Nattdags

Så var snart denna helg gjord, imorgon är det ju jobb så det räknas inte :p Haha! Tror att vi kommer ha jätte mycket att göra där imorgon men men man får väl kämpa på lite. Har ju knappt jobbat ngt i veckan så man behöver lite pengar! Nu efter att amy åkt ur körslaget tänker jag nog gå och lägga mig och sova! Helt rätt att hon åkte ur ikväll iallafall, egentligen borde hon ha gjort det tidigare, eller!?

Godnatt med er!

Middag

Har precis ätit förrätten hemma hos mamma och pappa och nu sitter vi alla och väntar med spänning på varmrätten som är porterstek!! Så himla gott och jag håller på att hungra ihjäl faktiskt. :D Finns inget bättre än mamma och pappas stekar ;) Med någon god potatis och sås till. Mmmm, can't wait!!

Föresten.. Tanken slog mig idag att jag snart har ett rum till att pynta med gardiner osv osv ..
Hittade ett par gardiner från jotex.se, vad tror ni om dessa!?


Nu vet jag inte vilka tapeter det blir ännu! Men det får jag ju välja själv,
och då är det ju klart att jag utgår från inredningen. En fondvägg i beige,
och resten av väggarna i någon passande färg. Detta är då det blivande
sovrummet i nya lägenheten jag pratar om
.

Dessa djur ..

Jag har märkt en märklig liknelse mellan mina djur. När de är hos mig så ligger de alltid vid min franska balkong och kollar ut genom det lilla fönstret som är längst ner på "balkong" dörren. Hallå!? Varför kryper de aldrig upp i soffan med mig för? Dumma djur .. Känner mig lite .. FÖRTVIVLAD! Jag som ska flytta till en lägenhet med riktig balkong, ska de bo där ute då istället!?

Och när man tar fram kameran försvinner de såklart fortare än vinden .. Suck !!

Tävling - Trend4you



Jag tävlar om skålen Luva i svart eller vitt från Trend4you i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Lördag

Ah, sitter här och njuter av doften av stekt bacon, prinskorv och ägg som jag alldeles strax ska äta till frukost :D Och då blir det såklart engelsk frukost ;) Sååå gott! Love you mami :D

Efter frullen ska jag ta med mig hunden å gå ner till lägenheten :) Vattna lite blommor, klä om mig lite och städa till. Får se när man orkar börja packa också men det är väl lite väääl tidigt att börja göra det nu men om en månad så är det nog tids nog! Det är ju en del som ska förflyttas, tur det inte är nå längre sträckor :)

L8ter ;D

7 av 9

Oj oj oj, vad jag ligger i =) Nu har jag redan handlat 7 av 9 julklappar. Har bara till kattis&nisse kvar och till uffe, vet precis vad jag ska köpa men dessa köper jag bara ett par dagar innan jul. Känns skönt att ha det gjort! Nu har jag ju i stort sett alla julklappar färdiga! Nästa år lär det inte bli mycket handlat, förutom till mormor och morfar från wilma eller olivia eller edvin eller theodor ;) Vad tycker ni om de namnen?!

Ikväll händer det nog rent utsagt inte ett piss här. Ska eventuellt kila ner till lägenheten och hämta min dator och kamera men tvekar på att jag orkar det faktiskt :p Tar nog det imorgon =) Idol som vanligt kl 20:00 som jag inte tänker missa! Nu hoppas jag på att rasbih eller erika åker!!! Niklas min älskling åkte ju ut sist :( Stackarn .. Men han har nog en artist karriär framför sig i vilket fall!

Nu ska jag hjälpa till att duka av middagen och duka fram fredagsmys tillbehören!

P.S. Någon som kan tipsa om någon som gör nya fina designer!?

Fredag

Fredag idag och jag är faktiskt ledig, rätt så ovanligt men såå skönt ;) Ska åka ut till birsta med johanna en sväng! Se om man hittar några fler julklappar :) Men först ska jag köpa pappas julklapp på barnvagnar och skämtsaker i stan ;D

Får väl se hur länge man blir borta men skulle gissa på nästan hela dagen. Ska åka in med 12.55 bussen och åker väl med mamma och pappa hem så det blir en hel dag! Men det är skönt, då får man lite handlat också. Måste komma ihåg att kolla efter lackstänger också!

Nu ska jag hasa mig ner mot lägenheten o fixa ngn outfit. Less på den man sölat omkring i nu ett tag. Tror jag ska byta jacka också, lite jobbigt att gå med en dunjacka hela dagen när man ska vara inomhus :P

Man ska vara ute i tid!

Ja, se vad bra det är att vara ute i tid :) Nu har jag snart alla julklappar avklarade. Vet inte riktigt vad jag ska köpa till kattis&nisse och uffe bara. Men något ska man väl kunna hitta på, åker jag ut till birsta är jag nog klar på nolltid. Blev faktiskt lite besviken på stan!

Kan inte skriva nästan något av det jag köpt här idag för jag har inte den blekaste om vilka som läser min blogg :p Men nu har jag iaf mamma, pappa och emil kvar att köpa till. :) Som jag även vet vad jag ska köpa till! Och två frågetecken ..

Någon som har lust att åka ut till birsta imorgon?;)

Julklappar

Godmorgon!

Imorse vid frukostbordet pratade mormor om att hon och mamma skulle åka in och kolla på lite julklappar i eftermiddag så jag har bestämt mig för att göra detsamma innan jag börjar jobba! Vet precis vad jag ska köpa, iallafall till mormor, elma och carolina. De brukar släppa rätt fort när man väl är igång vad de andra också ska få.

Till mamma vet jag också men jag tror inte att pengarna finns för det ännu så henne köper jag till lite senare. Också de stora frågeteckena, linus och emil!?

Wish me luck!
Nu; in i duschen

"Din utlovade premie"

Sitter och är lite besviken över premien jag fick från vi föräldrar. När jag skickade in blanketten skulle jag få en fleece overall och en baby filt, men får istället en body som det står 2009 på? Den har jag ju stor användning för, min lilla bebis föds ju år 2010!! Ja, det är lite irriterande.

