Mysdag

Dagen har varit riktigt bra!! =) Fick en hyfsad sovmorgon fram till 09:00 och sedan var det dags att fixa till sig för att åka ut till birsta tillsammans med sandra och ulrica! De kom och hämtade mig oxå, väldigt snällt av dem!  Snurrade runt ett bra tag, köpte lite saker till bebis och åt en kebab tallrik på något matställe inne på birsta city. Mumsigt, fick i mig hela, helt otroligt vad jag har börjat äta!! Haha.
Innan vi satt oss i bilen igen påväg mot matfors så var vi även in på ö&b och willys och köpte lite nödvändigheter, tvättmedel och lite godis för min del. =) Hemma i matfors stannade vi till i min lägenhet och spelade lite buzz och drack te och åt mormors goda bullar och bondkakor!
Så min dag har varit alldeles perfekt. Hemma hos mor och far igen stod middagen på bordet, chicken sovilaki med grekisk sallad och tzatziki! Var ju inte sådär vrål hungirg då jag precis hade lämnat bullfatet i min lägenhet men fick i mig bra med mat iallafall, vem kan motstå den maten? ;)

Detta fick bebis idag! Strumporna och bodyn kunde jag inte låta bli att köpa då de passar så bra med den vita mjukis dressen med grodan på som jag köpte här om dagen! Och byxorna, eller en av dem (såldes i två pack), passar ju super till älskling bodyn och mössan jag beställt, och vita byxor får man ju aldrig för många av. Allt är i stl 62. :)




Kommentarer
L

tack å tack:)

2010-02-28 @ 01:04:40
URL: http://lillrauta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0