Gul jan

Min första alldeles egna julgran! :D



Visst är den väl fin? ;)

Första advent


Idag är det första advent så jag börjar inlägget med att tända första ljuset!


Dagen har hittills erbjudit jobb för min del mellan 12-18. Kom hem runt halv sju så då blev det middag tillsammans med familjen och efter det så tog jag mig ett varmt och skönt bad. Har precis stigt upp ur badet så nu tänkte jag sysselsätta mig med att ladda upp lite bilder sen förra helgen på ullis fest! Kolla dem bilderna på http://epmn.bilddagboken.se


Badade med tända ljus, badbomb och en ansiktsmask!

Jobb helg!

Igår blev jag inringd för jobb så min helg har nu blivit till en jobbhelg :) Ska in och jobba idag med, men bara mellan 12-18 så det känns skönt =) Inte helt fel med extra pengar nu till julen ju o sådär ;)

IDOL

Vem åker ikväll?



Jag tror Robin B, vem tror du åker?

Årets första julklapp!

Så var årets första julklapp köpt och inslagen!
Det fick bli ett änglaspel åt mormor :)
Vet ju att hon önskar sig ett sådant så då kunde jag inte motstå det idag!
Hoppas hon blir glad, såklart!;)



Visst är dom väl fina?

Godmorgon torsdag!

Blev precis väckt av patricia på jobbet som ville att jag skulle komma in och jobba mellan 10-14 idag, och eftersom jag inte har så mycket bättre för mig så sa jag ja till det erbjudandet! Så det var bara att pallra sig upp med en gång. Har precis slängt i mig en tallrik med lite fil och diverse tillbehör så nu äre väl bara lite kläder och håret kvar innan jag kan bege mig mot bussen!

Efter jobbet blir det nog så att jag svänger in en liten stund på två bleka också! =)
Ha en bra dag allihop! Vad ska ni göra idag?

Löning!

Idag är det den 25e vilket innebär lön för min del!=D Kommer dock inte att få det varje månad på det här datumet utan den här lönen är från mcdonalds i stockholm och dom utbetalar sina löner idag den 25e, fråga mig inte varför. Men det är skönt iallafall, lite extra klirr i kassan sådär!;)

Dagen har erbjudit jobb och solning för min del! Drog dit med bea efter jobbet för att fördriva tiden lite. Första gången på länge nu som jag solade men det tog bra ändå tycker jag. Ska dit imorgon en sväng med tänkte jag för att bättra på lite!

Imorgon blir det även en sväng på stan med lisa, luncha ltie och eventuellt köpa en klänning om den passar. Den jag beställde från halens satt inte bra alls på mig så! Efter det ska jag upp till emelie och färga och slinga håret!:) LOVELI! Tycker inte alls om min utväxt som jag har nu!:p

Nu blire sängen för hela slanten!
Godnatt vänner

Snöoväder!!!

Vad roligt det är när det snöar och blåser en hel natt, och när man sen vaknar på morgonen och ser att bland annat soptunnan blåsit omkull och fåglarna varit där och slitit sönder påsarna innehållande massa matrester. Och som om det skulle vara nog? Det har dessutom blåsit så hårt att vindarna har förstört internet för många av oss, till och med för skolorna! Det kan inte heta annat än snöstorm.

Usch och fy för det här vädret! Det är inte alls roligt att vandra till bussen i det här vädret när man helst av allt vill ligga kvar i sin sköna och mycket varma säng! Nej, jag diggar inte alls vintern..

Hoppas på ett bättre väder imorgon och tackar så mycket för mig för idag!
Godnatt vänner.

tv kväll

Tänkte passa på att skriva några rader nu innan min lååånga tv kväll börjar!;) Efter att ha varit ut två dagar i rad och dessutom åkt buss och näst intill frysit ihjäl så är jag värd en lång och mysig tvkväll! Inte sant?=)

Från och med kl 18.00 ska jag inte göra nånting annat än att ligga i soffan och trycka i mig massa gosaker och dricka läsk! Slutar kring 23.10 ikväll och då blir det antagligen sova direkt om jag inte redan somnat framför tvn dvs;)

Helgen har varit helt okej iallafall! Allt blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig men har haft hyfsat kul ändå! Det är ju trots allt sånna kvällar som man minns!;) Har ingen vidare lust att skriva om gårdagen just nu iaf! Stor besvikelse.

Nu ska jag kolla lite på tv och sedan hjälpa till med maten! Ha en riktigt skön kväll för det ska jag ha!

Friday

Friday, let's have some fun!

