Birsta City

Spikat och klart. Imorgon trotsar vi kylan, om det nu skulle vara så, och drar till Birsta city! Det är ändå en sån kort bit till bussen och resten av tiden kommer ju att spenderas inomhus på köpcentret. Nu är vi less på att sitta hemma och gömma oss. Belinda hänger också på så det blir härligt med lite sällskap!

Tänkte väl ta tag i "bra-att-ha-grejorna" på ÖoB och leta lite pyjamasar till Casper! Han växer ju som sjutton nu så det är väl dags att uppgradera garderoben lite i pyjamasväg, dom tvättas ju så ofta och blir där med lite mindre i storleken snabbare än vanliga kläder. Annars blir det bara en mys dag och njuta av att få komma ut lite bland folk, äta god/fet lunch och bara njuta helt enkelt.



Den här mysiga killen ligger och sover nu efter en jobbig dag. Trött, tänder, en krash i bords kanten och sist men absolut inte minst en match med ugns luckan! Ajaj, inte roligt att se och det händer ju så fort. Som tur är så verkar han iallafall inte ha lagt ner handen på luckan utan blev väl troligtvis chockad av värmen som flyger över en när man öppnar den. Usch usch! Men nu har han väl lärt sig det också, att ugnar inte är roliga.

Ni som vill kommentera olycks händelsen, kan börja med att läsa detta;
 Nej, säkerhets "flärpen" på spisen här är trasig, jag stod och diskade och Casper satt på golvet och åt russin, och rätt vad det var så var han på ugns luckan.
Som sagt, en olycka händer så snabbt.



Kommentarer
Erika

Vilken underbar pyjamas! Vart är den ifrån? :)

2011-02-24 @ 22:51:06
URL: http://mylittlewords.se
Ida

Olyckor händer så lätt! Speciellt i den där åldern när de är så otroligt snabba och nyfikna. Allt gick ju bra :)

2011-02-25 @ 12:41:30
URL: http://sjida.blogg.se/
linda

egentligen är det sjukt att man ska behöva försvara sig ang. En sån sak.. Men tyvärr verkar bloggvärlden vara så idag :( det finns allt för många bittra människor som försöker hitta fel för dom inte har bättre för sig.. Varför ska man behöva försvara sig jämt? Jag är likadan, men tråkigt är det.. Förmodligen kommer casper aldrig röra ugnen igen så man kan saga att han lärde sig något bra utav det också :) "övning ger färdighet" ha en mysig helg!

2011-02-25 @ 18:12:09
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Erika

Ja, den är verkligen superfin! Måste kika om den finns kvar :). Tack för svaret! :)

2011-02-25 @ 20:28:11
URL: http://mylittlewords.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0