Dålig bloggare?

Det gör inget om ni tycker att jag börjar blivit en dålig bloggare för det känner jag själv med! Men det blir det ändring på, såklart! =) Men anledningen är enkel som vanligt till varför jag inte skrivit ngt: Känner att det inte finns så mkt att skriva vissa dagar..

Det jag har sysselsatt mig med under min lediga helg är bara att ha varit hemma och tagit det lugnt. Eller okej, i lördagsnatt så åkte jag faktiskt till johanna och umgicks med henne! Och igår så var jag med mamma och lämnade tillbaka lite julklappar osv =)

Nu är det jobb som gäller hela veckan!
Första arbetspasset idag, 12.30-21.30

Dubbel pass

Godkväll.

Har precis avslutat mitt första arbetspass för dagen. Sitter hos en arbetskompis nu och väntar på att nästa arbetspass ska starta, nämligen kl 00-04. Lite tärt men vad gör man inte för pengar?;)

Här tog fantasin slut.. Har inte så mycket mer att skriva, eller jo en sak:
För er som tänkte fyllekäka ikväll, donken är öppet! Kom förfan inte till max!!!

Juldagen

Godmorgon.

Har varit vaken ett tag men inte förän nu så har jag börjat piggna till. Känner en liten putt av bakfylla men den ska nog gå över så snart jag fräshat upp mig lite!

Gårdagen var okej
, och då har jag varit ärlig. Julstämningen var inte den bästa men jag fick ju iallafall som vanligt det traditionella julbordet och mina julklappar!

Senare på kvällen vid åtta tiden så hämtade emma upp mig och nån timme senare så styrdes det fest i stan! Roligt att gå ut med arbetskamraterna också, man ser de så sällan ute. Men det var riktigt kul!


Mina julklappar i bilder!
Klicka för förstoring

 

Ni känner säkert igen dessa som är från den charmiga chili serien som jag samlar på.



De två sakerna jag faktiskt hade önskat mig och fick!

 

Väldoftande produkter från bodyshop har jag aldrig tackat nej till!

Utöver detta fick jag presentkort på ginatricot, ett par vantar, ett par over knee's och lite annat! =)

Jag är verkligen helnöjd med mina julklappar! Tack mamma, pappa, mormor, uffe och linus!

Nu ska jag ta mig en dusch innan det börjar bli dags för jobb, och såklart inviga min nya hårfön!

Imorgon ska jag på mellandagsrean i birsta!! Ska försöka vara ute i tid, trots att jag jobbar natt..
En ny digitalkamera har jag tänkt mig att komma hem med! Får väl se hur det går med det ;)

Julafton!



julklappsrim..

Dagen vart inte riktigt som jag planerat. Istället så blev det 2 timmars sömn och jobb! Sjukt seg..

Efter en stressig dag på jobbet så har jag bara ätit pizza med familjen och nu på kvällskvisten så sitter vi och skriver julrim! Tycker att det är lite små skojigt faktiskt ;) Jag är äntligen klar med mina!

Just nu kan jag inte göra mer än att längta tills imorgon!:D
Frukost med familjen, promenad, dusch, göra sig klar och hjälpa till med maten!
Så ser alltid min julafton ut :) Och såklart äta julmat och öppna julklappar : D

Skriver något mer imorgon!

Dan före doppar dan!

Så hade vi kommit till denna dag igen, dan före doppar dan, årets mest långsammaste dag! Men det känns helt okej, den här långsamma dagen tar jag eftersom att dagen därpå är julafton! Kanske årets roligaste dag. Så ibland måste man se det positiva, efter regn kommer solsken!

Okej, vilken idiotisk bloggare som sitter och skriver ett inlägg klockan 6 på morgonen.. Men såhär är det! Jag har varit och jobbat natt och genomgått kanske en av de värsta arbetsdagarna i mitt liv! Natten har varit ett helvete, rent utsagt.. Bilar och kunder heeeela tiden! Kom iväg från jobbet kl halv 5 idag.. Skoj, va? Nej, inte det minsta..

