Film tips!?

Hej på er.. Har precis kommit hem till mig nu i Matfors :p Här händer inte mycket vill jag lova! Sitter mest och väntar på att pappa ska dra igång grillen så vi kan käka! Känner mig lite smått stressad måste jag säga för jag vill hinna med 18.20 bussen här ifrån annars blir jag sen till jobbet!

Iallafall .. Sitter här och laddar ner lite filmer nu iaf. Men svårt att hitta nån att tanka! Film tips!? Skriv er favorit film :) Ikväll ska jag jobba natt, 20-05. Money money ;) Sover hos Patrick. Nu har jag inte tid med det här ska kolla konto och sånt nu ;) Hejs!

Skit blogg

Åh hade precis gjort ett perfekt inlägg igen men så försvann allt, såklart!!! Blir så jävla less orkar inte skriva om heller. :s Hörs nån dag när jag kommer hem! Åker till patrick ikväll som vanligt :) Hejs

Lite nervös

Min lilla hemlis har börjat göra mig nervös :p Måste klara det idag, fan va skönt det skulle vara!:D Jag SKA klara det.. Är taggad till tusen nu! Jag är påläst och redo! Idag klarar elin det stora..

Btw. Sitter hos anders nu iallafall :D har läst lite och nu sitter vi bara och väntar på att klockan ska bli lunch dags sedan ska vi bege oss! :) Efter det där är klart och gjort så vill jag träffa patrick. jag saknar min grabb.. :/ men nu är han hemma och ska vara det hela sommaren :) så mysigt!

Jobb, jobb, jobb..

Fyfan va jag jobbar mycket nu alltså när jag tänker efter .. har jobbat tre dagar i rad nu och på lördag i veckan så har jag jobbat 11 dagar i rad! Haha, gud. Jag kommer att vara helt död på söndag känner jag på mig! Tur att man har goda vänner och en underbar pojkvän som lite omväxling ;)

Idag har jag iallafall jobbat.. Gick super som vanligt! Innan jag började jobba så var jag och mamma och köpte presenter till linus, storebrorsan, som fyller 20 på lördag! Tror du kommer bli glad brorsan ;)

Imorgon är jag fullbokad as hell!
Kl 8 ska jag vara hos anders. Vi ska plugga tsms.
Kl 12.30 har jag en liten hemlis som jag ska göra ;)
Kl 17-19 äre säljutbildning med jobbet.
Kl 19 ska jag vara på jobbet och jobba till 03!

Sådär ser min dag ut imorgon..
Nu ska jag äta kladdkaka och plugga ;)
Skriver väl på tisdag. Tveksamt att jag vill blogga kl 04.00 imorgon så!

fett nice!

eller så inte ;) haha. sitter här nu och lyssnar på lite musik och kollar runt o sådär ;) pappa har nyss förhört mig lite på teorin och jag kunde det mesta! :D inte så oväntat för jag är ju bäst i hela värdlen ;) den kan ni fråga pappa om :D hihi .. har iallfall jobbat idag och när jag kom in till stan så ringde emma från jobbet och frågade om jag inte ville jobba imorgon. ville egentligen inte men tog passet ändå för det är ju söndag och då får man fett med ob ;) gick bra att jobba idag precis som vanligt :D stod i kassan och vid 17 tiden så fick jag stå i drivern tills jag slutade!:) sen slutade elin klockan 8 idag så jag fick åka med hon och hennes pojkvän anton hem idag :D Snällt!

har börjat använda skinnjackan min nu :D tyckte inte om den så mkt förut men nu tycker jag faktiskt att den är rätt snygg ;) aja, tänkte bara att ni skulle få veta det!:p

nu ska jag detja kudden och läsa lite teori.
hare hejhej!

Dagens shpping i bilder!

Hej, är alldeles för trött för att skriva men har ju lovat att lägga upp bilder på det jag köpt idag så jag tänkte att jag skulle göra det nu innan jag går och lägger mig så blir alla nöjda och glada ;)

image61

Vita ballerina skor DinSko 149 kr och svarta tygskor DinSko 199 kr!

image62

Tub klänning Divided från H&M 149 kr!


Godnatt
på er allihop! Ska upp och jobba imorgon bitti

Shooopping ;)!

Tjena! :) Har nyss kommit till pappas jobb efter att ha sprungit runt på stan och birsta city sen kl 11 imorse, så är helt slut med andra ord!  Har iallafall handlat lite fint ;) ett par vita ballerina skor, svarta tygskor och en klänning :) Kommer bilder ikväll .. Har även letat efter en vår jacka idag också men det finns ju för fan inga!!! Nån som vet vart man kan få tag på en snygg jacka?:)

Nu ska vi åka igen och handla tror jag!
Jobbar ikväll 18.22 kom å hälsa på ;)

Glass!

