Bulgur med salsa och stekt kycklingfilé

Nu har jag precis kockat ihop dagens matlåda..
En mycket enkel och snabb måltid som jag tänkte dela med mig av!

Bulgur med salsa och stekt kycklingfilé

1. Koka bulgur enligt hänvisningen på förpackningen.
2. Hacka under tiden tomat och gul lök i små, små bitar.
3. Strimla kycklingfilén i cirka 4-5 bitar, lagom stora&tjocka.
4. Stek dem med matlagningssmör på 8-10:an. Krydda med
curry, salt och peppar.

Rör ihop bulgur och salsan.
Jätte gott då bulgur inte har någon kraftig smak!

Enkelt, va? Ser lite tråkigt ut utan bilder och endast 4 punkter.
Men jag lovar er, det är super gott! Prova gärna receptet och skriv en kommentar då isf!;)

Promenad?

Promenad eller inte?
Det är frågan det ...

Man blir ju inte direkt sugen på att gå en promenad när man tittar ut!
Usch för det här vädret.. Jag vill ha riktig sommar, sommar på riktigt!


Men hunden måste ju på pinka lite så nån promenad blir det iallafall!

Ingen rubrik

Hej och godmorgon, får man väl säga! :) Är knappast nyvaken men nyss hemkommen iallafall så..

Igår åkte jag iväg vid 23.45 in till stan .. Städade ur Magnus och Anders lägenhet som ska svara färdig idag... Sen blev det lite max mat och sedan sova! =D Helt okej faktiskt...

Idag är den enda dagen på länge som jag har planer för hela dagen faktiskt!

Dagen ser ut såhär:
Frukost
Plugga teori
Långpromenad
Laga matlåda, bulgur med hemgjord salsa!
Plugga mer teori om jag hinner... Ta en dusch, jobba natt!

Död..

Jaha, som ni säkert redan vet så har jag jobbat idag.. Tärd dag som fan! Kunder som klagat och slängt brickor på en!:p Sånt gillar vi, yes.. Haha. Det finns ju folk som inte kan bete sig helt enkelt.. Så dagen har varit helt kass..

Som tur är så har man en underbar släkt och familj! :D Pappa fixar kebabtallrik och mamma beställer godis av mig och pappa, kan det bli bättre? ;) Nej, jag tror fan inte det!

Sen fick jag ett erbjudande om att stå i baren på Kattis och Nisses bröllop som är om två veckor! Och det gör jag såklart så gärna :) Linus och Emil ska kanske också stå där och sälja lite öl och cider!

Ikväll blir det nog bara lugnt.. Känner inte för att dra ihop ngt direkt..
Jobbar natt imorn så jag röstar för en fim och lång sovmorgon imorgonbitti!

Jobb jobb jobb..

Jaha.. Ännu en jobbdag avklarad.. Blev drive-in som vanligt för mig.. Helt okej men det är ju så stressigt så man bara vill dö .. Helst när det kommer bilar som inte beställer nere vid högtalaren! Ååh.. Irriterande! Menmen, jag kom ju hem iallafall och det tycker jag är huvudsaken! Har bytt mitt pass imorrn också så jag jobbar 11-20 istället för 16-20 .. Jobbar faktiskt hellre 9 timmar än 4 timmar.. De korta passen känns som att man kommer dit och går hem lika fort .. Tiden går faktiskt fortare på 9 timmars passen med :) Så jag är glad över att ha fått det där passet bortbytt mot ett längre pass!

Ikväll händer väl inte så himla mycket antar jag .. Ska åka iväg med 00.20 bussen bara.. Annars inget planerat..
Tänkte ta mig en dusch nu och byta om lite .. Man är ju inte alltför fräsh efter att ha jobbat 9 timmar i sträck!

Säger Godnatt här och nu eftersom jag antagligen inte kommer att blogga mer ikväll..

God afton

Go kväll mina nära och kära, och förståss alla andra som läser min blogg.. :) Kom hem från restaurang besöket vid 9 ungefär.. Har suttit ute med mamma och pappa och spelat lite uno tills nu ungefär.. Har fördrivit tiden med att sortera alla mina bilder till en egen mapp här på datan. Välbehövligt!

Dagens shopping:
Två navelsmycken, SIX
Massor med smycken, SIX
Två koppar, två skålar, två tabletter (bordsunderlägg), Indiska

Har även lagt undan 4 av varje sort utav det som jag köpte på Indiska tills på måndag.. Love them so!! :)




Det här är vad jag köpte på indiska.
Älskar färgerna och det jag föl för mest är koppens storlek, STOOOR!