Har precis käkat lunch med mamma och mormor. Någon ny variant från felix färdig gjorda rätter, mini biffar. Helt okej. :) Kan ju bara säga att jag LÄNGTAR till jag får flytta in i lägenheten då jag har en riktig frys! Nu har jag bara en mini mini med ett fack att preja in grejer i, men snart får jag en hyfsad med hela 3 st lådor :D

Ikväll väntas jobb och sedan eventuellt sälja iväg två prylar jag har ute på blocket. Trodde aldrig man skulle få napp men nu så har två stycken mailat, spännande! Först till kvarn ;)

Bebismage



Bebismage vecka 20 + 5 dagar :)
Har även börjat klura på vad det kan vara som växer där inne.
Jag tror att det är en flicka. Har alltid trott att mitt första ska vara en pojke men nä, har på känn att det är en flicka. Tycker magen är mer jämnrund också men man ska ju inte alltid tro på sådant.
Vad tror ni att det är där inne? Pojke eller flicka?

Årets första julmust

Sitter med årets första julmust framför mig och har precis druckit ett par klunkar. Aaah, så gott det var!!



Någon mer än jag som hunnit tjuvstarta? ;)

Nu sitter jag och väntar på johanna, längesen man träffade henne.

Min längtan

Idag är ingen bra dag. Det är en sån där dag då alla bara hackar på en för allt man säger eller gör, ingenting duger till. Det känns som att man får en kniv stucken rakt i hjärtat ibland, då inte allt annat är på topp blir man extra sårbar. Sådan dag är min dag idag.

Jag känner för att gå ner till lägenheten och tända massor av tända ljus i mörkret, äta min choklad, lyssna på mina låtar på datan och kolla på mina favorit tv program! Det är det enda rätta när man vill vara ifred. Här hemma uppskattas man inte ändå, inte idag iallafall ..



The one who makes me happy when I'm down <3
20 veckor + 5 dagar , 134 dagar kvar .. Jag längtar efter dig!

Tillbaka igen

Jaha, då hade denna lediga måndag bara svishat förbi. Vart tog du vägen!?

Tycker inte jag har hunnit med så mycket. Åt en god lunch med mamma på dannes innan hon skulle iväg och jobba kvällen och sedan var jag en kort sväng hos myran och hälsade på henne och elias. Hos mamma pysslade jag sedan med lite julpyssel och med barnvagnen, fixade reflexer o sådär! Finfint.

Imorgon är man tillbaka till det verkliga livet igen, jobb! Känns helt okej, jobbar mellan 7.30-16 och det finns inget annat pass som jag uppskattar så pass mycket som detta. =) Jag trivs verkligen med att jobba sådana tider. Skulle tro att jag blir en sådan i framtiden, en riktig måndag till fredags människa med arbetstider som 7-16. Vore inte helt fel =)

Bilder på mitt kära pysslande kommer då jag orkat använda kameran!

Godnatt!

Vi ska flytta!

Yey! Har precis varit iväg och kollat på en lägenhet som blev min direkt! Det är porten bredvid på våning två, en rymlig tvåa på 54 kvm och med balkong! Så ni kan ju gissa hur glad jag är nu!?

Dock vet jag inte riktigt när jag får flytta in, men troligtvis någongång i mitten av december. Detta beror alldeles på hur mycket som behövs göras om men som det såg ut i nuläget så ska HELA lägenheten total renoveras och saneras ordentligen! Så det känns verkligen toppen =D Får veta mer om inflyttningsdatum och renoveringen när lägenheten är tömd. Då ska jag få välja tapeter, skriva kontrakt osv  :)

Har redan kikat på lite möbler och tänkte flörta med mamma och mormor om dessa möbler!


Perfekt byrå till sovrummet! Mycket förvaring samt en smart liten tvbänk till sovrummet också ;)


Hensvik skötbord. Praktisk och snygg. Går även att ha som bokhylla när man inte längre använder skötbordet. =)

Nu ska jag pynta barnvagnen med reflexer, gå ut med elsa och sedan pyssla lite med julpysslet!

Det kliar i fingrarna

Tänkte bara säga att jag och min förkylning och stackars täppta näsa fortfarande lever!:)
Jag, mamma och pappa har sett wallander-prästen tillsammans ikväll med lite morötter, gurka, minimajs och dipp! Mumsigt :D Om filmen kan jag väl säga att det inte var en av de bästa filmerna jag sett, men den funkade :) Helt oväntat slut så där fick den ett plus i kanten!

Det har börjat klia lite i fingrarna för mig också vad gäller julpysslet jag beställde hem från panduro. Har gjort en liten kruktös ikväll. Pilligt men ack så söt hon blev!;) Tror faktiskt jag fortsätter imorgon ... Måste spara lite åt mormor också dock, tråkigt. ;P

Nu ska jag tömma nässprayen sen sova!

P.S. För alla er som väntar med "spänning" på en ny magbild så kommer det en, jag lovar. Ni behöver inte tjata. Och den där spänningen, det är inte varje vecka man ser skillnad. Men h*n lever iallafall, sparkar och har sig där inne! Mysigt mysigt.

Söndag

Dagen började kl 08:00 då jag slog upp mina ögon men insåg snabbt att klockan faktiskt i själva verket bara var 07:00! Där låg man som en annan pigg människa och kunde inte somna om. Var inte så mkt att göra åt det så jag klev upp och åt min frukost så nu efter 4 timmars jobb börjar det kännas att man varit vaken ett tag .. Egentligen skulle jag ha jobbat fram till 19:30 men min förkylning sa ifrån så blev tvungen att gå hem.

Ikväll händer det nog ingenting speciellt alls. Lär väl ska vila så att man blir piggare nångång! Ska se wallander filmen också tror jag, somnade ju igår innan den knappt hade börjat! :p Haha. Sen blir det som vanligt ensam mamma söker :D

Imorgon väntas något vääääldigt spännande!:D Äntligen!

Fredags myyyyys!