As peppad för fest nu! =D Alkoholen är fixad och nu saknas bara nån förferre att kröka på!
Peppppp!!!!

pepp

Satan vad pepp jag är nu för i helgen! :D Blir två dagars, krogen med lisa och rosanna imorgon och födelsedags party för ullis på lördag!;) Grymt som fan!=D Kan ju inte göra mer än att längta! Back in the days som man säger!



Kärlek! =D

LEDIG!

Eftter 6dagars i sträck jobb så är jag äntligen ledig! Det är typ helt unbelieveable. Skönt men rastlöst!

Inte en aning om vad som händer, ringer väl pappa om kollar lite grejer för helgen! =D Höööh;)

!?

Har väl inte så mycket annat än att säga: What's going on!? Jag är inte trött, det är helt otroligt. Mina hela 2 timmars sömn som jag fick inatt har inte påverkat mig ett dugg idag. Okej, där ljög jag. Lite bara när jag kollade på film.

Drog in till stan och träffade rosanna och lisa förut iaf! Åkte till kårvall och kollade på eurotrip, bra film faktiskt!

Där tog fantasin slut...

Sömnlös

Så jävla typiskt! När man väl behöver sova för att man ska upp tidigt på morgonen så går det absolut inte att sova! Helt sjukt.. Blir lagomt irriterad! Vore ju inte helt fel med lite sömn vill jag erkänna. Pigg och glad imorgon, hell yeh!

Inget roligt sällskap inne på msn eller nåt heller. Kul! Får väl sysselsätta mig med en film eller något annat skoj!

Det var den helgen det..

Nu har jag gjort min första helg i sundsvall på länge och som ni redan vet så har den spenderats på jobbet! Tragiskt men sant så att säga! Fredag och lördag har varit sten dött, rent utsagt =) Idag däremot var det lite värre än så! Fick komma in tidigare och jobba också. Men inte helt fel det heller med tanke på pengarna!

Ikväll blir det bara lugnt på hemmaplan och upp tidigt imorgon bitti för ännu mer jobb! Dock bara 10-14 men det är ju pengar så jag ska inte klaga. Sen efter det skulle jag nog kunna tänka mig att hitta på något skoj, en fika på stan kanske? Hör av er om ni vill göra mig sällskap med något kul.

Natt natt natt

En helgdag på jobbet avklarat! Och det var rent utsagt dött där inatt :o Helt jävla sjukt! Aldrig varit med om en lugnare natt, men det är ju bra ifs =) Men lite mer kunde vi väl ha fått att göra! Kom typ två flockar på hela kvällen/natten, sen resten var det bara några enstaka som dök upp lite då och då. Trist ju!

Blir ännu en jobbnatt idag igen! Men jag har inget emot det för jag tycker det är hyfsat "skoj" ändå. I do like my job man ;)

Tänkte väl ta och hoppa i duschen nu och sen ringa pappa, vart är han!?

Snygga pjuks!

Vinterns snyggaste och skönaste skor!


Någon som känner för att köpa dem till mig får den gärna göra det!;)

Almanacka 2009!

Nästa års almanacka är nu införskaffad! Hade svårt att hitta någon eftersom jag vill ha från första december det här året men hittade en till slut iallafall :) En liten en men det får gå! Den ska ju i stort sätt bara användas till att skriva upp jobbtider och sådär ändå så den där får duga! Köper väl en bättre när januari har börjat kanske eller varför inte önska sig en i julklapp?;)

Var på stan iallafall med johanna och linda! Trevligt med lite sällskap. Förutom almanackan köpte jag också en grå stickad tröja, längre modell, från veromoda och ett par plommonröda strumpbyxor från åhléns! Sen blev det lite käk på donken också! Satt fint det hehe:p

Sitter hos johanna nu och ska åka hem runt 6 då emils träning slutar. Då blire middag och sen runt 8 tiden åker jag in till jobbet, börjar kl 21 :) Men hoppas på att schemat är klart för december så att man kan skriva av det innan man börjar! Sen kolla om det eventuellt finns några vakanta pass som man kan sno!

Ha en trevlig kväll och ät förfan på donken, inte max!;)

Lugn kväll

God kväll! :)

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Har mest suttit här och pratat med massa folk! Skönt att ta det lugnt eftersom jag ska jobba hela jävla helgen!:p Men ser framemot det :) Har faktiskt saknat mina arbetskamrater i sundsvall! De är så omtänksamma och sköna. probably the best people on a work ever =) ursäkta engelskan:p

Blir bara hemma resten av kvällen med! Tänkte väl slå på nån film eller så snart.

Jobb hela helgen

Hallå hallå!

