Godmorgon

Godmorgon Sverige!

Antar att jag har sovit aningens för länge idag men med tanke på att jag sovit väldigt dåligt om nätterna enda sen i fredags så hade jag ju faktiskt en del sömn att ta igen!:) Så varför inte göra det en dag som denna?

Igår eftermiddag blev det precis som planerat! Jag lagade middag åt mig, mamma och linus. Det fick bli kyckling med ris och currysås!:D Svin gott blev det ;) Sedan efter det så åkte vi till ICA MAXI och storhandlade och kom inte hem förän 21.30!:o Haha, men jag vet vad det berodde på ;) Mamma blev stoppad av en säljare och efter en halvtimme ungefär så hade båda mamma och pappa ett abonnemang  "tela till vänner", en ny mobil och ett nytt telefonnummer! Så det kan gå hörni ;) Väl hemma så blev det bara packa upp grejerna och hoppa i säng! Kollade på grabben i graven bredvid också innan jag somnade :)

Idag har jag en del grejer
att ta itu med! Ska bland annat mejla en lärare på iv som jag hade kontakt med under tiden då jag gick på iv men bara praktiserade. Sen ska jag in till stan en snabbis och köpa ett par legins som ser ut som ett par stuprörsjeans, skit snygga! Efter det tänkte jag hinna in en sväng på Max också!

Ha en bra dag!

Tag 2 betala för 1!

Har precis gjort ett superkap vad det gäller bussbiljetter till Stockholm! På ybuss hemsida så hade dom jätte billiga just nu priser! Resan ner kostar 146 kronor och hem 106 kr!! Super billigt ju! =D Det vart sammanlagt 152 kronor inkl moms :) Anledningen till att jag ska ner dit igen är för att jag blivit kallad till en arbetsintervju :) Vet inte riktigt om jag vill ha det men det är ju alltid värt en intervju och se vad det är dom har att erbjuda!

den 6:e oktober kl 08:00 så åker jag till Stockholm och är åter i Sundsvall kl 21:40 den 7:e =)

Nu blir det problemlösning här hemma! Mor vill ha dricka och det finns inte så många färdmedel förutom cykel och ben! Lat som jag är så blir jag lite fjäskig ;)

Ikväll antar jag att det blir storhandling med mor på någon större butik inne i stan!

Dead

Orkar verkligen inte skriva, men jag gör ett försök. Det var nonstop på jobbet i lördags natt! Fyfan säger jag bara.. Från tolv till halv 5 var det kö HELA tiden, och vet ni vad det värsta var? Att vi egentligen stänger kl 4.... Så jävla kul! Och självklart så måste idioter som man absolut inte vill träffa komma just den helgen, löningshelgen, då det är som värst med folk! Brast ut i gråt där på slutet men det behöver vi inte prata om :) Kom hem halv 8 imorse och somnade inte förän kl 10! Dead.

Vaknade iallafall vid halv 4 idag ut av en vind som blåste här utanför. Hallå, vakna av en vind? Ja, snacka om att det blåste. Less som jag kvar klev jag upp, duschade lite snabbt och sen så satt jag på bussen påväg in till jobbet!

Den här kvällen har iallafall varit hyfsat lugn fast vi har haft folk hela tiden, i stort sett. Mellan ungefär halv 11 och tolv så hade vi inte ett skit rent utsagt! Nån bil som kom i drive-in men annars så var det tvärdött! Carro som skulle komma och byta av mig var på plats strax efter tolv och äntligen fick jag åka hem, till min kära hund och min helt fuckade hamster som jag sitter och stör mig på just nu.. Hon hänger på gallret som är i taket på hans bur och gnager. Hon vill ut därifrån, stackarn! Haha, sådär hänger hon varje kväll/natt. What about idiots!

Ögonlocken är tunga som stenar!
Nu blir det film, och förhoppningsvis nåt till det!=D

Återkommer säkerligen imorgon med en aningens piggare uppdatering!

Förlust

I dom sista minuterna av matchen så bara rasade det in mål bakom emil. Matchen slutade med vinst för brommapojkarna, 3-0. Surt måste jag säga! Menmen, dom är ju känd för att vara jävligt bra också bp så, grattis till dem och en dunk i ryggen till giffarna!:)

Har precis ätit och sådär. Ska strax ta och rengöra piercingen och sedan blir det väl gå ner till bussen skulle jag tro! Bussen går 18.25 och 20.00 börjar jag jobba! Blir tidig som vanligt, men det är bara bra för jag hatar att behöva stressa :p Stressig som jag varit i alla år så har jag faktiskt börjat lugna ner mig lite nu, och det är jävligt skönt! :D

Nej mina vänner. Mot the toilett och göra sig klar! Hörs imorgon

Brommapojkarna-GIF

Fick nytt ett sms av mamma om att BP gjorde första målet i matchen! Fan fan fan!!! Heja på!! Det här ska ni ta!

Återkommer med slutresultatet sen!!

Tvmys

Ikväll blir det bara tvmys hemma :) I min ensamhet dock men det kan vara skönt det med ibland!:D
För tillfället så ligger jag på linus rum med hans dator och tittar på singing bee. Till mitt sällskap så har jag mobilen, pollygodis och passionsfrukt dricka ;) Blir nog en bra kväll det här med :D

Annars så är jag ganska sur för att jag inte kan följa med och se åttondelsfinalen i sm som spelas i stockholm :/ Lillebrorsan som spelar! Dom möter brommapojkarna och jag vill också see! Men icke.. Jag ska jobba natt så jag hinner inte hem om jag följer med.. Men jag ska heja på dom här hemma :D Jag hoppas och tror att dom vinner ;)

Slut på reklam så nu ska jag fortsätta att se på singing bee!