Japp, nu är man hemma efter en hel arbetsdag och sitter med mamma i soffan och njuter av idols rocktema! Erik fick inleda programmet ikväll och han överraskar som vanligt :) Han är lätt bäst i år :D Och sen så har jag ju en stor förkärlek till calle också. Får se hur det går för alla ikväll!

Nu ska jag återgå till godis skålen
innan mamma hinner roffa åt sig allt ;)

Fredag

Usch, dagarna bara flyger iväg och det är redan fredag! Helt sjukt vad tiden går fort! Men men, det är väl bra det med. :)

Idag väntas det jobb för mig, ska alldeles strax gå mot bussen. Går av 19.30 ikväll och då blir det fredagsmyys hemma :D Iallafall till Idol och sen lär man väl slockna som en stucken gris eftersom jag ska upp och jobba imorrn igen men några godis bitar ska man nog hinna trycka i sig och njuta av ett par timmars lugn i soffan :)

Hämtade barnvagnen också och den är såå fin!:D Står under trappen hos mamma och pappa för en brio kombi 09 skulle jag aldrig i hela mitt liv sätta i förrådet hos mig. Hur lätt som helst att stjäla. :s


Så ser den ut! Med tillhörande åkpåse och skötväska :)


Nä ungdomar och gamlingar, nu är det nog dags att sätta lite fart!

Torsdag

Godmorgon!

Blev ingen uppdatering igår på grund av att blogg.se
segade så jävulskt och jag kom hem rätt sent så därför orkade jag inte sitta och vänta de där evigheternas minutrarna på att det skulle ladda klart. Men men, trevligt var det igår kväll iallafall! Mötet var inte alls som det brukar vara utan det var mesta dels positivt och roliga saker dom tog upp. Sedan hade vi en tävling också där man skulle svara på frågor som rörde max i lag, och mitt lag vann såklart!;) Så vi ska få 200 kr i presentkort var på ikea :) Inte helt fel! Dessutom fick vi ett varsitt restaurangchansen häfte, huuuur mycket kuponger som helst! :D Mums, fast mamma har väl redan tagit hälften :p

Nu sitter jag och väntar på att de ska ringa från nordeken och sedan ska jag gå ner och träffa myran en sväng. Sen ska jag ut till babyproffsen med mamma och pappa och hämta barnvagnen! Det hade tydligen blivit en miss så den kom väääldigt för tidigt ;)

Så ser min lediga dag ut! Fredag, lördag, söndag är det jobb igen! Hurra.
Ha en bra dag.

Näsblod ..

Har blött näsblod hela dagen, jätte knepigt med tanke på att jag kanske har gjort det max 2 ggr i hela mitt liv innan idag. Vaknade imorse med svullen näsa och såg i speglen att jag hade blod i hela ansiktet i stort sett. Tänkte inte mer på det utan åkte jag och jobbade som vanligt men började blöda även där och sen kom det tillbaka ikväll igen. Läskigt! Undrar vem som har varit och nitat mig då :o ;)



Det gick iallafall bra att jobba och det var skönt att vara tillbaka verkligen :) Har lite roliga nyheter på gång också men de kommer jag att skriva här när jag fått de riktigt bekräftade :D

Nu ska jag krama kudden :) Imorgon är det jobb mellan cirka 11-16 tydligen och sedan var det personalmöte och tre rätters middag, mumma! :D Så vi hörs imorgon kväll igen.

Godnatt!

Näsblod ..

Har blött näsblod hela dagen, jätte knepigt med tanke på att jag kanske har gjort det max 2 ggr i hela mitt liv innan idag. Vaknade imorse med svullen näsa och såg i speglen att jag hade blod i hela ansiktet i stort sett. Tänkte inte mer på det utan åkte jag och jobbade som vanligt men började blöda även där och sen kom det tillbaka ikväll igen. Läskigt! Undrar vem som har varit och nitat mig då :o ;)



Det gick iallafall bra att jobba och det var skönt att vara tillbaka verkligen :) Har lite roliga nyheter på gång också men de kommer jag att skriva här när jag fått de riktigt bekräftade :D

Nu ska jag krama kudden :) Imorgon är det jobb mellan cirka 11-16 tydligen och sedan var det personalmöte och tre rätters middag, mumma! :D Så vi hörs imorgon kväll igen.

Godnatt!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av sandra :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. Vad heter du: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Enya
4. Pojknamn: Edvin
5. Yrke:
Elektriker
6. Färg: finns väl ingen färg på e?
7. Klädesplagg: En röd tröja
8. Mat: Entréco (stavas?) med klyftpotatis :D
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Egoistisk
12. Något man skriker: Ego
13. Film: Eight Below
14. Något man dricker: Ekologisk mjölk
15. Band: EMD
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Enhörningsvägen
18. Bil: Excalibur
19. Sång:
Eloise

Usch! Det var verkligen svårare än man trodde :p
Jag utmanar: Myran , Ida .. Har fått total hjärnsläpp, men några fler som vill ;)

Påväg hem!

Äntligen påväg hem :D Har suttit på tåget i ungefär en timme nu snart och är strax i gävle :D älska x2000 säger jag bara. Lyxigt värre, fort går det och sen kan man ha datan framme hela vägen :) helt underbart! ;)

Är framme i Sundsvall ungefär 15:52 och då ska mamma komma och plocka upp mig och sedan ska vi åka ut till birsta och handla lite :D Mest julsaker innan de tar slut ;) Haha, måste ju ha sånt nu när man flyttat. Framför allt advents ljusstakar och sånt :) Sen blir det väl en sväng på birsta city också. Tänkte att jag skulle in på panduro och the body shop åtminstone, såna där nödvändiga saker ni vet! :)

Nu ska jag sluta babbla på och äta min choklad och läsa lite bloggar och så :)
Bloggar ikväll när jag och mamma har kommit hem!

