. Sen var det ju också fika hos Madde som fyllde år och jösses vad han skrattade och charmade alla där, det var nog lite av den där "över-trött-heten" som hade fullit över honom, haha :love:

Student dag

Idag tar min kära svägerska Jennifer studenten, det vill säga min storebror Linus tjej. Och inte nog med det så fyller även min andra svägerska Madelene 18 år idag, alltså min lillebror Emil tjej :) Så idag blir det kalas för hela slanten!

Vi ska vara i stan på Jennifers skola Skvadern
klockan 15:00 för att se på när hon går ut på trappan, sen därefter så är det student skiva hemma hos henne i vattjom och sen vidare för att gratta Madde! Full fart.

Dags att se vad man kan göra åt barret och face't!

Ny header

Sådär, nu är äntligen en ny header på plats! Har tänkt att ta mig tid länge till att göra det men har inte riktigt orkat då jag la över alla bilder på en hårddisk här för nån månad sen men nu så har jag tagit mig in i den och tagit ut några bra bilder till en ny header. Helt nöjd är jag inte, den kunde ha blivit bättre men den funkar helt klart! Så nu får den sitta ett tag fram tills det att jag utvecklat mitt design intresse lite mer ;)

Var hos amanda en sväng förut också och gjorde lite fler slingor på mig och gjorde en hel blekning på henne, riktigt bra blev det på oss båda! Aningens ljusare precis som vi ville ha det, nu får solen sköta resten under sommaren så får vi se vad man hittar på till hösten då det lär vara dags för en klippning igen. 

Nu ska jag suga på designen lite till och se vad man kan hitta på! :)

15 månader

Tänka sig att mitt lilla hjärta blir hela 15 månader idag, vart tar tiden vägen? Den bara rusar iväg och sommaren har vi framför oss innan vardags allvaret börjar på riktigt. Börjar bli riktigt nervös inför allt som kommer. Jobb för mig i sommar, inskolning på dagis i höst och sen skola för mig i höst. En helt ny start helt enkelt. Sist jag satt i skolbänken och var riktigt motiverad och verkligen gick i skola var nog en 3 år sen iallafall.

Mammas lill pojk :love: Jag älskar dig!



Marknad

Svenska national dagen, innebär inte något jätte firande för oss precis. Vi tänkte gå ner på torget och kika på firandet där och sedan köpa jordgubbar och äta, som vi nästan alltid bruka göra. Men Casper sov när det var dags att gå ner dit och jordgubbarna var slut, bad day! Men inget att hänga läpp över utan vi åkte till härnösand istället och gick på marknad och hittade lite fint som fick följa med hem :)



En t-shirt till lilleman, så cool och söt!







Och arbets byxor till lilleman, så himla coola! Verkligen ett måste att införskaffa varje år :)
Och Rickard tyckte att han skulle ha en KIZZ t-shirt också ;)

Cruising

Som sagt så går det några gånger mellan gångerna man bloggar nu mera men i helgen så har vi faktiskt haft fullt upp och haft väldigt väldigt roligt!

Igår så tog jag min riktiga cruising oskuld och drog till med en riktig outfit och rockabilly queen style i äkta frisyr och klädstil, and i liked it ;) Kul hade vi också, trodde tiden skulle gå enormt sakta av att bara gå runt och kolla på bilar men jösses vad tiden gick snabbt .. Vi åkte in runt halv tio tiden på kvällen med Bella och Rickard efter att ha grillat hemma hos dem och druckit lite, och runt halv ett tiden så började vi känna att klockan tickade på så då begav vi oss hem, fantastiskt rolig kväll iallafall!





Fräse frasse

Det blidde inte mycket mer än en mysig hemma dag idag. Casper verkar ha det lite jobbigt med sina små tänder som ska fram så han sov i ungefär 2 timmar på förmiddagen och försökte lägga honom nu på eftermiddagen också men det gick icke. Så istället för att ha en grinig son inomhus så tog vi cykeln upp till mamma och pappa och lekte lite ute, det uppskattas alltid av lilleman. :) Blev även bjuden på middag där, rostbiff och potatis sallad :D Gott! Särskilt när det är så varmt ute som det varit idag, då är kall mat eller grillat godast!





