Helgen

Den här helgen har bara svichat förbi känns det som.
Tur att det fortfarande finns en dag kvar av helgen att ta vara på.

Igår så åkte jag och mamma ut till Ikea iallafall. Casper fick sova i vagnen medans vi snurrade runt och letade vad vi behövde, och fann det! Det blev mest säkerhets detaljer som behövs nu då lilleman upptäcker allt mer och mer, bland annat låd&skåp stopp, halkskydd till badkaret och sen ett set med haklapp, pipmugg och en skål med sugproppar, och sen lite större bestick i plast.
Men det vi framförallt var ute för att köpa var ett minikök till Casper! Ikea har ett stadigt och riktigt fint & mordernt kök som han fick i tidig födelsedags present av mamma/mormor och pappa/morfar. Riktigt fint var det och Casper verkade gilla det, som vi redan listat ut då han älskar att öppna och stänga luckor och pula på.



Så ser det ut! Självklart ska den egentligen stå i Caspers rum så småning om men där får den stå så länge.

Efter att vi kom hem igår så ägnade vi oss såklart till att montera ihop köket och sedan blev det sen middag efter ett bad för lillen och mig. Sen så dök Johanna och Evelina upp och vi hade film maraton :) Vi såg I rymden finns inga känslor, För kärleken och Farsan! Sjukt bra filmer alla tre, rekomenderar varenda sekund av alla filmer.

Idag blir vi som det ser ut nu antagligen bara hemma och myser! Solsidan och timeout ikväll och kanske någon film efter det ;) Vi får väl se hur länge man orkar soffmysa ..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0