Sommar på riktigt!

Äntligen har sommaren dragit igång på riktigt! :) Strålande sol hela dagarna, det kan knappast bli bättre!

Jag har påbörjat mitt sommarjobb och lägenheten är helt inredd nu! I'm so happy i can be :D

Idag har jag varit och fixat ett nytt legitimation också på polisen eftersom mitt går ut nu i sommar. Dyrt men välbehövligt! Ikväll är jag och Mattias bjuden på mat hos mamma och pappa och sen ska vi ta oss ett kvällsdopp i lill rännö. Wonderfoul :)

Dålig uppdatering nu för tiden på grund av icke fungerande internet i lägenheten.

Midsommar

Jag skämtar inte om jag säger att jag varit med om min värsta midsommarafton någonsin. Dagarna och nätterna på max har under alla år i stort sett varit stendöda, men inte inatt inte! Det var fullt ös hela tiden, en i drive, två i kassa och två i kök. En enda av 5 pers fick gå på rast, jag hade 2 och en halvtimmes bilkö i drivern utan back. Döda mig! Malin var iallafall snäll och bytte av mig till slut så jag åtminstone fick byta station och stå i kassa halva mitt pass. 6:15 imorse kunde vi gå hem! Ja, behöver jag säga mer?

Nu har jag precis vaknat och jag och mattias ska snart iväg till mamma och pappa och äta greksik middag =) Mums! Innan ska vi plocka upp linus och jennifer också. Sen ska jag iväg och jobba natt, igen!

Imorgon får mattias hjälpa mig att komma upp eftersom jag måste ställa om på dygnsrytmen då mitt sommarjobb på service börjar på måndag ;) 7-15, here we go! : D

Hare!

Storhandla

Hejsan!

Nu sitter jag i lägenheten sedan ett par timmar tillbaka. Ganska långtråkigt att vara här själv men mattias kommer väl snart hoppas jag så att vi kan åka och storhandla någon gång,  det kurrar i min mage och kylskåpet, frysen och skafferiet är tomt! Så ikväll blir det storhandling för hela slanten. Allt sådant som är nödvändigt och bra att ha då magen kurrar!

Undrar jag hur länge man ska få sitta och vänta ...

Bilder som jag lovat kommer nog ikväll eller imorgon, bara jag får tag i kameran och usb-sladden till den!=)

Vi har flyttat!

Åh, nu har vi äntligen flyttat och det går inte att beskriva i ord hur jävla glad jag är! :D Drog några flyttlass igår och i stort sett allt är på plats. Det är bara kylskåpået, frysen och skafferiet som måste fyllas upp nu ;) Och såklart köpa några blommor och lampor :) Det är hur fint som helst, tycker jag iallafall. Den lilla ettan kunde ha mer möbler än vad vi fantiserat om.

Bilder kommer kanske ikväll om jag hinner! :)

Tisdag

Igår kväll fick mattias ett sms från sin bästa vän uppe i skellefeå om att han var i matfors. Gladeligen träffade vi honom idag så nu har vi spenderat ett par timmar med honom ute i Birsta :D Jag köpte en kaffebryggre till mattias och ett par nya jeans åt mig själv! :) Tjoho, så hade man bränt 1398 kr på en dag :p Usch, dyrt ... Men nödvändigt!

Nu väntar jag väl bara på att få åka och jobba mellan 18-03. Tärt!
Imorgon väntas lägenhetsvisning på rännövägen 12 :D ååh, längtar!
Bilder på allt vi köpt kommer när vi skaffat oss en lägenhet!;)

Hare gött

Inredning

Jaha, så hade man väl gjort sitt för den här dagen också. Började med att jobba mellan 10-14 och sen så har dagen  flytit på i en ovanlig ordning. Hämtade först släpvagnen hos mattias och åkte sen och åt med mamma och pappa i haga. Mumsigt :D Sedan bar det av till sjukhuset för att hämta lite inredning till lägenheten som mammas jobb ville bli av med eftersom de flyttar till en annan avdelning och allt skulle tömmas. :D Fick med oss bord med fyra stolar, ett vittrinskåp, en fåtölj och lite andra småsaker som vasar och gardiner. Dåligt glad :D Fick även en micro där ifrån;)

Sen var mamma snäll och köpte lite på ikea
. En matta, sängkläder, klocka och tvättkorg!;) Nu har vi precis allt så nu är vi redo för att flytta! Bara en kaffebryggare till mattias som saknas ;)

Nu ska vi avsluta dagen med lite mys! Godnatt

lägenhetssökare.nu

Usch så less jag börjar bli på att leta runt efter lägenheter! Men nu har vi iallafall bokat en ny visning på rännövägen på onsdag =) Hoppas den är bra nu bara! Dock så är det en etta på 41,5 kvm men det får väl duga som första lägenhet iallafall. Nära till jobbet i sommar också, toppen!!