Jo just det ja! Igår kväll låg bebis och stökade på ett bra tag i magen, precis när jag var påväg att somna runt tolv på natten! Hade legat och försökt sova i en timme och då börjar den lilla ;) Haha, vilken elaking jag har där inne :p Men man ligger verkligen där och fnissar och ler för sig själv när man känner hur h*n bökar på där inne. :) Älskade lilla pyret <3

Sov förövrigt lite oroligt inatt också när man ändå talar om detta. Vaknade vid två av att jag hade jätte ont i magen. Det bara sved över hela magen, jätte läskigt. Och sen vaknade bebis igen och började om med att stöka runt :p Så nog är man trött efter enbart 5 timmars sömn men det är smällar man får ta ;)

En vecka i Stockholm

Jaha, nu har en hel vecka i Stockholm gått helt plötsligt. Även fast jag mestadels bara varit hemma med mormor och pysslat om henne så har tiden gått otroligt fort och vi har fått en hel del gjort! Känner mig helt nöjd och är redo för att åka hem till mitt, det vill säga katten och jobbet i stort sett. :) Än så länge iallafall ;)

Tänkte att jag skulle visa upp det vi stickat i veckan här också :)
Från vänster: Ett par vantar med snörning, ett par tjockstrumpor och en hjälm mössa!
Måste säga att jag är helt nöjd med min insats även om mormor gjort det mesta ;)

Dagens kap!

Denna fina bilbarnstol fyndade jag idag på ett barnloppis! 100 spänn, som hittat!
0-13 kg så den kan hänga med ett bra tag. Babyskyddet plockas ju bara bort sen.


Nu är det strax middag och sen ska jag bjuda på efterrätt, daimkaka! :)
Tror jag ska ta mig ann packningen innan så att jag har det gjort.
Sedan blir det bara slöa framför tvn ikväll med lite chips och salta pinnar ;)

Söndag

Godmorgon!

Då var det söndag igen, den tråkigaste dagen på hela veckan! Men jag tror att jag vet hur jag ska få min sista dag i stockholm att gå ändå. :) Funderar på att cykla upp till kusinerna och hälsa på där, det går ju ändå ett par månader mellan gångerna vi ses så. Om dom är hemma förstås men det får vi hoppas!:)

Ikväll blir det väl som vanligt bara tv och lite mys med mormor eftersom jag åker imorgon. Har kommit på att man kan ju hyra en film och kika på den här på datan! Hah, smart man är!;) Så en film och en påse godis ikväll kanske?! På tisdag börjar ju allvaret igen så det gäller att passa på ;)

Nu ska jag ringa upp till kusinerna och kolla om det är någon hemma!

Julpyssel

Åh, först och främst vill jag tacka http://-c-.bloggagratis.se för tipset om denna underbara hemsida där jag nu beställt julpyssel i massor! Materialsatser alltihop vilket innebär att man sätter ihop allt själv, målar, knåpar och pysslar. Finns inget roligare än när man får pyssla på själv!



Here it is!

Regn

Fy vad tråkigt! Känner mig så instängd ner det regnar för man blir ju inte sugen på det minsta. Hade jag kunnat hade jag gått och hyrt mig en bra film men tyvärr så finns ju ingen dvd här. Typiskt! Men funderar ändå på att kanske gå och köpa en tidning =) Då har man ju iallafall något att fördriva tiden med också har man fått sig lite frisk luft.

Så får det nog bli! Det går ju inte att sitta här tills klockan slår 22:00 iallafall!

Dagens höjdpunkt ..

.. Är ju såklart att Camilla åker ur idol! :D Kunde ju knappast få ett bättre slut på den här fantastiska dagen!

I barkarby blev det dock ingen shopping för min del. Vi var bara på babyland och ikea eftersom att det började stört regna så kändes det mer lockande att hålla sig inomhus istället för att springa runt utomhus. Men jag gnäller inte för det, jag har haft en hel mysig dag tillsammans med några jag tycker om!

Mycket julfint på ikea nu som man absolut inte får missa! Anledningen till att jag inte köpte alla dessa fina prylar är enkel. När ikea även finns i sundsvall så känns det lite onödigt att släpa med sig det 40 mil. Ni fattar vinken.

Och föresten! Är det någon som vet ett bra ställe där de säljer snygga mamma jeans i små storlekar (xs-s, stl 34 eller 24'', 25'') till ett rimligt pris dessutom?

Nu ska jag gå och skalla kudden :)

Barkarby

Godmorgon!

Har suttit i soffan ett bra tag nu och latat mig. Kikat lite på tvn, ätit frukost och sen fastnade man här invirad i täcket framför datan! =) Mysigt tycker jag när man inte alls behöver stressa på morgonen :D

Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen och sedan bege mig av mot kattis och company! Vi ska inte åka till barkarby förän klockan 2 i eftermiddag men alltid roligt att komma lite tidigare så hinner man busa med elma och terje lite innan också!

Blir väl borta i stort sett hela dagen skulle jag kunna tänka mig, och klockan åtta så är det ju idol så nästa uppdatering lär väl komma efter tio ikväll nångång då om ni har tur! =) Kan ju faktiskt vara så att man råkar somna i soffan efter en hel dag som denna.

Time will see!
Ha en bra dag :)

Jag erkänner ..

Har fått många kommentarer om magen idag och jag måste faktiskt erkänna! När jag sitter ner så kan jag inte längre mig böja mig ner till golvet för att plocka upp något som ligger där utan att det gör ont. Så det tar sig minsann :D Mysigt ändå på något vis när man börjar känna av sådant. Det blir bara mer och mer verkligt för varje dag som går!

Var iväg och hälsade på kattis, nisse och kusinerna en sväng ikväll också! Badade terje, var ut och gungade med carolina & elma, fikade chokladbollar och sjöng singstar! Väl hemma hos mormor igen så har jag nu fastnat framför tvn men det är jag värd nu! :) En riktigt lyckad kväll på ett lugnt sätt. I like!

Ska alldeles strax gå in till soffan där mormor sitter och stickar, tänkte att jag skulle börja på ett par vantar till bebis!

