Katt :D

Harklar mig lite för den dåliga uppdateringen men har haft att göra så det har bara inte funnits någon tid till att skriva något i bloggen, tyvärr!

Har bland annat letat efter en katt under tiden då jag inte bloggat och har äntligen hittat en som jag ska åka och kolla på nu på söndag! Hur söt som helst :D En långhårig bondkatt, hona :)



 

Jag antar att ni kan gissa er till vilken katt det är ;) Söt va?:D


Annat som hänt? Lägenheten har blivit aningens tommare så jag har köpt mig en ny tvbänk och en ny hallmöbel. Möbeln till hallen är monterad och klar men tvbänken är aningens mer avancerad så den ska jag och pappa bygga ihop imorgon ;)

Också har jag köpt mig en ny dator! ÄNTLIGEN!!!
Och på måndag kommer mormor så då kanske jag har turen att få en soffa också ;)

Nu har jag precis varit och handlat middag så det blir grillat ikväll med diverse go saker till!;)
Ha en bra kväll!

Ny vecka, nya utvecklingar!

Du är på dag 57 av 280. (20,4%).
Du är i vecka 9.
Du har gått 8 fulla veckor och 0 fulla dagar (v8+0).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 223 dagar kvar till beräknad förlossning.

Sämsta perioden?

Jag har nog min sämsta period nu iallafall. Förra veckan var jag illamående hela tiden och spydde, den här veckan är det lätt förstoppning och känner-inget-sug-alls. Helt otroligt hur det kan vända egentligen! Idag har jag inte varit sugen på något alls. Lunchen gick väl sådär, men till middagen fick jag i mig två tuggor kött och någon tugga potatis. Det var inte alls gott att äta. För att inte tala om frukosten, den har inte varit god på snart tre veckor..

Också nu har jag sovit i tre timmar ...

Ja, jag hoppas inte gradiviteten blir som min mormors. Det skrämmer mig lite då det är henne jag är mest lik på alla sätt och vis.

Regn, regn, regn ..

VIlket underbart regnväder vi har det idag.. Knappast! Här utanför fönstren bara öser det ner och jag kan säga att jag inte behövde någon väckarklocka idag, det räckte med det här fasansfulla regnet!

Det är såna här dagar man verkligen är glad över att man jobbar inomhus! =)

Höst kläder!

Nu har jag nog beställt allt som går att beställa av H&M känns det som.. Det blev 11 varor sammanlagt. Spännande! Hoppas allt passar också då bara =)

Får höra från alla håll att man inte brukar vilja ha kläderna man hade under gradiviteten efter det att barnet är fött. Vad säger ni om detta ni som redan är förälder och har lite erfarenhet? För mig låter det lite skrämmande, hehe, Herregud, alla mina kläder!

Polo <3

Åh! Bläddrade igenom H&M katalogen alldeles nyss och jag överdriver inte om jag säger att dom verkligen har allt jag vill ha just nu! Främst hur mycket som helst som går i polo! Jag älskar polotröjor, helst dom som går en bit över rumpan också!:) Får försöka flörta lite med mamma! ;)


Hur snygg är inte dessa !?

Det går ju iallafall framåt!

Du är på dag 55 av 280. (19,6%).
Du är i vecka 8.
Du har gått 7 fulla veckor och 5 fulla dagar (v7+5).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 2:a graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 225 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja, det går ju iallafall framåt och sist jag uppdaterade här i bloggen om detta var precis en vecka sedan nu så det var väl kanske dags för en ny! :)

Nu åter till jobbet!

Godis!

Mamma och pappa har varit ute och åkt finlandsbåten i helgen och som ni säkert känner till så har det jätte bra priser på stora förpackningar av akkohol, godis och sådant!:) Dom kom hem precis och till mig hade dom med sig ett stor pack toffefe och ett stooor förpackning med sura ahlgrensbilar och 10pack tuggummi!;) Muuums :D Hoppas bebis gillar det också ;) Ni förstår väl varför jag inte fick något drickbart antar jag :)


Nu ska jag ner på affären och handla med mamma!

MVC besök

Nu har jag bokat mitt första MVC besök :) Besöket för inskrivning med hälsosamtal, rådgivning och lite sånt! Känns spännande. Ska dit den 10e augusti så det är ett tag kvar och då kommer jag alltså vara i vecka 10+2 dgr, alltså redan inne på vecka 11. Tiden går så fort, så fort!

Nu har jag snart hunnit med att avnjuta mina timmar så snart ska jag cykla ner till jobbet igen och jobba kvällen! Måste förbi lägenheten en sväng innan också och ica. Så det är väl tid nog att börja nu! =)

Man blir lite nervös inför första gången.
Nån som har lite info att dela med sig om första träffen?

Delad tur

Jobbar delad tur idag så nu är jag hemma på mina timmar :) Sitter hos mor och far och lånar deras internet och håller samtidigt på att koka ihop en lunch! Får bli korv med makaroner ;) Funkar alltid!

Såg H&M katalogen nyss också och värst vad fina kläder de hade!:) Mammakläder och barnkläder o sånt. Tänk när man ska börja beställa de!:p Blir intressant det ;)

Nä nu måste jag börja steka korven!

Verklighet

Så, efter en ledig dag så är man tillbaka till verkligheten igen. Nu jobbar jag enda fram till söndag hela veckan lång. Känns lite jobbigt men pengar pengar :) Det behövs verkligen nu!