För en liten stund sedan så kom jag och elsa hem från promenaden :) Det blev en promenad in till byn där jag köpte en glass.:D Gick och satt oss i solen och jag åt upp min gooda glass som svalkade i det härliga solvädret :D Mm vad gott det var :) Sedan tog vi stallet runt och där träffade vi mammas kusins kompis. Dom hade nyligen köpt en hund så elsa fick leka lite med den innan vi fortsatte hemåt :)

image60

Promenad!

Har precis lagat lite mat till mig själv. Fick bli vita bönor med bacon! :p Hade inte så mkt annat hemma så det fick duga :D Huvudsaken man blir mätt om magen så man klarar sig ;) Sitter här nu och smälter ner maten lite innan jag ska gå ut på promenad med elsa! Tänkte ringa mamma innan jag beger mig iväg också och kolla när hon kommer in till sundsvall ikväll :) funderar på att ta med mig elsa och åka in till stan och möta henne :) har inte så mkt annat för mig så  :)

Imorrn blire skola fram till 11.20 sen ska jag till checkers och betala för fler körlektioner sen blir det birsta :D med vem vet jag inte än, det får vi se då ;) ska iaf köpa skorna om dom passar och kolla efter en eller två bh:ar.. Känns som om att jag skulle behöva investera några fler sånna:)

Skriver kanske mer ikväll :D Hejsvejs

Skor!

Hej på er! Har suttit vid datan nu ett litet tag och kollat runt efter ett par svarta tygskor. :D Naturligtvis så är det skit svårt att få tag i några men hittade ett par på dinsko.se som såg snygga ut! Kollade om det fanns på lagret och dem fanns på dinsko på Ikea i birsta. Så jag ringde dom och bad dem lägga undan skorna åt mig :D Så imorgon ska jag åka in och prova dom osså får jag väl se om jag köper dom ;) 199 kr, bra pris!

En liten bild!

image59

Mer shopping!

Hejsan!;) Nu har jag beställt ännu mer kläder! Känns som om att det var välbehövligt. Alla behöver ju lite nya fräsha kläder till sommaren!:)

Den här gången beställde jag:

image55
Klänning, 99 kr hos ellos.se

image56
Klänning, 99 kr hos ellos.se

image57
Top, 79,90 kr hos ellos.se

image58
Cardigan, 249 kr hos ellos.se

Nu hoppas jag att jag har kläder så jag klarar mig hela sommaren ;)

Sitter just nu i datasalen på skolan och väntar på att vi ska ha datakunskap .. Ska väl fortsätta med samma knöliga uppgift som vi gjorde igår antar jag.. Ska göra ngt diagram sen är vi klar med den skiten!;) hehe..  Slutar runt 15.00 idag så då ska jag ta bussen upp till pappa och skriva ett tal som jag ska hålla imorgon. Sen blire hem och läsa lite körtkorts teori o sen åka in och hämta min kära mor på tågstationen vid typ 10 ikväll :D

Hare gott!

Good morning :D

God morgon allihop :)

Har precis klivit ur duschen så ja bänkade mig här framför datan eftersom det är ett bra tag kvar innan bussen går.. :) Idag är det bara skolan som väntar, skönt! Har en långdag fram till kl 16 sen blire hem och plugga lite.. :D Försökte blogga igår kväll men när jag laddat upp alla bilder och skrivit klart och gjort fint här så råkade jag komma åt nån knapp så att allt försvann. :s Hatar den bärbara datan!!! (som jag även sitter vid nu)

Igår kväll så var jag i skolan på dagen och på eftermiddagen mellan 15.45-19.45 så jobbade jag på max!:) Gick skit bra hela dagen så jag var väldigt glad när jag kom hem igår kväll.. :D Det glada humöret gjorde så att jag på ngt vis blev väldigt shopping sugen! Så jag hoppade in på hemsidor som hm.com, ellos.se och halens.se! Mot min förvåning så hittade jag ingenting på h&m men däremot så hittade jag två fina plagg på halens.se som jag beställde hem! :) Blev väldigt glad för jag brukar sällan vara inne på den hemsidan!

Gårdagens shopping:
image48
Snygg sommar top från halens.se, 179,90 kr

image50
Triangel bikini från halens.se, 149 kr
Det var såklart den härliga färgen jag föll för!


Hoppas nu bara att båda dessa plagg passar!
Topen är i stl 36/38, finns risk att den är för stor.
Bikinin är i stl 32/34, rädd för att överdelen blir för liten.