Nu ska jag mest bara hålla tummarna för att en film ska ladda klart ikväll så jag kan brädda ut lite filmer!:)

GOD NATT

Restaurang

Ännu en gång ett tråkigt inlägg men har inte tid att gå in på några utav dagens detaljer, tar det ikväll ist ;) Har iallafall shoppat massor på birsta city idag med :D Vad jag köpt skriver jag i ett annat inlägg.. Måste fräsha till mig lite nu för ska på restaurang med my family :) <3

Godmorgon

Godmorgon :) Har nästan alldeles precis vaknat så jag har hunnit med att trycka i mig en macka, tagit ett glas mjölk och suttit i laddaren till mobilen, så jag är kontaktbar och kan lyssna på musik över dagen.. :)

Vad har dagen att erbjuda? Jo.. Jag och mamma ska på birsta city en sväng idag med.. Var nämligen där igår också och shoppade lite.. ;) två klänningar, jeans och en stickad cardigan!! Bra priser vare också.. :) Har inte tid att lägga upp bilderna nu men för er som inte kan vänta så finns bilderna på bilddagboken!

Hinner inte blogga mer nu .. Måste duscha så jag hinner med bussen!;)

Min önskan gick i mål också.. För idag är det sol sol sol ! <3

2 nätter irad..

Hur laddar man bäst inför 2 nätter irad på MAX?
Det undrar jag också.. Grönt the, körkortsboken och nått tilltugg, kanske?

teori

Idag är en riktigt tråkig dag igen, precis som igår.. Men har faktiskt haft en del att underhålla mig med som tur är!

Dagen startade vid 13.00 ungefär med ett glas nyponsoppa och sedan bar det av ut till altanen och läste lite i teoriboken ..

Senare så kom jag på att jag måste beställa ett nytt bankomatkort, med ett kortmotiv! Emil hjälpte mig med att fixa till ett fint kort men tror ni att det går att beställa ett kortmotiv utan e-legitimation då? Nej, självklart inte!!! Så less!

Nu är jag göralös igen .. Tänkte blogga lite här och läsa några bloggar innan jag börjar på något nytt .. Blir nog läsa mer teori eller plugga teorin på internet. Kort sagt: Det blir något som har med teori att göra!


Det är iallafall den här bilden som jag vill ha på mitt nya bankomatkort!!



tack lillebror, du är bra!

The..

Jag kommer ihåg så väl när jag var liten! Hela min familj drack te till frukost, till och med min lillebror som är 2 år yngre än jag.. Jag var alltid så svartsjuk på dem för att de kunde dricka the och inte jag! Varje morgon provade jag något nytt.. Någon ny smak, utan mjölk, med mjölk, utan socker, mera socker och så vidare .. Ingenting smakade bra enligt mig själv och någon dag gav jag upp det där .. Minns inte när eller hur utan det bara försvann.. Och idag så missbrukar jag the dagligen och det är min bästa varma favorit dryck!

Intresseklubben antecknar...
Grönt the är min absoluta favorit! Den från lipton som är förpackade i små pyramider.. Efter det så kommer friggs blåbär och hallon te (skilda smaker och påsar). Friggs pepparmint är också god! Och liptons peach&mango .. Nästa införskaffning blir nog friggs nypon the, verkar intressant!

Ni där, the älskare!
Vilket the är eran favorit?

Ge mig sommar!

Jag vill ha sommar och det är nu! Nu nu nu ..

Jaha.. Ännu en dag har snart gått förbi och nån sol har vi inte sett idag heller! Man bli ju deprimerad.. Meterologerna som sa i Maj att det här skulle bli en jätte varm sommar med massor av sol som strålade ut minst 20 graders värme.. HAH! eller hur? Vart fan är den värmen nånstanns då!?

Nä.. Finns väl inte så mycket att göra. Men man blir ju bara trött och orkar inte göra nånting.. Har iallafall tagit mig utanför dörren och hämtat posten med hunden idag.. Men nudå? Vad ska jag hitta på nu resten av dagen? Skit sommar...

Världens godaste kladdkaka!

Tänkte dela med mig av ett grymt bra recept på kladdkaka!
Resultatet går inte att bli annat än fantastikt, just trust me!!

Gräddas mitt i ugnen,
175 grader i 20 minuter
!

