Bergsjö

Ja, jag kom iväg till slut iallafall! Eller kom iväg, jag har ju inte åkt än men ska iväg om en liten stund, underbart! :D Det var verkligen inte igår jag var ut på nåt så det ska bli nice som satan!
Casper är med sin mormor och morfar hos karin&b-a och ida&emil så han kommer att ha det super medans hans mamma är ute och roar sig :) Känns ju lite konstigt samtidigt att man ska åka ifrån honom men han har de bästa barnvakterna man kan ha och jag kommer hem ikväll igen. Och bara för att jag har blivit mamma innebär ju inte det att jag slutar umgås med mina vänner och har kul på annat håll.

Nä, ska pussa lite på honom innan pappa kommer som ska skjutsa mig till tåget! :)

Älskade barn



Casper 10 dagar gammal ..

Du älskade barn
Så kom du då till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft.
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft, så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken, är vi din tryggade borg.
Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara

Sommarfint

Ja, som vanligt när jag är på stan så kan jag inte låta bli att gå in på H&M's småbarns avdelning, de har så mycket fint!! Så igår fick casper ännu mer lite fina sommar kläder, men nu får det fan va nog! Haha, ska försöka lova mig själv att inte köpa mer i klädväg till varken mig eller casper i klädväg nu! Vi borde ha så vi klarar oss.. :-)



Lite att se fram emot:
- Caspers dop
- Tatueringar
- Lillebrors student
- Sommar dagar hos "gammo"

Ibland behövs verkligen såna här listor när det inte finns någonting annat som kan bära upp en för de långa trapporna!

Räkningar

Sådär ja, har precis betalat alla dessa hysteriskt roliga räkningar! Bara massa utgifter och aldrig tvärtom, varför blir aldrig vi ungdomar miljonärer? Bara pensionärerna, irrterande och väldigt retande på något vis. Så är det ju ALLTID, men å andra sidan så måste man ju ge lite för att få också.
Så ännu en gång lever man på hoppet i några dagar. :)

Har precis kommit in från en promenad med mamma och nu står hon och gör tonfisk sallad till oss! ;) Såå gott! Ska verkligen bli gott med lite mat i magen, sen hade hon med sig två stora choklad kakor och en colalight ut från ica också! Hon är bara för bäst min mamma <3

Hoppas på att casper tänker sova en stund till i vagnen så man hinner njuta av den friska salladen i lugn och ro nu bara! Ha en bra dag.

Ensam natt

Ikväll ska jag få sova utan casper för första gången! :) Efter fyra dagar då casper har vaknat fem på morgonen och bara varit skrikig dagtid så tycker jag faktiskt att jag är värd det! Är så trött om kvällarna så ögonen är alldeles varm och svider. Om han ändå sov hela nätterna hade jag inte klagat, men han äter sista gången kl 22 och somnar därefter. Vaknar kl 2 och 5 på natten och sen tänker han vakna, nej.. Det blir inte mycket sömn för en annan och sen ska man klara sig själv med honom hela dagarna. Får ju som tur är mycket avlastning av mamma som bara jobbar deltid nu då hon är sjukskriven på 50 procent.

Nåja, nog om det. Har pratat lite med ulrica nu på kvällskvisten också om valborg och förhoppningsvis följer med henne till bergsjö då på fredag och umgås om allt går som jag vill. :) Hoppas kan man ju alltid göra iallafall, och det gör jag!

Nu ska jag gå och natta. Får ju nästan så lov nu när jag ska få en natt för mig själv så man verkligen vilar upp sig som är meningen med den här ensama natten! :) Och till er som tänkte lägga in en onödig kommentar så finns jag i rummet som är alldeles bredvid för casper om det skulle vara något!

Planerat

Åh vad jag älskar att ha dagarna planerade! Jag kan klättra på väggarna ibland utan planer, haha. Hatar att inte ha någonting att göra och för er som känner mig väl så vet ni att jag lätt blir rastlös och måste ha något att göra hela tiden! :)

Idag är det läkarbesök inplanerat men har ju tre tomma timmar fram till dess att fördriva ;) Jobbigt läge, haha! Nämen johanna kanske skulle komma på besök ett tag då vi får väl se!
Imorgon kväll kommer emilie hit och ska fixa mitt hår, får bli slingor. :) Och då är det ju frisör blonderingen som används och hon gör det ju billigt så det känns kanon!
På fredag kommer prästen hit så ska vi planera inför caspers dop. Tror jag har det mesta klart för mig faktiskt! Är bara en sak till som jag ska fixa.

