Södertälje

Efter en helvetes dag på jobbet så har jag nu hamnat i södertälje efter många om och men! Är här för att ulrica är här nu på lovet och hälsar på, och då tog jag chansen att träffa henne eftersom jag inte gör det varje dag nu när jag flyttat!

Ulrica och hennes bror spelar tv spel och jag lånade datan :p Imorgon väntar jobb mellan 10-16 och kanske bio med maria efter det! Helt okej dag!=)

Godnatt

Hela veckan lång..

Jobbar heeela jävla veckan :/ Känns dåligt surt eftersom ullis är här! Just den här veckan jobbar jag måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag då hon är här! Vilken fullträff va? Haha. Bättre lycka nästa gång som man säger :)

Idag var det dödligt mycket folk på jobbet, men på grund av min hosta så lyckades jag byta bort mig till att få sluta 17 istället för 19, tack till den som tog på sig det! Har glömt vad du heter :p

Inte gjort så mycket ikväll. Köpt ut hela coop konsums sortiment av snacks och godis och snackat med robban i telefon :D Inte varje dag man gör det så det var trevligt att han hörde av sig :)

Nu väntar jag bara på att klockan ska slå sov dags..

Nu vill jag bli frisk!

Förkylningen blir bara värre och värre för varje dag som går. Halsen gör mer ondare och hostan blir allt kraftigare! =( Tycker faktiskt lite synd om mig själv som ska behöva bli sjuk.

Helgen har iallafall varit super! Hade jätte kul i fredags även om det hände vissa saker som inte riktigt borde ha hänt, menmen sånt är livet och det går vidare!

Jag hoppas att jag inte lovat er några bilder för jag har faktiskt ingen lust med att lägga upp dem ;) Haha.

Idag ska jag bara ta det lugnt och ligga i sängen och kurera mig! Kanske ska ta en liten frisk promenad upp till Kattis sen också! Vi får se.

Har sökt lite nya jobb också. Hittills har jag sökt på The bodyshop, SF och IKEA. Hoppas någon av dem nappar och svarar iallafall!:)

Utgång på ingång!

Efter många om och men så har mina kära arbetskamrater lyckats att övertala mig till att följa med ut imorgon! Jag har sagt nej hela tiden eftersom jag ska upp 10 på lördagen men då föreslagit att gå ut på lördagen, men de har vägrat och nu fick de som de ville! :p Ska bli riktigt kul faktiskt.. Man känner ju inte så många här så det ska inte skada att gå ut och lära känna massa nytt folk!:) Maria ska med också, då blev jag glad!:D Hon är ju den jag pratar med mest på jobbet o så också:)

Tack kära mamma och pappa för ert stöd och er enorma hjälp! Ni är underbara båda två<3

Så imorgon blir det jobb och sen utgång
! Hoppas på att kunna knäppa lite bilder också :)

Godnatt =)

Picknick

Idag vaknade jag upp hemma hos mina kära kusiner. :) Nere i köket böjds det på mannagryns gröt till frukost med bär! Mums, längesen man tog sig tid att laga gröt på morgonen!;) Till det blev det såklart ett glas apelsin juice och grönt te så att jag skulle piggna till en aning! Det behövdes verkligen med tanke på dagens aktiviteter!

Jag och elma packade väskan full med gosaker och begav oss ut i friska luften med cykeln för att picknicka lite! Vi åkte först hem till mormor och uffe och packade mitt fika, sedan cyklade vi iväg till en liten liten skog och åt vårat fika! Det var jätte mysigt tycker både jag och elma! På hemvägen stannade vi till vid hjortronsvägen vid en väldigt annorlunda lekpark en liten stund! Den lilla åkte rutchkana och gungade och jag stod såklart och puttade på, iallafall då hon gungade!