100 g smör
2 stycken ägg
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 dl vetemjöl

1. Börja med att knäcka äggen, en i taget.
2. Vispa ihop dem till en smet och tillsätt sockret.
3. Vispa ägg och socker poröst med en elvisp.
4. Tillsätt vaniljsocker och kakao, blanda runt.
5. Rör försiktigt ner vetemjölet i smeten, rör runt noga.
6. Smält smöret och häll sedan ner det i bunken med smeten.
7. Häll smeten i en smord och bröad form. Placera mitt i ugnen, 20 minuter!

För garnering:
Strö över florsocker

För servering:
Tillsätt bär och grädde, alt. glass!

Varför ska jag göra min kladdkaka efter just det här receptet, hur vet jag att jag kommer att lyckas?
Nu vet jag ju inte hur du vill ha din kladdkaka men enligt mig så ska den vara hälften kladdig och hälften sockerkaka ungefär. Precis så blev den här! Alldeles lagom mjuk och kladdig =) Till och med min mamma som inte är särskilt förtjust i kladdkaka älskade den här! Pappa och storebror likaså. Lillebror hade säkert också älskat den men han äterji inte choklad =/

Imorgon ska jag prova mig på ännu mer recept, då tänkte jag även lyxa till det med lite bilder på det jag gör! Den här gången fick kameran vila..

Trist!

Usch och fy vad tråkigt jag har! Sitter här för tillfället och läsar lite bloggar och kollar runt, samtidigt som jag spelar lite musik! Helt okej men man blir ju så uttråkad :o Tänkte skriva lite kort om helgen sen ska jag banne mig gå ner och städa rummet och sedan koppla in dvd:n och kolla på någon bra film!

Midsommarafton: Sov bort hela dagen eftersom jag jobbade natten innan den med.. Så kul hade jag! Sen jobbade jag ju midsommar natten med men det visste ni redan säkert..

Lördag: Jag var ledig!!! Fattar ni? L e d i g ! Helt otroligt.. Det firade jag med att festa med Lisa.. Tanken var att vi skulle på krogen men där kom jag inte in för förfesten spårade ur.. Ajaj! Senare på kvällen "råkade" jag betal 300 kr till taxin som skjutsade oss till efterfesten, den jäveln skulle bara ha 170 kr så han blev säkert glad för sina 130 kr i dricks..........

Söndag: Jobbade hela dagen lång med huvudvärk och tro på fan att man skulle få en jävla massa skit just den dagen.. Inte nog med att jag hade världens baksmälla utan kunderna och en till skulle klaga med. Åkte hem med 10 kilo godis och gjorde ingenting..

Idag så har jag inte heller gjort någon nytta direkt! Det har ju i stort sett ösregnat hela dagen IGEN! Blir man less eller blir man less? Jag vill ha sommar på riktigt! Men det verkar tydligen omöjligt..

Imorgon ska jag ta en sväng på stan och i samma veva så blir jag 199 kr rikare! Hur kan då detta vara möjligt? Jo, jag köpte ett par skor till min mamma här om dagen men självklart så var dem för stora för henne.. Men det gjorde iallafall mig lycklig!

Nu: Ner till mitt så väldigt välstädade rum och se på film! Nästan så iallafall! Ner och städa och se på film. Godnatt!

Lista!

Har du rökt? ja, tyvärr
Har du snusat? ja, det med
Har du legat i sängen brevid en tjej? haha ja annars vore det väl lite konstigt va kanske!?
Har du blivit slagen allvarligt? nej, inte så att jag drabbats allvarligt av det. några blåmärken och ärr bara
Testat droger? har aldrig gjort och kommer aldrig att göra!
Hatar du någon? nej, men det finns många som jag inte tycker om.
Har några av dina vänner svikit dig? japp
Vad har du haft för djur? hund, katt, gris, salamandlar och hamstrar!
Favvofärg; tycker om de klassiska färgerna, som vitt och svart. rött är också snyggt!
Har du en bror?
jag har inte bara en, jag har två stycken!
Naturlig hårfärg? typ rättfärgat, kanske? har inte sett till min riktiga hårfärg på bra länge..
Surfa/snowboard? nej, men skulle vilja lära mig båda delerna!:D
Kan du mer än två språk? Svenska och engelska kan jag.. Sen kan jag prata tyska "normalt" (jag heter, jag bor, jag har, ge vägbeskrvingar osv). Sen kan jag några få ord på spanska med!
Har du vart med om en olycka? Ja, fast den var väl inte så farlig att jag skulle vilja kalla den olycka men..
Har du träffat en kändis? ja det har jag :)
Har du lekt anden i glaset? nej, absolut inte!! ush

Midsommar afton

Glad midsommar på er!