Igårkväll så var jag och mattias och hälsade på danne och ida på skönsmon och hjälpte dom med att riva tapeter! Och som tack för hjälpen fick vi deras gamla soffa! En jätte fin hörnsoffa i svart läder, tackar så jätte mycket än en gång! =)

Nu bär det av upp till sköle en sväng för att rasta lite hundar =)

Ha det toppen!

Natt natt natt ...

Att jobba natt tär verkligen på krafterna för att inte prata om hur det tär på dygnsrytmen. Nätter går hur bra som helst för mig att jobba men det är ju bara det att jag ska sova också, och här har ni ju ett praktikst exempel. En vaken elin halv 7 på morgonen, hemkommen för 2 timmar sen och kan inte sova. Man vänder ju upp och ner på precis allt!

Tänkte väl iallafall sammanfatta mig lite kort om vad som händer och sker just nu i mitt liv innan jag gör ett nytt försök på att sova =)

Jag och Mattias planerar flytt. Vi har varit och kollat på ett par lägenheter och har funnit två som fullit oss i smaken!=) Dessa ligger i Matfors. Förr har jag alltid sagt att jag inte tänker bo här men efter många om och men så ja, varför inte?

Tanken slog mig just att det faktiskt inte händer så mycket mer än såhär .. Haha. Massvis med jobb och lägenhets sökare på hög nivå!

Nä, nu ska jag sova så jag kommer upp i någon sånär tid imorgon. Tänkte faktiskt söka efter en ny telefon imorgon om jag lyckas övertala gubben att åka ut till Birsta! :D

Godnatt och ha det bra!

Lägga ner bloggen?

Funderar ärligt talat på att lägga ner bloggen. Det finns knappt tid till att sitta ner framför den här skärmen och alla läsare, vart är ni? Ni som inte samtycker till nedläggandet kan väl slänga hit en liten kommentar!:) Vore roligt att veta vilka alla ni som läser är :)

Nattjobb väntar!

Godeftermiddag gott folk!

Har hunnit med ett par saker idag iallafall. Har gjort mamma en tjänst att köpa en trådrulle som matchar i färgen till hennes nya gardiner, köpt ett nytt vitt linne eftersom det andra är spårlöst försvunnet och sist men inte minst så har jag skaffat ett halebop kontantkort med nytt nummer(!!)! Så ni som vill ha mitt nya nummer får slänga hit en kommentar så ordnar vi det!

Ikväll väntar nattjobb och likaså imorgon! Och söndag är det jobb på eftermiddagen och på måndag så är det introduktions möte på service huset med information om delegering och så vidare för i sommar. =) Så nu är jag fullbokad ett tag framöver, ganska skönt att vara det ibland!

Det lär inte bli mycket skrivet i helgen eftersom jag lär bo hos Mattias, så ha en trevlig helg!

ännu blondare!

Godkväll läsare! Sitter hemma för en gångs skull och fördriver lite tid, väntar på mattias och sådär =) Han skulle upp till nedansjö så då fick han släppa av mig hemma, får man ju träffa mor och far lite med, inte helt fel det ;)

Det blev jobb idag igen mellan 10-14 och efter det så tog jag bussen till matfors och färgade utväxten hos alexandra på salongen där hon gör praktik! Det blev svinbra, färgen är mer vit nu än den var förut :) Och det hemska, mörka i hårbotten är också borta såklart :) Bra start på sommaren :D Bara att hoppas på att det blir ännu mer blondt av solen i sommar! Men det råder det väl inga tvivel om..

Nä, nu ska jag kolla om det är något som behövs packas innan mattias kommer, antar att det är där vi ska sova inatt så. Och med detta så säger jag ett tidigt godnatt!

Guten morgen

Som det heter på tyska, och på svenska Godmorgon!

Klev upp runt 6 tiden imorse för att hinna med mig. Det blir så när mattias ska iväg och jobba tidigt. Pappa fick iallafall hämta upp mig vid halv 8 så nu sitter jag på honoms jobb och dricker en kopp choklad! Bra för magen sägs det, iallafall varma drycker är som bomull för en mage som gör ont. =)

Idag väntas det jobb mellan 10.30-19.30. Känner mig inte alls laddad men pengarna behövs! Har en hel drös med planer nu för den här sommaren så pengar behövs det alltid! Och när man tänker på alltid det roliga man får för pengarna blir det alltid lite lättare att jobba också :) Då vi endå pratar om pengar kan jag tala om att jag lade in sommar schemat på mobilen igår och då ska man även ställa alarm i samma veva för alla tider man lägger in. Och i sommar kommer jag att kliva upp antingen: 05.30, 06.00 eller 06.45. Bortsett från de entaka dagarna jag jobbar kväll eller är ledig förstås.. Skit kul!!! Ehm, inte!!

Nåväl. Ska dricka upp min varma choklad nu och kika på en buss ner till jobbet.
Ha en bra dag!
RSS 2.0