Fredag

En fredag som denna har hittills inte erbjudit så mycket! Vaknade vid 14.00 idag så har ju inte varit vaken så länge heller! Tog ut elsa på en promenad direkt efter att jag klivit upp och sedan dess så har jag mest bara slappat.

Har hunnit iväg en sväng på affären också och köpt dagens middag! Det blir kycklingwok med äggnudlar och café de paris sås :) Gott!;D Sen köpte jag lite gott tills ikväll också =)

Nu medans jag håller på att tina kycklingen så tänkte jag gå ner till mig och börja med min storstädning av rummet! Det ser seriöst ut som ett bomnedslag tack vare alla kläder som ligger lite överallt.. Känns alltid jobbigt att börja men sen när det är gjort så är det bara så skönt! =D

Ikväll blir det nog bara tv, om ingen vill gå på bio som jag är så otroligt sugen på! Vill se patrik 1,5! Alla säger att den ska vara skitbra så  jag vill så gärna gå och se den. Om det är någon som vill se den med mig så hör av er =D

Nu ska jag ta och börja med storstädningen..

När alla tankar kommer omkring

Ögonlocken känns som tegelstenar och huvudet likaså, och även fast jag är så pass trött och borde sova så går det bara inte. Tankarna har tagit över och vill inte vara på min sida. Nu känns allting helt plötsligt meningslöst!

Jag hatar dessa nätter. Dom var ännu fler förr och jag kan säga att jag har inte saknat dem.
Nu försöker jag på nytt igen. Måste verkligen sova!

Slutsatser

Efter att ha funderat ett tag och efter många om och men så har jag äntligen kommit fram till ett klokt beslut hur jag ska göra med mina studier osv.

Slutsatser
Får jag inget jobb nu så kliver jag på iv efter jul och pluggar upp matten eftersom jag har ig i det och eventuellt några andra ämnen.
Jag söker till frisör nu efter jul, på olika platser i landet. Kommer jag inte in där så struntar jag i någon gymnasieutbildning.

Allt detta har sina för och nackdelar. Men nu har tagit beslutet om att ta ett studieuppehåll och papprena är påskrivna, så nu tänker jag njuta till fullo av att vara ledig ett tag! :) Utbildning och jobb löser sig alltid så länge man vet vad man vill. Jag vill och tror att jag tar mig dit en dag!

Nog om allt detta. Dagen har erbjudit möte med mentorerna, en snabbvisit på jobbet och en trevlig stund med johanna nu på kvällen :) Träffade henne runt 16.30 i eftermiddag och stannade tills ungenfär 20.00. I hennes trivsamma lägenhet blev det middag och en hel del surr! Senare på kvällen tog vi även en tripp till statoil och köpte en godispåse som vi sedan åt upp ute i lekparken! =D

Nu mina kära vänner ska jag gå ner till mitt och slå på en film!
Imorgon blir det storstädning av rummet och tvtittandes på kvällen, vad jag vet hittills.

Godnatt
Sleep tight

Ny barabel

I måndags då jag var påväg till mina kusiner i stockholm så lyckades jag på något vis med att tugga sönder min dåvarande piercing som jag har i tungan! Kulan på smycket ramlade av och innan jag hunnit märka det så hade jag svalt den. Typiskt! Men å andra sidan så hade den suttit där i 2 år, samma smycke, så jag förstår om den hade börjat lessna :) Nu så har jag iallafall beställt en ny åt min kära tunga! Den här gången var jag faktiskt smart att beställa en extra kula också :)



Jag beställde den lila kulan och den blåa kulan!
Tycker det var härliga färger, tycker inte ni det?

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter att ha åkt tåg 1 timme längre än vad jag egentligen skulle ha gjort. Vi fick ett möte som vi blev tvugna att stanna upp för och invänta. I denna väntan så insåg lokföraren att något inte var som det skulle. Vårat möte som även hade korsat vår räls hade fått ett lok fel! "Såklart" ... Vi förflyttade oss till harmånger och fick stå där drygt en timme innan vi kunde åka mot Sundsvall igen. Men hem kom vi och tackar för det.

Stockholmsresan har varit välbehövlig :) Har mest kopplat av och sökt lite jobb! Dock så sökte jag några jobb för lite men hör ingen av dessa 5 av sig så åker jag ner och försöker på nytt på nya ställen!:)

Måndag: Avgång 08.00 med ybuss från Sundsvall och framme i Stockholm vid halv ett. Strosade på ett tag men kände ingen större lust till att släpa omrking på min packning så jag tog pendeln till mormor istället. Somnade bums när jag kom dit och vaknade vid halv 8 igen på kvällen. Drog bara upp en sväng till kusinerna då och busade en liten stund. Sedan lånade jag med mig datan hem och såg på film på den! =)

Tisdag: Tog en skön och lång sovmorgon fram till ungefär halv 12. Klev upp och käkade lite frukost och stack även den dagen upp till kusinerna och sa Hej! Lekte lite i lekparken med elma :D Åkte till mormor igen vid 4 tiden och åt middag. Efter det så tog vi cyklarna alla 3 upp till coop och köpte lite godis och mjök =) Sen hälsade vi på kusinerna igen! Det bjöds på gofika där :D Blev inte långvariga alls utan vi åkte hem igen vid 19 tiden och resten av kvällen spenderade jag tillsammans med mn mormor med kortspel och film!

