Ett år

Kan inte fatta att det var för precis ett år sedan jag fick se min underbara son. Om en liten stund, klockan 22:14, så var det exakt ett år sedan. Jag minns den dagen som igår, den absolut bästa dagen i hela mitt liv! Och nu har det gått ett helt år? Man får ju uppleva det igen senare, men ingen kommer ju att kunna jämföras med denna. Det kan ju ingen göra. Och den första är väl för alla den som mest kommer att sitta kvar.

Dagen har varit helt fantastisk! Jag har inte hört Casper gnälla en enda gång förutom dom minutrarna som är innan läggdags, den vanliga gnäll perioden då så att säga. Han har inte haft så himla mycket folk på besök, dom flesta kom ju igår! Men av dom få som kom så är vi alla jätte nöjda, super fina presenter och tårtan var så god så tyckte Casper, och allt fika som han/vi åt.

Håller redan nu på att ladda upp bilder på en foto hemsida för framkallning. Lika bra att göra det nu så det inte blir bortglömt! Därav så blir det inga bilder i detta inlägg, det är så segt redan nu.

Men Casper har iallafall fått;
- En kundvagn med varor.
- Ett städset (Damsugare, städvagn o allt)
- En gung"häst" (Tåget thomas)
- En hopphäst (Rody)
- Maaassa kläder
- En badleksak, sköldpadda.
- Ett litet mål samt klubbor och bolllar till.
- Litet golfset i plast
- En födelsetavla (Nalle puh, handgjord)
- En jacka, en namn mössa samt två par skor.
- Solglas ögon, super coola!
- Ett minikök, det fick han i förskott för ett tag sen.


Nu kallar snart sängen på mig och Rickard som åker hem imorgon igen. Dröjer nog ett tag innan vi ser honom igen :( Kommer att bli så tomt och Casper har verkligen tagit tillvara på tiden tillsammans med honom i helgen, det märks att han tycker honom.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0