Folie slingor :)

Sitter hos Emelie nu med folie slingor i håret som snart ska sköljas ur! =) Hoppas det blir bra :D

Sen ska jag hälsa på johanna en sväng innan pappa hämtar mig.

Bilder kommer imorgon! Puss och kram

Helt orkelös!

Usch och fy vad trött jag är just nu :p Har suttit med plugg hela kvällen och skrivit tills fingrarna börjat blöda tror jag. Har skrivit 3 uppsatser så nu får det fan vara nog :) Känner mig så duktig så!

Ska alldeles strax gå och lägga mig
för har ingen ork till något annat just nu :p
Ska även upp kl 5 imorgon bitti och skriva ut alla dessa arbeten.

Sen imorgon blir de jobb och efter de ska jag till emelie och färga håret och klippa mig! Wiie

Godnatt :)

Seeeg

Så sjukt jävla seg idag! Vet fan inte vad det är med mig, kliver upp när det är 10 minuter kvar innan bussen går så jag måste springa för att hinna med den. Kommer till skolan hungrig som ett as för att jag inte hinner äta ngt hemma. Döda mig typ.

Har engelska nu iaf, sen matte och sen dubbel lektion av vård och omsorgnad så jag slutar 16.10 :( Synd om mig ju!!

Sen ikväll måste jag plugga IGEN! Orkar inte alls.. Sitter med dom där jävla böckerna varenda kväll!!! blälälälälä

choklad pudding

Godkväll mina kära!:)

Hinner skriva några rader ikväll med, guldstjärna till mig!

Har varit och hälsat på johanna en sväng ikväll :) Inte gjort så mkt, käkade på subway sen drog vi hem till henne och var med crilla och linda ett tag :) Sen blev de handla lite på willys och sen när vi kom tillbaka var vi med samma gäng igen fast plus karin!

Nu ska jag äta ltie  choklad pudding innan jag slår på nån film :D
Godnatt


Mums!;)

Blogg ..

Hej bloggen! Det blir tyvärr ett par dagar mellan gångerna nu men hinner inte med mer än så :p Har skapligt mycket att göra i skolan som måste gå före allt som har med datorer att göra, tyvärr! Menmen, försöker iaf och gör så gott jag kan :)

Imorgon ska jag träffa min älskade moster :D Förstår ni hur mycket jag längtar? :) Äntligen äntligen äntligen! Snart 17 år sen sist .. Jag är hur lycklig som helst just nu!

Orkar inte hålla ögonen vid liv länge till så jag avslutar här.
Godnatt peoples!:)

heelg

Godkväll!

Här sitter jag en lördags kväll
framför datorn som om ingenting hade hänt.. Men det har hänt en hel del!

Festen igår var jävligt lyckad! Hade kul som fan, lätt värt de! Student festen var också grym förutom att jag for i golvet med bakhuvet före :p Så dåligt ont i huvet har man haft idag men anyway, svin rolig kväll!

Idag var jag till johanna en sväng och umgicks med henne, crilla och linda! Alltid lika trevligt ;)

Imorgon är jag tillbaka till verkligheten
igen! Jobb mellan 11.15-20.15 =)

Mamma <3

Ville bara tacka min mamma för hennes otroliga stöd och allt som hon gjort för mig under den senaste tiden :) Det betyder väldigt mycket för mig! <3

Tackade henne med en rosa blomster bukett idag :) Glad blev hon, min kära mamma!<3



Vad vore vi utan våra mammor?
Jag älskar min, carina nilsson :) <3

Mitt i natten

Åh .. Klockan är snart ett och jag kan inte sova :/ Så himla störande! Vill verkligen sova nu så jag orkar upp imorgon bitti.

Kollade lönen förut iaf och den var ju fin som väntat ;) Så imorgon ska jag kolla efter ett par nya jeans och nån shysst hood tröja:D Hoppas jag hittar ngt som passar ;) Behöver verkligen ett par nya jeans!!

Nu ska jag spela lite super mario och hoppas på att jag blir trött :D Haha

sluta röka

Hittade min snusdosa i kylskåpet alldeles nyss så nu jävlar ska jag sluta röka :D Fyfan säger jag bara ;) Borde ha slutat för länge sen men nu ska jag verkligen sluta! Heja elin.

No smoking!

Elin ska leka kock!