Idag går vi in i vecka 20

Räknar man veckor nu så är vi idag halvvägs jag och min lilla bebis.
Det känns helt sjukt att redan vara här. Känns som om jag nyss satt med graviditets testet i handen. :)



Vecka 20, 19+0
146 dagar kvar till berkänat förlossningsdatum.
Lilla bebisen är nu runt 25 cm lång och väger cirka 250 gram, lilla pyret <3

Annars så händer det inte mycket här nere i stockholm idag heller. Har försökt få tag på kattis nu ett tag men det verkar trögt, så vi får se vad man hittar på. :) Imorgon ska jag iallafall åka ut till barkarby outlet med kattis, terje och elma, det ser jag fram emot!
Nu ska jag cykla upp till coop konsum och inhandla ett par saker till maten. Sedan skulle vi väl börja med ett par vantar till bebis om jag inte minns helt fel!

Blubb blubb

Min lilla bebis i magen har börjat dela med sig lite av sitt liv där inne! :)
Nu ikväll har jag känt tre små "blubb blubb" (som en liten fisk i vattnet), mysigt minsann! Fortsätter du sprattla på såhär så kommer väl snart de riktiga sparkarna då börjar jag misstänka, och hoppas!

Annars så är allt frid och fröjd. Carolina kom ner en sväng förut och hälsade på men det blev inte mycket gjort. Vi satt mest och pratade och jag och mormor har faktiskt varit så pass inne i att sticka hela dagen måste jag erkänna =) Nu börjar man ju bli riktigt haj på det också!;) Bilder på alla projekt kommer såklart, känns som om att det kommer hinna bli mycket gjort tills måndag!

Nu börjar ögonlocken snart att sluta samarbeta så det är väl dags att borsta lite tänder och gå och sova =) Godnatt.

Kylan nyper i kinderna

Jag har det riktigt mysigt här nere i stockholm måste jag säga! :) När man kliver upp så är det första man gör att sätta sig i soffan tillsammans med mormor som inte kan göra annat eftersom hon nygligen opererat sin fot och inte kan gå. Sedan är det frukost när bebis börjar protestera och sedan soffan igen!:) Hehe. Nu på morgonen har vi suttit med min julgransmatta och den blir så fin så! =)

Var iväg på konsum förut med cykeln också och här är det nästan kallare än hemma! Usch och fy, det blåser och är riktigt kallt. Man känner hur det riktigt biter i kinderna, fast å andra sidan så måste jag säga att jag tycker det är lite mysigt när man känner årets första "nyp i kinden" av kylan.

I eftermiddag ska jag väl hjälpa till med maten och sedan skulle eventuellt jag och min kusin carolina kanske ses en sväng!

Uppdaterar något ikväll också. :)
Ha en bra dag

Orkelös

Egentligen har jag absolut ingen lust att blogga idag. Känner mig alldeles för trött och oengagerad. Blir lätt så när man har varit ute och rest. Satt och gäspade i soffan redan vid sex tiden ikväll så det är väl egentligen ett under att jag fortfarande är vaken =) Men jag ska göra ett liiitet försök iallafall!

Jag och min nyopererade mormor har mest bara suttit och pratat om bebis i magen och kollat på lite julsaker. =) Hon håller ju på att ska brodera en julgransmatta och en duk till mig!:) En mormor är verkligen bra på allt och till allt!
Dessutom så håller hon på att sticka en jätte söt kofta till bebis och ska snart börja med en mössa också! Hihi, så sött!

Nä, undrar om man orkar hålla ögonen öppna i tjugo minuter till. Skulle vilja se roast på berns men vi får väl se hur det blir med det ;)

Godnatt!

Nu så!

Äntligen äntligen! :D Nu har jag fått till menyn som jag vill ha de :) Eftersom lucida handwriting inte finns installerad på alla lokala datorer så syndes det inte för er alla förut men nu har jag bytt ut rubrikerna till bilder istället med den textstilen :D Visst blev de bra? :)

Också är det endast en timme kvar till Stockholm central! Det kan ju knappast bli bättre än såhär just nu iallafall. :)

Nya designen på plats

Japp, då var nya desigen på plats! :) Känns helt okej med en svart nu faktiskt efter två stycken rosa designer, så denna ska jag väl iallafall försöka trivas med tills bebis kommer för då är det ju dags att förnya sig igen!;)

Idag är det som sagt tågresa som gäller ner mot stockholm. Ska vara hos grannen 20 över som så snällt skjutsar in mig till tåget. :) Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu och nästa uppdatering kommer väl då jag sitter på tåget. Tänkte försöka klura ut hur jag ska kunna få datumet och klockslaget i jämn höjd tillsammans med rubriken och allt det andra, men det ska väl inte vara så svårt tycker man ;) Har ju gott om dit på mig under tågresan så :D

Nä, nog för att det är 15 minuter kvar men dom minutrarna brukar kunna gå snabbt så nu ska jag packa ner datan och checka packningen! =)

Vi hörs igen om nån timme!

Ny design påväg

Jag och mamma lyckades ta oss upp ur soffan idag med och nu är vi på plats i huset igen! :)
Mamma lagar mat nu så ska väl om någon timme fylla magen med mat och sedan tror jag att jag ska ta en promenad ner till ica och köpa frukt och något att dricka till tågresan imorgon. Sen måste jag förbi jens en sväng också, mammas och pappas snälla granne som ska skjutsa in mig till tåget imorgon! =) Han ville att jag skulle ringa eller komma förbi nu ikväll och bestämma en tid för avfärd!

Ikväll ska sanna fixa en ny design åt mig också!:) Har precis bestämt färger, typsnitt, bilder osv tillsammans så ska bli spännande att se hur det blir!:) Jag ska som vanligt se på ensam mamma söker ikväll och sedan blir det väl zappa mellan kanalerna i soffan tills sängen lockar.

På återseende! :)

Mys morgon

Morsning korsning :)
Jag och mamma har varit vaken bra länge här hemma hos mig!:) Vi gick ner hit igår kväll och kollade på film och mamma bestämde sig för att sova här också vilket jag uppskattade. :) Allt roligt med lite mänskligt sällskap också, inte bara djuren :p Hehe
Vi har iallafall haft en riktigt mysmorgon här! Vid halv tio tiden gick vi iväg till ica och köpte lite bacon, ägg, nusfit, apelsin juice också massor med choklad som vi sitter och frossar nu till reprisen av idol! Såå mysigt.
Har hunnit med hur mycket som helst här nu på morgonen känner jag! Avnjutit frukosten, diskat undan, städat badrummet och också packat klart väskan till stockholm! Åker ju imorgon och blir borta en hel vecka men datorn är med såklart så jag kommer att blogga där nere minst lika mycket!