Näe, nu åter till att finna ett tids fördriv, städa?! Nja, får se ;)

Shoppat

Ja, vi har varit på stan och birsta sedan klockan halv ett idag så här blir ingen mega uppdatering precis. :p Är helt slut i kroppen och fötterna värker! Men tänkte dela med mig av shoppingen som blev iallafall. :)



3 bodys från name it. Tröja, mössa och strumpor från åhléns.



Sommar fint i stl 68 till casper från name it.



4 linnen till mig från H&M.



Lång kofta, jeans legins och 3pack trosor från vero moda.

Med hem kom även en ny vanlig bh, mascara och hårfärg till mig :) Ska göra fler ljusa slingor, äntligen! Ser ju ut som jag vet inte vad i huvet nu.
Nä, det var allt för mig idag. :)

Okej då, jag försöker

Okej, jag ska FÖRSÖKA att låta lite glad iallafall, trots en missnöjd casper och en trött mamma med nageltrång, huvudvärk och feber, för att inte tala om halsen.. Provade att bada lite med casper också men ingen av oss blev särskilt gladare av det.
Men iallafall! Åkte iväg och handlade förut iallafall och denna gång fick det bli två paket nan1 ersättning. Vad jag vet så ska det väl inte var någon större skillnad på dem mer än att nan ska vara lite mildare för magen, och för att vara på den säkra sidan med caspers känsliga mage så är det väl iallafall värt att prova när den rekomenderas!

Några planer för kvällen finns inte alls, inte en enda faktiskt. Ska väl tänka och fundera lite till, och fundera och tänka igen.

Tävling - Hemligt paket från gangstar



Jag tävlar om ett hemligt paket från Gangstar i Nikitas blogg
tävla Här du också!

Människans tio punkter

Hittade nyss något väldigt klokt och tänkvärt!

1
Du kommer att få en kropp.
Oavsett om du tycker om den eller inte
kommer den att vara din under resten av ditt liv.

2
Du kommer att få läxor.
Hela perioden är en skola på heltid - den kallas livet.
Varje skoldag ger dig möjlighet att lära.
Vare sig du tycker att lektionerna är bra eller intressanta.

3
Att växa är att pröva sig fram med hjälp av försök och misstag.
Varje misstag ger nya kunskaper.

4
Du kommer att få samma läxa tills du har lärt dig.
Den kommer att erbjudas i ständigt nya former tills den sitter.
Sedan kan du gå vidare till nästa.

5
Skolan tar aldrig slut.
Det finns ingen del av livet som är fritt från lektioner.
Du lär så länge du lever.

6
"Där" är inte bättre än "här".
Så fort du kommit dit kommer du att se ett nytt "där".
Som, återigen, kommer att verka bättre än "här".

7
Andra människor är dina speglar.
När du älskar eller hatar något hos en annan återspeglar det
bara något som du älskar eller hatar hos dig själv.

8
Livet är vad du själv gör det till.
Du har alla medel och resurser som behövs
och du är fri att använda dem som du vill.
Valet är hela tiden ditt.

9
Du har själv svaret på alla livets frågor.
Du behöver bara se, lyssna och ha tillit.

10
Du kommer att glömma alla dessa regler.

Författare okänd.

Tidiga mornar

*Gäsp* Casper har börjat vaknat jätte tidigt på morgonen nu, andra dagen som han slår upp sina ögon cirka 05:30, och självklart så är han ju jätte glad och pigg då och vill prata så då kan man ju inte bara låta bli. ;) Då glömmer man genast bort att man är trött för ett tag, men nu såhär tre timmar efter så känner man av tröttheten, det kan jag lova!

Vi tog iallafall en promenad till mamma och pappa vid halv åtta så har ätit frukost här och casper äter nu igen. :) Behändigt när hans mormor också kan hjälpa till och mata lite! Och på  tal om mat så är snart mjölken slut hos mig, peppar peppar! :D

Idag står det "stor handling" på schemat, om man nu kan kalla det för de. Men ska ladda upp med erättning och lite sånt till casper! Lite osäker på hur många jag ska köpa, men det borde bli bra med 3. :) Funderar på om jag ska prova en nan också eftersom många har rekomenderat den, inte för att casper har problem med babysemp men bara för att. :)

10 saker du kanske inte visste om mig

Den här utmaningen är tagen från Carros blogg.

