Dagarna passerar

Dagarna går och det med en rasande fart! Herregud, snart är den här helgen redan slut.. Kan inte förstå varför dagarna ska gå så fruktansvärt fort, min lediga helg på väääldigt länge.. Den fick spenderas med att städa ur lägenheten i stan då vi ska vara ute ur den 1a maj, men snart är det gjort! :) En sväng till så är vi fri den sen..

Jag och Casper kommer dessutom att flytta in i den nya lägenheten 1a juni, vilket flyt jag har känner jag! Allt rullar på hur fint som helst, jobb och lägenhet. Inte fy skam vill jag erkänna! Har lite kvar att göra i skolan nu med men snart så är jag fri det med, måste bara plugga på lite till ett prov och göra klart de två sista uppgifterna men sen så är jag äntligen klar med utbildningen och är undersköterska!

Det känns egentligen helt sjukt vad det har gått bra för mig på sista tiden. Jag har tagit körkort, fått fyra(!) jobb, skaffat egen lägenhet och är bara allmänt nöjd med livet!

Here we go again

Ja, vad ska man säga.. Livet tar sina vändningar och det kommer alltid att hända något som gör förändringar i vardagen. Men är man inte beredd på saker och ting så kan det vara som ett karate slag rakt i magen!

Hur som så är en kärleks historia slut. Nu är det jag och Casper igen, min älskade! Som det ser ut just nu så vet jag inte riktigt hur det blir med allt, men förhoppningsvis så får vi snart en lägenhet som vi kan flytta in i! Hoppas verkligen, ska iväg på en visning nu om bara en liten stund. Lägenheten där jag även bodde då Casper kom till världen, rätt så sjukt :) Hoppas det går vägen!

Annars så rullar det väl på. Jobb verkar det finnas gott om, har precis fått ännu en arbetsplats här i Matfors så nu är jag på tre ställen i Matfors och ett ute i Bergsåker. Inte helt fel det vill jag säga! Så fort tiden finns så tänkte jag väl inskola mig på aktivitets centrum som hör till ett av ställena som jag jobbar på.

Också ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera här ;)
RSS 2.0