Onsdag: Lång sovmorgon även idag, riktigt skönt! Gjorde det som behövdes och kom iväg vid strax efter ett. Tog bilen upp till KS och tog oss till stan med en buss därifrån. Hela dagen har vi gått på stan och kollat i affärer och lämnat in cv:n. Fick också en jätte mysig stickad tröja av min kära mormor idag med:) Den kommer från bikbok och jag älskar den :D Middag och en fika på stan hann vi med också! Sen har det inte hunnits med så mycket mer förutom min tågresa som varade mellan 20.15-00.30

Imorgon har jag lovat att komma till skolan som ett sista hejdå till klassen och prata med min mentor, lämna in kock kläderna och böcker och sånt där! Hoppas att inlägget går att läsa, är alldeles för trött för att gå igenom det!

Godnatt med er

Stockholm, here i come!

Jaha... Så var man hemma igen efter att ha jobbat i några timmar! Skulle egentligen haft stängning med men fick gå hem tidigare för att det var så lugnt! Skönt med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon, bussen till stockholm går klockan 8!

Väskan är packad, färdsmaten gjord, mobilen strax tankad med lite ny musik och elin snart uppvilad!

Imorgon när jag kommit till cityterminalen ska jag lämna in några cv:n i stockholm city. Efter det blir det middag hos min kära mormor och sedan iväg och hälsa på kusinerna!

Vet inte när jag kommer hem. Tar en buss då jag känner för det!
Godnatt och ha en trevlig vecka, så hörs vi när jag kommer hem!:)

Födelsedags firande!

Idag har vi firat min kära pappa med paket, tårta och bullar :)
Eftersom han fyller år imorgon och mamma jobbar och jag är i stockholm så firade vi idag!



Min fina tårta som jag gjorde till honom :D
I present fick han en nyckel med älgar på :)

tv kväll

Hejsan!

Kom precis hem från johanna. Åkte på hemköp ganska precis efter att jag skrev det förra inlägget! Två chokladkakor för 20 och 3 st drickor 33 cl för 10 kr :) Så 31.50 för lite gotta var ju inte helt fel!;) Sen åt vi mat och bara pratade lite :) Precis då jag åkte fick hon besök av patrick och jens.

Ikväll blir det en riktigt tvkväll för mig hemma! :D

Såhär ser tv kvällen ut:
19:30 Postkodsmiljonären
20:00 Svensson svensson
20:30 Musikmaskinen (Missar en halvtimme, börjar 20:00)
21:30 Sing a long

Sen vid 22:30 då sing a long slutat funderar jag på att bränna ut Den bästa sommaren och se på den! :D

I Granlo

Hejhej! :) Moppen stannade i Granlo för ungefär 45 minuter sedan utanför johanna :) Har inte gjort så mycket hittills. Suttit ute på balkongen ett tag och johanna och moses sitter kvar där ute och pratar lite privat :) Medans så sitter jag vid datan och kollar runt lite!

Vet inte riktigt hur länge jag ska stanna men det lär väl bli ett tag till iallafall!
Om johanna har en hårfön så funderar jag på att låna duschen här en snabbis!

lördag

Igårkväll så åkte jag in till Ulrica vid 6 tiden så var där lagomt till klockan var halv 7 ungefär. Snackade lite skit med henne och tog en rök! Gjorde henne sällskap i butiken ett tag också men blev inte allt för långvarig eftersom jag var tvunget att åka in och träffa mina kära arbetskamrater :)

Natten var jätte lugn och jag och carro stod i köket! Älskar köket verkligen!:D Det blir liksom inte samma stress som när man har kassa eller drive då. Så det var en jätte rolig natt :) På stängning så tog jag handdisk, torkning och ut och plocka skräp i området! Helt okej!

Vaknade för bara en timme sen ungefär. Skönt att sova!;) Kom hem vid 6 imorse så somnade väl halv 7 så har fått ungefär den sömn jag behöver :D Fick bakadpotatis med räkröra till frukost ;) Eftersom familjen åt det till middag igår så fick jag det nu ist, det är ju min favoriträtt!! :D

Ikväll ska jag in till johanna och göra henne sällskap tillsammans med nån kille från härnösand som hon skulle träffa ;p Så får väl se vad vi tre kan hitta på för nåt skoj tillsammans!  =D

Nu ska jag ta och hitta lite kläder att ha på mig :)
Lite kallt att åka enda till granlo med bara morgonrocken ;)

Srkiver mer ikväll! Ta det lugnt. Väl mött.

Middag

Min alldeles egna hemlagade fredagsmiddag som jag ätit helt själv!




Grillade kycklingkubblor, potatissallad och champinjoner!
Det var svingottt :D Också såklart morötter och gurka, like always!;)

Något att önska sig..

Kollar runt för fullt på massa olika sajter :)
Hittar en del grejer som jag önskar mig i julklapp!



1. Serien "Sally" Hon är ju bara för rolig!
2. Serien "Skärgårdsdoktorn" Också en gammal favorit som lever kvar!
3. Plattång från vidal sassoon. Finns i färgerna lila, rosa, orange, grön, vit och turkos.

Den bästa sommaren

En gammal favorit film som  än idagär en stor favorit!
Synd att den inte finns att köpa på butik/nätet längre,
men hittade den på thepiratebay.org så nu laddas den ner!:)



Ni som har sett filmen;
Vad tycker ni om den?:)

Fredag

Så var det fredag igen och veckan hade tagit slut..

