Dagis plats

Vi åkte in med lill mannen igår eftersom han fortsatte att hosta så pas att han kräktes. Några prover togs och även denna gång kunde ingen direkt diagnos ställas så att han kunde få penicillin eller liknande, men vi fick iallafall träffa en jätte trevlig så vi är nöjda. Och nu mår han lite bättre igen. 

Till lite roligare nyheter iallafall så har Casper fått plats på Bällsta förskola där vi sökte första handsvalet. Lucky! :D Så vi ska bara fylla i papperen och skicka tillbaka med ett stort JA till plats erbjudandet! Det är dagiset är även ett natur dagis vilket innebär att de kommer att vara ute mycket och det ÄLSKAR ju Casper så det här kommer att bli perfekt!

Bällsta förskola:
Här finns: Förskola 
På vår förskola arbetar vi utifrån ett naturpedagogiskt synsätt.Vår strävan är att få uterummet till ett lärorum.Där vi vill att barnen skall lära sig att uppskatta och utveckla ett livslångt intresse för naturen.En av syskonavdelningarna har ett arbetssätt där större delen av dagens aktiviteter ligger ute i naturen.

Vi vet av erfarenhet att ett naturpedagogiskt arbetssätt leder till: Färre konflikter, främjande av nyfikenhet och kreativitet samt bättre hälsa för barnen i ett livslångt perspektiv. Övriga områden som vi prioriterar är Genus och Språk.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0