När vi kom hem poppade vi popcorn och gjorde ordning saft
och tog med oss det ner till källaren och slog på filmen "tzatsiki-vänner för alltid" Den är så mysig på något vis:)

Med andra ord så har det varit en välbehövlig vilodag tillsammans med lill kusinen elma!
Även om vi nu inte vilat sååå mycket så har den ändå varit en vilodag och energisk dag, alla behöver ju frisk luft och slappa lite i soffan ibland ;)

Tro nu inte att jag glömde kameran! Den är fullproppad med bilder
men jag kan inte ladda upp dem nu eftersom jag är hos kusinerna fortfarande. Det här betyder ju att det kommer att komma ännu ett till inlägg ikväll med bilder :) Hare bra tills dess!

Ledig efter dagar med slit!

God kväll :)

Idag var det jobb precis som vanligt, fick sluta några timmar tidigare också vilket var väldigt uppskattat! Tog pendeln hem till kungsängen som gick vid halv 4 och sa hej till mormor och uffe en sväng :) Efter en god middag bestående av mexicana soppa så cyklade jag upp till mina kusiner och umgicks! Det blev en cykeltur även där, men den här gången ner till elmas dagis och lekte lite! =)

Efter några minuters snack med kattis senare ikväll så kom vi fram till att hon behöver barnvakt imorgon och den rollen tog jag på mig eftersom jag är ledig, och min lediga dag spenderar jag mer än gärna med lilla elma!:) Hon är så mysig så, vi ska på picknick och leka massor hade vi tänkt!

Nu sitter jag hos mina kusiner och ska sova här inatt också. Ska alldeles strax pallra mig ner till källaren och titta på livvakterna som går på svt1 kl 22 ikväll! Det var ju inte igår man såg den filmen så den tänkte jag se på. Super bra film dessutom så det passar ju utmärkt!

Återkommer imorgon med lite bilder!
Godnatt =)

jobb jobb jobb

Då var det ett tag sen man skrev sist igen. En klok anledning till detta är att jag jobbar så sjukt mycket så jag hinner inte med så mycket annat än jobb och sova, men jag gör mitt bästa för att hinna med!

Helgen har varit helt okej vad det gäller jobb. Trodde att det skulle vara mycket värre på lördags natten men det var inte så farligt, tack och lov! Det var värre på söndagen kan jag lova. Inte det att det var mycket folk utan det att jag var super sliten bara :p Och det var samma visa igår igen: Hem och sova och nu är jag vaken sen drygt en timme tillbaka!

Jobb idag igen mellan 14-22 :)
Ska försöka skriva en rad ikväll också men jag kan inget lova eftersom jag börjar 11 imorgon bitti och lär vara hemma runt halv 12 ikväll, risken att jag stuper i säng direkt är nog ganska stor men jag ska försöka! Ha en bra dag gott folk!


Nattjobb

Hej på er allihop!

Igår kväll blev det ingenting skrivet eftersom mamma, pappa och elsa kom :) Så vi höll på med mitt rum i stort sett hela kvällen! Det blev jätte bra och jag är såååå nöjd :D Bilder kommer längst ner i det här inlägget :)

Ikväll är det natt jobb som gäller! Så ska först äta med familjen här hemma, kotlett med potatisgrattäng och svamp :D Mmmm, mums ;) sedan blir det pendeln in runt 18 tiden eftersom jag börjar jobba kl 19 :) Känns rätt så spännande!

Med hjälp av mina älskade föräldrar så är jag nu den lyckligaste i hela världen tror jag!:) Tack pappa för att du hjäplt mig med tvn och installerat allt som hör därtill! Och tack älskade mamma för att du packat alla mina grejer och köpt laddningsbara batterier åt min kamera :D Kärlek till er!

Klicka för större bilder!



Fönstret som jag blev jätte nöjd med!

 

Så ser det ut! :) Kanske inte är världens bästa fotogtraf men:
I did my best ;)

Hörs imorgon vänner och fiender!

Laddar för jobb!

