Idol

Myspys ikväll, dock så är filmen vi hyrde igår, som vi ser nu ikväll istället, inte alls lika bra som vi förväntat oss! Rickard ligger iofs kvar på samma plats och glor vidare, men jag fick nog. ;)

Har haft en super trevlig kväll iallafall, som vanligt! God mat, tre rätters fick vi till och med, och såklart trevligt sällskap! Man kom hem därifrån mätt i magen som alltid. Och Casper han somnade på tio sekunder ikväll han, trött liten älskling

Idol ikväll igen också, heja Olle och heja Freja säger jag bara! Sååå jääävla grymma båda två! Så dem får min röst. ;) Blir spännande och se hur det hela slutar, för om jag har försått det rätt så ska juryn utse de fyra wild carden ikväll också? Jag vet iallafall två stycken som jag skulle vilja se gå vidare av juryn, och de är Jonathan och Janine!
Fan, man vet ju aldrig hur juryn väljer, det som är de svåra.. Oftast brukar de inte riktigt stämma överens med vad man själv tycker. Hur som helst så tycker jag att vi har många grymma med det här året och jag tror att det kommer bli en kanon höst oavsett vilka som blir vald av juryn, för dem som har gått vidare hittills är verkligen värd det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0