Nyår

Jaha, då sitter man hemma hos Belinda där nyårs kvällen ska spenderas! :)
Blir tacos till middag här med lite annat roligt folk och sen bara dricka lite cider och ta det hyfsat lugnt! Lite guitar hero och singstar blir det också. Kan väl inte bli så mycket bättre?

Hoppas alla ni andra också har det lika bra ikväll! :) Och ta det lugnt!!

Deal

Kom precis hem från Belinda där jag spenderat kvällen. Och möttes av en ivrig mamma vid dörren som sa "Elin, jag har en deal, den gäller för imorgon!!" Happ, tänkte man ju direkt.. Undra vad man nu ska få och göra då.. Men det var inte värre än att jag skulle bada elsa inför nyår, snabbt gjort! Så det gjorde jag nu direkt ikväll, så pälsen hinner torka över natten.

Elsa gillar verkligen att bli duschad dock! Inga problem när hon väl står i duschen men att få ner henne till källaren är ingen lätt match, och när badet väl är klart! Hua. Hon springer omkring som en tok och stryker sig mot ALLT! Hon hatar att vara blöt och vill inte annat än bli torr, så när man visar handduken så kommer hon springande som aldrig förr och hoppar in i handduken och lägger sig på rygg, som att hon skriker "TORKA MIG, MERA!!"

Kort och gott kan man väl säga att det var min kväll :)

Long hair

Tänkte bjuda på en hyfsad bild på hårförläningen!
Köpte clips, så kan man ha det när man vill ha det :)



Den bästa bilden jag fått till hittils! Snyggt tycker jag.

Muffins bak

Inväntar lite främmande så tog och slängde ihop till ett par muffins.



Alltid kul att ha något att bjuda på iallafall ..
Också är det så enkelt, och går så snabbt. Och gott såklart!

Ny design

Yes. Äntligen så sitter den nya designen på plats! :)
Är helt nöjd och alltid kul med lite nytt och få mer inspiration.


Jag och Casper har precis vaknat så vi har inte riktigt hunnit med att starta dagen ännu ;) Men det kommer väl! Som det ser ut nu så ska vi få främmande av myran och elias, sedan vet jag inte. Mamma och pappa jobbar bara halvdag idag så det är skönt.

Nu blir det väl lite frukost och vakna till liv.

Ursäkta röran

Vi bygger om. Välkommen tillbaka om en stund!
/ Anna & Elin

Natt

Nähä, man skulle väl kanske ta och sova sig lite så man orkar med morgon dagen..

Fan! Har så jävla många tankar i huvet om precis allt, allt och ingenting. Och det är ingen ordning på någonting där inne. Fan också, fan.

Sötaste killen

Tisdag

Idag är vi tillbaka till verkligheten igen, det vill säga ensama dagar, bara jag och Casper.

Han sov bredvid mig inatt och sov hur bra som helst!! Smörjde även med alvedon på tandköttet innan han gick och la sig så ska verkligen fortsätta med det. Sen somnade han väl inte förän klockan halv tio igår kväll så han sov enda till kl 08:45 idag! Skööönt vill jag lova :) Så jag är utvilad, really! Dock inte Casper verkar det som då han redan har gått och lagt sig igen .. Men men, bättre det så kan han sova runt 14 idag istället och sover till 16, slipper det bli som alla andra dagar då han somnar kl 16 och sover till 17:30 ..

Så vi får väl se då, vad vi hittar på idag. Som det ser ut nu så blir vi nog bara hemma och myser! Känner mig lite mör i kroppen faktiskt ;P

Det där med att lägga sig, i tid och otid.

Haha, jag tänker alltid samma sak varje kväll ..
Kollar på klockan och tänker "Näe, kan ju inte lägga mig nu"
Och vips så har klockan dragit iväg ..

Så nu väntar sängen så man har lite energi över till imorgon och busa med lilleman! Får se vad vi kan hitta på för kul då, blir antagligen bara hemma hela dagen. Orkar inte åka iväg nånstans och kasta bort mer pengar nu ;) Måste ju hålla i lite av det man haver!