♥ Jag hatar att vara ensam. Finns absolut inget värre än tystnaden när man hör preics alla ljud. 

♥ Jag har gått på en idrotts skola "prolympia", sista året i grundskolan.

♥ Jag har inte slutfört mina gymnasie studier utan satte graviditeten med casper först.

♥ Jag hatar när det är stökigt runt omkring mig, jag kan inte slappna av om jag vet att det står en hel hög med disk i köket och väntar, jag måste få undan det innan jag kan göra något annat.

♥ Jag har varit rökare under ett antal år, casper blev räddningen!

♥ Jag ÄLSKAR att åka bil, och jag HATADE det när jag var i caspers ålder.

♥ Jag trivs bättre med min kropp nu än vad gjord innan graviditeten.

♥ Jag går inte under några smeknamn, faktiskt inte ett enda och har aldrig gjort heller! (Förutom när man var liten förstås.)

♥ Jag tycker om att träffa nytt folk men är sällan den som tar för mig och hoppar för det mesta av i sista sekund.

♥ Jag fullkomligt avskyr när någon skär med kniven för hårt när dom äter så det genkar. USCH!

Och jag utmanar alla som läser och vill ta sig ann utmaningen! :)

Fredagsmys

Ulrica åkte precis hem efter några timmar av fredagsmys, och fyfan vad tiden har gått. Tyckte klockan precis var tre mitt på dagen jag. :p Men mysigt har vi haft det iallafall och lyxade till det lite mer iallafall med våfflor och glass. ;) Ingen dålig fredag middag det inte, och sen såklart en skål med godis! Går ju inte att hoppa över den en fredags kväll. :D

Casper sover sen en timme tillbaka ungefär och jag är faktiskt inte det minsta sömning, precis som vanligt. Ska se om det finns något som kan underhålla en nån timme till sen blir det sängen även för mig också! :)

Skam den som ger sig

Jag har alltid varit hos casper så fort han gråtit och plockat upp honom, är väl en mamma sak misstänker jag. Medans min mamma, som hjälper till mycket, alltid suttit kvar hos honom och gett han nappen tio tusen gånger om och jag tagit upp och vaggat honom istället. Men så dum man är egentligen, har provat själv för en gångs skull och ja, skam den som ger sig helt enkelt! Nu sover han ju, även om det tog en hel timme och man fick springa var femte minut.

Sen passar jag på att svara på frågan om amningen här isället för att skriva den hundra elva gånger om till var och en. Jag valde att sluta amma dels för att jag fått utesluta jag vet inte hur många produkter i mina maträtter då han har reagerat på i stort sett allt. Och sen för att jag faktiskt inte trivdes med det, och det har absolut inget med casper att göra att jag tyckte det var läskigt eller äckligt, absolut inte! Jag tyckte att jag inte hade någon koll på hur mycket han fick i sig och han började äta mer oregelbundet ju längre tiden gick. Med ersättningen vet jag hur mycket han ska ha i sig och hur mycket han får i sig, och är han fortfarande missnöjd efter det så vet jag ju att det inte är maten iallafall utan något annat, och det är värt guld för mig. Finns inget jobbigare än att inte veta varför ens eget barn skriker, det gör så ont att höra.

Så är det med det! Ikväll är vi i lägenheten och jag har försökt städa undan lite, men damsugningen får fan vara. ;) Lite damm får dom allt stå ut med mina kära besökare. :p Ulrica kommer med 16:20 bussen och vi ska göra finfin fredagsmat, köttbullar och makaroner, haha!

Ha en bra kväll alla. :)

Stora killen!

Idag har vi varit iväg på bvc. Ringde imorse till dem för att jag ville rådgöra lite om amningen och caspers onda mage men då ville hon hellre att jag skulle komma ner så kunde vi ta det där, känns ju bättre att få träffas och prata om det också! Och det var inga konstigheter alls, hon frågade om jag ville sluta amma vilket jag svarade ja på och fick då till svar att "ja, då gör du det!", så det kändes ju verkligen toppen! :) Så nu äter casper 150ml per mål och nu från början får han äta från bröstet varannan gång eftersom jag måste tappa ner så att der slutar produceras mjölk hos mig. Flaskan tar han också utan några problem! Snacka om att jag fått den snällaste lilla grabben man kan önska sig, and he's my all
En vägning gjordes idag också och vågen stannade på 4453 gram!! Jösses så han drar iväg. Vore spännande att mäta också men det får göras till veckan.