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte laddat upp några recept eller bildder, men eftersom jag inte har någon digitalkamera så struntar jag i det då mobilen inte är utrustad med världens bästa kamera, tyvärr!

Var upp en sväng till kusinerna förut och hälsade på. Idag tog vi cyklarna och for runt till lite olika lekplatser! Elma satt på min cykel i hennes lilla stol och carolina hade sin egen, och vi hade såklart lika roligt som alltid!

Just nu sitter jag bara och pratar lite med mamma och laddar för jobb! 6 dagar i rad nu, de ni!
Imorgon är det jobb och sedan kommer mina kära föräldrar och elsa över helgen! De har med sig resten av mina grejer!:) Ska bli så skönt att få hit mera kläder och äntligen få inreda rummet=D Det kan jag däremot lova bilder på!!

Bakning

Idag är det bakning som gäller här hemma i Kungsängen! Just nu bakas det filmjölks limpa och när den är klar så ska vi baka bullar! Mums =D Det finns väl inget bättre?;)

Återkommer såklart med bilder och recpet när det är klart!

Snabbt besök på coop

Efter att jag ätit min skål med fil och kellogs special k till frukost så tog jag cykeln, dock ensam, till coop forum och handlade lite nödvändiga grejer! Det fick bli en listerine mönskölj, två videofilmer att spela in på och en ny hårborste! Nödvändiga grejer och en nödvändig, härlig och frisk cykeltur!

Min nya bakteriedödare! ;)
Den sägs vara jätte bra och det ska vi snart se efter =D


Löning!!

Idag är det den 15e vilket innebär löning för maxare!!
Jag är riktigt nöjd med min ;) Hatar att vara utan pengar



Har precis vaknat så ska alldeles strax ta mig ur denna sköna säng och trycka i mig lite frukost!
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Börjar inte jobba förän 16:00 idag så jag funderar på att lura med mig mormor upp till centrum en sväng på cykeln!;)

Första arbetsdagen..

Godkväll mina kära!

Min första arbetsdag har gått jätte bra! :) Det verkar vara ett trivsamt ställe med bra personal, iallafall vad jag sett idag! Så här tror jag att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Även om det nu inte är så bra betalt så är ju faktiskt inte pengar allt!;) Och med minna 122 timmar i månaden så får jag pengar så att det räcker och blir över!

Några jämförelser jag hittat mellan mcdonalds och max.
Här finns det nästan alltid färdig mat
Pommes fritsen sänker köket, och det är alltid någon som fixar pommes i alla storlekar.

Bara dessa två sakerna gör att det går fort att ge ut maten och gästerna blir mer nöjda! Dessutom så tar den tid från det att du slår in första lilla sak som gästen beställer tills det att maten blivit serverad! Jagt tycker att det var jätte bra och lite småkul, då kan man ju liksom jobba sig uppåt genom att hela tiden försöka få en snabbare tid och bli mer självsäker i det man gör!
Och i jämförelse med max uniformen så trivdes jag faktiskt bättre i mcdonalds uniform. Lite mer vardagskläder här än vad det är på max! Och något som jag verkligen gillar är att slippa den där hatten som man har på max! Visst, jag kan hålla med om att det är mer hygieniskt med en hatt men ja, jag föredrar iallafall utan hatt!:)

Jag märker att jag skulle kunna skriva en hel bok om mina tankar om mitt nya jobb men det vet jag att det skulle uttråka er så det stryker jag!;) Vad jag ville komma fram till är iallafall att jag trivs bra och att jag gillar deras arbetssätt!

Slutade 17:00 idag och svängde in på en frisörbutik när jag var på väg till pendeln och köpte en värmeskyddande spray till håret! Jag som plattar mitt hår varje dag bör vara ritkigt noggrann med det där så.

Väl hemma igen så slängde jag i mig lite mat och drog iväg till kusinerna och busade en liten stund! Nu är jag hemma här igen och ska nog gå och slå på en film strax. Är jätte tröt efter min första arbetsdag på mitt nya jobb!