Godnatt.

Mellandags rea

Sådär, nu har man köpt lite nytt till garderoben.
Var ut med Linda och Bella på mellandags rea i Birsta.



Vit tunika från Cubus
Ord pris 149:-
REA pris 79:-



Svart, söt tunika från VeroModa (Dålig bild/vinkel)
Ord pris 359:-
REA pris 216:-



Ej shoppat idag, men en väldigt fin detalj :love: Passar att bära till allt.

Måndag

Gosh .. Casper sov inge bättre inatt för sängen inte. Jag tror fortfarande på att det är tänderna som spökar för honom då han inte fått en enda. Enligt mamma så ska man inte smörja för mycket flytande alvedon då det är ett storts läkemedel men enligt mig så tycker jag inte att det gör något om man smörjer max 2 droppar (vilket hjälper!!) varje kväll så han åtminstone får sova. Då han inte har fått sin första tand än och snart blir 10 månader så är det väl inte konstigt heller om man tror på det? Vad tycker ni?

Lycklig blev han iallafall när han fick komma ut i vagnen idag och sova
. Han har ju inte varit ute på säkert 4-5 dagar då vi haft 25 minus grader här uppe. Det märktes på honom när vi höll på att ta på overallen och hela det kitet, inte ett ljud från lillemans sida. I vanliga fall så är det en väldig kamp med protester.
Så nu står han och babyvakten ute och sover! :) Mysigt.

Måndag, icke jul dag, innebär naaada! Skönt !!!

Ny säng hos mormor&morfar

Dagen blev helt som vi hade planerat.

Vi åkte ut till IKEA efter det att Casper vaknat och ätit sin lunch och hem kom vi med det vi letade efter. En säng till honom, sniglar (billigaste varianten, duger gott och väl som extra säng här hos mormor o morfar), och jag kom hem med maaaassor av ramar till den blivande fotoväggen! Kommer bli sååå snyggt, lovar Rickard ;) Som fortfarande inte riktigt vet hur jag tänkt hä-hä ..

Sen blev det middag för oss damer på Dinos och sen studsade jag iväg till Belinda och Linda en sväng.

Nu väntar sängen, och hoppas sängen Casper nu sover i ska ge honom en god natt sömn!





I sin nya pyjamas från Kappahl, en av julklapparna.

Dagens Casper

I sina nya tuffa byxor från lindex!
Och bodyn lika så.

Julen

Jag må säga att jag inte varit allt för dålig på att uppdatera under jul helgen! Mesta dels bilder men det har ju sina orskaer. En bild säger ju dessutom mer än tusen ord! Så ni har ju fått hänga med ändå, och det är ju trots allt jul :) Men nu är den snart "äntligen" över. Visst, jag gillar julen. Den är super mysig och nog bland det bästa som händer på hela året, men det är nog tur iallafall att det bara är en gång per år!

Vi har iallafall haft en super jul. Casper har varit lite grinig men vad gör det? Han sover dåligt nu för tiden och det resluterar ju i griniga dagar. Men vi tror oss veta problemet så imorgon ska vi köpa en billig spjälsäng från IKEA och se om det blir nå bättre. Rese sängen han har här nu känns så mörk och instängd på något vis, så hoppas verkligen att det hjälper!

God mat har man såklart stoppat i sig, och massor med godis. Och idag, juldagen till ära, så har vi ätit den gooooda porter steken som är vår jultradition för juldagen, och även förrätt och efterrätt slank ner!
Juldagen tycker jag för många innebär att festa, men varför göra allt så stort? Jag drog till Johanna istället och drack ett par cider bara, spelade oogachakka som jag fick i julklapp (ett sång/sjung spel) och bara hade det gott :)

Casper fick massor av kläder! Och mååånga roliga leksaker. Får nog försöka "sammanfatta" det i lite olika bilder fram över!

Mitt däremot blir lite enklare att sammanfatta i text ;)

Jag fick; En soda stream i röd chilli (från obh nordicas serie som jag samlar på), oogachakka (sång spelet), olika bodylotions samt ett vanilj doftande ljus, pengar och presentkort på bio. Så även jag är hel nöjd!