Nu ska jag skynda mig att koka ihop lite gröt innan det är dags att bege sig iväg mot jobbet!

Myskväll

Mina gamla vanliga kvällar har återkommit på riktigt! För ett par år sedan gick det alltid en beck film varje söndag kväll i 8 veckor framåt, och nu har de börjat om igen! Synd bara att man sett dessa filmer flera gånger om men jag lessnar aldrig på beck ;) Så nu sitter jag och väntar på att Mattias ska äta klart och sedan ska vi åka och köpa något gott till filmen! Blir lite myskväll ikväll. Efterlängtat!

Beck - Okänd avsändare
Kl 21:30 på TV4 ikväll.
Någon mer som ska se?

Jobb igen..

Sjukhuset besöket gick jätte bra och nu har jag lite mer kött på benen än vad jag hade innan! =) Efter besöket åkte jag ner till stan igen och snurrade runt lite men hittade inget speciellt. Sedan gick jag till max för att kolla om augusti schemat hade kommit upp. Det hade det inte gjort men jag fick jobba iallfall. Jobbigt men inte när man tänker på pengarna ;)


Hittade faktiskt ett par skor jag vill ha!
Jätte snygga ju. Passar även bra på vintern.
Lagom hög klack och behaglig att gå i! Åh ge mig :)

Hospital

Godmorgon!

Jag har lyckats försovit mig och ska sitta på bussen som går 09.50 från matfors, dålig timing det där. För er som kan engelska så vet ni ju vad jag ska göra, ska på ett litet besök på sjukhuset. =)

Sedan hoppas jag på att lyckas övertala ida om en fika på stan!

Ha en bra dag

Barnvagnen

Det blev en Brio kombi -09
På köpet: åkpåse, skötväsa, regnskydd

Bebis spökar

Idag har bebis spökat för mig på jobbet igen! Andra gången den här veckan som jag blivit tvungen att springa undan för ett litet annorlunda toalett besök. Skönt att man vet vad det beror på och det blir faktiskt mycket bättre redan på en gång när man fått ur sig lite!=)

Hade delad tur idag så jag mattias och mia var ute på birsta på mina timmar! Hör och häpna, vi bokade barnvagnen!!:D Världens finaste. Gjorde en bra deal så att den är klar att hämta vecka 6, cirka 3 veckor innan beräknad födelse.

Efter en sväng där så handlade vi middagen för imorgon, kräftor i massvis! Och diverse tilbehör ;) Så imorgon blir det lite mys på kvällskvisten. Skönt avslut på en jobb helg!

Nu väntar en varm dusch!<3

Jobba kvällen

Usch, om ganska precis en timme går jag på och börjar jobba kvällen. Jag vill verkligen inte jobba idag, känner ingen lust till nånting idag!

Johanna har precis varit här och gjort mig lite sällskap. Vi har pratat om bebisen i magen och ätit en god lunch/middag tillsammans. =) Riktigt trevligt! Så lite kan göra så mycket.

Egentligen skulle jag behöva göra en snabb städning innan jag ska iväg mot jobbet men näe, jag känner inte för nånting, som sagt!

Ha en bra kväll och en trevlig helg, får jag väl tillägga. Jag jobbar ju såklart heeela helgen! Buhu och snyft.

Godmorgon!

Solen skiner och nästintill inte ett enda moln, underbart! Men en sak är mindre underbart, varför är alltid vädret som finast då jag ska jobba hela helgen!? Ofattbart, oförskämt.

Jag tänker iallafall åka ner och köpa en låda jordgubbar, bara för att liksom! Sen att jag får äta dem i min ensamhet är en annan femma. Men å andra sidan, vem behöver inte lite egen tid ibland? , nu till jordgubbarna utanför ICA Matfors!

Sen om det finns någon snäll själ som råkar vara duktig på bloggdesginer, släng hit en kommentar då vettja!

Bebis!

Din graviditet startade Lör 30 maj 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 13 jun 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 48 av 280. (17,1%).
Du är i vecka 7.
Du har gått 6 fulla veckor och 5 fulla dagar (v6+5).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 2:a graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 mar 2010
Du har 232 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja, jag behöver väl inte säga så mycket mer?;)

Imorgon!

Helt usel uppdatering, jag vet! Hoppas ni fortsätter att läsa, och gör ni det så kommentera gärna så jag vet vilka ni läsare är!:)

Har inte så mycket mer att skriva nu förutom Godnatt. Imorgon kommer förhoppningsvis en dunder uppdatering med lite spännande saker i! Dock så ska jag nog börja använda en lösenords skyddad blogg. Uppgifter för detta kommer att ges ut till dem som vill läsa!

Ha det bra tills imorgon nu!;)

Gokvällen!

Gokvällen mina vänner!:)

Får väl som vanligt harkla mig lite och be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men ska jag vara helt ärlig så tänker jag inte röra datorn i lägenheten förän det att vi skaffat en ny! Gäller bara att hitta en hyfsad till ett rimligt pris också, vilket inte alltid är så lätt!

Annars så rullar livet på i vanliga takter. :) Vi jobbar och står i och hinner inte annat, precis som det ska vara.(?) Skämt å sido! Jag rent utsagt hatar mitt schema men som tur är så är det ju bara ett sommar vikariat så det får jag stå ut med, och pengar blir det ju!

Till helgen är jag ledig(!), så då hoppas jag att det finns någon eller några roliga människor som är villig att hitt på nå =)

Hej så länge.
RSS 2.0