Jaha.. Så hade man fått i uppdrag att laga dagens middag tills pappa och emil kommer hem. Här ska jag kocka ihop spaghetti och köttfärssås, hm? Kan bli interessant att smaka på resultatet ;) Har faktiskt aldrig gjort den maträtten själv förut så det kan ju bli intressant!

Om resultatet blir godkänt så lovar jag bilder senare ikväll ;)

Dagens lunch

Blev klar med mitt pluggande för en liten stund sen :) Så nu har jag hunnit med att äta lite lunch också! Den satt fint den ;)

Ska ta och skicka uppgifterna till pappa nu och sen ta och städa upp lite här hemma inna jag ger mig iväg på promenad med elsa!

Dagens lunch: Hamburgerkött med bulgur och hemmagjord salsa.
Tips! Jätte gott att blanda bulgur med hemma gjord salsa (finhackade tomater och lök)



Ska man tänka positivt kanske? Bara engelska boken kvar nu!

Ops!:o

Godmorgon!

Råkade visst ta en aning lite för lång sovmorgon menmen vad är det att göra åt nu?
Klev upp vid 12 tiden så har precis hunnit med att äta lite frukost och vaknat till!

Nu ska jag alldeles strax sätta mig med broshyrerna och sammanfatta dem.

Ha en bra dag alla!

Trött!

Gokväll min kära vänner!

Har varit en stund hos johanna nu på kvällskvisten och umgåtts lite. Dock så orkade jag bara med henne en timme sen somnade jag på soffan ;) Haha, ja det är faktiskt sant! Tragiskt men sant, som man säger! Men det var välbehövligt, var så sjukt trött :p Lär väl få svårt att somna nu ikväll men det är en annan femma de!

Imorgon drar jag en sjukanmälan
och stannar hemma och tar lite sovmorgon :) Haha. Orkar verkligen inte! Har bara engelska matte och idrott också så det känns inte som om att jag missar ngt. :p Sen så måste jag ju faktiskt plugga en hel del också så imorgon får bli en hemmadag med sovmorgon och plugg! Det låter väl härligt?

Nä, nu ska jag göra varm choklad sedan dra igång nån film!

Godnatt

=)

Massa plugg!

Puh.. Äntligen klar med första uppgiften :) Det tog sin lilla tid men nu är iallafall det undanstökat så det känns skönt! Har gjort uppgiften om rullstolsburen nu. Väldigt intressant faktiskt! Och jag måste säga att det var faktiskt lärorikt att åka rullstol på stan. Trodde folk skulle kolla mer på en men det var faktiskt väldigt få som kollade snett. Så det gick jätte bra :) Nu har jag skrivit ner hur det kändes och lite sånt där!

Ska alldeles strax laga nån middag och sen är det bara att köra hårt med pluggandet igen ;p
Ska läsa två broshyrer och sammanfatta dem och skriva vad jag lärt mig när jag läst :)
Kan nog bli rätt intressant och det tar nog inte så lång tid tror jag! Blir förhoppningsvis klar innan jag somnar med böckerna iaf ;) Haha.

Ha en bra kväll alla!

på skolan

Hej hallå!

Sitter på skolan nu
. Har hittills bara haft en lektion men där emellan så har jag hunnit med att prata med anna-britta, läraren i vård och omsorgnad, om lite uppgifter som jag ska göra som de andra i klassen redan gjort. Så nu har jag en bunt med grejer att göra så det blir hem och plugga hela kvällen lång ikväll! =/ Tråkigt nog, menmen. Måste ju om jag ska hinna med mig.

Nästa lektion är vård och omsorgnad
, då vi ska ut på stan och åka rullstol! :p Maha! Sen ska vi göra en redovining om hur det var när vi åkte på stan, även det ska jag göra ikväll då hade jag tänkt =)

Wish me luck!
På återseende.

Godmorgon tisdag!

Godmorgon! :)

Har precis hunnit med att göra allt det där som ska göras på morgonen: Äta frukost, bläddra igenom tidningen, dricka ett glas mjölk, platta håret, välja ut kläder och slutligen borstat tänderna! Hade piss svårt med att somna igår ikväll så sov lite längre idag än vad jag brukar göra men jag hann ju iaf, och det är alltid huvudsaken!