Lilla hjärtat mitt som håller på att bli så stor :love:
Så vacker och så underbar .. Lilla vän, hur blev det såhär?

Om man ändå kunde beskriva för dem små liven,
vad de har satt för känslor till världen.
Mamma älskar dig

Julafton













God jul

God jul mina kära läsare!
Casper hälsar så gott.

Idag är han så fin i sina julkläder! :)



Body i finare stuk med fluga,
fin byxa och väst i ett set från H&M
också lack skor från samma ställe som allt annat.

Han har redan öppnat lite morgon paket,
men snart kommer ju tomten också!!

Casper idag

Såhär tjusig är mitt lill hjärta idag :love:



julgodis

Enkla, smidiga, snabba och framför allt goda recept!
Perfekt att ha framme till jul.









En tidig julklapp

En tidig julklapp jag fick av min älskling. :D
Passar fint här uppe i Sundsvall i det oändliga snöfallet.

Varm, vindtät och vatten(eller snö?) avvisande.





P.S! Den ser visst lite blå ut på den övre bilden.
Den är i vit och två nyanser av lila! Bäst på bild nederst. D.S!

Vilken tur vi har

Som har Casper som hjälper oss med disken ...

Eller?

Fjärde advent

Jösses vad tiden går.. Redan fjärde advent och ynka 5 dagar kvar till julafton! Behöver jag skriva ut det här i bloggen att jag längtar? Mammas julbord och bara massa mys hela helgen. Bäst av allt är nog porter steken på juldagen ;) Haha. Går inte annat än älska julen helt enkelt!

Vi tjuvstartade faktiskt lite igår, fast vi inte ens visste om det? Ja, alltså. När Brundinarna kom ner hit för en middag så hade dem med sig sina julklappar och ville att vi skulle öppna dem redan då, så då blev det en lilla julafton igår. Mysigt :love: Vet inte vad man ska kalla onsdag för då, då vi ska till Rickards sida och fira, mellan julen kanske? :P

Casper fick finfina klappar av sin gudmor och gudfar :love: En stooor traktor, en sked som är en rallybil (även med siffran 7! Hihi. Dom tänkte inte på det men jag gjorde det. Han är ju född 7 mars, lyckoträff! Absolut ballaste julklappen igår! ;)) också fick han en liten bok "Traktorn som rymde". Jag och Rickard hade också gjort oss välförtjänt av en julklapp och vi fick en spargris med "Happy days" på :)

Times goes on

Dålig uppdatering var det här .. Det tänker jag inte försköka smita ifrån på något sätt, men allt har ju sina orsaker och anledningar.

Casper är inne i en period igen då han hostar konstant och har feber. Ingen vet vad det beror på men så fort han får feber och har den här hostan (som han haft konstant i två månaders tid)måste vi söka för det, och det har vi även gjort denna gång. Men inga konkreta svar, finns inget vi eller någon kan göra och det går inte att ställa någon diagnos. Han har antagligen fått oturen att drabbas av infektioner/virus i omgångar som återkommer hela tiden, och dem kan man tyvärr inte göra så mycket åt alls, inte via läkemedel iallafall.
Detta i sin tur har ju såklart drabbat mig, och även Rickard. Båda är jätte trötta då vi inte får sova hela nätter och inspirationen till något blir noll.
Så just nu är det lite jobbigt. Övertrött och även jag är sjuk. Men dagarna går iallafall.

Idag följde vi med gammo ut till jakobsberg då hon skulle handla lite julklappar, och jag och Casper var bara smakråd. Gick hur bra som helst, gammo fick sina klappar som hon var ute för att köpa inhandlade och lilleman vandrade på med sin vagn som är hans favorit sysselsättning numer! :D Så söt när han traskar på där med sina små ben.

Casper kom inte helt lottlös hem faktiskt. En super mysig mössa fick han av gammo! Istället för rånarluva tänkte vi. Minst lika varm som en sådan och den täcker kinderna och större delen av ansiktet när det är riktigt kallt ute!



