Härlig onsdag

Amanda och Charlie kom hit runt tolv imorse och grabbarna fick leka lite innan vi begav oss ut. Gick först upp till bvc för jag var nyfiken på om Casper fått tillbaka sin vikt och amanda hade inte vägt Charlie på ett tag så :) Casper hade gladeligen gått upp till sin vikt som nu ligger på 10 540 gram, helt perfekt för en liten man på snart 15 månader. Längden var den samma och han är 83 cm lång :)

Sen när vi hade varit där så gick vi till lekparken ett tag så dom fick leka av sig lite utomhus och sedan vandrade vi vidare till dannes och åt lite lunch, gott tyckte alla fyra! :D Mätt och belåten så gick vi hem igen och fortsatte leka innan vi kokade ihop dagens middag som blev kokt potatis och fiskbullar i hummersås, Casper åt som aldrig förr! Hela 3 potatisar och runt 5-6 fiskbullar fick han i sig, duktig!

Nu på kvälls kvisten så har vi varit hemma hos mamma och pappa och hälsat på lite och tog cykeln dit, snabbt och smidigt ;) Och nu så sover lillen för natten och jag har myst ner mig i soffan och ska kika på lite tv!


Två koncetrerade killar i lekparken och två matglada killar på dannes :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0