Själv så har jag sovit hela dagen eftersom jag jobbade natt igår och ska göra det inatt med!
Ska alldeles strax åka dit och äta innan jag börjar jobba, det får bli min midsommar middag det!
Ha en bra kväll allihop och kom gärna och hälsa på mig på jobbet! ;)

Stan och ulrica!

Back in the days? Ja, det kan man verkligen säga!

Har precis kommit hem från stan där jag spenderat några timmar med Ulrica. Åkte dit igår kväll och såg på film och snackade massa skit och blev även kvar där över natten, så då passade det ju fint att följa med henne och kolla på kläder på stan i det härliga sommar vädret! Blev en isglass vid ån också, loveli!!

Nu är jag hemma från stunden och ska strax åka in igen.. Ska byta en klänning om det går för sig.. Har inte kvar kvittot men lappen sitter kvar på klänningen och det tycker jag är huvudsaken! Sen ska jag jobba, som vanligt.. Natt pass mellan 19-03 inatt. =/

Hemfärd today!

Idag har jag många tankar i huvudet, alldeles för många...

Sitter just nu hos mina kusiner och har busat med dem en liten stund idag :) Kom väl hit runt ett och sedan dess så har vi hunnit med att bland annat gunga och åka rutchkana i lekparken! Mysigt värre har det varit ..

Slog mig ner vid datan för att kolla mailen, mest för att se om jag fått något svar från rektorn på Stockholms internationella restaurangskola.. Det finns plats för mig!  Happy me! :D Enda nackdelen var väl att dom har läst 4 ämnen som inte jag har läst, men då har ju de några kurser ogjord som jag redan läst, så jag ser det inte som något hinder! Samhälle, religion, engelska och näringslära är iallafall de fyra ämnena som dom har läst och som jag inte läst ännu..

Nu har jag en del att fundera över i sommar :) Skulle ju faktiskt inte vara helt fel att flytta ner hit om jag får säga det själv! Ska ringa dem imorgon för att fördjupa mig lite extra i deras studier och skola..

Kommer hem ikväll också! Flyget startar med avgång från Arlanda klockan 17.25 så jag är väl på midlanda vid 18.15 .. Då ska vi köpa massor med nötter och chips, och läsk såklart, och sedan sitta och heja på Sverige framför tvn ikväll...

Jag tippar 3-1 till Sverige på matchen ikväll!
Hur tror ni att matchen slutar ikväll ? :)

Nu ska jag busa massvis med mina kusiner innan mormor kommer för att hämta mig!

Trött!

Trött är nog det minsta ordet jag kan hitta just nu.. Är helt slut efter att ha jobbat som jag gjort i helgen, och imorgon ska jag upp ännu tidigare än vad jag gjort de här dagarna, nämligen 05.00! :/ Måste åka senast 06.00 härifrån eftersom man ska vara på flygplatsen minst 45 minuter innan.. God, jag kommer aldrig att kunna ta mig upp! Men om jag tänker på mina söta kusiner, världens bästa mormor och världens bästa kattis  så kommer jag nog upp! Jag ska upp!

Har iallafall nyss varit i stan med lisa, eller ja.. Vi tog en liten sväng på gatorna i stan och sen gick vi till max och käkade! Väl där inne så kom jag på att jag inte orkade vänta tills 23.15 bussen så jag ringde till oskar så fick han och spansk skjutsa hem mig:)! Snällt :D Lisa följde också med så nu är hon på hemgång med dem i bilen..

Ska packa det sista och sedan slå på en film!
Hörs väl nästa gång på fredag skulle jag tro :)

Godnatt

Ångest

Jag känner bara ångest, hela tiden.

Jaha .. Kvällen har väl varit som den varit.. Bara suttit och nördat mig så mycket som jag kunnat och åkt ner en sväng på preem och köpt godis.. Vet inte varför för jag köper hur mycket som helst men får i mig 3-5 st, sen kommer ångesten.. Med ångesten kommer även tankar om massa annat upp.. Åh, så himla irriterande!!!

Nu ska jag se på en film och dränka mina tankar med vatten,

Förlust..