Ikväll blir det bara massa mys! Det är ju lill lördag så jag och Rickard har laddat upp med cola light, godis och bacon chips! Mysigt och goooott! Det behöver vi ikväll.

Stora killen

Älskade, underbara unge!

Idag tog han tag i vagnen när vi satt på ett fik och bara vandrade iväg. Gissa om man blev chockad? Haha. Han gick o han gick, när det tog stopp (läs: körde in i något) så blev han såklart arg och satt sig ner, men bara man vände till vagnen så ställde han sig upp igen och fortsatte att vandra iväg. Så himla sött, små benen som flög lite var stans ;)

Och sen nu när vi kom hem så fanns det inte så mycket annat än gåvagnen som gällde för lilleman. Han tar sig fram oförskämt bra! Vissa gånger då han kör in i något så tar han sig låss själv, men oftast får man vända den för han. Truskeln vi har är inga problems för hern heller, han kör på!

Jag filmade såklart. Filmen ligger ute på facebook för de nära, ni andra får nöja er med en printad bild från filmen istället! Orkar inte lägga ut den nu.



Full fart !! :love: Hihi.
Det är en stor och duktig kille jag börjar få nu.

Julgran

Äntligen är den klädd! :D
(igår kväll)



Såå mysig julstämning ..
Och bara 11 dagar kvar till jul.

Trevlig lucia på er! :)
Nu ska Casper bli en pepparkaks gubbe. :love:

3 advent

Herregud vad tiden går. Det är redan tredje advent! Känns overkligt på nåt sätt, men samtidigt så är det ju bara 12 december också så det beror väl lite på det ..
Lucia imorgon och då blir det såklart lucia firande så gott det går! :) Dom skulle ha lite lucia mys på öppna förskolan så självklart ska vi ta oss dit. Sjunga lite julsånger och fika lussebullar och pepparkakor. Mumsigt!!

Idag gör vi inte mycket iallafall. Casper följde med gammo till rusta så han lär väl snart komma in genom dörren, eller om vi åker ner och hämtar honom. Sen blir det nog försöka fixa den där förbannade julgranen igen. ;p Sista chansen nu, gammo skulle köpa en ny julslinga till oss så vi får väl hoppas att det blir bra med den! :D

Sen myser vi nog bara på hela dagen, hela lilla familjen :love:

Fredags mys

Fredags mys i all sin ära,
hela dagen lång!

Vi har varit bort bjudna på middag nu på eftermiddagen och det smakade som vanligt mycket gott när man är på besök hos svämor och svärfar. Klar mätt i magen garanti och goda skratt för både stora som små!

Casper sover nu sen ett par timmar tillbaka och jag och mannen i huset har fredagsmys framför tvn, självklart till IDOL! Heja Minnah säger jag bara, hon har lätt presterat bäst ikväll iallafall, och jag har hållt på henne sen dag 1! Hon gjorde vinnar låten bättre, valde rätt låt helt själv och gjorde twist and shout så jävla bra!

Men jag vet ju att alla ni andra håller på Jay och han är jävligt bra han med. Det kvittar vem som vinner faktiskt, båda är värdiga vinnare och värdiga finalister, men alla har ju sina favoriter.

Torsdag

Jaha, snart så har ännu en dag gått. :)

Tiden bara rinner iväg och igår så blev Casper 9 månader :love: Mammas lill hjärta, han börjar bli så stor nu! Man ser hur han utvecklas varje dag, och jag älskar det, och jag älskar honom!

Idag var vi iallafall på öppna förskolan, som vanligt. ;) Casper älskar att vara där bland alla andra barn och leka, och jag älskar det också! ;) Hihi. Men snart så ska dom flyttta och då kommer det såklart att dröja lite innan dess. Många barn som kommande år ska ha dagis plats så de är tvungen att göra en till avdelning där. Men det kommer ju att finnas ett nytt såklart, en bit ifrån. Men vi kommer att sakna det under den tiden då det är stängt på grund av flytt och renovering av de nya lokalerna.

