Torsdag

Godmorgon! :)

Imorse hade vi en liten kille som var väldans pigg och inte ville somna om, så här har vi varit vaken sen 06:00 cirka :) Casper leker lite nu på golvet och börjar bli lite trött, men vi väntar på att klockan ska slå rätt så ska vi ta oss till öppna förskolan för lite lek! Och förhoppningsvis lite sova i vagnen under färden dit! 

Igår iallafall så var vi ut med gammo (Caspers gammel mormor) och köpte lite julklappar till honom. Mest kläder då mormor köpte så mycket leksaker. Men kläder är alltid bra att ha och jag har kunnat konstatera under veckan att han faktiskt inte har så mycket kläder som jag trodde, och han växer ju så det knakar
Och på efter middagen så blev vi bjudna på middag hemma hos gammo och hennes gubbe, kyckling gryta! Så enkel, men så god.

Imorgon kommer mamma och pappa hit, men jag och Rickard åker till värmland då och myser! :) Casper blir såklart hemma med mamma och pappa hemma hos gammo och uffe. Blir mysigt för oss alla!


Kommentarer
Ida - blivande November mamma!

Sv: Tack för att någon förstår!! Ja precis, vår lille är beräknad den 27e november. EFTER det kan jag gå med på att folk frågar. Det är sjukt jobbigt för oss att gå här hemma och vänta på att något ska hända!



Och alla tips man får om hur man kan starta en förlossning, sex hit och dit, äta och dricka massa konstigheter, fixa och trixa med kroppen osv... Man vet ju redan allt sånt, men det finns inget bevisat på att det verkligen fungerar. Bebisen kommer när den känner att den är färdig i magen, så är det bara!

2010-11-18 @ 14:47:39
URL: http://feliscatus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0