Nu sitter jag och dricker en kopp blåbärs the och inväntar ett par gäspingar. Tröttheten tog slut för ett bra tag sen, tråkigt nog.. Men strax hoppas jag på att jag känner mig trött igen så jag kan lägga mig ner och sova ett par timmar.

Senare idag väntar julhandling med mor och far! Eventuellt med mormor och uffe också om de hunnit upp innan vi gasar iväg, men troligtvis inte.. Resten av dagen blir väl som alla andra dagar vid den här tiden på året: Sitta och julrimma med femtioelva glas julmust, provsmaka julskinkan och lyssna på alla julsånger tio gånger om..

Nu ska jag slå på någon bra julfilm och förhoppningsvis somna i soffan! Godnatt.

Julgranen!

Idag har vi julstädat och gjort allt anant som hör där till, bland annat att klä granen!



Familjens julgran! Men min är fortfarande snyggare, visst då? ;)

Fullt upp.

Hej hopp!

Vet att jag lovade er att skriva en rad i fredags men sov på tok  för länge och precis då jag klev upp så skulle mor in till stan så då hängde jag på henne och shoppade lite. När vi i stort sett var klar med alla klappar och handlat det vi skulle så ringde dom från jobbet och frågade om jag ville jobba natt. Sa ja till det så det var den fredagen och lördagen! Lördag ringde dom också och frågade om jag ville jobba samma tid 20-05, och det gjorde jag såklart =) Så helgen har gått fortare än fortast! Men pengar såklart!!! =D

Men ska väl iallafall avslöja det som sades på mötet med syv på västermalm.. Jag börjar i skolan igen den 7e januari i OP08B. För er som inte vet vad det står för så är det Omvårdnadsprogrammet ettan.
Det känns jätte bra! =) Äntligen får jag ta studenten och blir det jag vill bli. Och dessutom så har jag en gymnasie utbildning också till den dagen då jag kommer på att jag vill göra nåt annat. Men ska inte ta ut ngt i förskott, nu får vi se hur det här går först :) Jag tror iallafall att det kommer att bli och gå jätte bra..

Nu har jag sammanfattat min helg, och med handen på hjärtat så orkar jag faktiskt inte skriva en rad till!

Morgondagens göra..

Tanken slog mig just att jag har en hel del att göra imorgon!

- Hämta ut betygen på hebergska
- Prata med Benke om Matte betyget
- Besöka västermalm för möte med Syv
- Eventuellt möte med min restaurangchef
- Göra ett schemaönskemål för januari
- Sist men inte minst, hämta energi för nattjobb

Och fatta ett klokt beslut angående mina studier!

Morgondagen kommer garanterat inte att bli enkel!
Inte efter vad som hänt och sagts idag.. God damnt it

Vill bara gräva en grop och stanna där ett par dagar, slippa alla besvär.

Paris hilton parfym

Glömde ju säga att jag hämtade ut en ny skönhet på posten idag också! ;)
Den luktar såååå gott! Är verkligen helnöjd med mitt köp, 269 kronor plus frakt var den värd!



Någon mer som tycker att den doftar underbart!?

Min första julklapp

Vid sisådär halv tre tiden inatt så kom jag på att jag det var möte idag kl 8 på jobbet, naturligtvis på morgonen! Kände mig genast ganka panik slagen över att jag då skulle upp om 4 timmar, hur fan skulle det sluta liksom? Väckar klockan ringde iallafall när den skulle imorse och mot mina förväntningar så studsade jag upp ur sängen imorse och började fixa och dona. Hann till och med äta frukost! Guld stjärna till mig.

Mötet var onändligt långt, nästa två timmar. Medans alla andra satt där och åt sin gröt och sina mackor så satt jag med nattluvan på kändes det som! Jösses, så trött jag var. Måste också erkänna att jag inte riktigt har nån koll om vad som sas under de där två timmarna, förutom att det behövs sparas timmar och att schemat kommer att minimeras med stor marginal i januari! Suck..