Stod och var lite osäker i butiken på vad jag skulle använda för ersättning men efter många och men så kom jag ut ur butiken med babysemps modersmjölks ersättning 1 från födseln. Och minifom droppar införskaffades också.



Ni som använder er av ersättning till era barn, vilken använder ni?

Nu är det bara att hoppas att det går bra för mig också, och att det fortsätter såhär för casper!

Welcome

Äh, jag får se till mina läsare som är intresserade istället för att se till dom som skriver elaka kommentarer. Tyvärr så hänger man ju oftast upp sig på sådant och tar inte åt sig lika mycket av det positiva, men som ni säger: Har dom inte annat att göra så kommer dom att få de till slut om dom fortsäter.

Så välkommen tillbaka. :)

Lösenord utskickade

Roligt att det är så många som vill ta del av min och caspers vardag! :) Känns ju lite smickrande samtidigt på något vis ;) Att en person kan förstöra för så många är ju bara förjävligt, menmen! Nu ska vi inte häng upp oss på det när jag precis kommit hem från en super trevlig kväll tillsammans med ida! ♥

Har lagat mat, fläskfilé med kroketter och bearniesås på en tisdag. Det ni! ;) Gott var det, slank även ner en nybakad baguette med vitlöks smör, i like! Casper var hyfsat lugn och snäll hela kvällen, tyckte väl att hans mamma skulle få unna sig lite. ;) En promenad vart det också längs hamnen och en del fotografering! Några bilder ids jag inte lägga ut idag tyvärr, får se om det kommer in några imorgon.

Sedan var det handling på coop i birsta som stod på schemat. Mamma och pappa hämtade mig vid åtta så for vi och köpte ett lass med blöjor och våtservetter. :) Nu ligger lillen för nattning och jag ska väl även försöka natta mig själv snart också, får se hur det går!

Godnatt.

Lösenords skyddat

Japp, har valt att köra med lösenord nu på bloggen av olika skäl. :)
Det slog mig inte förän nu att jag har ju läsare som jag inte är vän med på facebook också där jag redan har delat ut lösenord till några. Så till er som vill ha lösenord, skriv en kommentar med namn, mail adress och blogadress (om ni har en)! Nu har jag den icke lösenords skyddad fram tills ikväll. Sen är den begränsad. :) Så vill ni fortsätta läsa så lämna en kommentar!

Caspers fotavtryck



Casper fötter, 6 veckor. Gjord igår 18/4

Match kväll

Var iväg förut idag och fotade hos faster maria som planerat. :) Casper var jätte glad och tyckte maria var en intressant filur så fotningen gick jätte bra eftersom han hela tiden kollade på henne! :D Wiho. Nu väntar jag bara på bilderna. :)
Begav oss mot max för lite lunch sedan, mamma och jag, och därefetr fick det bli en promenad ute i ljustadalen. Alltid lika roligt att gå bland hus tycker jag och kolla. ;)

Och ännu en promenad blev det på hemmaplan som vi nyss är inkommen från. :) Var på ica och spelade även på matchen ikväll, tänker för en gångs skull inte säga vad jag satsat! Måste ju prova lite nya taktiker ;) Men finfina pengar blir det iallafall om jag får in rätt resultat :D

Så ikväll; Match och en påse polly. Livet är underbart! :D

What a..

Vilken kväll.. Casper har gråtit och gråtit och åter igen gråtit. Man känner sig så hjälplös och vill bara gråta minst lika mycket själv när man har provat med precis allt och ingenting hjälper! Och än har han inte somnat, gissa om hans mamma är trött..

Tänkte iallafall försöka hålla mig vaken och se på wallander, om jag nu får det för casper vill säga. ;) Sedan blir det bums i säng för imorgon ska vi upp rätt tidigt! Ska in till stan till faster marias skola och knäppa lite kort. Om jag har fattat det rätt så ville hon använda oss om foto modeller till ett skolarbete som handlar om kärlek. Varför inte liksom? Vi har ändå ingenting annat för oss och maria har ju inte träffat honom så det ska bli skoj! :) Seeeen om mamma råkar ha lite tid över och orkar ta sig in mot stan så tänkte jag att vi kunde ta en promenad någonstans.