Godnatt  med er!

Att handla..

Ja ni, vad säger man? Det där med att handla är nog inte det allra lättaste! Dels så vet man aldrig vad man ska ha och för det andra är det ju så dyrt! Speciellt när det gäller shampoo och andra skönhets produkter. För ett shampoo, balsam, coca cola light, raklödder och ett tuggummi paket betalade jag idag 123,50 kronor! Det är helt sjukt vad de kan  ta betalt..

Mer än så har jag faktiskt inte gjort idag! Sov fram till 14.00 dumt nog.. Sedan dess har jag bara latat mig med datan och glott lite på tv, och såklart ätit en smarrig middag!;) Sen varit ut med mormor och handlat och sedan invigt mitt nya shampoo och balsam och druckit ett glas cola light!

Nu är det dags för mig att bädda ner mig till en bra film! Första arbetsdagen imorgon med start 10:00 så det blir till att kliva upp tidigt, iallafall runt 7:30 hade jag väl tänkt! Så godnatt allihop och sov så gott. Skriver såklart en rad imorgon om hur första arbetsdagen gått!;)


Bjuder på en bild för ovanlighetens skull!;)
Godnatt

Stockholm

Nu är jag äntligen på plats och har varit det ett bra tag. Mormor och Uffe kom och hämtade mig på scandic hotel i upplandsväsby strax efter 4 tiden i eftermiddag. Vi åkte direkt och köpte dagens middag, dagens lyxmiddag!;) Fläskfilé med klyftpotatis och champinjoner! Gissa om jag blev glad?;) Hade till och med en sån tur att jag fick matlåda tills tisdag. Strålande! Medans de två lagade middagen så passade jag på att packa upp resväskan och sortera i ordning lite där inne på mitt rum! Kommer nog bli bra det där när jag väl fått dit grejerna som jag hade på mitt rum i matfors. Som tur är så kommer dessa saker i helgen med mammas och pappas hjälp! Och såklart min elsi pelsi :) Jysses vad jag kommer att sakna elsa=(

Ikväll ska jag följa med mormor på hennes jobb och vara där hela natten! Jobbar gärna gratis då det gäller små bebisar jag :) Hihi. För er som inte vad hon jobbar med så är det med för tidigt födda bebisar. Oftast är dom född någongång mellan vecka 30 och fram till vecka 36 ungefär. Det förekommer såklart också äldre och yngre små bebisar ibland!

Så det är vad jag ska göra inatt alltså! Kanske skriver något mer ikväll och om inte så hörs vi imorgon!

On the road!

Nu var det ett bra tag sen man skrev och jag vet inte vart jag ska börja. Det har hänt så otroligt mycket sen sist!

Arbetsintervjun i Stockholm gick iallafall jätte bra! :) Fick en fast 75% tjänst så jag är hel nöjd! Dock så jobbar jag varje fredag, lördag, söndag och måndag! Det är ett stort minus eftersom det blir jävligt svårt att komma hem och få träffa vännerna men det löser vi nog på ett bra sätt tillsammans! :)

Nu när jag skrivit en bit in på inlägget så kanske ni redan har listat ut varför jag inte skrivit något på hela veckan. Eftersom jag nu ska flytta så har jag haft fullt upp med att fixa med allt som har med det att göra! Men nu är jag iallafall påväg ner och börjar min första arbetsdag på tisdag :)

Så kära Sundsvalls bor, mig kommer ni inte att se mycket av på länge!

Och sen vill jag tacka alla er som var med igår på krogen och gjorde min kväll till världens bästa! Orden kommer från hjärtat. Har aldrig i hela mitt liv haft så jävla kul på krogen som jag hade igår. Alla ni som jag träffade, nyfundna och gamla vänner, levererade en otroligt stor lycka som inte går att beskriva! Love you all! puss

Arbets intervju

Vill såklart börja med att be som ursäkt för urkass uppdatering av bloggen i helgen! Har varken orkat eller haft tid till det, men kan säga här och nu att att det blev utgång både fredag och lördag, och söndag vart som vanligt bakis dagen nummer ett!