Hur kommer det sig att jag är så gräsligt bra på att gissa?;) Haha, måste bara få fråga för det här är andra gången jag tippar rätt på Sveriges matcher! Eller okej, jag tippade 3-1 till Spanien men det blev 2-1, men ändå.. Ett mål ifrån ju, fyfan vad jag är skicklig!;)

Och en till sak som ni för övrigt inte kommer att bry er ett piss om men som jag måste säga ändå är att jag stod för en liten stund sen och lagade lunch låda tills imorgon. Det fick bli kycklingpasta, tyckte den såg god ut på förpackningen så tänkte att den här ska jag prova.. Men tror ni att det är nån kyckling i den där förbannade kycklingpastan som de så fint uttrycker sig!!? Sjävklart inte!! Blir så less. Det enda företagen gör idag är ju förfan att snåla på allt och lura folk på pengar. Fattiga jävlar! Ni kommer troligtvis aldrig att förstå vad pengar är och vad man har dem till.

Duktig som man är..

Smidig som jag är så har jag lyckats ange mormors kortnummer som e-ticket id vid säkerhetskontroll/gate! Bra elin, riktigt bra! Känn dig stolt. *niger*

Kan ju inte alltid ha en bra dag, nån dag måste ju vara sämre än den andra ;) Känns iallafall skönt att ha bokat biljetten nu! :D Längtar som fasiken :) Ska bli skönt att få komma bort ett tag och lära känna lite nya människor på samma gång.. Åker tidigt på måndag morgon, kl 07.15 går flyget från midlanda och vi landar på arlanda runt 08.05 :) Mormor hämtar mig och skjutsar mig antagligen direkt till Kattis eftersom jag ska spendera i stort sett hela dagen med henne i Stockholm city. Ska bli trevligt! Det är ju som sagt inte varje dag jag träffar henne..

När jag kommer hem är ännu oklart, men mormor börjar jobba igen på torsdag natt så det blir nog hemfärd på torsdag. :)

Det enda dåliga jag kan komma på just nu är att jag inte får sova ut på tre dagar! Klev upp tidigt imorse och det blir likadant imorgon bitti och på måndag! Buhu, synd om mig..

Nu ska jag kolla på fotboll, Sverige-Grekland!
Spännande nu ju! 1-1, bara just därför som jag är tvunget att kolla och heja på!

sovdags kanske?

Jag vet inte ens själv längre,
plötsligt kändes allt bara så fel.

Sitter här i min ensamhet och spelar lite remix låtar.. :) Fick ett litet minne från bk igår, haha! Så jag var bara tvungen att gå in på youtube och söka på låten, bland annat remixen av jag vill vara din margareta ;) haha, gillar den hårt!

Nä.. Väntar ett samtal för tillfället sen ska jag nog gå och sova!
Upp tidigt imorgon ju :( Jobb lördag och söndag 07.00-16.00 :o

confused

Jag vet inte om jag har gjort rätt och jag vet inte heller om jag kommer att göra rätt..
Jag kommer förmodligen att ångra allt, precis allt, och sedan gräva min egen grav.

Dagen är inte världens bästa dag men den funkar! Är i full gång med storstädning av mitt rum och så vidare ;) Finns en del att åtgärda där nere om man säger så.. Tänkte bli klar med detta innan jag åker in till stan så jag kan komma hem ikväll, duscha, slå på en film och somna riktigt otroligt skönt för att sedan vara utvilad imorgon bitti då jag börjar klockan 07.30! Damn!

Tog en liten paus från det hela för att kolla kontot och se vad jag fått för lön! Den var underbar, mer behövs inte sägas. :) Mer än hälften hamnade såklart på sparkontot direkt och hälften till nöje! Bland annat för veckan som kommer och för att betala tillbaka mormor en massa pengar, en sisådär 500 spänn.

Nu är det nog dags för mig att fortsätta städa för jag hade tänkt laga någon typ av frukost/lunch/middag innan jag beger mig mot stan för att sedan traska till jobbet och jobba mitt 4 timmars pass.'

Skriver förmodligen något ikväll om jag inte somnar på bussen på väg hem så att säga..

Stockholm, here i come!

På mindre än 5 minuter så kommer jag nu ha hunnit skriva två inlägg. Starkt jobb av mig!

Glömde skriva att jag åker till Stockholm på söndag kväll eller måndag morgon. Betalar mormor resan så blir det flyg på måndag morgon, annars buss på söndag eftermiddag.

Blir där ungefär mellan Söndag-Torsdag nästa vecka :) Skönt ska det bli!

Krogen

Ja det blev en sväng på krogen idag med jessi :) Inte mycket drucket men däremot väldigt mycket sällskap! Bra eller dåligt sällskap har jag inte kommit fram till än men det lär väl visa sig ..

Var iallafall en bra kväll och jag är nöjd med torsdagen som gått.. Har införskaffat mig en lättläst körkortsbok som jag skrev i ett tidigare inlägg, det var väl dagens bästa!