En bit från en låttext, "Noice - Ut i natten" Gillar låten!:)

Iallafall .. Det är fredag och det är helgens första dag!:) Stålande! Jag ska sysselsätta mig med att rensa datan nu under förmiddagen, eventuellt åka in till johanna en sväng under eftermiddagen och klockan 20:30 ikväll så är jag på max i mitt kära max ställ och jobbar natt! Säga vad man vill men jag tror att det ska gå bra =)

Skriver nog lite mer här under eftermiddagen/kvällen!
Ha en super bra dag och ta hand om er!

Jobb i Stockholm?

God kväll! :)

Sitter på pappas jobb sen ungefär en halvtimme tillbaka. Har varit ner på jobbet en sväng och kollat lite grejer så tog bussen upp hit till pappa efter det så jag kan åka med honom hem :) Han slutar om cirka 45 minuter så det är inte så lång stund!

Kollar runt på lite olika jobbsajter nu för att se om det finns några lediga jobb. Hittar några stycken och skriver ner adress och telefon nummer :) Detta är då bara inom stockholms län eftersom jag är insatt på att flytta dit inom kort! Har nog ställen så det räcker och blir över nu där jag tänker lämna in cv. Men ännu finns det ett par platser till att skriva ner!

Var inställd på att gå till skolan imorgon men eftersom jag fått ett nattpass imorgon så tror jag att jag hoppar det och sover ut istället! Tänkte ringa angående en annons imorgon också.

Nu blir det en kopp varm choklad och bara vänta på att pappa ska sluta jobba. Sen blir det hem och kolla på lyxfällan som lillebror så snällt spelat in åt mig!

max

Var iväg och pratade med emelie idag, som är biträdande restaurangchef på jobbet :) Sa att jag ville börja jobba igen och det skulle hon fixa. Är nu grön på schemat så att alla kan ringa mig när som helst :D Känns toppen ;) Alla som var där blev glada över det för dom tycker att jag både kan och vill jobba! Fördelar fördelar ;)

Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med alls =/
Tv kl 21 men det är ju ett bra tag kvar tills dess!

Jobb =)

Hej och godmorgon på er!

Igår kväll blev det jobb för min del, eller inatt ska man väl kanske säga. Isabelle ringde när jag var hos johanna och undrade om jag inte ville komma in och jobba istället för henne fram till 02:00! Sa ja dirket eftersom jag inte behövde stänga =D Kom in lagomt till 9 och började riva och slita i problemen ;) Vi förstängde nästan hela restaurangen innan vi ens skulle stänga.. Fritöserna och massor av disk var klar då klockan slog 02:00! Jag fick ta serveringen och banka med carro, sedan fick jag åka hem till min kära säng !:)

Ska till jobbet en sväng idag med. Det gäller samma det som jag skulle prata om igår men då var ju inte emelie där så då får jag åka in idag med och hoppas på bättre resultat :D Skulle väl inte förvåna mig att hon fått sluta tidigare då bara för det ;p

Ha en bra dag allesammans!
Lyxfällan på tv3 kl 21 ikväll för min del; Hur ser eran kväll ut?

Sova är det bästa jag vet

Rubriken överensstämmer helt utan tvekan! ;) Sova är det absolut bästa jag vet. Sov till 10 idag fast jag egentligen skulle pallrat mig ur sängen vid 06.30 tiden :p Men eftersom jag inte har sådär jätte bråttom med att komma iväg så tog jag lite extra sovmorgon :D Det enda hindret som jag kanske stöter på nu då jag kommer in dit vid halv 2 är  väl issåfall att det kan vara lite mycket folk där så hon inte har tid, men då äre bara att slå sig ner och vänta :)

Idag ska jag ha min älsklings outfit :D
- Beigea chinos
- Vit långärmat tröja
- Vita tygskor
- Sjal som går i beige/vit
- Svart skinnjacka
- Svart liten väska

Älskar den outfiten :D Har ni tur så kanske det kommer en bild på den senare ;)

Besök i granlo

Nu är jag alldeles ny hem kommen från stan :) Där bjöds det på en promenad mitt i stan och sen så åkte vi och hälsade på johanna i hennes nya lägenhet som ligger i granlo! Kom kanske lite olämpligt för precis då vi kom så stod dem och diskuterade med kärringen som lagt ett hotbrev i johannas postlåda! Brevet innehöll meningar som "De skrattar högt när jag ska sova och de trampar på mitt tak" Haha, hallå? Vadå "de trampar på mitt tak?" Det är väl förfan johannas golv efterblivna tantjävel :p Herregud, sånt där är så skrattretande! Lägenheten var iallafall jätte mysig och perfekt studentlägenhet så skönt för johanna iallafall att få komma närmare stan och vara lite för sig själv!

Klockan har ganska så precis slagit 22:00 vilket innebär att det börjar bli dags för att förbereda inför nattens sömn! Det vill säga dricka en kopp te, borsta gaddarna och sätta i laddaren i telefonen!

Lika bra att sätta igång nu med detsamma innan man blir sittandes alldeles för länge här! Ska upp relativt tidigt imorgon också så! Tänkte hinna med 07.45 bussen så jag inte stör alldeles för olämpligt medans det håller på att öppna restaurangen!

promenad genom stan

Blir inge slappa ikväll inte ;) Ska följa med hela ligan in till stan sen ist och ta en promenad med mamma medans pappa och emil är på träning :D Lika bra att hålla sig igång när man har chansen ;)

Imorgon blir det ett snack med Emelie på max :)

En timme senare..