Och ikväll var vi bort en sväng till svärmor och svärfar och fikade lite, och Casper lekte med Elliot! Haha, måste säga att de verkligen har bytt roller nästan. Casper är inne i en mamma period och är ganska blyg, och Elliot har varit lite tvärtom innan men nu är det Elliot som håller lådan! Men Casper tinar upp efter en stund och de leker så bra ihop så :)

Nu sitter jag bara och väntar på att Rickard ska komma hem. Skulle väl egentligen kanske ha gått och lagt mig men tänkte se på Lyxfällan som börjar om en liten stund och mysa med min älskling innan! :)
Lill hjärtat han sover redan, somnade till lite skön sång av mig ikväll ;) :love:

Onsdag

Denna lugna kväll, den som skulle bli min lugna kväll ..
Ja, på ett vis har den väl varit lugn men ändå inte. Jag som skulle komma i säng direkt efter bonde söker fru och somna tidigt som jag inte gjort på jag vet inte hur många dagar.
Men som den person som man är, så tog jag tag i att börja plocka här hemma lite istället och det slutar alltid med att man börjar leta efter saker som man blir tokig över att man inte hittar, men som man sen hittar och då bara måste slutföra. You name it! :)

Nog om det. Utöver det så har den varit lugn. Det vart en maskin med tvätt och ett par inlagda räkningar. Alltid lika skönt att ha det gjort iallafall! Jag är alltid ute i tid när det gäller sånt, man slipper se pengarna rinna iväg på ett annat vis. Istället så ser man vad man har att leva på den dag då pengarna kommer in.

Äh. Vad jag babblar iväg. Sån här är jag ikväll. Bara måste få skriva av mig.

Men såklart, under all städning så blev det även roliga saker gjorda!
Jag gjorde klar Caspers leksaks låda, fast jag vet inte om den är klar än. Men dekorerad är den iallafall :) Och nöjd är jag! Frågan om Casper är nöjd? Ja, säkerligen i många år framöver tills han börjar se att det blev lite snett ;)

Ramat in en bild på mig och Rickard sen model lab har jag också sysselsatt mig med. Ur snyggt blev det! Snygga personer, snygg tavla. Inte sant?

Och sist men inte minst så har jag placerat ut mina fina grubbel tomtar som jag fick av mormor idag. Passar mig utmärkt, som den lilla grubblare jag är, i perioder! :D

Rörigt?
Sammanfattar i lite bilder också.
När vi ändå är i full fart ..



Leksaks lådan! :D Dålig bild ser jag. Men så ser den ut!


Betydligt finare än orginalet iallafall! (?)
"APA" från Ikea, bra namngivining tycker jag. :D



Min finaste grubbel tomte som står på säng kanten!
Då jag kan behöva den som mest det vill säga.

Tisdag

Puh!

Ikväll var det inte lätt att få Casper och somna.. Han var jätte trött och vi stod säkert i 45 minuter och han vägrade sova. Provade med lite mer välling till slut och efter det så somnade han nästan direkt. Så han var trött och hungrig, lill skiten.

Vi har varit med gammo i stort sett hela dagen. Jag städade av lite här hemma först bara innan dom kom, eftersom Casper sov där inatt, och sen har bara tiden rullat på. Fikade lite allt möjligt och bjöd sedan över uffe till middagen ocskå ;) Makaroini pudding stod på menyn och det var gott tyckte alla, till och med Casper. Givetvis var hans lite annorlunda. :)

Caspers makaroni pudding:
En riven morot
En "stump" (kanske 1 dm?)riven zucchini
En näve kokta makaroner
Cirka 2 dl köttfärs
En skvätt grädde, lite riven ost.

Som ni ser så mäter jag knappt, utan går endast på måfå.
Man ser ju vad som blir en lagom portion.
Oftast blir det en hel portion över också, som jag fryser in sen.

Dag 15

Mina drömmar ..
Den största drömmen av dem alla är såklart att för alltid få följa Caspers utveckling här i livet. Få vara med om allt som han gör och dela glädje och sorg tillsammans med honom.

En annan dröm är att få dela allt tillsammans med Rickard. Någon bättre person än han finns det inte. Att få somna och sedan vakna upp bredvid honom varje dag, är det bästa som finns. Han ger mig energi varje dag, energin till att orka älska livet i allt vad det har att ge.