Sen så var jag även in på ellos.se och hittade massvis med fina kläder som jag vill ha, men det blev inget beställt.

Vill ha:

image52
Två cardigans i längre modeller från ellos.se. 249/199 kr. Den vita vill jag beställa!!

image54
Härligt söta sommar klänningar från ellos.se.. 99 kr/st. Vilken är finast? Vill ha den vita och en till!!


Sådär.. Nu har jag delat med mig lite av min shopping och lite av det jag är sugen på att beställa hem! Lägg gjärna en kommentar och skriv vad ni tycker! Nu ska jag gå och göra frukost :) Ha en bra dag, hejhej!

Datakunskap

Sitter på skolan nu och inväntar den sista lektionen för dagen, nämligen datakunskap som jag suger på! Menmen, det är ju en obligatorisk kurs så det är bara att kämpa på. Kan ju iallafall hoppas på ett Godkänt betyg i det är ämnet också..

Efter skolan ska jag sitta här och plugga lite körkorts teori! Sen ska jag iväg och jobba mellan 15.45-19.45. Sen hoppas jag att pappa hämtar mig eller så blir det väl bussen hem. Väl hemma blir det nog läsa teori och ta en kort kvällspromenad innan jag går och lägger mig.

Förövrigt så är jag väldigt, väldigt less! hejs

Grattis mormor

Kom på nyss att min kära mormor fyller år idag :D Hela 62 år fyller hon på denna dag. Hualigen, min unga fräcka mormor börjar bli gammel tant på riktigt! Stackars människa..:/

Blev iallafall ingen körning ikväll :D Jag vart så upptagen med att kolla på kläder på internet. Eller klännigar var det jag kollade på. Skulle vilja ha en söt sommar klänning, fastnade för 3 st, varv 2 var slutsåld i min storlek!:( Så himla typiskt, 34 finns aldrig kvar. Man är ute försent jämt...

Sitter här o jäspar redan. Funderar på att gå ner o slå på en mys film o sova:)

Min nya drog..

Jag har gått och skaffat mig ett beroende, nämligen långpromenader! Äntligen har man hittat nåt beroende som man mår bra av ;) Haha. Nämen har faktiskt kommit på det nu efter att mamma lurat med mig ut på riktiga långpromenader, då pratar vi 1½ upptill 2 timmar, att det faktiskt är riktigt skönt! Det svåra är bara att ta sig utanför dörren, sen är det inga problem! Härlig, frisk luft och sen efter promenaden känner man sig mer alive, skulle jag vilja kalla det. :)

Men nog om det då! Blev en 1½ timmes promenad idag! Perfekt faktiskt, kom alldels precis hem så nu kan jag läsa lite i teori boken, förhoppningsvis läsa klart kapitlet om bilen så jag kan börja på motorvägs kapitlet imorgon. Nu ikväll ska jag då som sagt läsa nu en stund sen runt halv 9 så ska jag och pappa köra in till stan och hämta emil!:) Efter det blir det nog natti natti skulle jag tro.

Ni som läser, kommentera det här inlägget!! Roligare att skriva om man får kommentarer! Annars känns det som att ingen läser!

Körkorts teori!

Hej hej!:)

Sitter här på mammas jobb, har precis kommit hit efter jag slutat skolan. Tänkte sitta här och plugga körkorts teori. Eller rättare sagt läsa boken. :s Den är så otroligt tråkig att läsa så ska man få den läst så ska man vara på något tråkigt ställe också så man verkligen får det gjort! Hade jag åkt hem hade jag nog suttit framför tvn nu eller liknande. Men har iallafall kommit en bra bit på vägen, sen om jag lärt mig nånting är väl en annan femma. :p haha, nä men det börjar släppa lite nu! Bara man har läst boken så brukar det gå rätt bra eftersom det finns flera svarsalternativ då man gör provet :) Go elin, go mig själv :D Hihi, jag ska klara det!

Nu ska jag läsa lite bloggar o sen sätta igång att läsa ;) bye

Jag älskar dig!

Av allt i hela världen så är det dig jag älskar allra mest,
Patrick Svenberg

277780-16

Jag släpper aldrig taget,
aldrig mer, aldrig igen.
080109
(`v´)

Lång promenad!

Gud så skönt det är att ta en riktigt lång promenad på kvällen egentligen! Det är så tyst och stilla ute och härlig, frisk luft! Sen blir man så lugn när man kommer hem också. Bara att ta sig lite kvällsfika och sen hoppa i säng ;) Iallafall, har precis kommit hem från en riktigt lång och skön kvälls promenad! Jag, mamma, pappa och hunden gick ut vid 8 och kom hem nu för en liten stund sedan :) Så ikväll blev det en låång prommis ;) Skönt måste jag säga. :D Får tjata med mig någon imorgon kväll också tror jag!;)

Ikväll är jag jätte trött så det blir en film nu alldeles strax och prata med patrick i telefon en liten stund innan det är dags att släcka lampan och sluta ögonen!