Vad har dagen att erbjuda? Jo, läsa ur engelska boken på skolan och till sist åka rullstol i stan :p Haha, kommer skämmas ihjäl! Menmen.. Det kan nog bli skoj! ;)

Ha en bra dag allihop! :)

Varm choklad<3

Jag höll mitt löfte! Helt otroligt! ;) hahah. Tog mig faktiskt ut på en liten promenad, ingen lång dock men det fick räcka!

Har precis tryckt i mig lite mackor doppade i varm choklad :D Mm, mums! ;) Nu sitter jag med en kopp varm choklad framför mig och bara njuter. Ljuset i vintern! <3

Dead girls dont write letters

Har suttit nu ett tag och läst ur boken och har nästan läst ut den :p Haha, den är jätte spännande ju =) Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna läsa en engelsk bok men den här är jätte bra! Inte som alla andra böcker skulle jag vilja beskriva den, en särskild handling. :)

Och på msn och bilddagboken var det dött som vanligt så ska fan ta och läsa mera nu :D Hellre det än att sitta här och uggla som en annan nörd ;)

Skulle egentligen kollat på galan ikväll med men dissar fan den alltså! Funderar på att läsa ett par kapitel till och sedan ta en promenad med hunden. Vet att jag säger så varje kväll men ikväll ska jag fan göra det!

Så nu: Läsa några kapitel till, ut och gå med hunden kl 21, sen hem och äta kvällsfika och nanna:)

Måndag

God eftermiddag!

Klev precis innanför dörren så blev en längre dag än väntat. Drog till max efter skolan och lämnade in schema önskemålet, sen så vart jag kvar där ett tag och surrade lite skit =)

Ikväll blir det bara hemma! En dusch och läsa lite i boken. Den börjar faktiskt bli riktigt spännande:p

Det finns så mycket

Jag borde ha pluggat för länge sen
Jag borde ha duschat för länge sen
Jag borde ha sovit för länge sen
Jag borde ha insett för länge sen
Men det finns så mycket annat i vägen..

Wallander-Hämnden

Grymt bra film måste jag säga! Funderar ni på att se den så tveka inte, boka biljetter direkt!
Lite seg i början kanske men sen när första explossionen kom så vaknade man till vill jag lova ;)
Rekomenderar den starkt till alla som inte sett den!:)

Kom precis hem så nu blir det väl sängen antar jag!
Nog för att jag börjar sent imorn men skönt att lägga sig i tid ändå ;)

Ta sig i kragen

Dags att ta sig i kragen kanske och börja läsa den där jävla boken!:p
Hatar engelska vilket gör den där jävla boken oändlig!!! =(

Bio!

Hej vänner!

Igår kväll var jag bara hemma till en början. Men vid elva tiden så började jag lessna på tv:n så ringde jessica också kom hon och hämtade mig =) Vi åkte in till stan och hämtade upp lisa! Drog till nån fest mitt i stan och sen blev det stadshuset! Dock så tappade jag bort lisa och då blev det inte lika roligt längre :p Ringde jessi igen så vi drog på max och käkade sen fick det bli hem till sängen =D

Bilder finns på http://epmn.bilddagboken.se

Ikväll blir det bio. wallander-hämnden. hoppas den är bra =)

Det finns ingen omöjlighet

Allting handlar om vilja,
finns den så klarar man allt.





Lördag

Godmorgon, eller vad jag nu ska inleda detta inlägg med?

Blogg.se har inte varit vän med mig nu på morgonen så trots den sena tiden på dygnet så får det bli ett godmorgon nu =)

Dagen har hittills betstått av massa plugg! Ja, på en lördag.. Men lika bra att få det undan stökat.

Har även börjat läsa den engelska boken. Går lite trögt men den verkar intressant iaf :)



Om ni nångång skulle få samma tråkiga uppgift i engelskan som jag, läs den här!

vill ha sommar nu!

Har suttit ett tag och bläddrat igenom H&M:s sommarkatalog och längtar redan till sommaren! Tänkte beställa en bikini och en läcker skjorta därifrån när jag fått min lön =) Tänk er en varm sommar nu! Vill inte ha vinter längre, buhu ..

LEDIG

Såg ni rubriken!? Jag är LEDIG i helgen :D Så jävla skönt, och helt unbelieveable ;) Haha.