För att rikta sig djupare in i drömmarna, i de verkliga drömmarna (alla drömmer väl om att vinna en miljon, skaffa lyx villa och sport bil och inte behöva arbeta?), så är de att flytta till något större med min fina familj, utbilda mig, skaffa ett eller flera syskon till Casper och sist men inte minst att stå i kyrkan i vit klänning med min underbaraste.

Hemmagjord barnmat

Idag åt Casper hemma gjord barnmat för första gången,
och det tyckte han var jätte gott! Lät så gott när han tuggade.

Han åt en pasta med tonfisk
En riven morot
En halv liten gul lök
Cirka 1 dl krossade tomater
En halv bruk tonfisk
En näve spaghetti

Bara att koka ihop löken, krossade tomaterna och moroten.
Sen i med tonfisken, den ska ju bara få bli varm. Och spaghettin såklart.

Trodde vi skulle behöva mixa den men han åt det som de va. :)
Så hemma gjord barnmat blir det definitivt mer av!

Dagens Casper

Idag kör vi på sporty!

Home sweet home

Skönt att vara hemma igen! :)

Här i Stockholm har vi noll gradigt men massor av snö, totalt lovely!

Casper har sovit hela natten också som han inte gjort på ett par nätter i Sundsvall. Som Rickard sa att Casper tänkte "yes, nu är jag hemma, äntligen!!" Kanske ligger nåt i det ;)

Idag blir det iallafall öppna förskolan och hälsa på :) Var ju ett tag sen vi var där nu så Casper lär säkert tycka att det är kul, eller så blir han lite blyg. Har kommit in i den fasen nu.

Dag 14

Vad hade jag på mig idag?

Ja ni .. Så enkelt som:
Mjukis byxor och mjuk hood från cubus, linne från ginatricot.

Eftersom att jag/vi har åkt bil hela dagen så vill man ju vara bekvämt klädd.

Annars gör vi inte mycket. Njuter av att vara hemma och kollar på beck på 4an.

Dag 13

Den här veckan ..

.. och förra veckan har varit fantastisk! Veckorna har varit otroligt lugna, vi har bara varit här hemma hos mamma/mormor och pappa/morfar och samlat krafter ;) Iallafall jag! Har fått sova ut riktigt ordentligt så nu har man massor med energi för fler mamma dagar framöver.

För att sammanfatta veckan/veckorna, så har vi:
Bakat pepparkakor och lussebullar.
Jag har umgåtts med Evelina och Johanna.
Ätit bite line pizza och gått några svängar på birsta city.
Och bara myst här hemma hos mormor&morfar!

Mer invecklat än så kan jag nog inte göra det.
Två underbara veckor här i Sundsvall/Matfors.

Imorgon bär det av hem igen, hem till kära Kungsängen :)
Hem till Rickard och mysa av denna underbara december månad!



Min fina underbara lilla kille som växt otroligt under de här veckorna :love:

minnah

Så jäääävla bra
Hon är bara så jävla värd att gå till final.

Och med den här låten .. Amazaing!

Don't like!!

Jag gillar inte det här ..

Jag gillar inte att kolla på Idol ikväll.
Blir arg av bara tanken på vad som hända skall..

Så nu får vi väl se då, vad man ska göra nästa fredag.

Tre rätters

Förrätt:



Inbakad chevréost och jalapenos
på ruccolabädd med pärltomater och fetaost

Varmrätt:


Helstekt fläskfilé med hasselbacks potatis och grönpepparsås

Efterrätt:


Vanilj pannacotta med hallonsås och choklad konst

Dag 12

I min handväska

- Blöjor
- Våtservetter
- Ombyte, body+byxa
- Tuggummi
- Plånbok
- Nycklar
- Nappar
- Hörlurar
- Nån leksak
Eventuella rabattkuponger/värdecheckar.