Nyss kommit hem från jobbet. Har varit där och pratat med min btr rc och rc om jobb :) Har fått lite jobb i helgen och även ett pass på sista advent! Känns toppen!

Jobbar hela helgen =)
Fredag: 21-05
Lördag: 21-05
Söndag: 15.30-19.30

Igår då jag övningskörde


Hos johanna

Nu har jag kommit till johanna. Sitter bara och tar det lugnt just nu men ska snart ta och börja laga till lite nudlar, lunch med andra ord! Funkar alltid, lättlagat är bäst till lunch ;)

Ikväll har jag inte en aning om vad som händer. Blir antagligen här en stund eller så åker jag hem och tar med mig kameran och fotar lite! =D

Beställt kläder

Har nyss beställt lite kläder :)




Allt detta från H&M plus en till tröja =)



Och den här jättefina klänningen från halens!:)

Strumpbyxorna och boleron från H&M är tänkt att ha ihop med klänningen på jul och nyår.

Klicka för större bilder!

Nu ska jag åka och umgås med johanna en sväng!:)

Vingar av glas

Tiden går fort när man har roligt! Vi är redan i hudiksvall och tiden har gått enormt fort tycker jag. Tack vare datan och tack vare sj såklart! =)

Har precis kollat på vingar av glas på datan med!=D Sjukt bra film, jag blir glad av den!
Snart hemma iallafall :) Lycka!

Flyttar hem

En helt vanlig måndag jag vaknade jag upp i vanlig ordning. Gjorde mig klar för att gå till bussen och sedan vidare till pendeln för att åka in till jobbet och jobba. Innan jag begav mig till jobbet så åkte jag och bytte mina vita stövlar på skopunkten som jag fått av mormor :) Eftersom de var för småa i stl 36 så bytte jag dem till stl 37 istället och nu sitter dem perfekt! Åter igen ett stort tack till min älskade mormor! <3 När jag kom till jobbet så var det dock inte som vanligt längre. Min käre restaurangchef kom fram till mig och sa åt mig att finna mig på hans kontor om en kvart. Jag kunde just ana vad som väntade, och jag hade helt rätt!

"Dåliga och tråkiga nyheter elin, jag har valt att avsluta din provanställning här hos oss"
Okej, jag hade inte så mycket att säga utan det var bara att tacka och ta emot ungefär.
Dock så tycker jag att han hade väldigt dåliga skäl till att "sparka" mig men jag orkade inte bry mig.

Tanken var att jag skulle stanna i 14 dagar till men idag när jag var på jobbet så kände jag att jag inte ville vara kvar. Jag fick gå hem, ringde min mamma och bad henne boka en resa hem och slutligen ringde jag erik och sa att jag åker hem ikväll och vill inte jobba mer. Lätt avslutat och jag åkte in och skrev på de sista papprena och tömde mitt skåp.

Jag kan väl erkänna att det känns lite tråkigt för jag trivdes väldigt bra med arbetskamraterna. Men sånt här är livet och man kommer att stöta på det ett par gånger antar jag!

Nu sitter jag iallafall på tåget påväg hem och anländer i sundsvall cirka 23.30. Skönt!
Hemma i Sundsvall återvänder jag till extrajobbet på Max. Enligt min btr rc där så ska jag få jobba jätte mycket=) Bättre än ingenting och där väntar ju också underbara arbetskamrater så det här blir nog bra! Emelie blev iallafall glad över att jag kommer tillbaka!

Trevlig kväll på er.

=)

Godmorgon!

Är vaken sen ett par timmar tillbaka och har hunnit med att äta lite frukost och tagit mig en skön och varm dusch! Är halv vägs med att klä på mig och ska väl alldeles strax slutföra den sektionen för idag ;)

Ska åka in lite tidigare och byta ett par skor som jag fått av min mormor!:) Ett par vita stövlar från skopunkten som var för små i storleken! Jag brukar alltid ha stl 36 men just den här gången så var dem aningens för små! Sen efter det så väntas det jobb som vanligt mellan 16-22 :)

Varje fredag..

Ajaj, det här håller på att sluta illa snart känner jag. Det här är 3e fredagen irad som jag är ute med jobbet och super! What? Jag festade knappt en gång i månaden i sundsvall känns det som :p Menmen, man har väl kanske haft lite att ta igen ;) Nästa helg ska jag iaf inte ut, den saken är spikad!

