Slut på veckan

Nu har man myst färdigt för ikväll känns det som!

Har kollat på ensam mamma söker och nu efter det på en av irene huss filmerna som går varje söndag på femman ett tag framöver, dock så börjar det väl närma sig slutet. Tror denna, eldsdansen, är fjärde eller femte filmen? Även fast man sett dem ett x antal gånger förr så blir det så att man ser dem ändå på tvn. Lika så när beck och wallander filmerna gick ..

Casper vaknade till för en stund sedan också och var jätte ledsen, men han slog aldrig upp ögonen, inte ens när man plockade upp honom, så antar att han bara drömde. Nu sover han igen iallafall, filten på huvet och en nalle i vardera hand, kan väl inte bli bättre. :)

Så nu kallar sängen även för oss!

Imorgon startar vi nog veckan med att gå till öppna förskolan, och ta en sväng till scrap booking butiken för att köpa lite stufs till Caspers foto album som jag själv klistrar och skriver i! Roligt att även ha sådana minnen som är gjort alldeles på egen hand, självklart har han en "mitt första år" bok också, där skriver och berättar man ju mer och får plats med bara några enstaka bilder.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0