På tåget

Ibland blir ju inte riktigt saker och ting som man tänkt sig... ;) Skulle egentligen ha stannat i Stockholm tills måndag men jag känner mig redan nöjd så jag tog och beställde en tågbiljett hem och här sitter jag nu påväg till Sundsvall, påväg till min Mattias och livet där jag hör hemma. =)

Det fick bli tågresa trots pengarna eftersom tåg har eluttag för att bland annat kunna komma ut på internet och så vidare. Visst, buss är ett billigt alternativ men det tar ju sån tid och man har inte tillgång till den frihet man har på ett tåg.. Så tåg är på top 1 på min reslista, eller där ljög jag. Flyg är ju helt klart bäst för sina 45 minuter men 3 och en halvtimme på tåg med internet är också godtagbart!

Har inte en aning om vad jag ska fördriva tiden med dessa timmar men det finns ju alltid något när man har en dator med sig =)

Önska mig en trevlig resa så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll!

Påväg till Stockholm

Tro inte att jag har dyselexi efter det här inlägget för måste vara lite snabb nu eftersom bateriet på datorn dör snart och jag sitter i bilen påväg till Stockholm =) Ska vara där enda till måndag och bara ta de lugnt. Steka i solen, shoppa och eventuellt ta nån öl på en uteservering. Vet inte om jag törs det med tanke på omständigheterna men det löser sig ;) Förhoppningsvis kan jag ta svar på allt detta i veckan som kommer.

Nä hörni, måste nog ta och avsluta här men eftersom datorn är med kan ni absolut förvänta er fler inlägg här under helgens gång! Ha det super tills nästa gång vi hörs :)

Strålande sol!

Strålande sol ute idag, helt underbart! Har legat ute omkring en timme och stekt lite men än har det inte gett något vidare resultat, antar att jag är så illa tvunget att pressa ett tag till ;) Lite färg på kroppen skadar ju aldrig såhär på tidiga sommaren! :)

Bäst jag beger mig ut nu innan solen hinner gå i moln!
Ha en toppen dag alla och njut till fullo av den underbara solen!;)

Nattjobb

Oj oj oj då, nu var det ett jävla tag sen man skrev sist igen!:p Menmen, det är ju det där vad fan man ska skriva om. Det har hänt en del sen sist iallafall men det är inget vi behöver ta den här öppna vägen!

Veckan har varit riktigt bra, inskolad och klar för i sommar och schemat har jag i handen för servicehuset nu i sommar. Blir inte mycket till ledighet men det blir ju en hel del pengar istället!;)

Ikväll väntas det nattjobb för första gången på riktigt länge! Men tror nog det ska gå bra ;)

Stor middag.

Jaha, efter ett telefonsamtal med min kära moder så ska det tydligen komma lite mer folk än bara familjen och mattias ikväll. Mormor och morbror Micke kommer också hit och ska äta! Mysigt, men skippar nog att säga det till mattias för då vågar han väl inte komma hit ;) Haha .. Men det blir nog trevligt, en liten släkt middag! =)

Nu ska jag slänga mig in i duschen och fräsha upp mig lite för ikväll!

Prov prov prov..

Sitter just nu på skolan och fördriver en håltimme som jag har varenda dag! Lagomt tärt men det är ju ingen mening att åka hem heller då man bor där man bor..

Hade prov första timmen och jag tror att det gick bra iallafall! Hade prov om diabetes och man fick använda sig av boken så då gick det ju som en dans och jag fick till hela 4 st A4sidor, fan om hon klagar nu säger jag bara!;)

Helgen är helt oplanerad och jag ska bara sova ut och ladda upp mig. Ikväll blir det iallafall  middag med min familj och mattias hemma hos mig. Mysmys! =) Sen blir det väl hem till honom och mysa till det skulle jag tro!;) Om han inte skulle hjälpa pappa med bilen då..

Och på måndag har jag min första inskolning på service huset
i Matfors! 16-21, ska bli kulkul! =)

Ha en bra kväll och en trevlig helg!

Chokladbollar eller negerbollar?

Hej hopp! =) Har precis slängt ihop en dubbelsats av negerbollar, mums! Det är gott att ha något att tugga på när man håller på att plugga tycker jag, så nu ska jag bara vänta tills de har stelnat till sig lite och sedan ska jag sätta mig ner och nöta lite diabetes information inför provet vi har imorgon.

Och det där med negerbollar som även är kallad cokladbollar, vad säger ni?
Personligen använder jag uttrycket negerbollar. Finns väl egentligen ingen anledning till varför men det är namnet jag fått lära mig och faktiskt så står det även Negerbollar i uppslagsregistret i vår kokbok! =)

Nationella del 2 listening gick käpp rätt åt skogen! Klarar inte av det där när man ska lyssna och skriva samtidigt. Så där har jag helt klart ett IG men om man väger ihop alla delarna så ska jag väl klara G, hoppas jag iaf!

Nationella proven

Igår blev planerna något ändrade än vad dom såg ut då jag skrev under dagen. Åkte precis som vanligt till Mattias men när jag insåg att han och en kompis till honom skulle meka med bilar så tog jag mig genast och snabbast hem och pluggade lite till diabetes provet. Städade i ordning lite på rummet också, en dusch hann jag också med! Men senare fram mot kvällen slutade planerna riktigt =)

Nu är jag på skolan och håller på med nationella proven i engelska. Har precis haft reading och nu väntar jag på att hearing ska starta. Svårt som attan men har ju fått min extra hjälp så det löser sig säkert! =) Och om jag inte redan hade sagt det så var jag faktiskt den enda som fick Godkänt i min grupp på speakning igår :D :D Av 3 st så var jag den enda ;) Lagomt stolt sådär ;)

Nej, nu är det nog dags för del 2 ser det ut som ..
Bloggar mer fram mot kvällen! Jag har fått hemläxa istället för 4 timmars hål! Snällt ;)

Hej bloggen

Hej bloggen, hej vänner och hej ovänner! Nu var det ett tag sen jag skrev sist igen, typiskt mig .. Men det är ju faktiskt som så att jag vet inte vad jag ska skriva om alls, allt känns så ointressant.. :s

Sen sist jag skrev har jag hunnit med:
Krockat - Jag var påväg till jobbet och svängde in på köpmangatan med en ny chrysler framför mig. Rätt var det är så tvärnitar bilen för en buss som ska svänga ut och jag ligger lite för nära bakom bilen i 50 blås och ska försöka få stopp på mopeden, det går åt helvete så jag kör in i baken på honom och ramlar sedan med mopeden över mig. Nåväl, jag lever ju iallafall och det är huvudsaken! Ben och fot skadade.
Druckit alkohol - Kvällarna började lugnt som vanligt fram tills det att vi kommer in till stan och finner ett välfyllt kylskåp. En öl, en jäger och några till öl, slutligen en jäger till.
Umgåtts - Ja, jag har umgåtts med lite nytt och roligt folk! :)
Skola - Skolan är igång igen och det går väl iallafall hyfsat bra, jag ligger iallafall på G fronten i alla ämnen. Ett slutbetyg har jag fått i vård och omsorg, VG! :-D Sen är nationella i engelska i full gång också, det går sådär.
Jobb - Stendöda dagar på Max men har även fått besked om sommarjobbet, start den 22 juni med full fräs i 7 veckor framåt! I love it :-D Inskolning är under planering och får ett slutbesked om det idag!

Nu lär det väl dröja som vanligt innan jag skriver igen men jag hoppas ni kära läsare  finns kvar! =)
RSS 2.0