Sedan var det då som så att jag skulle jobba mellan 11-19 samma dag, ingen större mening att åka hem till matfors då under den tiden. Stannade kvar på jobbet med emilie och käkade lite, ringde ett telefonsamtal och tog det allmänt lugnt.
Telefonsamtalet jag gjorde slutade bra. Vill inte säga något mer om detta idag utan återkommer med närmare information om detta på fredag;)

Fick föresten en julklapp av jobbet idag också!



(Ja, en bild på mig. Ovanligt, jag vet.
Och ja, min lugg är lite mörkare än
den andra färgen på håret ...)

En stor och riktigt mysig filt!
Nu blir det godis och mys!

Pigg som en lärka

Ååh! Typiskt.. Som alla andra gånger då man verkligen måste sova så går det bara inte!! Blir så otroligt less. Ska försöka hitta en dö tråkig film nu så att jag somnar, haha =)

Skriver en lapp till pappa för säkerhets skull! För imorgon måste jag verkligen upp!!
Eller man kanske skulle börja läsa en bok!? Får se..

Hemmakväll

Kvällen har bara spenderats på hemma plan för min del :)
Har suttit med pappa och pluggat lite teori. C-fasen är riktigt klurig!
Men snart sitter den med känner jag och äntligen kan jag göra repitions fasen!:)

Annars har det inte hänt mkt. Kom nyss ur en varm och skön dusch!
Nu ska jag göra lite varma mackor och en kopp te, sedan krypa ner i sängen till en film!

Studier.

Så, nu har jag äntligen kommit till skott med att skriva ett mail till omvårdnads programmet  här i sundsvall, om att börja i tvån till hösten. Jag tycker inte att det verkar som en omöjlighet då det bara är två ämnen som dom läser nu som jag inte kommer att ha läst, men det borde gå ändå tycker jag, så länge det finns plats vill säga!

Jag kommer absolut inte att börja ettan igen, det har jag lovat mig själv. Så det blir omvårdnad klass 2 till hösten eller inget!

Så nu väntar jag bara ett svar från länge. Risken finns ju att hon säger "Du kanske vill börja nu efter jul?". Men det får jag tänka på då om hon nu skulle fråga det.

Så hade man gjort någon nytta idag iallafall! =)

En dag med ledighet!

Jag vill bara le och skratta, för jag är ledig idag!!!!!
Men istället så har jag sovit bort i stort sett hela dagen.


Har inte den lilla lekaste om vad jag ska ta och hitta på heller!
Okej, det här blev jordens tråkigaste inlägg, kanske världens..

blondie

Måste bara visa hur snygg jag är i håret! ;)
Är så grymt jävla nöjd:D Snart helblond :D:D
Tack emilie!


Björn Gustavsson

När jag kom hem från jobbet för en stund sedan så kände jag bara "älskade soffa"..  Soffan är ett bra tidsfördriv men till det vill man ju gärna ha en bra film och något gott till det! Så jag och mamma bestämde oss för att åka ner och hyra en film och köpa oss lite onyttigheter!;) Hem kom vi med björn gustavsson filmen, en chips påse, dricka och lite godis!

Nu börjar filmen!

Ny parfym!

Såhär mitt i natten sitter jag och shoppar lite via internet..
Har precis beställt hem två parfymer, en till linus i julklapp,
och såklart en till mig själv också! Kunde inte motstå, inte idag.

Till mig själv blev det denna goding:



Och vad jag beställde till linus får förbli en hemlighet tills jul!;)
Jag menar, man vet ju aldrig när han kan vara här och snoka!
Tack lisa iallafall för hjälpen med att hitta en parfym till honom.

