Helgen

Jag varnade er för dålig uppdatering i helgen men nu är jag back again ;)

Helgen har varit super bra! Vi kom ju som sagt ner sent på torsdag natt, alltså natten till fredag. Bil turen ner gick ju sådär måste jag säga. Casper vaknade lite titt som tätt och var väldigt förbannad men det berodde på trötthet, han sover ju inte så skönt i bilstolen så han somnade på en gång när vi kom fram och la ner han i hans spjälsäng hemma hos gammo, och givetvis så tog han sovmorgon på fredagen eftersom han sov dåligt i bilen. Wonderful ;)

Fredagen spenderade vi iallafall bara hemma där. Åkte iväg på coop med mormor medans han sov och kom hem med en rutchkana, gissa om Casper blev glad. Han är ju tokig i rutch kanor och nu har han en alldeles egen! Sen så blev det bara lugnt resten av dagen med go middag och lite tv efter att Casper somnat för natten.

Lördagen spenderade vi tillsammans med Kattis och Nisse med deras barn, Caspers gud föräldrar med andra ord. Vi åkte till ett ställe som heter akalla by där dom har massa olika djur och roliga lekparker. Super mysigt var det, vi hade med oss lite fika och köpte glass i kiosken som finns där. Senare så blev det pizza till middag hemma hos mormor och uffe och sen över nattade dom där.

Sen så var det söndag. Jag och Casper följde med Kattis hem vilket inte blev så lång varigt men vi hann iallafall med lite lek i sandlådan och på studs mattan och det uppskattades! :) Sen så kom ju Rickard hem från kryssningen runt 11 tiden så då tog vi cykeln ner till Rickards föräldrar och fikade lite glass med jordgubbar.

Där efter så var det dags för att åka till Rickards lägenhet och packa bil och släp för att sedan fara hemåt. Lång bilfärd blev det men med kaffe och sport drycker så gick det ju galant ;)

Så nu ser det ut som det gör här hemma igen men sakta men säkert så blir det lite ordning här hemma. Även lite nytt som ska införskaffas på ikea här i veckan.

Märker att det blev ett långt inlägg med inte en så himla bra text. Men en sammanfattning av våran helg iallafall! Nu väntas det lite upp packning här hemma :)

P.S! Orkar inte ens gå igenom texten och göra fet eller kursiv text någonstans för att det här inlägget blev så långt. Haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0