Minns ni listan?
Det gör jag, och med glädje dessutom!

- Avboka teori+uppkörning
- Avboka körlektioner på checkers
- Kolla mailen (Svar från igår kanske?)
- Ut och gå med hunden
- Plocka ur och in i diskmaskinen
- Plugga engelska, text+glosor
- Plugga gastronomi, sökning via internet

Jag har hunnit med allt på nästan mindre än en timme, därav glädjen!
Det här är ju nästan värt att fira med med lite slappa ikväll!;)

Att göra..

Jaha! Då var man där igen, på den dagen där man är tvunget att göra allt i sista sekunden! Grejer som man skjutit upp på hela tiden..

Min fina lista
Allt som ska göras idag:
- Avboka teori+uppkörning
- Avboka körlektioner på checkers
- Kolla mailen (Svar från igår kanske?)
- Ut och gå med hunden
- Plocka ur och in i diskmaskinen
- Plugga engelska, text+glosor
- Plugga gastronomi, sökning via internet

Som sagt, allt det här ska jag göra idag!

Well, dags att köra igång! Wish me luck

En bra bit påväg!

Sådär.. Nu har jag tagit ett snack med min kära mor angående det jag pratade om förut. Som alltid så har vi olika åsikter men i slutändan så är det ju jag som bestämmer och det vet hon med!

Nu har jag iallafall kommit en bra bit på mina eventuella lösningar :) Skickat iväg 4 mail, kollat på lite jobb i stockholm och även pratat med nisse! Nisses jobb hade inga lediga tjänster just nu men lovade att höra av sig så fort det dök upp något! Så det känns tryggt, stockholms släkten är bäst som alltid:)

Då återstår det bara alltså att få svar på dessa mail och se vad dom säger.. Steg 2 är max, se vad dom har att erbjuda året ut iallafall! Menmen, nu ska jag inte prata för mycket för det är ju inte alls säkert att jag ska hoppa av heller! Går det bra med mina idéer så gör jag förmodligen det men det tar vi den dagen!

Nu måste jag äta något sedan läsa igenom prov papperna en gång till!

Tankar..

Usch, vad äckligt less jag är på allt just nu! Jag vill bara till stockholm och leva mitt liv. Vill inte gå i skola, vill inte plugga, orken finns inte där! Den kommer antagligen att finnas där om ett par år men usch nää! Jag vill verkligen inte. Jag har några funderingar över vad jag ska göra och ska ta itu med allt på onsdag efter skolan då jag slutar tidigt!

Känns bara så meningslöst att gå de här 2 åren då jag ändå inte får ut så mycket av det. Det enda som gör att jag vill gå kvar är att jag en vacker dag kommer att gå ut som en vacker student, och utan bekymmer kunna plugga vidare den dag då jag känner för det! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte sätta min fot på en skola en gång till efter att jag tagit studenten..

Tankar och funderingar!
Får väl se hur det blir, sånt här löser sig alltid =)

Godnatt gott folk!  Nu ska jag sova och peppa för prov HEHE

Bollnäs-Gif 2-3

GIF vann idag igen! :D Helt otroligt :) Blir lika jävla glad varje gång det händer!
Matchen i sig var dock inget vidare att se. Dommarjäveln kunde ju förfan inte dömma!
En kille i gif laget var tvunget att åka in på akuten 10 minuter efter match start också =/
Han hade brutit nyckelbenet stackarn! Otur otur. Men det slutade ju bra i matchen ändå iaf!

Är så jävla trött så det här blir inget flytande inlägg, det får ni stå ut med :p
Har varit vaken i snart 31 timmar i sträck nu så börjar bli lite seg!
Natten var ett helvete när det väl drog igång också! Helt dött till typ 3 sen small de!

Ikväll blir det bara tv och msn! =D heh

jobb

Det börjar dra ihop sig för jobb!
Bara en kvart kvar nu tills jag ska möta issa.
Hoppas på vinst för lillebror imorgon!:D Hörs då.. =)

hos ida

Hej på er!

Sitter hos ida nu och tog mig en titt på internet nu medans hon håller på att göra sig klar för kvällen!
Badade jacuzzi förut och knäppte lite bilder. Laddar upp dem imorn på http://epmn.bilddagboken.se
Kom nästan precis hem till henne igen efter att vi varit på en pizzera på kuben och käkat kebab! mums;)
Om cirka en och en halv timme så ska jag gå och möta isabelle och gå ner till jobbet!
Får väl se hur det går att jobba inatt med tanke på att jag inte sovit något under dagen idag..
Men det ska nog gå bra hoppas jag =D Brukar iaf göra det ;) Pappa hämtar mig vid 06.00 sen blir det hem direkt och käka frukost och fixa till sig lite snabbt sen blire in till stan igen och sätta sig på bussen mot bollnäs! Lär väl sova hela vägen men äsh :p

jacuzzi!

Äntligen har jag funnit någon rolig att hitta på nåt med idag under eftermiddagen och en bit in på kvällen!:) Det blir att åka till Ida på skönsmon och bada jacuzzi och snacka lite skit med henne =D Weei =) Så jävla skönt att bada i hennes jacuzzi :D Man kan sitta i flera timmar och bara chilla ;)

So long suckers!
Hörs imorgon kväll!

Godmorgon!

