Flyttat

Japp! Imorse klockan 11 drog vi igång, kavlade upp ärmarma och lyfte och bar, lyfte och bar ... ;) Allt är i stort sett på sin plats i nya lägenheten och det mesta är tömt i lägenheten. Sååå skönt!
Har precis kommit hem till mamma och pappa igen så vi har varit igång hela dagen kan man säga, avslutade med ett skrov på dannes med mor och far. Super mumsigt och väldigt nödvändigt efter en dag som denna.. ;)

Imorgon blir det tapetsering i köket och lite "fin slipning" :) Ska kanske åka på tippen och kolla om det finns något badkar nånstans oxå. Borde ju få sätta in ett själv tycker man! Grejen är ju den att det inte verkar finnas ett badkar nordeken själv kan sätta in, så då borde det ju inte göra något om jag sätter in ett eget själv med tanke på att man får ha badkar om det finns. Man ska inte vara för säker men tycker inte dom kan säga ngt faktiskt. :)

Ikväll ligger man nog lat på soffan och somnar tidigt skulle jag tro! Är helt slut i hela kroppen så lite godis och chili nötter ikväll är man värd efter den här dagen!

Bilder kommer såklart upp då allt är i ordning och på sin plats, kanske imorgon! :)


Kommentarer
Nikita

Tänkte bara tipsa om en nystartad tävling på min blogg

du kan vinna en valfri body eller tröja ifrån Blingmyname

kika in och tävla gärna:

http://nikital.blogg.se/2010/january/tavling-bling-my-name.html

2010-01-24 @ 16:46:32
URL: http://nikital.blogg.se/
Angelica

ska ni åka på Tippen för att kolla ett badkar??

2010-01-24 @ 22:17:32
URL: http://mammaangiie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0