Onsdag

Usch vad dagarna bara går, man hinner ju knappt vakna innan det är dags att gå och sova igen! Önskar att det fanns nå slags stoppa-tiden-piller så man bara kunde vara och fortsätta när man ville. Men så är ju inte riktigt livet, man får ta det som det är :)

Igår så var iallafall mamma och jag ute och åt med karin och ida, mammas barndomsvän och hennes dotter som är min barndomsvän :) Riktigt trevligt var det. Åt middag på Opus pianobar/restaurang (före detta victoria), så himla gott var det! Åt först en Oxfilé ceaser med grönpepparsås och bearniesås med klyftpotatis till, gudomligt gott! Sedan så blev det en hallonsorbé med tryffel bakelse till efterrätt och en god drink! Vi satt där ett tag och gick sedan vidare till Oh'learys och åt lite popcorn och nachochips och tog några glas vin. Så himla uppskattad kväll :)

Idag så var det lite finare väder igen än vad det har varit dom senaste dagarna så vi gick till rännöbadet med amanda och charlie och badade grabbarna lite. Givetvis så blev det mest bara doppa fötterna och plaska lite, men roligt hade dom :)



Casper och charlie påväg ner till badet, full fart ;)



Vågar jag?



Kallt men roligt :)



Grabbarna bus :)



Brr kaaaalllt ...



Men återigen väldigt roligt ;)




Kommentarer
Ida

Tack för igår! :) <3

2011-06-22 @ 20:01:09
URL: http://sjida.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0