Är väl uppe lite väl tidigt för att orka med natten som kommer men tar mig en tupplur senare under dagen istället :) För jag kände verkligen att det inte gick att somna om! Så nu är jag uppe, pigg och glad :D Tror jag ska ringa till johanna strax och höra om inte hon vill ha lite sällskap ett tag över dagen så jag får komma dit och se hur hon bor i sin nya lägenhet :)

Återkommer med en uppdatering lite senare under dagen!

Hemmakväll

Kvällen har hittills bara spenderats hemma och antar att de sista timmarna som är kvar på det här dygnet också kommer att göra det, och en bit in på natten såklart! Känner mig lite halvtrött redan nu men nog blir jag uppe till runt 1 inatt iallafall, det tror jag! Är inte den som brukar lägga mig tidigt även fast jag är riktigt trött :p hehe



Såhär har min kväll sett ut! ;)
Helt okej faktiskt!

Fullbokad

Så var helgen fullbokad.
Från noll till toppen liksom!

Blev inringd för jobb idag vid 4 på eftermiddagen, så var där lagomt till kvart i fem och började och riva och slita i problemen som fanns på jobbet ;) haha, det vill säga backa drive-in, uppfyllnader o sånt där!  Gick jätte bra faktiskt, som tur är. :) Börjar fan bli peppad för att börja jobba på bestämda tider igen! Men bör nog vänta tills piercingen har läkt innan jag börjar helt igen eftersom det kommer en ny restaurangchef snart och jag vet inte vad han tycker om att jag jobbar med piercingen!

Jobb imorgon med faktiskt! Magda ville ha bort sitt nattpass så jag tog det ;) Måste ha mer pengar, haha känner mig så fattig! Dock så är det ju natt vilket innebär att jag jobbar till 05.00 på morgonen och bussen till bollnäs går 7.45!:o Kommer vara hyffsat trött men kan ju sova på bussen påväg dit och hem :D Så det ska nog gå bra =)

Så från att inte ha nåt planerat alls i helgen så är jag nu fullbokad!
Söndagkväll spenderas antagligen hos ullis med massa plugg! =/

restaurang

Som alla andra fredagar så hade vi restaurangtid idag på skolan och jag var i serveringen :) Fick servera bolagsverket, stamkunder! Haha, och det gick åt helvete rent ut sagt :p Serverade fel mat! Dum man ääär. Haha, det var lite pinsamt men det gick bra och dom hade överseende med detta eftersom det är elever som driver restaurangen :)



Mina favoriter idag på serveringen, ulrica och julia :D

Idol

ååh vad spännande det är på idol just nu :D måste kika igen efter pausen för då ska han som tar hand om dom som är där gå in och klaga på jurryn angående den där killen som sjöng nyss och var så jävla nervös :D haha såhär kul har nog aldrig idol varit nångång förut ;) måste in o kolla bdb med! skriver sen :D

at dad's work

Var in på elgiganten förut precis som jag sa att jag skulle göra. Kameran mår bara bra, den behövde bara lite bättre batterier! De batterierna som var i hade tydligen varit så pass slut att kameran hängt upp sig ett läge. Konstigt då kameran alltid brukar starta och säga till "ladda batterierna" eller "byt batterier", men denna gång hade jag oturen att vänta alldeles för länge med att byta så hela kameran hängde sig. Men men sånt som händer! Har iallafall en fungerande kamera nu och det är huvudsaken!

Träffade tom på navet också :) Han var där med alex så det fick bli en sväng på ica med dem och snacka lite skit! :) Tog 4an upp till pappa kl16 och sitter nu här och väntar på att han ska sluta =)

Trasig digitalkamera

Jaha.. Igårkväll så upptäckte jag att våran digitalkamera var paj! Ovanligt i den här familjen.. Allt går sönder nångång, dåligt less! Men men som tur är så täcker garantin skadorna fortfarande, eller ska göra iallafall =) Så ska ta 14.20 bussen in nu och snacka med dom! Kan inte leva utan min käraste kamera ju!;)

Så eftermiddagen spenderas med buss och ett besök på elgiganten!
Ikväll har jag inte en aning. Får gärna höra av er om ni vill hitta på något!

Gastronomi

Fick nyss reda på att vi bara har  gastronomi idag för de som gjort diagnosen i engelska behöver inte gå idag!:)

Happy me!:D

Skola

Fyfan vad trött jag är :p Även fast jag somnade i hyfsad tid och klev upp vid halv 8 idag så känner jag mig ändå dödligt trött. Men bara att härda!

Sitter på skolan nu iaf och ska snart ha gastronomi i 3 timmar :o Sen har i typ två timmars lunch och har engelska efter det! Sen är skoldagen slut och tackar för det. Slutar även runt 3 idag.. Aldrig gått så länge än så länge tror jag!:p Haha!

Komsii

Godnatt

Nu blir det sängen för min del!
Bussjäveln går 06.45 så =/
Godnatt med er, and take care!

Idol

Nyss kollat lite på idol. Var väl inga där som jag tror kommer bli nån idol direkt. Två stycken som var riktigt bra, och dom ska ju tävla mot tusentals personer så nej jag tror inte att det blir nån från karlstad som kommer vidare till själv Idol i slutändan..