Engelsk frukost såklart, finns inget bättre!

Lördag

Godagens! :) Om man nu kan säga så den här tiden på dygnet :p

Dagen har rullat på med en väldans fart :) Har inte mått nå bra alls men har kämpat på ändå och tagit mig till lägenheten med alla kläder som har legat och skrotat hos mamma å städat upp lite i lägenheten :) Skönt att få det gjort nångång!

Just nu är jag hemma hos mamma å ska äta middag här och kika på tvn ikväll
:) Sen ska jag försöka hasa mig hemåt ikväll, det har jag ju lovat vilda ;) Om inte jag och mamma ska ha våran lilla tv kväll hos mig då förståss, vi drog väl aldrig någon riktig slutsats vad jag kan minnas men det visar sig.

Vad gör ni ikväll?

Nä nu ropar mamma för maten, så passande ;D


Jahaja

Jaha, man ju fråga sig hur länge det ska vara folk här då. För jag har ingen större lust å gå till lägenheten nu i den här kylan! Åh, va arg jag blir. Är så trött! :(

Skräck katten

Haha, jag blev nästan rädd för min katt när jag såg den här bilden! Skulle knäppa ett kort på henne när hon låg så sött i min famn och sov men när kameran kom fram då blev det annat!;)

Fy på dig vilda!! Haha.
Nu ska jag klä på mig och ta en promenad med elsa :)

Nu har jag fått det bevisat

Här är det lilla underverket <3
Vecka 18+0 idag, så jag blev framflyttad till 5 dagar,
 vilket innebär att bebis är beräknad till den 10 mars istället :)



Helt underbart att se dig sprattla omrking där inne. Hur du sparkar med dina små fötter och hur du spretar med dina små händer. Att se ditt hjärta slå och att se att du verkligen finns och är en frisk liten människa med alla delar på plats redo för att utvecklas.

Min älskade lilla bebis, mitt älskade barn <3

P.S. (!!) Är det någon som har erfarenhet av ett privat ultraljud?

!?

Hur lösenordsskyddar man ett inlägg?

Time to sleep

Sitter och halvsover redan nu så jag antar att det börjar bli dags för mig att krypa ner under täcket nu. Men först ska jag prova morgon dagens outfit, så att man inte gör det misstaget att prova på morgonen då man är som surast och oftast har lite bråttom. Då vet vi ju alla hur det kan bli.
Imorgon är en lång dag fullspäckat med bara massa skojsligheter! =)

Vi hörs imorgon kväll, om jag inte bloggar lite snabbt imorgon bitti.
Godnatt!

Vaccination



Jaha, jag ska vaccinera mig för svininfluensan (antar jag).
Jag förstår fortfarande inte brevet, eller brevet förstår jag.
Men, vaccinera sig på bergsåkers travbana är det enda som står. (om man är boende i sundsvall)
Vadå bergsåkers travbana!? Haha, kan någon försöka lista ut detta åt mig,
för jag förstår verkligen inte!! Finns det någon lokal där då eller? För jag misstänker att jag inte ska sätta mig mitt på travbanan där hästarna springer och få en spruta iallafall :p

Nybakade bullar



Cirka 100 st

Du behöver:
100 g jäst
1 l mjölk
300 g smör/margarin
1 tsk salt
3 dl socker
2 ägg
Ca 3 l vetemjöl

Slå på ungen på 250 grader.
Börja med att smula jästen, tillsätt sedan sockret. Låt dessa smälta ihop till en smet.
Under tiden smälter du smöret. När det är klart tillsätter du mjölken direkt i kastrullen. Detta ska tillsammans bli fingervarmt (37 grader). Tillsätt sedan detta i jäst&socker smeten.
Rör ner ägg och salt. Även kardemumma för den som vill ha i det, cirka en halv påse till den här satsen.
Sedan är det bara att blanda i mjölet med hjälp av en elvisp. Jag föredrar att ta en 2 liters påse först och bearbeta det, sedan tillsätta efter behov tills smeten blivit fast och mjuk. Dock ej aldrig över 3 liter.

Sen ska då smeten stå och jäsa i en timme innan det är dags att börja baka bullarna.
Fyllning: Såklart helt valfritt! Men som bas smör och socker. Sedan tillsätter jag endast vaniljsocker. Det tycker jag är godast.
Gräddning: Pensla på äggula och på med pärlsocker.
Gräddas mitt i ugnen på 250 grader cirka 5 minuter.

Lycka till och hoppas det smakar!

Vecka 19, 18+4

När jag liks är i farten med kameran föresten.
Här kommer en bild på mig i vecka 19. Bild tagen idag så 18+4dgr.

Tycker magen känns mindre och mindre, eller är det bara inbillning för att man går och väntar så mycket? Såhär i profil syns den ju, men aldrig annars tycker jag. Man har fått sig såna tankar nu att, tänk om dom inte ser något på ultraljudet?
Nä, usch nu ska jag sluta tänka .. Någon som kan uppmuntra? Haha ..

Baka bullar

Jag har sagt hur länge som helst nu att jag ska baka bullar, och när passar det som bäst om inte en höstdag? Jag tycker faktiskt att bullarna är godast på hösten också =) Att ha med sig till långa promenader med fika pause eller bara till fika hemma att bjuda på! Det är ju faktiskt även på hösten man har mest tid till att hålla på och mysigt är det också!

Ett glas med mjök och en bulle till långpromenaden.
En kopp varm mjölk och en nyvärmd bulle inomhus i ruggväder.
Åh så gott!!

Jag har nyss slängt ihop degen efter att ha varit på en jobbig cykeltur till ica och inhandlat ingredienserna. Bara mjölet, sockret och mjölken väger ju 8 kg(!!)

Nu ska detta jäsa i en timme och det tänker även jag göra ;)




Recept kommer när bullarna är färdiga!