Godnatt på er!:)

Peppning!

Åh, jag blir så himla glad och på så bra humör när det är såhär fint väder som det är ute idag!:) Allt blir så lättare på något vis .. ;)

Vädret idag har gjort mig fett peppad för att plugga körkorts teori! Har nyss betalat avgiften för provet själv via internet. Måste ju pröva lite olika taktiker så jag klarar provet. :D Betalar jag den själv så blir jag mer peppad för att pluggga till provet eftersom det handlar om 220 spänn, vem vill betala det om och om igen liksom?;) Gäller att hitta rätt taktik till allt här i världen så att man klarar av det man vill klara! :)

By the way ... Framför mig ligger nu körkortsboken, antecknings block och naturligtvis papperet med alla de frågor som jag kuggade mig sist på och som jag ska plugga på tills nästa gång.. When? Haha, det får ni inte veta :D Men ska jag få ngt gjort idag så är det nog bäst att börja plugga nu! Det lär ju ta sin lilla tid...

Men skriver mer ikväll!
Hare gott

Pretty woman!

Här hemma i matfors ligger jag just nu framför tvn och tittar på pretty woman. Självklart ligger jag här med hunden och proppar i mig massa godis också! Passar på att blogga nu såhär i reklamen för jag har aldrig sett den här filmen förut så man vill ju inte missa ngt ;) och dessutom så säger alla att den ska vara super bra också och det gör ju bara saken ännu viktigare att se den här kärleks klassikern ;)

Idag har jag iallafall jobbat. Stress, stress, stress hela dagen så efter att ha jobbat hela helgen och dessutom sovit väldigt dåligt hela veckan så är jag helt slut ikväll! Men imorgon blir det iallafall skola och plugga massa teori!

Nu
måste jag fortsätta att kolla på filmen!
Skriver nog inte mer ikväll för är så himla trött!
Hare så bra så länge så hörs vi imorrn!;)

helt slut!

Hej hej!:)

Har nästan nyss kommit hem från jobbet :D Så är helt slut nu alltså.. Somnade kanske runt tolv igår och var tvunget att kliva upp kl 05.20 för att åka med mamma. Hon börjar kl 7 så då fick jag ta en buss kl 8 från sjukhuset :) Kom till jobbet ungeför tjugo över 8, och precis när jag klev innanför dörren så kom emma springandes och sa att jag skulle byta om och komma in direkt! Så fick börja typ 40 min tidigare idag. Lite extra klirr i kassan de där!;)

Min älskade pappa hämtade mig när jag slutat kl 18 och då åkte vi hem och åt gooooo middag! ostbiffar med klyftpotatis! Mmm, mums!;)  Så himla gott!

Ikväll ska jag bara ligga framför tvn, inget annat alls!
Börjar jobba imorrn kl 10.00 o jobbar till 19. Buhu :/

Men ha en bra kväll, för det ska jag ha!:D

At school!

Sitter på skolan nu och har väääldigt tråkigt. Känns jävligt onödigt att jag kom hit idag också överhuvudtaget med tanke på att jag bara hade ett matte prov idag kl 9 som gick åt helvete också har jag ingen svenska heller.. Känns ju super :p haha. Vet inte alls vad jag ska hitta på.. Börjar inte jobba föräns klockan 16.30 så det är lite tärt om man säger så. Men nånting kommer jag nog på som jag kan underhålla mig med fram tills dess! Tror att jag ska ta en sväng på stan och införskaffa mig några nya linnen och sen kanske ta bussen hem. Har inte riktigt bestämt mig än men det lutar åt det hållet för jag är inte så sugen på att gå på stan i 6 timmar i streck. :p

Helgen kommer iallafall att spenderas på MAX, tråkigt nog. :p Jobbar imorgon 9-18 och söndag 10-19.

Nä, nu ska jag bege mig mot stan innan ruchen börjar!
Ha en bra dag!:)

Vår väder!

Gud vilket härligt väder det är ute :D jag och elsa har nyss varit på en liten promenad och till min förvåning så hittade jag blåsippor när vi traskade omkrig lite i skogen! Jag som älskar dessa blommor kunde ju såklart inte stå emot dem, så jag plockade med mig några få hem :)

image45

Fin liten bukett va?;)

Resten  av dagen har jag ägnat åt att knäppa lite bilder som jag tänkte dela med mig av :) Klicka på den bilden du vill se så får du fram en större bild!