Utgång i fredags då som sagt :) Alltid lika jävla skoj med min älskade arbets kamrater! Dock hamnar jag alltid på fel ställen när krogarna stänger men men, det överlever man väl! Det var i stort sett alla heltidare som var ut i fredags, skit skoj! Var chaplins först som vanligt, sen på slutet var det bara jag, maria, gurra och robin kvar som yrade runt nånstans ute på söder! Men trevligt har vi haft, like always!:)

Idag var det jobb precis som vanligt, natt =/ Tärt som fasiken men det gick! Var rätt dött inatt också så =) Nu väntar jag på att mormor ska sluta sen blir det hem och sova, och förhoppnigsvis vakna tills det att alla repriser går igång på tvn! Hinner ju inte se nånting på tv nästan!

Nu vart det för mycket babblat om allt och inget, ha det bra!

Mamma!

God dag.

Som tidigare skrivet så har jag min mamma här på besök nu i ett par dagar då hon är här för att plugga så då sover hon här hos oss! =) Ikväll är sista kvällen så då tänkte vi gå ut och käka :D Mums;)

Ja, fantasin var inte på topp idag så jag känner att det inte finns så mycket mer att skriva=) Hejs

Onsdag

Goodmorning everyone :)

Jag är vaken sen ett bra tag tillbaka! Klev upp runt 8 då jag hörde att kusinerna var på övervåningen och stökade på med morgon rutinerna;) Klev upp och åt lite frukost och sedan var det bus som gällde, precis som vanligt! Vid kvart i 9 så cyklade jag med kattis och lämnade elma på dagis också :) Kul att se hur hon har det, och det verkade jätte mysigt där!:)

Just nu gör jag inget speciellt alls. Är fortfarande kvar hos kattis men hon pluggar så ska väl kanske bege mig iväg hemåt snart! Det väntas iallafall jobb mellan 16-20 i eftermiddag och sedan ska jag hem till min älskade älskade mamma!!

Jobb.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen.. Men det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev kan jag kort sagt säga! Det har för det mesta bara varit jobb och slappt på hemmaplan om kvällarna!

Idag fick jag sluta lite tidigare så jag drog hem och duschade och sedan gjorde jag mig klar för att åka till kusinerna! Blir här över natten också :) Tycker det är så mysigt!

Imorgon kommer min kära mor hit! Love love love :) Så som jag saknar min kära mamma om dagarna!:/ Synd bara att hon bara stannar tills fredag. Bu för henne, men hurra såklart för att hon kommer hit en snabbis iallafall :) Så på torsdag kväll och imorgon kväll ska jag bara umgås med henne!

Helgen är kanske lite långt fram ännu men om man tänker smart så är den ju snart här! Har inga större planer för den förutom jobb som vanligt.

Nu är det nog dags att bädda i ordning en bekväm bädd och slå på en film nere i trivsamma källaren!

Promenad på isfläckar

Tog en frisk och riktigt lång promenad förut! Så skönt att vara ute och röra på sig, synd bara att man inte hade nå sällskap! Menmen, sånna smällar man får ta här i livet ;)

Som sagt. Promenad i stockholm på isfläckar! Men liksom, va!? Det börjar bli vinter här med, usch och fy för det! Hemma i sundsvall ligger tydligen snön som ett vitt täcke redan, vilken jävla tur att man flyttade! 

Ska strax ta en promenad igen, men denna gång upp till pendeln för att åka in och jobba!

Och morgon dagen är redan spikad! Kika massa repriser under dagen i sängen, sedan ta en frisk och svettig promenad och sedan bara krypa ner i ett vaaaaaaaarmt bad med en härligt väldoftande badbomb! Aaah, också en coca cola light till det och ansiktsmask och en hårinpackning ;) Lovely!

utgång x2

Torsdagen blev inte alls som planerad! Tanken var att jag och maria skulle gå på bio och se patrik 1,5, men efter att ha suttit ett tag så kom vi båda fram till att vi ville ha med oss fia på bion också så vi väntade tills 21.10 bion. Då vi väl suttit och väntat in fia i många många timmar så finns det bara 3 utspridda platser kvar på bion, god damn it! Men det var ju inte så värst mycket att deppa över, vi drog till chaplins och drack lite shots och cider ist!;)



Andra shoten på en helt vanlig torsdag



Bäst i hela Stockholm!:D <3



Maria och hennes ragg!;)


Igår fredags vart det inte heller som jag hade tänkt mig. De flesta som var ut ville bara upp och ta en eller två öl bara för att fira att det var helg och umgås lite!:) Men det vart lite mer än så! Synd bara att jag inte har så många bilder från den kvällen. Dessutom är kameran helt retarded nu så jag hoppas på att jag får en ny i julklapp!:D


Ikväll är det natt jobb som gäller. WHY!?

RSS 2.0