Tattad igen

Man börjar alltid med det som tar längst tid och sen så får man se hur mycket man har över till att göra annat.. :) Så är det med allt här i världen! Som att börja tatuera nybörjaren först, som att blogga innan man kollar facebook och som att plocka undan innan man städar. Det är precis vad jag gjort idag!

Tatueringen blev skit bra iallafall men färgen som ska vara när det är klart syns inte riktigt än utan det tar upp till 3-4 dagar så ingen bild innan resultatet är helt klart. Det blev iallafall vit och rosa färg i mina blommor som sitter på armen, och fyllde i konturer. Skulle ju göra texten på skulderbladet också men det har vi bokat på torsdag istället eftersom att det drog ut lite på tiden, men det kan det vara värt. Mammas blev också riktigt bra, och hon gjorde kinatecknet för kärlek och Casper ovanför med ett hjärta bredvid, den ska såklart fyllas på i framtiden när hon får fler barnbarn. :)

Och nu så börjar det bli dags för sängen känner jag, och ladda för att göra en ordentlig storstädning imorgon. Heja oss, det ser ut som fuck här hemma .. Måste även ta och fixa en tvätt tid innan det ligger kläder över hela badrummet. Suck.

Tack och godnatt för idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0