Nu sitter jag här igen och tänkte göra det ett litet tag till..
Sen blir det koka blåbärste och plugga på näringsläran!

pizza

Har bara varit hemma idag.. Kändes onödigt att åka in för en engelska lektion och sedan sluta så jag stannade hemma och tog lite sovmorgon istället ;) Sov till runt 12 sen blev de frukost.. Vid halv 2 tiden gick jag på promenad med mamma och elsa. Lämnade tillbaka en film och handlade mat åt elsa bara :)

Resternade tiden av dagen har jag bara tagit det lugnt framför denna apparat :p
Nyss käkat pizza så sitter och smälter den nu sen blir det börja plugga till prov!

Gratis smink!

Gratis smink är en jätte bra hemsida där du som medlem kan samla poäng för att få ett presentkort hemskickat till dig!
Jag själv är ju inte ett dugg intresserad av smink men kan ändå vara roligt då man kan ge bort det i present medmera!


Klicka här för at bli medlem!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=117238

<a href="http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=117238"><img src="http://gratismakeup.se/banner/banner1.png" width="404" height="93" /></a>







Regn..

Usch, vad jag hatar regn! Finns väl inget värre..
Men ändå så måste ju såklart hunden ut på promenad


Dm final!

Hejhej!

Kom hem med två bussen idag så emil hämtade mig på buss stationen vid kvart i 3. Världens bästa lillebror! :D
Sitter bara och tar det lugnt nu. Antar att jag ska åka på ica snart och köpa middag och börja laga den..
Sen blir det in till stan och kolla på emils lag när dom spelar dm final mot timrå ;) Vet att dom kommer att vinna, som vanligt ;)

Nej nu ska jag ta och ringa min kära fader och höra vad som ska inhandlas.

skolfoto

Hade skolfoto idag vid halv tio. Gick åt helvete som väntat :p Blir alltid förjävlig på dom korten! Haha, tur att det bara är mamma som ska ha dem :p Eller ja, jag ska väl ha klassfotot men det kommer jag slänga :p Haha!

Bara två lektioner kvar nu :) Egentligen 3 men jag ska inte gå på idrotten så det blir hem med 14.00 bussen skulle jag tro! Då blire bara hem o mysa!

Men du är ju så dåligt heet

Mys

Försov mig imorse, inte så oväntat med tanke på vilken tid jag somnade inatt :p Så missade engelska och projekt&företagnade men åkte iallafall in till näringsläran. Hade lite genomgång och sen fick vi lite instuderingsfrågor på de. Gick igenom svaren sen fick vi sluta  :) Drog hem vid halv 3 och grejade lite.

In till stan igen vid 4 och hämtade jannina. :) Drog och käkade på max sen gjorde vi inte så mycket mer. Kom hem för en liten stund sen :)

Blir duscha och film sen! Skolfoto imorgon =/

Bloggdesign

http://bloggdeesign.blogg.se

En as bra hemsida för er som vill ha hjälp med bloggdeginer!
Antingen så kan du vinna en färdig design eller önska en egen.
Sanna som äger hemsidan har även designat min blogg! Jätte duktig!
Så ni som vill ha hjälp: Gå in där och kontakta henne så designar hon en till er!

rubrik



Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit, och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

12 timmars sömn

Godmorgon!
Ja, ni läste rätt.

Igår kväll blev jag inringd för jobb. Carro hade feber så dom behövde nån erfaren, så det var bara att ställa upp =) Precis innan dom ringde så hade vi precis kommit hem från Emils match, matchen där dom vann pojkallsvenskan 2008!;) Grattis grabbar! :D Blev as glad, haha. Serievinnarna! Oj, vad jag skryter..

Okej. Natten var iallafall inte ett dugg rolig. Men jag stod i drive-in så jag ska faktiskt inte klaga. Vägrar att ha kassa på nätterna! De suugääär! Men kön tog slut som alla andra nätter iallafall och vi kunde börja stänga! Fick gå runt 05.15. Mopeden hem och det var kallt så in i helvete :o Bäddade ner mig i sängen direkt när jag kom hem med en sisådär 3 filtar ovanpå täcket och sov enda till 18.30 idag HEHE

Blir nog lätt att somna ikväll =) Not

Hoppas på att få med mig mamma till ica snart och hyra film!

Fest bilderna!

Jag och födelsedagsbarnet vi firade i efterskott!
;)









Antar att jag inte behöver skriva något, bildena säger väl allt? ;)

........

Bakis som ett as och less som jag vet inte vad.
Var iaf as skoj ute på krogen igår kväll! :D
Tack flickor för en klockren kväll ;) Kanske lite för mycket läsk, men det vare värt!;)

Orkar inte skriva så mycket mer nu.
Återkommer senare då huvudet kan tänka normalt.

Varför skulle du börja bry dig för, idiot!

utgång på ingång!

Hej hej!;)

Har precis fixat till mig lite inför kvällen! :D Blir ut ikväll och fira sandra som fyllde 18 igår :) Är pepp som fan!
Ska ta bussen som går nu 18.20 in till ullis och vara där tills hon slutar..
Hinner inte skriva så mycket mer nu men hoppas vi ses ute på stan ikväll!;)

Grattis Sandra!

Höll på att glömma det viktigaste av allt!



Grattis Sandra på 18års dagen! Äntligen fyller du köpa-cigaretter-själv! ;)
Gammal bild dock men har inga nyare bilder på den här datorn.