Kom hem för en liten stund sedan från jobbet, och har nu hunnit med att duscha och städat rummet! Duktig elin idag :) Jag har gått i skolan, pluggat, jobbat och städat! Inte illa för att vara mig ;) Känner mig lagomt stolt, haha!

Skönt det ska bli med ledighet och sovmorgon hela helgen :D Helt lovely!

Ikväll blir det bara tvmys här hemma, ta det lugnt bara =)

Massa plugg!

Nu har vi kommit igång på riktigt med skolarbetet i skolan. Blir mer och mer för varje dag som går nu för min del eftersom att jag har en del att ta igen, men jag tycker att det går jätte bra =) Fick en hel hög med uppgifter i vård och omsorgnad idag men är strax klar!;) Tur man har läshuvud ^^ Eller? haha. Nämen jag tycker att det verkar jätte intressant och därför går det ju bättre också. Klurigast är väl matten, men som tur är så har jag bara ett kapitel kvar där som jag strax har betat av, sen är jag fri från matematiken, happy me!

Så i helgen blir det  väl jobb och en hel del plugg kan jag tänka mig =) Jobb ikväll 16.30-20.30 och imorgon mellan 10.45-20.15! Ska jobba på söndag också men hade tänkt att få bort det passet så jag har lite tid till att plugga också. Vill ju kunna sova ut i helgen så då blir det nog bäst om jag byter bort det passet.

Nu ska jag återgå till intervju frågorna som ska ställas till mormor i helgen!

Bloggdesign?

Hjälp!

Jag vill ha en ny bloggdesign men är totalt värdelös på att göra någon själv.
Så min fråga till er där ute är: Vet ni någon som gör bloggdesigner? Helst gratis :o
Förutsatt då att personen som designar är duktig på det också! Kom med alla förslag som ni har!

The second day

Andra dagen avklarad!
Idag hände det dock lite mer än vad det gjorde igår =)
Fick bla i uppgift på engelskan att läsa en engelsk bok, spännande uppdrag för mig :p
Engelska är väl inte min starka sida men nog ska jag klara av detta! Hittade en hyfsad lättläst med intressant titel.
Sen rullade dagen på i vanlig takt.

Nu sitter jag på mammas jobb, ska hämta ut mitt presentkort här så jag kan hämta ut tröjorna jag la undan på ginatricot imorgon! Hittade två älsklingar. Jag som mest föredrar att klä mig i legins och nåt långt till har det lite svårt med att hitta något som passar men igår så fick det bli två i en smäll!

Funderar på en långpromenad med Elsa ikväll, och såklart prata med moster på msn!!!
Är så glad att vi tagit kontakt med henne, hon är jätte trevlig och söt tjej =) Längtar tills vi ska träffa henne!

My first day!

Första dagen har gått jätte bra! Skön skolstart med en engelsk film, lite matte och sedan avslutades dagen med ett jobbigt idrottspass, iaf för mig som inte rört mig på hur länge som helst. Men det gick bra iaf, och verkar ha funnit mig vettiga klasskamrater =) Så den här dagen är helt klart värd en guldstjärna. *

Ha det bra alla! =)

Skolstart imorn.

Gokväll mina vänner, och såklart mina fiender!

Har just slängt ihop en smet med ingredienser för en kladdkaka, så sitter nu och väntar på att den ska bli färdig och ätklar! =) Lite kvällsmys med mor och far såhär på kvällskvisten och dagen innan skolstarten, jag är lika nervös som en treåring är dagen för julafton! :p Haha, tänk er själva. En helt ny klass som redan gått tillsammans i ett halvår och hunnit lära känna varandra, sen är de 2 år yngre än mig också. Kommer antagligen att sjunka under jorden första timmen men sen är jag nog elin igen!

Att det är engelska första timmen imorgon gör väl inte saken bättre kanske, med tanke på att jag inte har läst det på 3 år :| ehe..

Dags att kika till kladdkakan och duka upp
!
Återkommer väl imorgon om hur första dagen på OP08B varit =)

Minusgrader!

Tar detta aldrig slut!? 20 minus grader idag med! Usch =/ Och jag ska gå till bussen i den här kylan..

Dagen erbjuder jobb och mys med familjen, iaf vad jag vet hittills =)

2009

Förlåt för dålig uppdatering, orkar inte skriva mer
RSS 2.0