Det var väl vad jag hade att dela med mig av ikväll. På återseende!

Min starka kille



Jag älskar dig, flera varv runt jorden och tillbaka igen ♥



Glad casper på morgonkvisten!

Lördagsmys!



Lite lördagsmys till körslaget ikväll, och sedan då? Som vanligt inget mer på tvn..

Promenad



Elsa njuter av den lilla snön som finns kvar.



Och casper sover sött i sin vagn så länge den rullar.. ;)

Lördag

Idag är vi ensamma jag och casper, totaly alone. Lite tråkigt tycker jag, casper har precis somnat i våran säng nu iallafall så jag sitter här med min laktosfria frukost. Casper blev mycket bättre i magen sen jag började med laktosfritt så jag antar väl att det är den allergin då. :( Men har hört att den ska vara "vanlig" och att den oftast växer bort? Ja, det återstår väl att se. Finns ju tester att göra sen när han blir lite större och få det svart på vitt :)

Promenad hade jag planerat också men det ser ju inte så lovande ut just för tillfället, snön bara öser ner. :s Så trevligt! Inte. Så vi får väl se vad vi hittar på idag jag och casper, tänkte låta honom vara i babygymmet lite idag och bekanta sig med det men den ligger såklart kvar i bilen som mamma har på jobbet. :( Och mina första år boken dessutom också så jag har inget att göra medan han sover heller, greatans ;p Dagen känns ganska hopplös om man får säga så :)

Baconlindad laxfilé

Dagens middag



Baconlindad laxfilé med färskost pepparrots fyllning, pasta och tomat&gräslöks röra.
Super gott och enkelt!! =) Bara på med pepparrots osten på laxfilén, linda runt ett bacon och in i ugnen.
Tomatröran funkar som sås, blanda ihop gräslök och tomaterna och sen när laxen är klar så spill i lite av skyn från den. Prova gärna, ni blir inte besvikna, trust me !! =)

Dagens casper



Manchester byxa, randig cardigan och body "new baby on the block" från lindex

Tvättdag

Som alla andra dagar så har jag och casper varit ute på en promenad mellan 11-13 ungefär, lagom tid och sträcka tycker jag så man hinner få i sig den friska luft man behöver. ;) Idag avslutade jag även med en lunch på dannes och sedan var vi upp till myran och elias en sväng och hälsade på! Skönt att göra något annat än att bara sitta hemma hela dagarna ...

Nu håller jag på att tvätta för fullt, andra maskinen med caspers kläder går nu och sedan tänkte jag även få slänga in en maskin med mina kläder också. Vore ju trevligt om jag hade lite rent också, haha. Lätt hänt att man glömmer bort sig själv när man har små barn. :p
Har även diskat och städat lite åt mamma så då blir hon glad när hon kommer hem, förhoppningsvis. ;) Casper han sover ute i vagnen han så när han vaknar ska han få mat och sen ska jag köra nässuget på honom! Lill hjärtat mitt, har det så jobbigt med sin förkylning så hoppas det blir bättre efter vi kört det :)

Första vakna natten

Eller ja, inte var det många timmar man sov iallafall.

Vaknade vid 2 tiden av att casper knappt kunde andas, då hade han blivit tvär förkyld och var jätte täppt. :( Och med täppt näsa så gick ju amningen åt helvete också (rent utsagt) så han vaknade minst en gång i timmen och ville äta eftersom han bara fick i sig små mängder varje gång han åt, och så har det varit nu fram till 8 på morgonen, men nu sover han äntligen sött i sin gungstol :)

Vädret ser ju att bjuda på massor av sol och värme idag också så vi ska såklart gå ut på en promenad och leta reda på ett nässug till lill prinsen. Sen om jag känner mig själv rätt så blir det även en glass efter vägen ;) Får se vad myran och elias ska göra, har man tur så får man väl lite sällskap kanske :D

Ska passa på att sortera caspers kläder nu medans han sover :) Finns massor han inte kan ha i stl 50-56 redan, han växer så det knakar min lilla älskling. ;)

Min älskling ikväll

Casper har somnat i sin gungstol ikväll ;) Känns taskigt att behöva väcka honom och lägga ner honom i sin säng, men mamma är trött och där kan han ju faktiskt inte sova hela natten gungandes. Undrar jag om min lille son kommer att bli en bortskämd liten sak? :p



Ännu en dag

Ja, ännu en dag med sol, helt otroligt! Man får verkligen passa på att njuta.