En bild på mig själv



Elsa solar på altan! ;)

Årets första vårtecken!

Tisdagen den 15 april så lovade jag er att ladda upp en bild på mitt första vårtecken...
.. And here you go!
image44

När jag ser den första tussilago blomman för året så får jag vårkänslor!:)
How about you?

Om både ont och gott!

Hej på er!:)

Som ni kanske redan vet så har jag skrivit teori provet idag.. Dock så blev jag ej godkänd men det hade jag inte riktigt förväntat mig heller!:p Fick med mig ett papper hem på vad jag ska plugga mer på tills nästa gång.. Men nu tänker jag inte avslöja vilken dag jag skriver provet igen utan det får komma som en liten suprice då jag klarat det ;)
Efter provet åkte jag iallafall hem och kom nästan nyss innanför dörren. Har varit på ica och köpt gurka och dip blandning och sen har jag faktiskt varit på banken också och öppnat ett sparkonto! Det känner jag mig väldigt nöjd över.. :D

SÅ, när man har kuggat sig på teori provet och öppnat ett spar konto så tycker jag faktiskt att man är värd att unna sig lite go saker!;)

Nu ska jag göra nån fas på teori programmet :) Klarade föresten F-fasen igår!(!!!!) Så målet nu är att göra klar faserna där och läsa i boken om det som jag inte klarade på teori provet. För nästa gång då ska jag klara det!:D

Sen när jag trälat på lite med det där ska jag ta en lång promenad med Elsa! Tycker det är så skönt:D Sen ikväll blir det lyxfällan och efterlyst!

Skriver väl kanske mer under dagen eller på kvällen ;) Ha en bra dag!

En telefon mindre i huset!

Sådär ja.. Nu har jag fixat så att familjen har en mindre telefon i huset. Dom kanske inte blir så glada men för mig vara det iallafall skönt att få ur sig lite agresioner (stavning?) :p haha, tro nu ingenting.

Vår väder!

Underbart väder det är och varit idag :) Fortfarande ljust ute kl halv 9 på kvällen och fortfarande lagomt varmt. Mamma och jag ska snart gå på en lång promenad! Skönt innan man går och lägger sig. :) Imorgon blir jag hemma ännu en dag för att plugga mer på teori provet! Väldigt, väldigt nära nu så det behövs! Ska läsa boken imorgon tänkte jag för att se om man blir nå klokare på den!=D

Knäppte lite kort idag också på årets första, riktiga vår tecken ;) Tyvärr sitter jag på den bärbara datan nu så har ingen möjlighet att ladda upp nån bild för tillfället! Kanske att den kommer upp här på bloggen ikväll, om inte så kommer den när jag har tid för det!:)

fullbokad!

Idag är jag hemma från skolan av personliga skäl. Har inte mått sådär jätte bra i helgen så kände att jag behövde vara hemma och vila ut mig lite idag!

Har precis gjort B fasen på körkortstestet. Gjorde dock inte alla frågor men fick iallafall 34 rätt av 42 frågor!:D Riktigt nöjd med det.. :) Senare idag ska jag in till körskolan och köra lite. Har tid där kl 15.10 så det blir 14.20 bussen in. Sen ska jag nog åka med pappa hem idag =) Får se när han slutar. Blir väl köra hem då också förhoppningsvis :D

Nu ska jag gå ner och göra Elsa sällskap innan jag fortsätter med teorin. Det är någon här som ska göra något med vår el och Elsa är ju jätte rädd för främmande folk. Hon står där nere och tok skäller. :p

Skriver mer ikväll :)

slapp söndag

Egentligen orkar jag inte alls blogga något idag men känner att jag måste skriva en liten rad bara för att hålla bloggen uppdaterad ;)

Igår efter att Ida hade åkt hem så åkte jag iallafall till Zanna och firade henne en liten stund innan jag skulle börja jobba.. :) Och den lilla stunden som jag hade var iallafall trevlig. Roligt att träffa party tjejerna igen, eller iaf några av dom.. Hann ju inte träffa alla eftersom jag var tvunget att dra vid tjugo i 8.

Och kl 21 började jag jobba. Var väldigt segt från början men sen när krogarna stängde så blev det fullt upp! Men det gick bra faktiskt :) Slutade ungefär 05.30 imorse och då var det bara att beställa en taxi och fara upp till Skönsberg, till Ida, för att sova. :) Sov till 12 idag ungefär sen kom mamma o pappa och hämtade mig runt 2 tiden :)

Ikväll blir det nog tv och plugga körkorts teori (Y) :/ Har ingen ork men bara att ge gärnet nu för på torsdag då gäller det! Då ska jag klara det där förbannade provet ;)

Nu har jag uppdaterat mig lite, tack o bock!

