Birsta

Det blev inte bara en sväng ut till Birsta idag utan det blev två svängar ;) När vi kom hem och gjort i ordning så kom vi på att vi ville ha en lite cd spelare till Caspers rum som spelar lite godnatt sagor, eftersom att han gillar att ha ljud runt omkring sig när han ska sova. En liten blå från clas ohlson för 249 kronor blev det också lite sagor, bland annat Bamses godnatt sagor, Alfons åberg, Astrid Lindgrens sagor och en skiva med lite sånger på som man kan spela på dagarna där inne.

Sen så blev det även en tripp till Skopunkten för Rickard ville köpa nya skor. Men hittade även super bra priser på ett par lek kängor till dagis, ett par gummistövlar till dagis och ett par söta ballerina skor till mig själv! Skor till hela familjen helt enkelt.

Nu ska vi strax lägga Casper i sin nya säng för första gången. Provade en gång förut och han var så lycklig så. Inte för att sova då utan för att bara prov ligga sin nya mysiga säng.Caspers nya skor! Och lill foten är framme och ska prova, han älskar skor!Mina söta skor som jag inte bara kunde låta hänga kvar på sin plats i butiken ..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0