Söndag

Söndag innebär som vanligt städ och tvätt dag för oss här hemma. Idag delar jag tvätttid tillsammans med Belinda, lite roligare att tvätta tillsammans i och med att det är en så pass stor tvättstuga med 4 tvättmaskiner, två torktumlare och ett jätte stort torkskåp dessutom. Vi började strax efter klockan 11 imorse och nu så är alla maskiner körda så nu är det bara att vänta på att det ska bli tort.

Annars så är det bara en mysig hemma dag, vi tar inte många mer steg än till och från tvättstugan idag. Söndag är ju först slit och svett och sen bara massa mys med god middag.

Nu har lillen vaknat från sin förmiddags lur också så det är väl dags att se över skafferiet och kolla vad man har att bjuda på till lunch idag för den lilla.

Sortera alla bilder i mappar skulle jag väl ha gjort också men det får nog bli ikväll när man kan sitta helt i lugn och ro och kolla igenom alla vilka man vill spara. Ska väl även ta och göra en beställning från fujifilm också, det är ett antal bilder nu som vi vill framkalla :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0