Torsdag kväll!

Jaha, som vanligt så hamnar man här på kvälls kvisten och glor runt och tittar om det hänt något nytt!:) Det händer ju nästan saker hela tiden på internet så man har alltid något att göra när man bänkar sig här iallafall. Men varför jag sitter här är för att jag inte har något annat att göra förän kl 20.00 ikväll då säsongs starten av lyxfällan börjar! Kul och intrressant program att följa faktiskt. :)

Imorgon ska jag kanske gå i skolan. Får se hur jag mår och sådär.. Känns som om att jag kommer att hoppa över den med tanke på att jag har ganska mycket att stå i .. Också är det ju bara 2 lektioner också så det känns lite onödigt att gå när jag har andra saker som måste fixas! Som faktiskt är viktiga! Klockan 13.15 imorgon så har jag körlektion  .. Så den måste jag såklart åka in till! Var jätte längesen jag körde nu så det känns lite gruvsamt men det ska nog gå bra .. :) Och sen efter att jag är klar med körning ska jag lalla runt på stan tills Ida har slutat på praktiken för då ska vi åka hem till mig och äta god mat, samt äta massa godis/snacks och kolla på film! Blir väl antagligen massa prat om allt och inget också!

Resten av helgen förutom en liten del av Söndag är också fullspäckad. Tror att det kommer att se ut som följande:

Ida sover här imorgon så hon är kvar ett litet tag på lördag. Senare på lördag ska jag åka in och fira Zanna en kort kort stund  =) Sen kl 21.00 börjar jag jobba på Max! Mitt första natt pass faktiskt så det känns lite spännande. :D Sen runt 05.00 då jag slutar på morgonen ska jag ta mig en promenad till Skönsberg till Ida och hennes familj för att "natta" över där.. Eller vad man nu ska kalla det?

Nä, nu ska jag inte skriva mer känner jag :p Vill ju inte avslöja för mycket ;) Ni måste ju ha något att läsa efter helgen också :D Haha, hare gott!

Lite, lite plugg.

Go' afton mina kära :)

Sitter bänkad i soffan sen en timme tillbaka ungefär. Har kollat på Rent hus och gjort läxan. För att kunna göra läxan så måste man se på det där, för det är det som läxan går ut på ^^ Att skriva ner bakterier, sjukdomar och andra ohygieniska grejer. Det är läxa från livsmedelshygienen så det var bara att sätta sig ner och kolla och anteckna ;) Å inte dog jag av att kolla på det heller så det är  väl tur!

Ikväll har jag faktiskt hunnit med lite grejer som jag är lite små stolt över ;) haha* har duschat tidigare än vanligt ikväll så håret fick lite lyx :D dvs hårinpackningen :) och kroppen fick som vanligt lite bodybutter, hehe :p Fast en sak blev jag lite olycklig över.. :/ har fått nå utslag på benen som jag tror kommit till ansiktet nu också :/ alltså jag vet ju att jag har fått nått där, men är inte säker på att det är lika som benen. men man börjar ju bli lite orolig. Jaja, sen har jag pluggat också :D Kollat igenom svenskan, antecknat från rent hus och läst lite i teori boken, körkortet alltså..

Men nu har jag inte ritkigt tid att blogga, tänkte sätta mig med teorin på internet nu. Övningsprogrammet ni vet ;) Hare bra!

på skolan!

hej allihop..!

sitter här på skolan just för tillfället. har egentligen fått sluta men jag stannar kvar här i datasalen eftersom min buss inte går förän kl 14.00, lite tärt att stå på busshållsplatsen o vänta bara om man säger som så.. :p men iallafall :D har haft datakunskaps prov nyss. gick faktiskt bättre än förväntat!;) har gruvat mig som fan för det där provet för jag tycker att jag suger på det som vi håller på med just nu .. men bara man klickar runt lite så hittar man till slut ;) chansar på att jag får ett G iallafall annars får jag hets.. :p hehe.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det riktigt lugnt :) Måste plugga på svenskan som vi har prov på imorgon också ska jag nog börja med teorin :p haha, dags att ta tag i det nu eftersom jag har prov den 17:e! Inte så långt kvar tills dess..

Nu ska jag gå upp till Patrick och gosa med han ett tag innan han ska åka till göteborg jobba. Bye bye!

Ny design, igen!:)

Kom precis hem från skolan och då hamnade jag här!;) Tänkte inte bli så långvarig utan bara kika bilddagboken en sväng och uppdatera denna kära blogg!