Perfekt ut och gå väder då det blåser idag också så det fick bli en runda runt åsta. Men nu är ju bara frågan vad man ska hitta på resten av dagen, klockan är ju bara 12? :p Alltid hittar man väl på något iofs :) Jag är sugen på att åka ut till birsta eller nåt liknande ställe, men mamma lär väl skrika nej rakt ut så får se vart man hamnar ;)

Sol sol, strålande sol!

Vilken härlig dag det har varit! Jag och mamma klädde på oss och gick ut på en promenad redan klockan tio imorse och det blev ingen kortis idag inte, gick runt båda broarna och smet även in på statoil en sväng och köpte ett par solglas ögon! Så nu kan man ju ut och gå utan att behöva kisa eller hålla armen över pannan också! Strålande ;)

Sen var vi iväg och handlade på ica maxi också, och åt på max. :) Mitt inköp för dagen fick bli en body och en pyjamas till casper samt 5 par sockar till mig ;) Var ju rea och så då kunde ju inte jag låta bli såklart, inte för att det inte brukar hindra mig om det inte är rea heller men ändå :p

Nu är vi så trötta båda två efter den här lååånga dagen så det är dags att krypa under täcket och hämta lite sömn till morgon dagen! Godnatt.

Dagens casper



Mössa, body och sockar "älskling" från lundmyr of sweden
Randiga byxor, säljes i två pack (andra byxan helvit), H&M

Dutti!

Såja, duktig ni är som kommenterar i inlägget två snäpp under, så kan ni väl fortsätta i de andra inläggena med. ;) Roligt att få veta vilka som läser, och kan säga att hälften av alla vet jag knappt vilka ni är, men har klickat mig in på era bloggar ni som länkat till den :) Tycker faktiskt det bara är positivt med "okända" läsare, otroligt att ni hittat hit och veta att det verkligen finns dom som läser det man skriver!

Nåja, nog om det. Har vaknat upp till ett underbart väder ser det ut som! Och casper han har lagt sig och sovit igen han, otroligt!! :) Han är alltid vaken den här tiden och är lite gnölig, but not today! Perfekt, då kan ju jag äta min frukost i lugn och ro, dock ska den vara helt laktos fri nu än hur jag ska lyckas med det..

Sedan väntar en lååång promenad i det här strålande fina vädret!! :D Ha en bra dag.

Våran dag i bilder

Nu sitter vi i bilen påväg hem mot sundsvall igen. :) Bestämde mig för att inte stanna kvar utan åka ner i början av maj igen och hälsa på, och i samma veva åka hem med mormor och kattis igen som vill komma hem till oss och hälsa på! Super =)

Har haft en riktigt skön helg nere i stockholm och tänkte idag bara lägga ut dagen i bilder! Se och njut.



 Casper i sin gungstol



MIN ÄLSKLING




Casper med min moster kattis och hennes terje (min kusin)



Och här med alla mina kusiner på den sidan.

Årets första själv plockade vårbukett!!



I sin nya cardigan som passar så med hans underbart knallblåa ögon :)



Tuffingen med sin gammo ;)
Och ja, det är faktiskt hans solglasögon, så små men väldigt stor på honom :)

Hallå där!!

Och föresten! 174 läsare om dagen och 19 prenumeranter. Vilka är ni?!
Kom igen nu, det tar inte lång tid alls att berätta vilka ni är, roligare då :)
skriv en kommentar var och en alla ni som läser.
Länka även till er blogg om ni har en.

Lördag

Casper har verkligen inte haft någon bra dag alls, från det att han vaknat imorse tills nu ikväll har han väl sovit sammanlagt max 4 timmar på hela dagen! Kan inte förstå vad som är fel, men jag misstänker allergi då jag vet att det finns hos andra i släkt kretsen. Så vi provar oss fram med uteslutnings metoden och ser vart vi hamnar, förhoppningsvis hjälper väl något! :) För så som det varit ikväll vill jag verkligen inte ha det framöver, främst för caspers skull! Lill stackarn .. Det gör ont hos en själv!