Räkningar

Först och främst, tredje advent idag och bara 10 dagar kvar till julafton!
Hemskt vad tiden går fort ibland, nästan för fort..

Min dag har varit helt okej, sovit som en stock och betalat sjuhundrafemtioelva räkningar känns det som..
Men skönt att ha det gjort såklart! Nu blir det bara lite wallander och slappa!

Lyssna! Imorgon blir jag ännu blondare igen!;) LOVELI


Idol final

Ikväll är det som jag tror att de flesta redan vet den stora idol finalen :D Självklart sitter jag bänkad framför tvn och hejar på kevin, utan tvekan! Han är en riktig värdig vinnare tycker jag! =)

Vilken hoppas ni vinner?

Bara tanken får mig att må illa!

Jobb jobb jobb.. Klart som fan att det är kul och bra att jobba men inte varenda jävla dag! Idag blev jag måttligt less då drive kviottona var 3 meter långa och kön aldrig tog slut.. Vad gör man i max drive-in en torsdag kväll!?

Jobb imorgon med 10.30-19.30 och lördag blire natt, 20-05! KAN INGEN BARA SKJUTA MIG!?

Nu vill jag hem och duscha och sova.

07:00

Min älskade mamma  kl 07:00 imorse!

Mamma: Elin, du börjar 11 idag va?
Jag: Nej ..
Mamma : Nähä, jag fick för mig det ja..
Jag: Mhm...
Mamma: Men jag har fått för mig det ja
Jag: JAHAAAAA
Mamma: Okej... Dörren stängs

Skönt att dem bryr sig, men inte kl 7 på morgonen,
då man börjar kl 15. Då vill jag helst sova och inte bli väckt!

Ledig!

Äntligen en hel dag ledig! :D Kan ju inte bli bättre än så ;) Tog mig en hyfsad sovmorgon fram till ca 12 tiden. Efter det har jag mest bara släpat fötterna efter mig här hemma! Det enda jag gjort är att sparkat ner till ica och hämtat uffes julklapp som anlände på posten idag :) Sen har jag inte gjort mer, glott på tv o så bara!

Imorgon börjar verkligheten igen eller vad man säger! :p Jobbar 15-19 både imorrn och torsdag, fredag 10.30-19.30 och lördag 20-05! Känns helt okej! Fan vad pengar jag ska ha på kontot den 15e januari! :D Hohohoho säger jag bara, vad jag ska shoppa! Ett par nya jeans är ett måste. Resten får sättas in på sparkontot och gå till körkortet som ska bli mitt innan 19års dagen! Är så jävla peppad för körkort nu! Blir plugg imorn med papsen. <3

Nu känner jag för att baka!
Så nu: Kolla vad som finns i köket.

Vinter skor!

Så länge som jag letat efter ett par ugs i storlek 36, och äntligen har de fått in nya på halens.se! Happy mee!:D dock så kommer dem i början av januari, ett litet minus för det men annars så är jag jätte glad.


Från halens.se, 199 kr
!
299 kr med frakt och postförskott



Nu kommer jag definitiv inte att frysa om fötterna i vinter iallafall!
Perfekt sko då man ska till och från jobbet då det är kallt.

Hittade också en liten finare
sko att ha på sig då det är party på vintern.
Dessa ska jag önska mig i julklapp, och Fantasy midnight parfymen.



Visst är de fina?

Bilder från shoppingen på birsta idag får ni imorgon!

Och en sak till: Bara två faser kvar på teorin!!!!!!!!!!! :D:D:D

Jobb hela tideeeen!

Jaha, nyss kommit hem från jobbet. Ganska stressig dag om jag får säga mitt :p Hade drive-in precis som vanligt och där var det fullt hela jävla lunchen! Och då menar jag verkligen fullt, kö hela jävla tiden och fullt med kviotton, plus att kassorna hade kö i stort sett ner till dörren så det var bara att bita ihop och göra det bästa av situationen!