Ännu en dag

Godmorgon!

Solen lyser ännu en dag och det är ju helt underbart! :)
Jag och mamma ska nog ta en promenad idag igen men frågan är bara vart?
Man har ju snart gått överallt känns det som, å man vill ju ha lite variation. :p

Tvättstugan börjar klockan ett så ska väl ta å kika om det finns några frivilliga plagg som vill följa med ner också. Mamma och pappa har ju varit så snälla att tvätta så risken finns ju att det inte behövs tvättas överhuvudtaget :)

Nä nu ska jag kolla termometern och sen klä mig efter det. Ha en bra dag!

Bio

Ja, nu är man hemkommen och det känns att man varit igång idag. Tänkte snart bädda ner mig i sängen men kände att jag behövde skriva ett par rader här först.

Filmen var iallafall riktigt bra! Många tycker att den här var sämre än den första "Män som hatar kvinnor" men jag tycker tvärtom =) Till denna behöve jag inte blunda och hålla för öronen lika mycket, haha! Den rekomenderas iallafall varmt och starkt till er som inte sett den, men känsliga tittare varnas.

Imorgon har jag inget förutom tvättstuga inplanerat, riktigt skönt! Behöver nog bara köra två maskiner känns det som och eftersom det finns två i ett och samma rum så är det ju bara att köra dem samtidigt och då är det snabbt gjort!

Tackar Jessica för ikväll också.
Godnatt

Härligt med höst!

Börjar känna mig riktigt trygg med hösten nu och idag är det andra dagen, i rad dessutom, som jag och mamma är ute och promenerar tillsammans! Det är ju faktiskt riktigt härligt med höst ändå! Perfekt att vara ute och promenera och man mår ju faktiskt riktigt bra av det efteråt! Idag fick det bli runt elljusspåret så känner mig riktigt nöjd!;) Eftersom det är 2 km fram och tillbaka också plus 3 km runt så blir det ju ändå 5 km. En alldeles lagom runda.

Nu har jag precis hoppat ur duschen och ska väl ta och föna håret strax. Ska bara låta min leave in packning verka ett tag till :) Sedan är det middag och sen bio kl 20.45 ikväll! Äntligen kommer man iväg på något kul med en kompis :D Jag och Jessica ska se "Flickan som lekte med elden". Den känns som ett måste! :)



Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll :)
Kram!

Bra start på dagen tack vare husdjuren!

Godmorgon!

Har fått mig en bra start på dagen redan i sängen tillsammans med elsa och vilda som legat tätt intill mig, vilda nere vid fötterna mellan benen och elsa upp i ansiktet. Haha! Men jag tycker bara det är mysigt. På dagarna har de ju fullt upp med anant så man ska väl vara glad över att man får lite kärlek från deras sida ibland också ;) Även om jag är väldigt morgonsur förstås så är jag rätt tålmodig vad det gäller de små djuren.

Mamma har precis fått reda på att hon blivit sjukskriven två veckor till vilket är en glädjande nyhet!(hon kan ju absolut inte jobba som det är nu, och efter sjukskrivningen ska hon jobba 2 veckor deltid innan hon börjar jobba sina 100 % som vanligt igen) Så nu ska vi äta en frukost tillsammans och sedan lite senare under dagen blir det promenad ner till ica för att lämna igen filmen. Lär säkert bli en längre runda när man liksväl är ute. :)

Ha en bra dag!

Lugn kväll

Här hemma har det varit hur lugnt som helst ikväll. Alla har legat i varsin soffa och bara glott på tvn. Grabbgänget (pappa, emil, linus) var nere och såg på fotboll i varsitt hörn och jag och mamma uppe i vardagsrummet och kollade på filmen vi hyrde förut idag. :) Den var riktigt bra men jag måste säga att jag har lite svårt att förstå när det är så mycket folk inblandade, men lyckades hänga på bra ändå och spännande var den ju så den får ändå 4 av 5 av mig! En film som måste ses om man gillar polisfilmer/thriller/äventyr!

Nu ska jag gå och skalla kudden :)

Höst promenad

Usch, vad svårt det är att klä sig för promenader på hösten. Från mamma hade jag på mig min polotröja och dunvästen men efter att ha gått en bit så kände jag att det var aningens för kallt så gick in till mig och hämtade min skidjacka, men den blev såklart för varm istället så fick gå i bara polotröjan till slut så då vaknar man väl med feber istället imorgon. :p Haha, ja som sagt, väldigt svårt att klä sig i höstvädret!

Var iallafall in på ica en sväng och hyrde första johan falk filmen "gruppen för särskilda insatser", så den ska jag såklart se ikväll! Hoppas den är lika bra som ryktena säger =)

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Typiskt

Typsikt mig att alltid glömma det nödvändigaste! Jag och mamma var ju ner till lägenheten i samma sväng som vi var ner på ica förut och självklart glömde jag kamera laddaren! Helt otroligt att jag alltid glömmer det jag verkligen behöver. Menmen, så det kommer väl en bild imorgon då istället.

Bebis i magen har iallafall inte fört något större liv än utan verkar trivas med att vara still. Hoppas det kommer snart, är ju trots allt i vecka 19 :)

Ikväll ska vi äta stek här hemma med klyftpotatis och sås :D Mums. Emil har bjudit hem flickvännen madelene också så det blir trevligt :) Sedan blir det som vanligt ensam mamma söker på tvn ikväll!

Vilda har duschat!

Kände en ovanlig doft bredvid mig här i soffan för en liten stund sedan så jag bestämde mig för att duscha eländet! Titta så fin och blöt hon blev ;) Och många tänker säkert "men, katter tycker väl inte om vatten!?". Nä, det gör nog inte vilda heller men hon sa inget när jag duschade henne iallafall. Så lugn och fin så, mammas tissetatt! <3



Nu sitter hon och tvättar sig själv för fullt i hopp om att bli lite torr! =)

Kanelbullens dag

Godmorgon!

