Here I am!

Jag valde ändå att gå tillbaka till den här bloggen där jag sen några år tillbaka har skrivit om precis allt. Det känns liksom rätt att fortsätta i det spåret då istället för att skapa en helt ny, det ger inte samma känsla när man skriver. :) Egentligen så var det inte meningen att jag skulle gå tillbaka hit heller, men efter att jag råkade skriva ett inlägg här som syndes i min facebook logg så ja, varför inte? Det är här jag ska skriva.
Körkortet går väldigt framåt iallafall och jag har aldrig haft den motivationen och viljan som jag har nu till att verkligen ta det! Teorin går hur bra som helst, jag har nu klarat även B och Fordons fasen, så nu återstår bara fas C innan det är dags för sluttest och repetion. :) Lucky me!

Nu är det dags för oss att åka iväg och fira in det nya året i Liden. Ha en bra nyårs afton!

Körkort dags!

Ja, jag gör väl ett inlägg här igen! Det är ganska roligt att få återkomma och skriva av sig emellan åt.. :)

Vad har hänt sen sist då? Jag har bestämt mig för att ta körkort! Så är det med den saken, nu ska jag ha det! Började ju för en sådär 4 år sen snart också men gav upp då teorin inte ville gå min väg. Givetvis har det suttit i mig och gnagt då man en gång inte klarade det, men den här gången ska jag klara det och jag är på god väg! Har precis klarat fas A och sitter här helt överlycklig nu, haha! Men man blir ju peppad av det, det behövdes verkligen ikväll. All energi på teorin så klarar jag det den här gången, för jag vet att körningen inte är några problem alls, och som sagt inte teorin heller om jag bara ger mig fan på att klara den!

Ett annat val jag gjorde idag också var att sluta röka. Varför liksom, varför varför varför? Pengarna och hälsan framför allt. Tänket man hade "Just ja, jag ska ju köpa cigaretter också..", så dumt! Familjen, kärleken, ha roligt och kunna unna sig är väl allt här i livet, och där hör inte rökningen in nånstans. Så nu fimpar jag!


RSS 2.0