Fick sluta runt halv 3 så efter satt jag i möte med andreas i ungefär en kvart, känns skönt att ha det gjort. Han skulle prata med personen som det gäller och sedan höra av sig till mig igen =) Snällt.

Ikväll blir det nog bara lata sig lagomt mycket i tv soffan!
Ledig imorgon, till en början iaf ;) Får väl se imorgon.

Godmorgon måndag!

Hade hoppat på en såååå lång sovmorgon idag men den planen sprack ganska fort då emelie ringde klockan åtta och väckte mig med "heeeej! vill du komma in och jobb idag" och utan att ens tänka så svarar jag "ja självklart, vilken tid?"

Så den här dagen blir det jobb också, blir ni förvånad?;) 10-16
Ska ta och göra mig klar nu! Skriver mer ikväll =) Promise!!

Plugg..

Förut då jag och pappa var ute och åkte bil så gav han mig goda råd för hur jag på bästa sätt skulle klara körkortet den här gången vad det gäller teorin. Jag ska plugga ett tag med teorin och försöka klara alla faser så att jag kan få göra repetions testet på checkers, och sen efter det boka tid för teori och uppkörning! Pappa tror att jag annars kommer att gå och stressa upp mig för det då jag vet datumet då det gäller. Klokt sagt av honom, jag tror helt och hållet på det han sa! Så det blir boka tid för teori prov och upprköning då jag känner mig trygg med det och förhoppningsvis klarat det som ingått i teoripaketet.

Snäll som min kära pappa är så ska han hjälpa mig med teorin! Vi ska plugga tillsammans ikväll efter parlamentet =)

Andra advent..

.. vilket innebär att vi tänder det andra ljuset idag!


Körkorts teori

Idag har jag tagit ett vädligt klokt beslut: JAG SKA TA KÖRKORT, SÅ ÄR DET BARA!!
Så här pluggas det teori för fulla muggar!;) Går väl sådär.. 55/70 på B-fasen.
Nu blir det vila ett tag och sedan köra A-fasen lite senare ikväll!

Det har gått jätte bra att jobba idag också :) Öppningen gick jätte snabbt.
Fick sluta redan vid 12 tiden för att det var så lugnt på jobbet. Gissa om jag blev glad?;)
Det behövdes verkligen, och ikväll ska jag vara den lataste människan på hela jorden!!



Du som vill hjälpa mig lite på traven är varmt välkommen!;)

Dead

Det går verkligen inte att beskriva i ord hur jävla trött och sliten jag är efter att ha jobbat som jag gjort i veckan! Längtar redan tills den 15e januari då stor lönen kommer in på kontot! Ååh vad jag ska fira, kan inte vara annat än stolt över mig själv efter december månads slut!

Helgen är inte slut ännu, och inte mina jobbdagar heller. Imorgon är sista dagen och sedan är jag ledig två dagar! Sen 4 dagar i rad igen ;) haha, gäller att stå i och bita ihop! Upp tidigt imorrn igen och jobba pass 1, dvs mellan 7.30-16! Söndagen måste firas!

Har även spenderat två dagar tillsammans med en person som jag aldrig trott att det skulle bli såhär med. Mysigt! =)

Idol 2008

Vem tror ni kniper 3e platsen av idol 2008?
Jag trodde robin skulle åka ut sist, men jag hade fel.
Men tyvärr säger jag robin ikväll igen, han var usel ikväll.

Kevin och Alice i final
och Kevin kommer bli årets vinnare av idol 2008!
Har jag fel tror ni?

Drunknar

Var bara tvunget att lägga upp en bit av en text från kanske världens finaste låt "Håkan Hellström-Jag hatar att jag älskar dig" Sen att blogg.se inte ville vara på min sida när det publicerades är ju en helt annan femma!