Nu ska jag lägga mig ner och sova.. Sedan hoppas på det bästa!

Lättläsa körkortsboken!

Äntligen! Pappa har nu köt den lättläta körkortsboken åt mig :) Lite pinsamt kanske men ibland får man stå för sina svårigheter för att ta sig igenom vissa faser i livet, som det där med att ta körkort.. Nu hoppas jag på att kunna läsa den där jävla boken utan några problem! Till boken fick man även en ljud cd med vilket underlättar det hela. Man lyssnar på den via datan! Perfekt!

Det händer en del nu med.. Har planer som att åka till Stockholm på söndag och stanna där tills tisdag :) Kanske måndag kväll.. Har inte bestämt mig än för jag vet inte när jag börjar jobba på tisdag riktigt. Har jag tur kan jag säkert byta bort det passet också så slipper jag bekymra mig över tiderna.

Ikväll blir det kanske utgång.. Victoria skulle höra av sig sedan så får se då hur det blir!


Teori..

Det börjar närma sig skrivning igen så nu har jag laddat upp med pistachnötter och vindruvor! Mums fillibabba!

Wish me luck!

Brist på filmer

Jag behöver lite nya filmer!
Hjälp mig att fylla på dessa listor

Svenska filmer:
Att göra en pudel
Ett öga rött

Engelska filmer:
På smällen
Good luck chuck

Fyll på dessa listor med massa bra filmer!
Skriv en rad om filmerna om ni sett dem.

Nu ska jag gå lägga mig och sova.God natt alla:)

Go sverige!!

Heja Sverige gul och blå!

Då var första matchen i årets EM spelad och vinsten fick vi med oss också! Matchen slutade alltså 2-0 till Sverige. Grekland fick gå av planen med huvudet i marken! Härligt! Ni får gärna fortsätta såhär resten av EM så kanske vi kammar hem guld, silver eller varför inte brons? Better than nothing! Jag håller på er!

Nästa match är alltså på lördag :) Bra det för då slutade jag 16.00 så jag hinner hem och kika på den matchen! Missade den som var idag men huvudsaken dom vann!;)

Helgens planer börjar klarna allt mer!

Fredag: Jobb 16.15-20.15, hem och ta det lugnt
Lördag: Jobb 07.30-16.00, fotboll och mys hemma.
Söndag: Jobb 07.30-16.00, ingenting planerat..

Okej, planerna var kanske inte så jippi yey!
Vill ni hitta på något så hör av er!

Heja sverige!!

Godmorgon ;)

Börjar känna mig lite oansvarig som sovit de senaste dagarna då det är skola! Skulle gå idag då det är skolavslutning enbart för våran klass med massa aktiviteter på norra berget men såklart så lyckades jag inte ta mig upp ur sängen ;/ real bad!

Ska strax platta håret lite sedan far jag direkt till skolan för att tömma mitt skåp på altinska :) Sen ska jag jobba.. Blir väl nån slags middag där med skulle jag tro!

Ska se om jag kanske kan få gå lite tidigare idag.. Vill ju hem och se Sveriges första match!

Sverige-Grekland

2-0 .. Någon som vågar säga ngt annat?;)

Nöjd tjej

En aning blondare och cirka 1600 kr fattigare!

Var hos frisören idag och klippte håret och drog i lite mer slingor! Till min förvåning så var det inte emma som gjorde det utan en annan tjej, och måste ju erkänna att emma faktiskt är mycket bättre än hon som klippte mig men jag ser iallafall normal ut i skallen, hade det varit emma så hade jag varit snygg i skallen nu! menmen, sånt som händer .. Är ritkigt nöjd med det mesta förutom att jag vart tvungen att köpa samma produkt en gång till för att jag glömde den som jag köpte först på bussen när jag skulle åka och visa mamma hur fint det vart!:p Shit happens.. (life goes on... he-he, nu var jag rolig)

På återbesöket så köpte jag samma produkt en gång till och ett schampo som ska vara mer vårdande än de andra.

Nu är jag trött och sliten och ska nog åka iväg och tanka moppen så jag slipper göra det imorgon bitti.

Vilken dag.

Hej på er alla kvälls glada människor!

