Upp och ner

Det blev minst sagt lite omvänt med matrutinerna idag för lilleman, han fick en burk med mat klockan 15:00 och därefter sov han ungefär en och en halv timme, så när han vaknade vid sex igen så var ju han jätte hungrig såklart, så han fick en skvätt välling då och därefter ett bad och nu leker han i sin gåstol i pyjamas, redo för natten :)
Tänkte försöka vänta ut nattvällingen iallafall en timme till, så man vet att han är sugen och sedan sover för natten. Annars kan det lätt bli tokigt för honom.

Nu sitter han och diggar till Shakira-Waka waka (hans favorit låt, haha!), och jag sitter och funderar på vart tusan Rickard tagit vägen. När man talar om trollen så ringer han precis och berättar att han är påväg hem :) Skönt!

Blir städa av lite snabbt och möblera till det där uppe innan lillen ska nattas alldeles strax. För imorgon kommer äntligen min älskade mamma och stannar över helgen, lovely!

Haha, helt otroligt. Så fort han blir grinig och slår på den där låten så blir han helt tokig och börjar tok sprattla och skratta igen, gotroll


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0