Svar på tal

Tänkte svara på en kommentar, givetvis anonym..
n
om
Bergsjö:
casper är ju inte ens en månad gammal o du lämnar bort han? :O men alla är ju olika :)

Casper är 8 veckor, snart 2 månader. , jo. Han är ju ens en månad gammal och mer därtill. :) Men jag vet inte, antingen så framgår det inte helt tydligt hur gammal casper är när det står stort och tydligt i headern 100307?! Eller så har du väl missat matte lektionerna i skolan kanske.
Jag var ifrån honom ganska precis 8 timmar totalt och då var han med sin mormor och morfar som han träffar varje dag annars. Vi bor här nu av privata skäl tills vidare och har gjort det under en tid.
Ta gärna reda på lite fakta innan du kommenterar eller fråga åtminstone istället för att påstå något. Det är ju sånt som man stör sig på.

Hade det iallafall riktigt trevligt igår! Blev inte så mycket gjort men massa prat och god mat och dricka är aldrig för fel! Idag blir det god mat här hemma också, grillat! :) Wooonderful! Sen blir det tv och lotto dragningen ;) Heja heja.


Kommentarer

Å herre gud va sk.folk har lite att göra.Så avundsjukt.Riktiga fegisar är de oxå.

2010-05-01 @ 18:59:36
Åsa

Skickar nappen till veckan :) Hoppas ni haft en bra helg!

2010-05-01 @ 20:30:09
URL: http://smultronkatt.blogg.se/
Sofia

Fortsätt att stå på dig, du verkar göra vettiga val i övrigt och jag tror att Casper mår hur bra som helst med mormor och morfar.

Man får inte glömma bort att leva!

2010-05-02 @ 09:50:13
Elin

Åh, vad jobbiga människor kan vara.

2010-05-02 @ 13:37:53
URL: http://elinlinneaandersson.blogg.se/
Angelica

Å herregud. Vart kommer allt ifrån? Spelar det någon roll om man lämnar bort lillkillen om han nu skulla varit inte ens en månad? Första gången jag åkte från lucas och var borta i ca sex timmar tillsammans med mina kompisar och lucas var hemma med sin pappa då var han en månad och 10 dagar. Då var jag ut på krogen. Efter det har han varit med farmor, mormor och en kompis till mig. Och även igår, natten till söndagen så var han hos min tjejkompis och där sov han hela natten. Visseligen i samma trappuppgång men ändå.

Så jag förstår inte riktigt hur folk orkar att ens skriva den kommentaren. Som hon hade rätt i alla är olika, och vissa litar mer på sina föräldrar än andra och känner att man är trygg med att lämna bort sitt barn. Och det är kanske inte alltid lika lätt om man är ensamstående mamma och lämna barnet hemma med pappan och då måste man be mormor och morfar att vara barnvakt. Kör på elin! Lämna han gärna en natt också någon gång. Så kanske det retar gallfeber på folk igen. Skit i dem och gör det du tycker känns rätt. När ska vi ta en lunch och promenad då:) kram

2010-05-03 @ 09:16:23
URL: http://mammaangiie.blogg.se/

Vilka bra komentarer,heja alla supermammor.

2010-05-03 @ 15:47:07
Nikita

ja tyckte du gjorde rätt i att åka och roa dig själv en stund , du är ju ensam med casper vore de så att du bodde ihop med pappan till han skulle säkert ingen reagera.. nu har ju du din mamma å mormor som hjälper dig och avslastar istället, vilket är superbra!

och casper är trygg med dem så vad spelar det för roll om det är pappa eller mormor som passar?



bra att du står på dig å skit i alla anonyma kommentarer.

kram !!



ps . lite nyfiken på om de var någon spec anledning till att du fick göra ett ul i v6? =)

2010-05-03 @ 22:12:43
URL: http://nikital.blogg.se/
Malena

Inget du ska bry dig i och ta åt dig av!! Du är världens bästa mamma!! Kram från moster!!!

2010-05-05 @ 00:31:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0