Idag är jag uppe tidigt, pigg och allert! Där ljög jag, förlåt..
Men uppe tidigt är jag iallafall, strax redo för en arbetsintervju i Stockholm :D
Lite nervös är man ju som alltid men det här ska nog gå bra det med!

Om jag ska hinna med mig här på morgonkvisten så är det nog bäst att jag börjar rota lite i kylskåpet nu!
Vi hörs imorgonkväll, tisdag :) Och önska mig ett stort lycka till på arbetsintervjun!

fredag kväll

En fredag kväll som denna så sitter jag just nu hos johanna i granlo i hennes lägenhet :) Åt tacos hemma med familjen sen drog jag direkt hit med 20 över 6 bussen. Hade laddat upp med chips och polly men tro på fan att man glömmer den påsen i bussen. Sprang faktiskt tillbaka och frågade om jag fick kolla efter den men den var inte kvar, såklart.. Elin med turen, eller hur var det?

Iallafall så tänkte jag stanna  här tills elva ungefär, det vill säga försöka hinna med kvart över elva bussen hem till matfors igen! Fram tills dess så fördriver vi tiden med med lite tv tittande och snack! Just nu ser vi på sing a long på 3an. :) Tycker om det programmet, alltid så roliga medverkare där!:D

Nu börjar sing a long igen. Ha en bra kväll!

TELIA

Att skaffa telia abonnemang är nog det dummaste jag gjort hittils i mitt liv, iallafall nästan.
Var tionde dag kl 10, cirka, så dras det 25 kronor från nåt som heter eurobate..
Eurobate är en hemsida med telefon signaler och annat onödigt till telefonerna.
Jag kan inte påminnas av att jag har haft med dem att göra och dom finns inte med i den löpande fakturan heller där man ser exakt alla samtal man ringt och alla sms som man har skickat.
Jag och pappa försökte ringa dom idioterna igår men det är klart att dom har stängt av alla nummer som de har! Bedrägeri kallas det! Antagligen är jag inte ensam om detta.
Så idag ska jag och pappa åka ut till en telia butik och prata med dem. Jag tänker inte betala för det där så länge det inte finns några bevis på att jag haft med dem att göra! Dom får helt enkelt säga upp mitt abonnemang och spärra det på något konstigt vänster för jag går inte med på att det finns ett företag som drar 25 kronor var tionde dag från mitt abonnemang. Och för er som tänker lägga en dum kommentar om att det "bara är 25 kronor" så tänkte jag passa på att säga redan nu att det blir en hundring i månaden. Okej, vad är 100 kronor i månaden? Jo det är 1200 på ett år som jag skulle kunna ha gjort mycket roligt för!

Nog om det där kanske. Igår blev det bara en hemmakväll framför tvn med familjen. Blev inte allt för peppad till att göra något  "kul" när jag såg fakturan. Men jag hade lagomt kul ändå efter omständigheterna! =D Jag bakade  världens godaste kladdkaka, tro mig, och såg på idol och lyxfällan :)

Idag väntar jobb och ett besök hos telia!

Smatter smatter..

Jag kan verkligen inte förstå mig på dem som säger att "det är så mysigt när det regnar, helst när man ska sova!" För mig är det bokstavligen ett uppretande ljud som gör mig stressad och gör att jag inte kan sova. Blir alltid lika glad när man kollar i tidningen; regn, regn, regn..  Jag vill ha sömn!=( Det här är 6e natten nu som jag sover dåligt! Och det jag inte kan förstå är varför jag ligger helt klar vaken fastän att jag gäspar upprepande gånger och ögonlocken så tunga.. Wierd! Jag vill iallafall ha mer sömn, det är det enda jag vet!

