Fin främmande

Ikväll kom Elsas kennel ägare hit med både elsa och hennes två små valpar! Gissa hur lyckliga vi är nu? ;) De ligger här i vardagsrummet och sover så gott. Elsa ska helst inte vara med dem alls, bara före hennes fasta måltider så hon inte kan spy upp mat till dem. Valparna är ju gamla nog nu (5 veckor) att lära sig livet utan sin mamma.

Hur länge de ska stanna är inte bestämt utan det får vi bestämma eftersom dagarna går här och se hur det går för oss, elsa och valparna i vardagen. Ska väl inte vara några bekymmer men man vet ju aldrig, mycket kan hända när man har små hemma hos sig!! =)

I veckan som pågår tänkte vi iallafall prova att bada dem och ha dem ute lite! Nu börjar ju livet även för dem små ;) Av erfarenhet från elsas första kull så är inte att bada så väldigt uppskattat av de små men de ska ju lära sig så det är bara att testa och prova, prova och testa. =)

Här är dom små snarkisarna! Sover gott nu efter att ha åkt bil och kommit till nytt. Söta va!?



Kommentarer
Erika

Tror det jag med ;). Haha, jag visste inte ens att det fanns färgade regnskydd :P. Låter jättebra, då kan man ju variera sig :). Dock får vi med ett regnskydd till vagnen och det lär ju vara vanlig plastfärg på det, hehe :).



Jag tycker du ska köra på ett rosa vilket som ;) hehe

2010-01-25 @ 23:22:48
URL: http://dumman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0