Här sitter jag i min ensamhet och gör ingenting. Sov bort hela dagen idag, ända fram till kl 15, så jag lär nog underhålla datan ett bra tag in på natten!:p Inte så bra men jag har ju förfan sovmorgon imorgon så jag tänker ta vara på den här stunden!:D Tänkte att jag skulle ta 9.50 bussen in för jag ska ju klippa mig 10.45  :) Det roliga är att ingen vet hur jag kommer att se ut imorgon. Kan ju lika gärna komma hem som en utomjording, men får väl hoppas på att det blir bra :) Har inga planer alls inför klippningen. Det enda jag vet är att jag vill behålla så mycket av längden som möjligt, göra mer slingor och göra något åt min lugg så jag kan ha den utsläppt:)

- Hej! Jag vill att du klipper mitt hår så man ser en stor förändring men behåller mycket av längden. Jag vill göra ljusa slingor och göra något åt min lugg. Vill du ha i en till färg utöver slingorna så får du göra det med! Jag litar på att det blir bra.

Nåt i den stilen tänker jag säga, sen är jag tyst..


Godnatt peoples!

Wonderful!

Helgen har börjat bra, mycket bra!!


Jobbade igår
precis som vanligt men fick sluta runt 18 tiden istället för 19.30 så det kändes skönt med tanke på att det var en förfest hemma hos tina som väntade! När jag kom dit så skulle dom precis börja grilla, jag hade redan ätit på jobbet så jag avstod middagen. Efter det var de full rulle med att dricka lite alkohol, spela musik och umgås! Hade en mycket trevlig kväll med alla tjejerna samlade. Runt halv elva nångång på kvällen så drog de vidare in till stan för en krogen runda. Men jag kände att jag inte orkade slösa några onödiga pengar när jag ändå skulle vara hos jocke kl 01. Kvällen och natten slutade iallafall med att jag, zanna, daniel och hans&jockes mamma fick låna en bil och åka för att hämta jocke. :p Hemma vid 02.00 slog vi på en film och myste till det!


Denna dag har jag invigt med att vakna på samma plats som jag somnade, dvs hos jocke. Han ska strax åka och jobba och jag ska åka in till stan. Päronen mina skulle kolla efter lite kläder och det är ju aldrig helt fel så jag hänger på jag med!

Jobb inatt mellan 01-05.
Ikväll blir det nog bara slappa

en elin

:)

image100

pinsam tjej

Det kommer aldrig att gå..


Vaknade i hyffsad tid idag :) typ kvart i 10 så jag är rätt stolt över mig själv ;) haha, började dagen som vanligt med att skriva ett sms, ta på mig morgonrocken och gå upp till övervåningen! Zanna ringde efter en liten stund och påminnde om att vi skulle ta en sväng på stan idag! Käka lite lunch o sola och sånt :) Så jag väntar nu på att klockan ska visa ungefär 11.30 så jag kan ta moppen in till stan och träffa henne =)

Ikväll ska jag jobba och imorgon likaså, fast mellan 10.30-19.30 imorrn :)

Like always

Det finns ingen ork eller kraft.

Imorgon ska jag iallafall träffa zanna
Nu vet ni det också :) Nu ska jag äta..
Sen ska jag sova. Trevligt va? Hejdooo

sommar, sol och värme!

Hääärligt, jag blir så glad när det är soligt och varmt ute ;) Har vairt kanon väder hela dagen och vi har ätit jordgubbar med mjölk till middag  ;) haha, tunn middag men gott :D Behövs fyllas på i magen snart så jag tänkte väl göra det om en liten stund efter att x har hört av sig om hur det blir ikväll!:) hoppas såklart på att vi kan hitta på något! För en gångs skull jobbar pappa över så det vore ju perfekt!!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fördriva tiden med någon typ av matlagning. Hejsvejs

Beautiful day!

Dagen har varit kanon bra :D Började med halkbana uppe i härnösand, och det gick väl inte som väntat precis! Snurrade runt flera varv i kurvorna och när jag bromsade :p Trodde ett tag att jag skulle få färdas i likbil hem till sundsvall igen, men det gick bättre sen och jag fick åka hem med de som jag åkte dit med :D Tur är väl det ;) Stannade till på bigboy i hsand med och åt på bigboy allihopa .. äckligt vare, världens äckligaste nuggets! uusha

När vi kom till Sundsvall träffade jag en person som jag aldrig hade träffat förr ;) Haha .. Personen var dock över mina förväntningar, så det var ju positivt! Kollade på film ett tag och sen var jag tvunget att åka på personal mötet och sen till Max i birsta för att jobba där medans dom hade personal möte.. Lugnaste stunden jag haft på max i hela mitt liv! Tackar för de föresten för jag sov ju bara 3 timmar inatt :p

Tröst shopping!

God afton :)

Tidigare idag var jag och mamma ute på en lite promenad. Gick in till byn och köpte mjukglass och sen handlade vi dagens middag, som fick bli skinksallad :) Det var jätte gott!