Idag är det kanelbullens dag som sagt, så jag och mamma ska snart ta oss en promenad för att gå ner till ica och köpa hem ett par stycken att mumsa på. En kanelbulle och ett glas mjölk är ju faktiskt väldigt gott =) Och det är inte varje dag man äter det heller så när bullen väl har sin egen dag är det klart att man ska unna sig!



Kommer ni att äta en kanelbulle idag?


Annars så händer det inte mycket för oss idag. Funderar på bio, men vet inte? Man är ju tyvärr inte gjord av pengar. Men skulle hemskt gärna vilja se flickan som lekte med elden. Så vi får väl se vad det blir! Jag bjöd ju faktiskt mamma sist ;) Så hon kanske är snäll idag då =)

Ha en bra dag!

Time to sleep

Jaha, så hade mamma kommit hem igen också. Hunden är iallafall överlycklig och alla vi andra med tror jag. Inte överlyckliga men alltid roligt när någon kommer hem som har varit borta en eller flera dagar. Dock saknas emil och linus men det är väl som vanligt. Alltid bara jag som är hemma om helgerna, även fast jag inte bor här längre. Haha, ja visst är det konstigt :p

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig och sova!:) Det kommer en dag imorgon också.
Då uppdaterar jag även graviditeten och lägger upp en ny bild på magen! ;D Går ju in i vecka 19 idag men har ingen större lust att ställa mig med kameran nu.

Godnatt

En mamma är något man ÄR, idiot

Haha, anonyma kommentar igen och jag kan inte göra annat än skratta åt det. Bara för att jag väljer att ha en piercing ser jag knappast mer eller mindre ut som en mamma. En mamma är något man är, och inte något man ser ut att vara! idiot

Nu tänker jag iallafall ta mig en välförtjänt dusch efter att ha jobbat hela dagen. Sedan blir det körslaget och pringles chips!

Vill ha igen!

I väntan på idol igen så har jag pusslat ihop ett litet kollage med saker som jag tänker göra igen!
- Fixa en stav till tungan (har redan hål)
- Ta hål i naveln igen efter bebis kommit
- Ta hål i läppen igen i väntan på bebis, januari(?)
- Tatuera mig igen :D Bebis namn(+ datum ev?) såklart :) I nacken




Vad ska man underhålla sig med nu då tro?

Oh no!

Oh no, what have i done!?
Haha, min söta vilda ligger å sover. <3

Ta hand om dig själv

Ikväll har jag haft en liten ta hand om dig själv kväll. Har pysslat på i duschen å rakat benen som inte blivit vårdade på hela den här sommaren tror jag, haha. Okej, jag överdrev nog lite men det känns som så iallafall, så nu har även dom blivit höstfin. När jag ändå var i full gång med benen så var det väl lika bra att bada fötterna också. Fila, klippa och måla! Måla har jag nog inte gjort på säkert 3-4 år iallafall och då överdriver jag inte. Det är ju inget man gärna visar upp men jag tycker det är roligt att pyssla på :) Så nu har de fått en diskret, rosa färg! :D Fintfint ;) Hehe. Kan ju i stort sett aldrig måla finger naglarna med tanke på mitt jobb så då får man väl underhålla fossingarna istället!



Nu är det dags för tvn :)

Fredagsmys!

Så var det fredag igen då :) Alltid lika trevligt. Då får man god mat å sen njuta av tvn hela kvällen och lite gotta eller snacks till :) Så mysigt! Top of line! Har precis tryckt i mig kycklingspett med grekisk sallad och tzatziki, himelskt gott :D Nu funderar jag helt ärligt på att ta en promenad ner till lägenheten o vattna lite blommor å kolla posten :) Har inte varit ute å gått på hela veckan så är väl kanske dags för det! :p

Ikväll blir det iallafall idol och sen sova skulle jag tro. Är helt slut efter att ha jobbat 7-16 3 dagar i rad och ska jobba imorgon också så finns inte så mkt annat att fundera på tycker jag :)

Ha en bra kväll iallafall!

What!?

Har alltid sagt att årets idol har varit de bästa hittills men efter ikväll så får dom nog skämmas. Tycker nog ingen gjorde ett bra framträdande ikväll! Usch och fy. Den enda jag kan säga var bra ikväll var reza, henne har jag inte gillat tidigare men ikväll var hon bäst. =)

Nu är det både lyxfällan på tv3 och inlåst på tv4, heeeeeeelp! Jag vill ju se båda :| Ibland är det inte lätt .. :p Överväger nog ändå till lyxfällan, det är intressant med ekonomiska trubbel och se hur det löser sig :) Såna program är mina program :D

När jag ändå berättar så tänkte jag lista min udda tv kärlek:
- Ensam mamma söker
- Bonde söker fru
- Lyxfällan
- Idol
- Du är vad du äter
- Efterlyst
- Andra avenyn
- Singing bee
- Sing a long
- Oskyldigt dömd

Bland andra. :) Hehe, lägg märke till att inget engelskt finns! :p

Ännu blondare

Wie, nu är jag tillbaka till mitt riktiga jag igen känns det som!:) Har äntligen blivit så blond som jag var förut, eller nästan. Inte långt ifrån iallafall :D Karolina på sax o kam gjorde ett jätte bra jobb, jag var ju faktiskt rätt mörkt innan jag gjorde det här idag. Hon tyckte jag skulle köra på en hel blekning och jag litar ju på vad frisörerna säger så, så fick det bli och jag ångrar mig inte! :D

Såhär ser jag ut nu ;) Har ingen fotodag idag,
så ni får nöja er med detta. Färgen var ju det viktigaste! :p



Vad tycker ni om resultatet !?

Också fick det bli en vårdande, uppbyggande och fuktighetsgivande inpackning.
Mer på bild är silverschampoo i mitten och silver skumtoning längst till vänster.
Jätte bra produkter för blondiner, som vill hålla håret friskt och fräsht!
Dyra men alla är dryga produkter vilket gör de räcker länge!
Ungefärliga priser från vänster: 375 kr, 295 kr och 100 kr.



Nu ska jag trösta plånboken, äta mat å hämta mina vinterskor som kommit på posten till ica :D

RSS 2.0