Har iallafall suttit och kollat på lite tågbiljetter också hem om jag nu ska stanna kvar men det kostar ju skjortan! Så vi får se hur jag gör, att åka buss med casper finns definitivt inte med på listan iallafall! Vore ju skoj om man hittade något billigt alternativ för jag trivs verkligen här! Och umgås med kattis och nisse och deras familj, och mormor och uffe såklart, är ju inte varje dag som man gör det!

Nu börjar det blir dags att krypa till sängs tror jag, om inte annat så iallafall börja avrunda kvällen! Godnatt.

Älsklings saker

Till att börja med så måste jag åter igen tacka anna för hjälpen med designen, den kunde absolut inte ha blivit bättre! Stort tack igen. :) Klicka här för att komma till hennes sida.

Vi åkte ju ner till stockholm igår förmiddag och det var caspers första långa bil resa. Han skötte sig som vanligt och sov hela vägen. :) Så duktig så! Stannade till en gång i gävle där han fick ny blöja, en mjölk skvätt och såklart sträcka på sig lite! Väl framme i stockholm blev vi bjuden på riktigt god middag och sedan bänkade vi oss framför tvn till så ska det låta och solsidan!

Idag hade vi planerat en lång promenad till coop forum men vi fann tyvärr inte den vagn vi sökte som vi skulle låna av kattis och nisse så det blev inget med det, lite tråkigt! Men vi kom iväg på annat iallafall, åkte ut till upplands väsby och gick på barnens hus, hittade en del fint som fick följa med hem!



Två älskling nappar och ett par älskling sockar. (Älskar alla älsklings saker!!)



Babygunga från akta graco. Mycket uppskattad av casper!
Han älskar i stort sett allt som rör på sig. vagn, åka bil and so on, så ett kanon köp!

Också lite kläder som casper har fått,
klicka för större bilder!

  
 

Min lilla farbror

Haha, sååå förbannat söt! :) Han ser ut som en liten farbror min lilla knutte, fler än jag som har påtalat det! Han har bara en krans med hår och inget mitt på! =) Kunde ju inte låta bli att knäppa på honom alldeles nyss, titt! :D



Mammas hjärta!

Stan

Igår hade vi besök av jessica som kom för att träffa lilla casper och mig såklart. ;) Hon hade även med sig en present som hon presenterade som "antingen så är den till dig eller casper" Haha, hade lite svårt att lista ut det först, men ett presenkort på 300 :- på birsta city var det! Inte alls fel! Tusen tack  :)

Och idag ska vi iväg på andra shopping vägar in till stan! Fast så mycket shoppa blir det väl egentligen inte, ska fika med ida och fixa lite annat också. :) Klockan bara tickar iväg ser jag så jag ska väl gå och försöka klä på casper overallen utan att väcka honom, hmm.. Wish me luck :p Vore ju synd att väcka stackarn som precis har somnat ;)

Ha en bra dag!

Hade faktiskt tänkt vara duktig idag och ladda upp en "dagens casper" bild, men så dog batterierna precis när jag tröck in knappen! Typsikt!

Världens finaste

Ikväll kan jag bara inte somna, vet inte vad det är. Ligger och tittar på det allra käraste jag har som ligger tätt intill mig och sover så tryggt och så sött. Har jag sagt att jag har världens finaste son? Jag älskar honom, min casper!

Födelsedags shoppat

Dagen har varit riktigt bra! :) Började med en engelsk frukost hemma hos mamma och pappa, stabilt och näringsrikt! I like. Och därefter blev det som vanligt en promenad då jag har en liten casper som vägrar somna på morgonen utan att ha åkt i vagnen, det är bara det som gäller. Gick en hyfsad promenad över till andra sidan och vände där, var nog ute över en timme iallafall så motion och frisk luft fick vi så det räckte och blev över! :)
Sen var vi bara hem snabbt och bytte om och fräshade upp oss innan vi begav oss till birsta. Jag fick ju presentkort på city där och på rusta. :) Så jag införskaffade mig ett par nya jeans och köpte lite till casper också! Det går verkligen inte att låta bli att inte handla till honom. :p Mycket roligare det än att handla till sig själv.. :) Och sen var vi på rusta och köpte utemöbler till balkongen (svart rotting grupp, visas på reklamen nu) och sedan bjöd jag mamma och pappa på max mat, fin födelsedags middag det.. ;)

Lägger upp lite bilder på dagens inköp och hoppar sedan i säng. Nattinatt!