Efter maten fick jag för mig att vi skulle åka till birsta, och som vanligt så fick jag min vilja igenom :p Så vi åkte till birsta och jag hittade en hel del.. Har inga bilder nu men tänkte iallafall skriva ner vad jag köpt :)

En svart kofta, 199,95 kr VeroModa
Svart klänning, 129 kr, ginatricot
Vit/blå linne med mönster, 129 kr, ginatricot
Svart BH, 29 kr (REA) ginatricot
En vit/röd tröja, 49 kr (REA) ginatricot
Örhängen, mamma betalade, från SIX


Köpte även en solskyddsfaktor idag!
Bra att ha nu när solen är som hetast.

image99

Det var väl allt för ikväll :p
Imorrn gör jag halkbanan i härnösand :D

Att cykla..

.. kan ibland sluta riktigt illa. Se bara på den här bilden!

image98

Jag var på väg till bussen på min cykel och mitt upp i allt så ringer zanna. Jag stannar och svarar och cyklar vidare med ena handen på styret och den andra handen höll jag i telefonen med samtidigt som jag pratade. Rätt som det var så gick något åt helvete, och jag flög av med hakan i marken! Även händerna och benen skadades. Jag vet inte hur det gick till men ont gjorde det iallafall, riktigt ont.

Blogg design!

Har suttit en liten stund med en ny blogg design :) Inte så komplicerad men det tog lite tid! Personligen så tycker jag också  att enkelt är snyggast. Det får inte bli för mycket.

Vad tror ni om den här?

image97


Jag gillar den iallafall!

Today, 2 juni

Idag ligger jag i solen i hopp om att få lite färg på kroppen! Dock kan jag inte ligga någon längre stund så nu är jag inne på en liten rast! Anledningen till att jag inte kan vara i solen så länge är för att jag får utslag och värmeblåsor! Spelar ingen roll om jag smörjer in mig eller inte,  jag får det ändå!

image96

Härligt det är med sommar!

SE HIT!
Valfri läsare..
Du som är bra på att designa bloggen får gärna ta kontakt med mig genom att skriva en kommentar! Header kan jag nog fixa själv men resten skulle jag vilja ha hjälp med. Tack på förhand!


Frukost-Lunch-Middag

Gårdagens Frukost-Lunch-Middag
Det fick bli allt i ett pga den sena tiden jag vaknade!

image90

Mamma lyxade till det med en sallad
innehållande isbergsallad, basilika blad,
rouccola sallad, tomater, oliver och feta ost!



image91

Grillmästaren vet vad man vill ha, min kära pappa!
Grillad fläskkottlett, grillad majs med kroketter och bearnaie sås!

Mums!
Tack för maten, nu byter vi ut faten!

image92

Till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk!

Det var ingen dålig frukost-lunch-middag!


Då jag kom hem igår kväll hade mamma och pappa varit på ikea och köpt nya möbler till uteplatsen på framsidan, med sig hem hade dom också lite nytt och fräsht till vår myshörna ute på altanen! Såhär ser det ut nu!

Framsidan:
image93

På altanen:
image94

På förstukvisten:
image95


Det var väl allt för igår!
Förutom att jag jobbade mellan 20-00!

01:35

Klockan tickar iväg och än så länge så är jag väldans pigg! Kan ju förståss bero på att jag vaknade vid 18.15 idag så jag får väl skylla mig själv! Fördriver tiden med msn och bilddagboken! Fast det börjar bli lite långtråkigt så jag funderar på att gå ner och slå på en film strax .. Det känns lockande! Då kanske jag somnar också :) Ska ju typ upp om fyra timmar så det vore väl skönt att få några timmars sömn iallafall..

Utlandsvärme!

Usch och fy.. Jag har sovit bort hela dagen idag, och bara för det så har det varit hela 30 grader varmt ute idag!! Men som tur är så har vi fortfarande 30 grader, dock ingen sol men det här är kanon ändå! Å andra sidan så klagar jag inte så fruktansvärt mycket över att jag sovit bort hela dagen ändå för det behövde jag :) Kan inte komma på sist jag fick sova ut ..

Mamma håller på att fixa utomhushörnan och pappa grillar! Mums, blir nog middag ute idag ;) Och om cirka en timme så måste jag åka iväg och jobba!:/ Real bad! Får be pappa spela in sanningens ögonblick åt mig så jag har nått att göra inatt :D

Bilder kommer förhoppningsvis ikväll!
RSS 2.0