Det första jag gjorde var att klicka in på min blogg hemsida för att kolla om lisa hade fixat designen, och självklart så hade hon det! Tackar så mycket för denna fina design :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte ta en sväng med Elsa till agility banan en sväng bara!:) Köra lite.. Hon är ju så duktig på det också får hon en rejäl promenad dit och hem också!:D Så det blir de nog ikväll. Lite tv och lite plugg skulle nog inte vara så dumt heller. :p

liz was here

www.edvall.blogg.se

image43

18 år och myndig!

Hej hopp.. Nu har jag precis kommit hem från firandet av min myndighetsdag ;) Den har varit lång men jävligt bra!

Den stora dagen började precis som vanligt hemma i min säng utan några som kom och sjöng för mig :/ Hehe, det kändes väl lite annorlunda men som sagt, man börjar väl bli vuxen nu... Fast jag grät inte för det utan tog med mig Elsa ut på tidnings promenaden som jag så fint kallar den.. Den rundan innebär att man går ner till postlådan och hämtar tidningen, nothing else.. Och sen var det ju såklart frukost och sedan väntade jobbet! På vägen dit så hann jag också med att hämta ut mina skor som varit på omklackning hos skomakarn!:)

På jobbet var allt som vanligt. Passet mellan 10.30-19.30 börjar alltid med att det är helt folktomt, bara någon som kommer in var tionde minut fram till 12-1 nånting, sen börjar ruchen! Oändliga köer och otrevliga kunder som klagar för att dom stått så länge i kö. Hallå? Tror du inte att dom andra har fått stått minst lika länge som du eller? Aja, sånna kunder som man får ta :) Dagen gick iallafall hyfsat fort och som vanligt så gick det bra.

Efter jobbet mötte mamma, pappa och mormor upp mig vid gångtunneln bredvid tågstationen. Vi gick med raska steg mot stekhuset, hungrig som fan. :p Men där var det fullt så då bestämde jag att vi skulle gå och äta på Oscars men självklart så var det fullt där också! Så då gick vi till restaurang Victoria isället, mycket bra val om ni frågar mig! Super trevlig personal, god öl och god mat! Vad mer ska det vara på en restaurang? För min del fick det iallafall bli Oxfilé Ceasar med bearniesås och grönpepparsås som varmrätt och gammeldags vaniljglass med chokladsås och kex som efterrätt! Mumma:) Till det fick det bli 2 öl och 2 drinkar till desserten.

När vi var mätta och belåtna gick vi och besökte Liquid. Inte så mycket folk där men det ser jag bara som en fördel ;) Det är ju då man har tid att klargöra för bartendern exakt vad man vill ha! Fick bli en drink där med. Går inte att förklara den men sur var den iallafall, precis som jag ville ha den ;)

Det fick bli 23.15 bussen hem till Matfors igen och när vi anlänt där så gick jag på en liten efterfest hos Oscar. Enda anledningen till att jag gick det var för att mina två bröder var där. Hade faktiskt riktigt roligt där ett tag! Träffade Angelica som jag inte träffat på jätte länge så det var kul..

Presenter jag fick:
- Navel smycke
- Mobil, nokia 5610
- Parfym, kylie minogue showtime
- Nya möbler till rummet
- Blommor av Kattis&Nisse
- Middag och drinkar!
- Massa godis!


Kylie minogue
image39

Showtime

Denna parfym fick jag av min lillebror Emil idag. Underbar doft! :) Tack brorsan!

Har iallfall haft en superbra födelsedag med mina kära föräldrar och mormor! Och såklart med mina bröder och det övriga folket på efterfesten!;) Får även passa på att ursäkta mig för det långa inlägget! Men om det är nån dag som är värd att beskrivas lite djupare än alla de andra 364 dagarna på året så är det ju faktiskt just den här dagen!

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon bitti! Planen är att plugga lite teori så det känns som om att det behövs lite sömn innan dess. Godnatt!

P.S! Fler bilder kommer att laddas upp imorgon från min härliga födelsedag. Antingen här eller på bilddagboken, http://epmn.bilddagboken.se

Snart är den stora dagen här!

Hej allihopa!