Body, mössa och solglasögon från lindex.
Leksak från lekplaneten.



Jeans till mig från veromoda, 120 kr!! 70% rabatt =D

I was born on my birthday

20 år idag!
hurra hurra hurra

4 veckor

Idag blir min lilla prins 4 veckor! Herre gud, kan inte fatta vart de här veckorna har tagit vägen?! Det går så sjuuukt fort, tycker vi nyss kom hem från bb jag! På onsdag blir han en månad, lill hjärtat. ♥ Och till helgen ska han ut på sin första riktigt långa bilfärd, spännade och se hur det går! Men han älskar att åka både bil och vagn och så länge allt rör sig så brukar det inte vara några problem alls att sova. :) Har en sån snäll liten kille så!

Har varit ute i finvädret idag och grillat lite korv med mammamormor och pappamorfar ;) Casper sover sött i sin vagn fortfarande och jag ska väl börja på med middagen, tänkte vara snäll och hjälpa till! =)
Och ikväll har mamma köpt bingo lotter så det blir till att sitta med en lott ikväll och hoppas på en vinst, pappa vill ha en ny bil och jag en miljon, tre eller fem går också bra!! =)

Långfredag

Casper hade bestämt sig för att vakna tidigt idag av alla dagar, det är ju lång fredag! Så ja, dagen har gått oerhört sakta. Men det börjar väl närma sig eftermiddag och kväll snart iallafall, tack och lov!

Var ut och gick en sväng förut och tänkte gå förbi automaten och ta ut lite pengar, men nä! Inte de inte, enda bakomaten i hela matfors är nu endast tillgänglig för uttag för dom som har swedbank!? Va e de för skämt? Blir galen på alla påhitt snart..

Är middag som gäller hos mamma och pappa ikväll igen, premiär grillning! ;) Och sen är det väl tvn som gäller i vanlig ordning. :)

Nu ropar casper på sin mamma så det är väl bäst man går och kollar vad han vill! :)

Andra namn, mellan namn..

Ah, har haft en underbar kväll hos mamma och pappa! :) Ätit tre rätters påsk middag och bara gottat med påsk godis, precis som påsken ska vara! Det sägs föresten att man äter mer god saker till påsk än vad man gör på julen?! Hmm.. Kan kanske stämma men jag tycker nog ändå att julen känns fetare. Vad säger ni?

Har även börjat få in lite namn från släkt forskningar på mammas sida ikväll. :) Och pappa har även pratat med sin bror som ska kolla upp lite namn där! Har tänkt mig tre namn till casper, alltså två andra namn/mellan namn då, ett namn från varje sida hos mamma och pappa. Har mina favoriter men har ännu inte bestämt mig, inväntar från pappas sida nu så ska jag bestämma mig sen och skicka in till skatteverket och därefter boka tid för dop också! :)

Nu sover casper gott och jag ska väl ta och krypa ner jag med, kommer ju en dag imorgon också! Godnatt.

Birsta

Åkte in till birsta idag och strosade där ett tag. :) Var ute för att köpa en munk jacka till casper men den fanns såklart inte i butik, typiskt! Men hittade iallafall en annan munkjacka med dress, stålmannen! :) Tuffa kläder till en tuffing måste det ju vara! Också köpte jag student kläder till han.. ;) Svårt att veta storleken men 62 bör han kunna ha även i början på juni. :) Det är liite för stort än i vanliga kläder, han har stl 62 i pyjamas nu men kan ha stl 56 i kläder ett tag till, så bara att hoppas på att han kan ha de då!

Ikväll är vi bjuden på påsk middag hos mamma och pappa och lär nog bli här resten av kvällen också. :)



Stålmannen dress och nalle puh sockar



Student fint. Finbyxa, kortärmad skjorta och väst. :) Och en keps!
Vid kallare väder har han även en svart kofta som jag köpt sen tidigare :D
För er som undrar så är det caspers morbror emil som tar studenten :) Min lillebror.

RSS 2.0