Blev väckt nångång strax efter 7 av att dom ringde från jobbet imorse, då hade jag sovit 3 timmar!!(???) Och eftersom jag vill jobba och behöver timmar så tog jag på mig det passet, och vill ni veta vad det underliga är? JAG ÄR PIGG! Men liksom, va? Jag sover högst 5 timmar per natt och så har det varit sen i fredags, men ändå är jag pigg och glad hela dagen lång fram tills det att klockan blir runt 3-4 på morgonen? Och då har jag varit aktiv sen morgonen och hela dagen/kvällen. :s Håller ni inte med om att det är sjukt?

Okej, nog om det. Ska strax åka in och jobba! Det blir 09:10 bussen härifrån och jag börjar jobba kl 10. Har Irénes pass för att hon är sjuk vilket innebär att jag kommer att jobba som serveringsvärd idag! Dock inte så himla länge men huvudsaken jag får några timmar iallafall så att det kommer nån lön!

Nu ska jag fylla upp vattenflaskan och packa matlådan!=D
Ha en jätte bra dag allihop!

Lite jobb och mycket fritid

I somras hade jag önskat så som det ser på rubriken, men det gör jag verkligen inte nu! Jobbar på tok för lite och har alldeles för mycket fritid, vilket resulterar i dålig ekonomi. Det börjar luta mer och mer åt jobbet i Stockholm om det nu blir aktuellt vill säga, man ska inte hoppas på för mycket! Försöker ta dagarna lite som de kommer. Imorgon har jag förhoppningsvis allt på papper om hur det blir nu i vinter och fram tills det att skolan börjar. Förhoppningvis! Även om det är skönt att inte gå i skola så blir man bra rastlös ibland.. Men som sagt, det här är snart löst!

Som jag skrev tidigare har jag varit och jobbat idag, dock bara 2 och en halvtimme. Skulle ha jobbat till 20.15 egentligen men på grund av för lite gäster och  för mycket personal så blev jag hemskickad tidigare. Sitter just nu på mammas jobb och kollar runt lite. Ska alldeles strax kolla mailen och sedan tänkte jag ta en fika om det går för sig!;)

onsdag och jobb..

Hejsan!

Kände verkligen ingen lust till att skriva något i bloggen igår så jag hopas att ni har överseende med detta :) Var iallafall in en sväng till stan men hittade såklart inte det jag sökte! Typiskt.. Istället så träffade jag johanna och linda på stan och drog en runda med dem, blev även lite subway käk på det ;) Mums! Drog hem till johanna och käkade mackorna! I stort sett hela kvällen spenderades i hennes lägenhet tillsammans med henne, linda, crilla, karin och tomas! Kom hem vid 10 tiden igårkväll :)

Vaknade för bra precis en timme sen av att min kära hund kom och väckte mig i sängen =D Lite arg bör jag vara på henne med tanke på att jag inte sovit många timmar inatt men hon är så söt så det går inte att vara arg på henne idag :) Har precis skickat iväg ett mail till yrkesvägledaren på HR om att få bli överksriven på IV och betalat en räkning =D Så nu har jag gjort dagens viktigaste =) Kan inte vara annat än stolt ;) Hoppas bara på att hon ringer upp idag så jag slipper gå omrking att tänka mer på detta!

Om två timmar väntar jobb. Tänkte åka in redan nu snart med 14.20 bussen, kolla pärmen lite om det finns några pass och så över! Hoppas kan man ju alltid göra men man är ju där alldeles för sällan för att man ska hinna ta några!!=/

Nu ska jag ringa och smöra lite för pappa och se om han är sugen på att hämta mig när jag slutar så att jag hinner hem till Oskyldigt dömd. Missade premiären av den förra veckan men nu ska jag banne mig se det!;) Det är ju trots allt Mikael Persbrandt fffs=D

Nu ska jag ta och göra mig i ordning!
Ha en bra dag allihop!
RSS 2.0