Här sitter jag och räknar ner de sista minutrarna som barn, eller vad man ska säga?:s Många som säger att man blir vuxen när man fyllt 18 men jag vet inte det jag.. ;) Iallafall så väntar jag på tolvslaget då jag ska gå ut o dricka champange med de frivilliga! Haha :) Ska jobba imorgon så ikväll/natt får det bara bli det här :) Fick en cider till maten förut också men var inte sugen på den.. :p

Idag har jag jobbat, precis som vanligt. Min lediga vardag börjar endast ägnas åt jobb nu, tråkigt nog.. Men får ju pengar ;) Och just nu prioriterar jag att jobba särskilt högt eftersom jag ska spara till en liten valpis! Har redan börjat kolla på namn, koppel, försäkringar osv fast jag inte vet om hon är på smällen än men det tror jag nog! Sen är det bara att hålla tummarna att Sussi får minst 2 tikar! För då äre klart! Då är valpen min!!!:D

Imorgon ska jag jobba mellan 10.30-19.30 och sen är det middag inplanerat!:) Efter det vet jag inte vart jag ska ta vägen.. Är det någon som är sugen på att dra ut så får den personen gärna höra av sig! Klart att man vill inviga krogen på sin 18års dag!!;)

Jaja, nu är det bara 20 min kvar ;) Ska gå och sätta mig i köket och vara lite social! :D Hare bra alla! Lär väl skirva ngt imorgon bitti innan jobbet!:)

Rest in peace!

Måndag den 31/3 somnade en liten tjej in.
Elsas minsta tjej valp.

image37


Vila i frid min lilla favorit! :/
<3

På kvällskvisten i söndags den 30 Mars 2008 så var minsta tjejvalpen på upptäcksfärd i huset hemma hos sin kennel. Någon hade glömt att stänga grinden till hennes hundlåda riktigt så då passade hon på att upptäcka huset lite. På sin lilla upptäcksfärd så träffade hon på ett gäng flatvalpar som såg intressanta ut. Hon hoppade ner i deras valplåda och vandrade omkring och småsnackade lite med dem. Efter bara en liten stund så kommer valparnas mamma tillbaka till valplådan och märker den här lilla tjejen som inte hör hemma bland svartskallarna. Hippo, som är flatvalparnas mamma, blir så arg när hon ser lill jappen bland hennes valpar så hon hugger denne lille valp rakt över ansiktet. Valpen blev svårt skadad, bland annat så tappade hon ut ena ögat. Det bara hängde där och det spruade blod åt alla håll. Gunilla såg det genast och tog med lillvalpen och åkte in till veterinären för att kolla upp detta. Tillsammans så bestämde de att det var bäst att ta bort henne!:/

Så på måndag den 31 Mars 2008 somnade lilltjejen in med hjälp av en spruta.

Personligen så tycker jag att det här är jätte hemskt. Men det finns ju inte så mycket att göra, det var nog bäst för henne istället för att leva blind. Vem vill göra det? Men händelsen är värd ett par tårar för det här var min favorit bland alla valparna som Elsa har. Hon var så mysig och ville alltid vara med vad det än var.


Rest in peace
image38

En sista bild. En  bild som säger mer än tusen ord.
Världens mysigaste lilla valp. Ligger och sover i min famn tidigt på morgonen :)

Viktoria och Magnus Norman!

De nygifta paret Norman som nu ska leva tillsammans som make och hustru tills döden skiljer dem åt!:)

image23


Bröllopet var jätte fint tycker jag och hela min familj, eller det tyckte nog de flesta som var där antar jag!:) Jätte gulligt par och trevlig karl har min kusin hittat också! Finns väl inte så mycket mer att säga. Här nedan kommer jag iallafall att ladda upp ltie bilder från bröllpet! Det är inte så många bilder menmen! Det duger nog.. ;) Varsågoda!





Bild:
1: Jag hemma innan bröllpet, vad tycks om min frisyr?
2: Hela familjen hemma hos oss innan vi skulle åka
3: Kyssen!:)
4: Alla på bild som var med i kyrkan under vigseln. Tärnor, brudparet och the bestman.
5: Kastar ris på brudparet när de kommer ut ur kyrkan!
6: Brudens familj. Min pappas bror som är hennes pappa. Lika va?
7: Brudparet har precis kommit till restaurang Grankotten på Norra berget och dricker champangen som serverades som välkomst drink!
8: Brudparet skär tårtan tillsammans.
9: Äter tårtan med armarna i kors!:)


image35


Visst ser väl tårtan god ut?;)



image36

Här har ni brudparet Norman som dansar bröllopsvalsen!

Äntligen!

Åh, nu kan jag äntligen skriva i min kära blogg igen :D Så glad jag blev när jag såg att det funkade ;) hehe.. Men orkar inte skriva nått vettigt just nu för är så himla trött..

Men det här kan ni vänta er att läsa om imorgon eller någon dag framöver:
- Bröllopet som var i lördags.

Haha, skulle skriva fler saker för jag har kommit på så mycket som jag vill skriva om men nu när jag skulle tänka efter tog det stopp. :p aja, ni ser ju iaf ;) Men bröllopet blir ett väldans fint inlägg iallafall, det är en sak som är säker!
RSS 2.0