Ändrade planer från helgen iallafall! Jobbar pass 1 även lördag och söndag, som jag gjort nu torsdag och fredag, vilket innebär att jag jobbar 7.30-16 heeeeeela helgen! Lite små tärt men jag älskar passet och det är bättre timmar än vad jag egentligen skulle ha haft i helgen så jag är super nöjd! Blev även 3 pass rikare till veckan också =D Woohoo, pengar säger jag bara!!! Pengar pengar pengar :D Så som jag ska handla alltså ;) Allt jag säger ;)

Nä, nu styrs de fest verkar det som! Hörs!

Jag hatar det

Jag har hört att du träffat nån Jag har hört att hon är allt jag inte var Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag Och jag hör att hon är den rätte Ja dom säger att du verkligen menar det 
Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Hur kunde du falla när han sa, jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu
Dom har ju väntat på det här
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Uttråkad!

Usch och fy vad tråkigt jag har det. Vill hitta på något skoj, vore något att åka ut till birsta och handla sista julklappen! :D Men med vem isf? Mammaaaaa (a) Hon kommer total vägra. Dags att leta reda på någon!

Imorgon blir det iallafall jobb som vanligt. 7.30-16 =) Så blir väl hyfsat tidigt ikväll.

I told you so and I'll never take it back

Varför? Varför finns du i mitt liv när jag ordagrant bett dig att gå, sticka långt åt helvete, varför?
Det spelar ingen roll vem du är idag, hur mycket du har förändrats.
Because I told you so and I'll never take it back.

Kureringsdags

Nu är jag less på att sitta och hosta hela dagarna och bara ha jävligt ont i halsen och knappt kunna äta nånting alls, så nu tänker jag banne mig kurera mig med allt jag hittar i badrumsskåpen! Har redan hittat massvis av grejer! Huvudvärkstablet, hostmedicin, slemlösande, halstabletter, nå grejs man lägger under näsan för att lätta på förkylningen, nässpray och ännu lite till! Nu jävlar ska jag bli frisk och hostfri!!!!

Here we go!

AIK julklapp

Har suttit och funderat hela dagen över vad jag ska köpa till uffe i julklapp. För er som inte vet vem han är så är det min mormors man, och det är han som är pappa till mina kusiners, som jag kallar dem, mamma. Så han är alltså morfar till mina kusiner :) Hoppas jag inte krånglade till det allt för mycket för er! Iallafall, kom först med den smarta idén att jag skulle köpa en aik mössa till honom, men tyvärr så fanns det ingen som passade. Så istället blev det följande!

 

Perfekt julklapp till en riktig aikare!
En aik wonderbaum till bilen.
En aik väckarklocka (vill han inte ha den som väckning är det ju en snygg prydnad)

Till vår kära uffe från linus, elin och emil! :)
Nu har jag bara EN julklapp kvar !!!! =D

Julklappar

Snart är alla julklappar inhandlade! =D Så himla skönt :) Har bara till uffe, linus och emil kvar nu :D Wiie. Vet redan vad jag ska köpa till linus och emil så har bara ett problem kvar vad det gäller julklapparna. Hallelulja moment! ;)

Också ska ju såklart elsa ha en julklapp också. Funderar på att köpa en regnjacka åt henne, inte för att hon lär uppskatta den men det lär nog uppskattas av de andra i familjen! Hennes päls är inte alls att leka med då det regnar och snöar ute, så det kan det vara skönt att ha en regnjacka åt henne så slipper hennes långa päls bli så blöt. Det tar ju år och dar innan den torkar!

Den här kanske?
Från ellos.se, 99 kr


Sola!

Eftersom jag inte hann med någon solning tidigare idag så tänkte jag ta det nu istället innan jag börjar jobba =) Bussen är ju inne i stan ca 17.50 och eftersom jag inte börjar jobba förän 19 så har jag gott om tid på mig till att ta en liten solstund åtminstone!

Nu ska jag bara fräsha upp mig lite innan jag ska börja trippa ner mot bussen!



Fråga till er som brukar sola solarium:
Vad väljer ni, stå eller ligg solarium?
Själv föredrar jag stå!