Fräse frasse idag :love: Så tuff outfit, ser ut som en liten motorcykel knutte ;)
Och på bilden ser ni även hans nya mössa från älskade hjärtegryn, tänkt att ha som dagis mössa.

Tork blogga

Tork blogga på hög nivå här .. Man börjar skriva men raderar sen, finns liksom inget att skriva om tycker jag. Hela tiden blir det samma lika, idag har vi gjort det här osv osv ..

Det som händer iallafall är väl att Casper börjar prata mer och mer
och fler tänder har han fått och fler är påväg. Just nu så har han fyra små gaddar, två uppe och två nere. Han kan säga tisse (kisse), titta, där, mamma, tutte (napp) :) Så sött nu när han pratar och pratar :love:

Har nog inga särskilda planer för helgen heller, blir bara till att mysa med min lilla familj och Rickard blir ju lång ledig eftersom det är national dagen på måndag, mysigt! Casper får såklart ha sina blå jeans och gula tröja då ;)

Härlig onsdag

Amanda och Charlie kom hit runt tolv imorse och grabbarna fick leka lite innan vi begav oss ut. Gick först upp till bvc för jag var nyfiken på om Casper fått tillbaka sin vikt och amanda hade inte vägt Charlie på ett tag så :) Casper hade gladeligen gått upp till sin vikt som nu ligger på 10 540 gram, helt perfekt för en liten man på snart 15 månader. Längden var den samma och han är 83 cm lång :)

Sen när vi hade varit där så gick vi till lekparken ett tag så dom fick leka av sig lite utomhus och sedan vandrade vi vidare till dannes och åt lite lunch, gott tyckte alla fyra! :D Mätt och belåten så gick vi hem igen och fortsatte leka innan vi kokade ihop dagens middag som blev kokt potatis och fiskbullar i hummersås, Casper åt som aldrig förr! Hela 3 potatisar och runt 5-6 fiskbullar fick han i sig, duktig!

Nu på kvälls kvisten så har vi varit hemma hos mamma och pappa och hälsat på lite och tog cykeln dit, snabbt och smidigt ;) Och nu så sover lillen för natten och jag har myst ner mig i soffan och ska kika på lite tv!










Två koncetrerade killar i lekparken och två matglada killar på dannes :)

Onsdag

Det finns bara ett ord för att ha barn och det är underbart! Vissa dagar är väl såklart mer eller mindre men till 99 procent så är det bara ren lycka! Som en upp piggande dusch tillsammans på morgonen, som egentligen gjordes bara för att "bli av" med en ner skiten unge, men hur mysigt är det inte egentligen? :) 

Nu har vi iallafall precis ätit vår frukost i vanlig ordning. Havrefras med fil, en ostmacka, en gurkbit och en liten flaska mjölk till lilleman, går ner hur fint som helst och han är verkligen jätte duktig på att äta frukost! Tänkte knäppa kort nu imorse men vad står det inte på kameran om inte "byt batteri" när man startar maskinen? Suck.
Jag själv försöker också komma in i nå slags morgonrutin och det går väl sådär faktiskt ;) Tänkte äta grahamsgröt varje morgon med färska bär och det är faktiskt otroligt gott, men imorse så var ju inte Rickard hemma och då vill jag inte ställa mig och göra den frukosten .. Så det får väl kanske bli lunchen idag, dumt att bryta rutinen .. Idag höll jag mig till kaffe och macka ;) Inte så dåligt det heller.

Dagen, den första juni, verkar inte erbjuda så himla gott väder men den erbjuder iallafall gott sällskap med amanda och charlie, jag gillar't! Blir lek för grabbarna och kaffe för mammorna, som vanligt ;)
RSS 2.0