Besök

Förutom besöket av Johanna idag så kom även Amanda, Gustav och Charlie nu ikväll och hälsade på :) Casper uppskattade verkligen besöket av Charlie, han älskar när det kommer barn och hälsar på! Så roligt att se .. Haha, han var skit gullig när han kom in i köket efter att pappa (morfar) hade bytt om på honom till pyjamas. Han kom in i köket och ställde sig bara vid dörr öppningen, alla vi andra satt vid köksbordet och han såg ut besviken ut, ungefär som "Sitter ni här och ser glada ut utan mig?" Söt unge :love:

Casper fick en jätte fin försenad födelsedagspresent, en tröja från Lego med en serie ruta på typ. Skit cool! Den tackar vi för, alla kläder en hjärtligt välkomna! ;) När vi ändå pratar om presenter så har jag glömt att berätta att han även fick ett par jätte söta jeans med hängslen av Bella och Rickard.

Nu ikväll så har jag suttit och kollat på resor ner till Stockholm. Mormor är ledig hela veckan och hon vill så gärna att vi kommer ner och hälsar på, och det vill vi med! Elliot fyller ju 1 år till veckan också så det passar ju super, längesen vi träffade dom nu. Så det ska bli så mysigt. Rickard sitter på andra sidan linjen nu och bokar en biljett :love:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0