Te <3

Godkväll på er allihopa :)

Ledsen att jag inte uppdaterat något tidigare idag men jag har haft fullt upp hela dagen :) Har bland annat varit och klippt mig och gjort folieslingor! Fick reda idag på att vi skulle knäppa klasskort den nionde så det fick bli en panik bokning. Och till min hjälp så hade jag min älskade mormor som lånade ut pengar till mig för att jag skulle kunna göra det idag :) Sedan fick det bli en sväng på stan också. Köpte en enkel svart tröja, långärmad och tight :) Också ett lila linne!=D Bra köp ;)

Det fick bli två bussen hem. Då jag kom hem började jag genast att plocka lite. Tog in posten, diskade undan all disk, gick ut med soporna och åkte ner till ica och lämnade tillbaka filmen som jag hyrde igårkväll. Sedan blev det inte så mycket mera gjort här hemma!

Åkte till johanna i bosvedjan runt sex tiden ikväll. Vi tog oss en liten promenad och fikade lite tillsammans med hennes släkting. For hem igen vid 9 tiden och kom hem vid kvart i tio. Började plocka lite igen här hemma! Haha. Har nu hunnit med att städa rummet, bädda rent sängen med nytt påslakanset och vikt tvätten :) Tänkte väl köra igång en vit tvätt innan jag går och lägger mig sen också!

Måste säga att jag känner mig stolt efter allt det som jag hunnit med idag!=)

Nu ska jag dricka med blåbärs te sedan är det nog dags att börja tänka på refrängen..

Torsdag

Igår kväll så träffade jag johanna en sväng i bosvedjan :) Hon är här och hälsar på sin släkting i några dagar så det var därför vi var i bosvedjan!

Vaknade för kanske en halvtimme sen. Hyffsat trött så det känns som att lektionen vi har idag kommer bli lagomt seg.  Men vi har bara gastronomi sen slutar vi :) Så slutar runt 11.20! =D Då blire hem och kolla på filmen jag hyrde igår. Kommer inte ihåg vad den hette men skriver väl det ikväll när jag kollat på den :)

Nu måste jag dricka lite vatten sen springa till bussen! Ciao

tääärd

Gokväll!

Mamma hämtade mig på skolan förut vid 2 tiden. Då drog vi till pleasure och fixade piercingen. Så nu har jag en stav istället. Skit störande för jag gör illa mig hela tiden när jag äter :p haha! Blev max efter det iallafall sen har jag bara varit hemma efter det. Snackat med lite folk på msn o så, duschat osv =)

Nu blir det film i min ensamhet!
Sovmorgon imorrn =D=D=D=D

skola

Hej och hå!

Somnade astidigt igårkväll därför jag inte uppdaterade något. Men var iallafall hos jannina och tog det lugnt. Var ute lite och knäppte lite kort o sådär haha ;) Sen åkte jag hem vid åtta och käkade sen vart det sängen direkt. 21.30 sov jag som en sten :p

Skola idag som vanligt. As trött på bussen. Satt och sov hela vägen :p haha. Näringslära på morgonen sen hade vi hål, och har det fortfarande. Nästa lektion börjar kl 14.00 :| Vet fan inte vad vi ska göra tills dess men det brukar ju alltid lösa sig ;) Sitter förtillfället i datasalen med simon andreas alex och johnny iallafall.

Efter skolan ska jag och mamma till pleasure och byta piercing åt mig. Ska ha en stav istället för ringen för jag får inte ha ring i skolan då vi har restaurang tid och det är lite svårt att tejpa över ringen så det blir bättre med en stav men sen när det har läkt riktigt så ska jag byta tillbaka till ring igen! :D

Och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Den som känner för att hitta på något får ju gärna höra av sig :) Telefonen!

sliten

Skola idag som vanligt. Trött som fan när jag klev upp imorse med tanke på att jag somnade runt 3 tiden och klev upp vid 6. Men det var bara att bita ihop och kliva upp ;) Började skoldagen med ett nytt ämne idag: Projekt och företagande. Verkar faktiskt rätt kul. Vi delade in oss i grupper som vi ska skapa en affärsidé med och sen driva en liten verksamhet tillsammans i gruppen. Kan nog bli rätt kul för jag bokade in mig med sköna typer, julia och alex :D Sen rullade dagen på i vanligt takt.

Tog 14.00 bussen hem och just idag blev resan lite annorlunda. :p Det är småungar som hoppar på vid allsta skola och en av dom skulle av på rånavägen. Lill killen glömde att plinga på stopp knappen så chauffören körde bara förbi, också började lill killen att grina :p haha, var lite gulligt! Fick säga till chauffören att han skulle vända och skjutsa hem honom sen vart det frid och fröjd :)

Kom hem ganska nyligen och ska strax ta och packa gympaväskan med ombyte för idrotten imorgon! Hatar skol idrotten men ska jag ha något betyg så får man allt härda!

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Antagligen bara lugnt!

Back in the reality

Back in the reality, tillbaka i verkligheten. Kan man säga! Såhär var det jämt förut.. Sova länge på dagarna och sen inte kunna sova på kvällarna. Åh, så jävla less! Är typ hur pigg som helst nu! Det värsta är ju att jag inte kommer orka kliva upp imornbitti, osså missar man skolan. Precis som vanligt. Det här var min verklighet för 2 år sen då jag gick på johnbauer. Vill inte halka tillbaka till den tiden igen för då går allt åt helvete, precis som det gjorde då!

Vad ska man göra nudå
? Funderar starkt på att gå upp och äta ngt sen gå ut en sväng o sedan försöka sova igen. Lär ju inte vara nå tröttare för det med tanke på att jag sov till 14:00 men ändå!

Blir till att ringa mamma nu iaf och säga åt henne o ringa o väcka mig imorrnbitti, annars är kört, så jävla kört!
RSS 2.0