Vid planerad "utflykt"
:
Förutom allt ovan
- En matburk
- Barnmats sked
- Smörgåsrån/hårdbröd

Dag 11

Dagarna kan väl ändå inte vara så viktiga och jag har tråkigt. Så jag kör på med dag nummer elva - mina syskon.

Jag har två syskon. Världens bästa syskon. En äldre och en yngre.

Min äldre bror heter Linus Johacim Nilsson och är född den 3 maj 1988.
En blyg liten prick som älskar sport, all sport. Han har spelat fotboll i många år och nu de senaste åren har han hållt på med innebandy och gör det fortfarande.
Han har sedan tre år tillbaka ett stadigt förhållande med en fyra år yngre tjej som heter Jennifer Horneij. En väldigt fin och trevlig tjej.
Linus läser någon barn och fritids kurs på komvux och vill bli lärare "när han blir stor". Han är bosatt där han har växt upp, det vill säga hemma i huset i kära Matfors.

Emil
, min yngre bror, är född den 17 mars 1992. Så det är exakt 2 år mellan oss alla, eller för att vara exakt så är det faktiskt 1 år och 11 månader mellan oss. Bra gjort av våra föräldrar tycker jag ;)
Lillebror är väldigt social av sig och visar sin framfötter väldigt väl! Han har varit "framgångsrik" i det mesta, vad gäller skola och sin sport iallafall. Han började skolan ett år tidigare och tog då därför studenten från Media programmet ett år tidigare än de andra i hans års kull. I sin sport så har han satsat allt. Han började i Matfors IF och gick över till GIF Sundsvall när han var 15 eller 16 år och där gick det bra kan jag säga! Laget tog honom till pojk allsvenskan och talangen till landskapslaget för Medelpad.
Även denna broder har ett stadigt förhållande sen ett tag tillbaka, dock inte lika många år som bror sin men hela ett år har dom hållt ihop iallafall. Madelene, som hans flickvän heter, är också en väldigt fin och trevlig tjej.
I dags läget så bor även han hemma, iallafall på papperet, men är nog mer hos sin flickvän. Han läser en kurs, kriminologi, på mittuniversitetet i Sundsvall och satsar vad jag vet på att bli polis i framtiden.



Alla vi syskon tillsammans. Lillebror Emil i mitten, storebror Linus till vänster.

Kommissarie Späck

Åt helvete för överdriven och utomordentligt löjlig!
Men jag skrattade iallafall riktigt gott till tre scener :)



Duplo

Titta vad jag hittade på vinden idag!



Hur mycket som helst ju och ur söta! :D
Kunde då inte tro att det fanns allt de här,
baby med barnvagn, sopbil, parasoll, djur i hage och så mycket mer.


Dag 10

Det här hade jag på mig idag

Åh, vilken kul punkt! Jag som älskar att ta bilder på mig själv .. Inte!!

Nå väl .. Här är den iallafall, min outfit idag. Och Caspers ;)

Tävling hos Nikita - Presentkort hos Presentbutik konstfull

Hoppas på tur!! :D



Jag tävlar om ett presentkort värde 350kr från Presentbutikkonstfull
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!

Dag 9

Min tro
Kort och gott
Jag tror på kärlek
:love:

Onsdag

Morn morn.

Natten har varit över förväntan. Casper brukar vakna till rätt mycket om nätterna nu men inatt så var han nöjd enda fram till 05:20. Strålande! Och vällingen serverades strax där efter, runt 06:00 tror jag och efter det så somnade han om igen, precis som vanligt!
Vissa säger att jag har det för bra, som varit så pass bortskämd under en lång tid med att Casper sover hela nätter. Men jag tror att på nåt vis så är det lättare med vällingen och ersättningen osv än om man inte ammar? Vad tror ni? Jag har fått för mig det iallafall ..

Sprang och kollade på termometern det första jag gjorde och idag så var det "bara" 10 minus! Tjoho! ;) Och än så är det ju bara morgon, peppar peppar så kanske det blir lite finare fram på dan här så jag kan ta med mig Casper ut i vagnen en sväng så han får komma ut lite iallafall.

Annars blir vi nog bara hemma, skulle jag tro.
Ha en bra dag!

RSS 2.0