Natt jobb!

Hej alla! =)

Är hemkommen sen ungefär en timme tillbaka. Jobbade bara en halvtimme under assistent mötet sen fick jag sluta. Åkte hem med Irene då, snabbt och enkelt. Eftersom hon slutade samma tid som jag och bor i matfors så ansåg jag det som bästa lösningen eftersom jag fick ett extra pass inatt! Så jag har inte allt för lång tid på mig här hemma. Har varit ut med hunden och städat undan lite. Nu saknas bara middag för både mig och min hund sedan ska jag bege mig iväg mot jobbet igen!

Jobbar 19-03, vilket innebär att jag kommer att stänga hela restaurangen helt själv :p Känns lite små pirrigt eftersom det är första gången jag gör det. Visst jag kan stängningen men har aldrig gjort det helt själv nångång, men det ska nog gå bra bara jag intalar mig själv att jag kan. Sen finns ju emma till hands där bak på kontoret om det skulle bli något krångel men det hoppas jag att det inte kommer att bli :D

Julklappar

Godmorgon!

Idag ska jag in till stan en sväng och köpa lite julklappar och sola hade jag tänkt!:) Ska köpa till pappa och eventuellt till linus och emil om pengarna räcker tll! ;) Sen ska jag jobba också en pytte liten stund från 2 till ungefär 3 tiden :)

Efter jobbet blir det hem och leka hemma fru :p Haha. Mamma och pappa är inte hemma så idag är det jag som får stå för maten och disken!;) Näe nu måste jag hoppa in i duschen sen göra mig i ordning.

Ha en bra dag
!

Godnatt

Min hals bara skriker och det spelar ingen roll hur många koppar te jag dricker eller hur många halstabletter jag stoppar i mig! Det blir bra för stunden men kommer tillbaka lika snabbt igen! Så less så att jag skulle kunna spy undan problemet, om det nu vore så enkelt vill säga.. :/ Buhu, stackars lilla mig!

Nu tänker jag bädda ner mig i sängen
och fortsätta äta min halstabeltter i hopp om att vakna med en bättre hals imorgon! Blir såklart en film till det också, men vilken!?

Godnatt

Julkort

Ni kanske tycker att jag är lite väl tidig men jag har faktiskt skrivit mina två första julkort för i år! :) Dessa som jag gjort i ordning nu är till familjen brundin (kusinerna) och till mormor och uffe. Kommer inte på några fler som jag vill skicka till!:o Fast man har så många så är det svårt att välja ut vilka man ska skicka till, så släkten får nog räcka för i år ;)


Imorgon blir det jobb ett litet tag också tänkte jag svänga in en sväng på stan och köpa julklapp till pappa, som jag och mina syskon ska dela på. Sen blir det nog att jag solar lite också! Solade idag med på det ny öppnade solariumet i matfors "plajjan", helt okej! =)

Ikväll blir det tv för fulla slantar och stoppa i mig vindruvor, och dricka mängder av te (i hopp om att min hals ska må lite bättre imorgon..)

FÄRDIG!!

Nu är jag äntligen klar med stor städningen av mitt eländiga rum! =D Har bytt hela sängen, städat bland gamla papper och räkningar, rensat garderoben, packat upp det sista från flyttlådorna jag hade med mig hem från stockholm och slutligen lagt allt på sin rätta plats! =D Kan inte göra annat än känna mig duktig.

Nu vill mamma att jag ska spela lite kort med henne och sen nöta lite singstar! Gärna för mig! Hörs senare i eftermiddag vänner =)

Godmorgon december!

Godmorgon! Här är jag vaken sen ungefär en timme tillbaka med en ännu sämre hals än vad jag hade igår, super kul! inte.. Tänkte väl så småning om slänga i mig lite frukost och sedan sysselsätta mig med följande:



Städa rummet och få nån ordning på det.. Vi hörs senare!
RSS 2.0